Hotel Mystays Premier Akasaka
Hotelli Tokiossa
Kanto > Tokio > Chiyoda
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $65
Alkaen $65
Kummitushotelli
Kun hotellin nimi oli vielä Akasaka Weekly Mansion, monet vieraat olivat raportoineet paranormaaleista ilmiöistä, kuten ilmanvaihtoaukoista nousevasta valkoisesta sumusta, sähkölaitteiden kytkeytymisestä päälle ja pois itsestään, aavemaisista käsistä ja ilmestyksistä, jotka viipyivät heidän huoneissaan. Eräs nainen väitti jopa, että näkymätön voima oli raahannut häntä hiuksista pitkin huonetta.
Näytä lisää
 
International Garden Hotel Narita
Hotelli Naritassa
Kanto > Chiba > Narita
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $36
Alkaen $36
Kummitushotelli
Huhujen mukaan hotellissa vaeltaa pienen pojan haamu. Poika ilmestyy yhtäkkiä vierashuoneisiin ja pyytää asukkaita leikkimään hänen kanssaan. Vaikka vieraat puhuisivat mitä kieltä tahansa, he tuntuvat aina ymmärtävän poikaa...
Näytä lisää
 
Hoshi Ryokan
Ryokan-majoitus Tsuwanossa
Chugoku > Shimane > Tsuwano
8.7
Erittäin hyvä
Kummitushotelli
Hoshi Ryokan on yksi maailman vanhimmista hotelleista, ja se on ollut olemassa noin 1300 vuotta! Vaikka aavemaiset ilmestykset eivät olekaan viime aikoina esiintyneet hotellissa, jo hotellin perustaminen voidaan liittää henkien aavemaiseen maailmaan. Vuonna 717 buddhalaismunkki vietti yön Hakusan-vuorella, ja vuoren jumala vieraili hänen luonaan unissaan ja kertoi hänelle ihmeellisestä lähteestä, jossa oli parantavaa vettä. Jumala neuvoi munkkia löytämään tämän lähteen ja muuttamaan paikan parantamispaikaksi, johon kaikki pääsisivät. Tehtyään tämän munkki uskoi salaisuuden oppilaalleen, joka rakensi majatalon, Hoshi Ryokanin, jotta kaikki voisivat hyötyä ihmeellisestä lähteestä.
Näytä lisää
 
Ryokufuso
Hotelli Ninohe
Tohoku > Iwate > Ninohe
Kummitushotelli
Ryokufuso oli aikoinaan yksi Japanin kummittelevimmista hotelleista, sillä siellä asui hyväntahtoinen henki, joka otti lapsen muodon ja jonka sanotaan japanilaisen taikauskon mukaan tuovan onnea. Henki kuului Japanin 1300-luvulla eläneen aatelissuvun vanhimmalle pojalle, joka kuoli 6-vuotiaana huoneessa, joka nyt kuuluu hotellille. Sen henki vaeltaa yhä ympäriinsä ja suojelee kiinteistöä ja sen asukkaita. Hyvä onni ei kuitenkaan kestänyt kauan, sillä vuonna 2009 rakennus paloi. Vaikka kuolemaan johtaneita vammoja ei sattunut ja hotelli avattiin uudelleen vuonna 2016, henkeä ei ole sen jälkeen näkynyt.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
  •     Kummitus (4)
  •     Pysäköinti (3)
  •     Kuntosali (2)
  •     Neljä tähteä (2)
  •     Esteetön (1)
  •     Bisnes (1)
  •     Budget (1)
  •     Ympäristöystävällinen (1)
  •     Ilmainen Wi-Fi (1)
  •     Pieni (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset