8.8
Erinomainen
Alkaen $102
Alkaen $102
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä ylellinen 5 tähden hotelli majoittaa vain yli 16-vuotiaita aikuisia vieraita. Hotellissa on ylellisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita ja sviittejä sekä virkistäviä kylpylä-, hyvinvointi- ja anti-aging-hoitoja, hienoja ruokailuvaihtoehtoja, ja se on myös ihanteellinen paikka unelmien häille. Vieraat, jotka etsivät ylellisyyttä ja rentoutumista rauhallisessa ympäristössä, löytävät varmasti molemmat tästä ihanasta hotellista.
Näytä lisää
 
9.4
Erinomainen
Alkaen $177
Alkaen $177
Vain Aikuisille-hotelli
Aqua Blu Boutique Hotel & Spa tarjoaa ylellisen ja rauhallisen ilmapiirin, ja sinne otetaan vain yli 16-vuotiaita aikuisia vieraita. Tämän viiden tähden hotellin upea sijainti rannalla, ylelliset ja tyylikkäästi sisustetut sviitit merinäköalalla, huippuluokan mukavuudet ja palvelut sekä virkistävä kylpylä- ja hyvinvointikeskus tarjoavat varmasti jokaiselle vieraalle monia rentouttavia ja rauhallisia hetkiä.
Näytä lisää
 
9.4
Erinomainen
Alkaen $174
Alkaen $174
Vain Aikuisille-hotelli
Ylellinen ja moderni Lango Design Hotel & Spa on Kosin saarella sijaitseva vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka tarjoaa korkealaatuista majoitusta ja palveluja vain aikuisille vieraille. Jokaisessa tyylikkäästi ja tyylikkäästi sisustetussa huoneessa ja sviitissä voi majoittua enintään kaksi aikuista vierasta, mikä tarjoaa jokaiselle vieraalle äärimmäistä mukavuutta ja rentoutumista. Hotellissa on myös uima-allas, kylpylähoitoja ja erinomaisia kulinaarisia herkkuja, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisen rentoutumiskokemuksen jokaiselle vieraalle.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $176
Alkaen $176
Vain Aikuisille-hotelli
White Rock of Kos tarjoaa ylellisiä majoituksia vain aikuisille vieraille. Valitse sviitit, joissa on oma uima-allas tai ulkoporeallas, ja vietä rentouttava loma ainutlaatuisessa paikassa. Minimaalisesti suunniteltuja valkoisia varjostettuja tiloja korostaa korkeista ikkunoista tuleva luonnonvalo. Ympärivuorokautinen huonepalvelu, kuntokeskus ja sauna ovat vain osa tiloista, jotka saavat sinut tuntemaan olosi siunatuksi, kun vietät aikaa tässä upeassa paikassa. Nauti auringonlaskunäkymistä Kefaloksen korkeimmalta kohdalta ja koe kreikkalainen vieraanvaraisuus parhaimmillaan.
Näytä lisää
 
6.9
Rated
Alkaen $107
Alkaen $107
Vain Aikuisille-hotelli
Kipriotis Hippocrates Hotel on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka on suosittu nuorten pariskuntien keskuudessa, jotka haluavat rentoutua ja nauttia tarjolla olevista ylellisistä palveluista. Hotellissa on suuri uima-allas ja trendikäs baari, jossa voit rentoutua tai nauttia kokoontumisesta ystävien kanssa. Hotellin dynaamista ja romanttista ilmapiiriä lisäävät upeat näkymät merelle, uima-altaalle tai puutarhaan. Kaikki yli 18-vuotiaat vieraat viettävät epäilemättä ikimuistoisen ajan siellä, Kipriotis Resort Complexin sydämessä.
Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Alkaen $177
Alkaen $177
Vain Aikuisille-hotelli
D' Andrea Lagoon All Suites sijaitsee kätevästi 10 km:n päässä lentokentältä ja 13 km:n päässä kaupungista, ja se on tarkoitettu yksinomaan aikuisille, erityisesti 17-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Tämä käytäntö takaa aikuisten vieraiden kaipaaman rauhallisen ilmapiirin, mikä tekee siitä ensisijaisen kohteen rauhaa ja rentoutumista kaipaaville. Tämä lomakeskus tarjoaa täydellisen sekoituksen eristäytyneisyyttä ja tyyliä, ja sitä täydentää joukko hienostuneita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja kulinaarisia vaihtoehtoja paikan päällä.

D' Andrea Lagoon All Suitesin majoitustilat on suunniteltu huolellisesti äärimmäistä mukavuutta varten. Pehmeät sängyt ja viihtyisät sohvat koristavat jokaista huonetta, ja suuret suihkut ja kylpyammeet tuovat ripauksen ylellisyyttä. Jokaisessa sviitissä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja uimaterassit, jotka takaavat, että vieraat ovat aina vain askeleen päässä laguunialtaan hohtavista vesistä. Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta vieraat heräävät veden kiehtoviin heijastuksiin ja vaipuvat uneen altaan rauhoittavan tunnelman ympäröimänä. Tässä ylellisessä lomakeskuksessa, joka on tarkoitettu vain aikuisille, yhdistyvät vaivattomasti mukavuus, rauhallisuus ja korkeatasoiset mukavuudet, ja se lupaa unohtumattoman loman.
Näytä lisää
 
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $116
Alkaen $116
Vain Aikuisille-hotelli
Atlantica Belvedere Resort - Adults Only sijaitsee kauniisti suoraan rannalla ja tarjoaa esteettömät näkymät Egeanmeren kristallinkirkkaille vesille, Atlantica Belvedere Resort - Adults Only on aikuisten rauhan pyhättö. Lomakeskus on tarkoitettu yksinomaan yli 16-vuotiaille vieraille, ja se on erinomainen valinta rauhaa ja romanttista ilmapiiriä etsiville pariskunnille. Jokainen huolellisesti suunniteltu majoitus, olipa kyseessä sitten kahden hengen huone, superior-huone tai sviitti, lupaa ikimuistoisen lomakokemuksen, joka vastaa jokaisen vieraan ainutlaatuisia mieltymyksiä.

Atlantica Belvedere Resortin tarjoamat valloittavat näkymät luovat unenomaisen taustan, mikä tekee siitä täydellisen ympäristön pariskunnille. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi rauhoittavin sävyin, ja niistä on joko näkymät puutarhaan tai henkeäsalpaavat panoraamakuvat merelle. Täällä vieraat voivat kokea tyylikkään, rauhallisen pakopaikan, jossa luonnon kauneus yhdistyy vaivattomasti tyylikkäisiin mukavuuksiin. Olipa kyse sitten rannalla loikoilusta tai huoneistaan avautuvasta upeasta näköalasta, vieraat voivat nauttia romanttisesta ja rauhallisesta ilmapiiristä, mikä tekee Atlantica Belvedere Resortista ihanteellisen kohteen unohtumattomalle pariskuntien lomalle.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Harmony Crest Resort & Spa on vain aikuisille tarkoitettu ylellinen turvapaikka, jossa nykyaikainen muotoilu kohtaa saumattomasti ensiluokkaiset mukavuudet. Lomakeskuksessa on 82 vierashuonetta ja sviittiä, mukaan lukien tilavat kahden hengen huoneet ja kahden hengen huoneet, jotka sopivat jopa kolmelle aikuiselle. Jokaisen huoneen hienovarainen, nykyaikainen muotoilu luo pohjan poikkeukselliselle oleskelulle.

Huoneissa on valittavana yksityinen parveke tai uima-altaalle johtava terassi, joista kaikista avautuvat upeat näkymät Egeanmerelle tai lomakeskuksen huolellisesti hoidettuihin puutarhoihin. Panoraamanäkymät tarjoavat aistien juhlaa, jossa vehreät puutarhat, rauhoittavat uima-altaat ja Egeanmeri yhdistyvät yhdeksi upeaksi kokonaisuudeksi. Vaikuttavien majoitustilojen lisäksi Harmony Crest Resortissa on laaja valikoima ruoka- ja juomatiloja, jotka rikastuttavat vieraskokemusta entisestään ja varmistavat, että jokainen vierailu on todella unohtumaton.
Näytä lisää
 
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Ranta-alue hotelli


Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Theros All Suite Hotel on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, ja se takaa rauhallisen ja hienostuneen ympäristön, joka sopii ihanteellisesti kahdelle tai kolmelle aikuiselle vieraalle. Pidättäytymällä erityisesti lasten majoittamisesta hotelli takaa rauhallisen ja hiljaisen ilmapiirin, jota aikuiset vieraat usein etsivät etsiessään rentouttavaa pakopaikkaa.

Teros All Suite -hotellin julkiset ja yksityiset tilat heijastavat Välimeren arkkitehtuurin ytimekkyyttä, ja ne on järjestetty harkitusti sisäpihojen ympärille ja niitä ympäröi rehevä Välimeren puutarha. Tämä ainutlaatuinen suunnittelustrategia maksimoi yksityisyyden ja luo vieraille virkistävän piilopaikan. Tässä eristäytyneessä turvapaikassa oliivi- ja palmupuut yhdistettynä aromaattisiin kasveihin muodostavat lumoavan ympäristön äärimmäistä pakoa varten. Tyylikkäästi sisustetut sviitit takaavat, että sisäiset ympäristöt heijastavat ulkoisten tilojen seesteisyyttä, mikä tekee Theros All Suite -hotellista ainutlaatuisen turvapaikan aikuisille, jotka etsivät levähdyspaikkaa.
Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
KOIA All - Suite Well Being Resort - Adults Only, viiden tähden hotelli Kosilla, yhdistää esi-isien viisauden ja historiallisen arkkitehtuurin ainutlaatuiseksi wellness-keskukseksi, jossa on vain sviittejä. Ainoastaan aikuisille tarkoitettu KOIA tarjoaa ylellisen lomamatkan lisäksi myös todistuksen Hippokrateen elämän ja hyvinvoinnin periaatteista, jotka ovat peräisin pyhästä maasta itsestään. Luonnonmukaisen lomanviettotavan edistämisen hengessä lomakeskus korostaa tasapainoista elämää, jossa luonto ja yksilöt elävät rinnakkain ja parantavat toistensa kokemuksia.

Koia sijaitsee vain 6 kilometrin päässä Kosin saaresta ja tarjoaa upean sijainnin Agios Fokasin kukkulalta alaspäin laskeutuvalla Agios Fokasin kukkulalla, ja KOIA on rannan yläpuolella tarjoten vierailleen lumoavan näköalan. Kylpylän suunnittelussa kunnioitetaan antiikin dorialaista Hexapolis-asutusta, ja se tarjoaa vieraille vilauksen saaren esi-isien elämäntavasta. Tämä vain aikuisille tarkoitettu paratiisi tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen harmoniasta ja aistien kohoamisesta ja tarjoaa rauhallisen pakopaikan ja ainutlaatuisen matkan alueen rikkaisiin historiallisiin juuriin.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $83
Alkaen $83
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli voi majoittaa vain yli 16-vuotiaita vieraita. Rentoudu uima-altaalla ja nauti rauhallisesta ympäristöstä samalla, kun olet sijainnilla, jonka ansiosta voit tutustua koko Kosin saareen. Tarjolla on erilaisia huonetyyppejä, joista voit valita tarpeidesi mukaan. Lepää kehoasi mukavissa huoneissa ja valmistaudu seikkailullisiin vesiurheilulajeihin ja ratsastussessioihin tai nauti vain hiekkarannasta, jotka kaikki ovat vain henkäyksen päässä hotellista.
Näytä lisää
 
Gaia in Style - Adults Only
Hotelli Tigaki
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $105
Alkaen $105
Vain Aikuisille-hotelli
Gaia in style on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka sopii ihanteellisesti pariskunnille ja kaveriporukoille, jotka etsivät rentouttavaa mutta viihtyisää majoitusta. Sijaitsee Tigakissa, lyhyen matkan päässä kylän keskustasta, voit nauttia hiekkarannasta, joka on vain 300 metrin päässä majoituspaikasta, ja voit myös tutustua koko Kosin saareen. Hotellin rento tunnelma takaa vieraille levon ja saa sinut haluamaan jäädä sinne niin paljon kuin mahdollista.
Näytä lisää
 
7.2
Hyvä
Alkaen $64
Alkaen $64
Vain Aikuisille-hotelli
Palm Beach Hotel tarjoaa aikuisille vierailleen lämpimän ja ystävällisen tunnelman, joka yhdistyy täysin mukavuuteen. Nauti drinkki uima-allasalueella tai hyödynnä hotellin yhteydessä olevia pyöräilyreittejä, joiden avulla pääset tutustumaan saaren kauneuteen. Kosin kaupungin keskusta ja kaunis hiekkaranta sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista.
Näytä lisää
 
9.6
Erinomainen
Alkaen $192
Alkaen $192
Vain Aikuisille-hotelli
Dodekanesian saarista inspiraationsa saanut valikoima 10 erilaista sviittiä tarjoaa laadukkaita palveluja vain aikuisille vieraille. Nauti ylellisestä ja mukavasta oleskelusta rauhallisessa ympäristössä, joka on suunniteltu lepuuttamaan sekä kehoasi että mieltäsi yhtä lailla. Tutustu huoneiden ainutlaatuiseen tyyliin, jotka sijaitsevat täydellisellä paikalla lumoavan Lampi-rannan edessä ja hyvin lähellä saaren keskustaa.
Näytä lisää
 
OKU Kos
Hotelli Marmarissa
9.3
Erinomainen
Alkaen $252
Alkaen $252
Vain Aikuisille-hotelli
OKU Kos on ihanteellinen kohde aikuisille vieraille, jotka etsivät modernia, tyylikästä ja ehdottoman ylellistä pakopaikkaa rentoutuakseen, rentoutuakseen ja päästäkseen irti arjen stressistä ja ahdistuksesta. Koska hotelli on vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, sen tiloihin ei oteta lapsia. Vieraat voivat rentoutua uima-altaalla, rentoutua ylellisten huoneidensa tai sviittiensä yksityisyydessä ja hemmotella itseään kylpylähoidolla tai joogasessiolla.
Näytä lisää
 
Olympia Hotel
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $48
Alkaen $48
Vain Aikuisille-hotelli
Olympia Hotel tarjoaa majoitusta vain aikuisille vieraille. Viihtyisät huoneet takaavat viihtyisän oleskelun kaupungin sydämessä. Hotelli sijaitsee vain 700 metrin päässä muinaisesta Agorasta ja muista saaren nähtävyyksistä, joten vieraat voivat olla askeleen päässä kaikesta, mitä he haluavat kokea. Nauti vierailustasi lapsettomassa ympäristössä ja valmistaudu tutkimaan Kosin kauneutta.
Näytä lisää
 
Aegeon Hotel - Adults Only
Huoneistohotelli Kosin kaupungissa
7.7
Hyvä
Alkaen $49
Alkaen $49
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli majoittaa vain aikuisia vieraita. Viihtyisissä huoneissa on kaikki, mitä tarvitset viettääksesi rentouttavan loman. Majoituspaikan keskeinen sijainti antaa sinulle mahdollisuuden tuntea kaupungin keskustan rytmin ja olla samalla lähellä saaren arkeologisia nähtävyyksiä.
Näytä lisää
 
Jacksons sea view living
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $137
Alkaen $137
Vain Aikuisille-hotelli
Jacksons Luxury Suites majoittaa yli 14-vuotiaita vieraita. Koska majoituspaikka sijaitsee upean rannan edustalla, merituuli ja auringonvalo tunkeutuvat huoneisiin suurista ikkunoista. Rentoudu parvekkeella ja nauti tarjotuista näkymistä tai hyödynnä kiinteistöjen keskeistä sijaintia tutustuaksesi saaren nähtävyyksiin.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $83
Alkaen $83
Vain Aikuisille-hotelli
Ananea More Meni Kos on Kosin saaren viehättävimmällä rannalla sijaitseva yksinoikeudella vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus, joka tarjoaa seesteisen keidaspaikan kaukana arjen kiireestä. Lomakeskuksen huoneissa, jotka on suunniteltu tyylikkäästi moderneilla arkkitehtonisilla elementeillä ja mukavilla tiloilla, on kaikki tarvittavat mukavuudet miellyttävän oleskelun takaamiseksi. Vieraskokemusta parantavat entisestään jokaisen huoneen suuret yksityiset parvekkeet, joista avautuvat upeat näkymät merelle ja puutarhaan ja jotka luovat rauhalliset puitteet rentoutumiselle ja pohdinnoille. Ananea More Meni Kos tarjoaa erilaisia huonetyyppejä, ja se on suunniteltu huolellisesti edistämään rauhallista ja seesteistä ympäristöä. Tilavat ja modernisti sisustetut huoneet tarjoavat vieraille kutsuvan turvapaikan. Lomakeskuksen viehätystä lisäävät paikan päällä olevat ravintolat ja baarit, jotka tarjoavat ainutlaatuisen, tyylikkään ympäristön, jossa vieraat voivat nauttia kreikkalaisista perinteisistä mauista, jotka on esitetty nykyaikaisella tavalla. Ananea More Meni Kosin vieraat voivat nauttia luovista kesäcocktaileista tai nauttia ympäristön rauhasta, ja heillä on taattu nautinnollinen ja levollinen oleskelu.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (76)
 •     Pysäköinti (41)
 •     Ranta (34)
 •     Uima-allas (30)
 •     Ulkouima-allas (28)
 •     Ilmainen Wi-Fi (23)
 •     Romanttinen (20)
 •     Bisnes (17)
 •     Häämatka (17)
 •     Kuntosali (15)
 •     Viisi tähteä (14)
 •     Pieni (14)
 •     Yksityinen uima-allas (14)
 •     Luksus (13)
 •     Kylpylä (12)
 •     Esteetön (8)
 •     Budget (8)
 •     Kolme tähteä (8)
 •     Tennis (7)
 •     Yöelämä (7)
 •     Jooga (7)
 •     Kestävyyskäytännöt (7)
 •     Ranta-alue (7)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (5)
 •     Koiraystävällinen (5)
 •     Neljä tähteä (4)
 •     Huoneet poreammeella (4)
 •     Boutique (3)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (2)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (2)
 •     Infinity uima-allas (1)
 •     Lämmitetty uima-allas (1)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
 •     Sisäuima-allas (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset