9.4
Erinomainen
Alkaen $299
Alkaen $299
Vain Aikuisille-hotelli
Vain yli 15-vuotiaat vieraat saavat kokea Stella Island Luxury Resort & Span tarjoaman viiden tähden ylellisyyden. Pariskunnille ja häämatkalaisille suunnattu lomakeskus on kuuluisa laguuni-altaastaan, joka kiertää koko lomakeskuksen ympäri. Laguunissa on vesibungaloweja, ja jokaisessa huoneessa on joko oma veranta tai aurinkoterassi.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $177
Alkaen $177
Vain Aikuisille-hotelli
Insula Alba Resort & Spa on täydellinen pakopaikka aikuisille vieraille, sillä siinä yhdistyvät rauhallinen ja hiljainen ilmapiiri, ylellinen majoitus ja upea sijainti rannalla. Lomakeskuksessa on viihtyisiä ja tilavia huoneita ja sviittejä, joista joissakin on oma uima-allas, virkistäviä kylpylätiloja ja erinomaisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat ihanteellisen rentoutumispaikan aikuisille vieraille.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $106
Alkaen $106
Vain Aikuisille-hotelli
Vasia Boulevard Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Hersonissoksen sydämessä, ja se on vain aikuisille vieraille. Hotellissa on ylellisiä ja tyylikkäästi sisustettuja kahden hengen huoneita, jotka ovat ihanteellisia pariskunnille tai kahdelle aikuiselle vieraalle. Vain yli 17-vuotiaita vieraita voidaan majoittaa tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan, sillä lapsille ei ole tarjolla mukavuuksia ja tarjottu rauhallinen ja hiljainen ilmapiiri on säilytettävä.
Näytä lisää
 
9.4
Erinomainen
Alkaen $57
Alkaen $57
Vain Aikuisille-hotelli
Casa Bianca on vieraanvaraisuudestaan tunnettu ja yli 16-vuotiaita vieraita palveleva ylellinen boutique-kiinteistö, joka sijaitsee Koutouloufarin perinteisessä kylässä. Hersonissos on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä, kun yövyt Casa Biancassa. Pitkän illan jälkeen vieraat voivat vetäytyä huoneisiinsa ja nauttia kahvi- tai teetarjoiluista, minibaarin jääkaapista sekä luonnollisista terveys- ja kauneustuotteista.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $72
Alkaen $72
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä neljän tähden hotelli tarjoaa 16 vuotta täyttäneille vieraille joitakin Kreetan parhaista näköaloista. Infinity Blue Boutique Hotel & Spa tarjoaa kattoravintolan ja merenrantaravintolan lisäksi sky-baarin, allasbaarin ja merenrantaravintolan. Hersonissosissa vietetyn pitkän yön jälkeen vieraat voivat vetäytyä hotellin wellness-kylpylään, jossa on tarjolla hamam, vesihierontaa ja kampaamo.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $212
Alkaen $212
Vain Aikuisille-hotelli
Unique Blue Resort on all-inclusive-paratiisi rannalla vain aikuisille vieraille. Ylellisissä ja tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa ja sviiteissä, joihin mahtuu enintään kaksi aikuista vierasta, sekä erinomaisessa aidossa kreetalaisessa keittiössä ja kaikissa mukavuuksissa ja tiloissa, joita vieraat saattavat tarvita rentouttavaan oleskeluun, tämä hotelli tarjoaa vieraille ikimuistoisen kokemuksen Kreetalla.
Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Alkaen $103
Alkaen $103
Vain Aikuisille-hotelli
Enorme Lifestyle Beach on aikuisten yksinomainen hotelli, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla aivan Ammoudaran sinisen lipun rannan edessä. Tämä neljän tähden hotelli tarjoaa viihtyisiä ja moderneja kahden hengen tai uima-altaalla sijaitsevia huoneita ja sviittejä, jotka sopivat erinomaisesti pariskunnille tai kahdelle aikuiselle vieraalle, sekä rentouttavat kylpyläpalvelut, virkistävän uima-altaan, kuntosalin ja joogatunteja. Tämä neljän tähden hotelli tarjoaa aikuisille vieraille varmasti kaiken, mitä he tarvitsevat viettääkseen mahdollisimman rentouttavan ja nautinnollisen loman.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $265
Alkaen $265
Tiedot
Seaside Resort & Spa sijaitsee Mononautisin lahdella, Agia Pelagian alueella, 80 metrin päässä rannasta ja 18 km:n päässä Iraklionin kaupungista. Hotellissa on merinäköala, 3 ravintolaa, 3 baaria, 3 ulkouima-allasta, 1 sisäuima-allas ja monenlaisia palveluja asiakkaiden käytettävissä. Se tarjoaa rentouttavan ympäristön upealla paikalla.
Näytä lisää
Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Ranta-alue hotelli


Luksushotelli


Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $77
Alkaen $77
Tiedot
Halusitpa sitten tutustua Hersonissoksen kaupunkiin tai vain rentoutua hotellin tiloissa, Palmera Beach on ihanteellinen hotelli sinulle sen loistavan sijainnin ansiosta. Hotellissa asiakkaat voivat nauttia kylpylä- ja wellness-hoidoista, viettää aikaa rentoutuen uima-altaalla tai rannalla tai treenata kuntosalilla.
Näytä lisää
Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Ranta-alue hotelli


Hotelli joka on ottanut käyttöön kestäviä toimintatapoja


Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $103
Alkaen $103
Tiedot
Innovatiivinen, inspiroiva ja ikoninen, visionäärinen tyyli tarjoaa upeat näkymät Egeanmerelle.
Näytä lisää
Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Ranta-alue hotelli


Luksushotelli


Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Alkaen $183
Alkaen $183
Vain Aikuisille-hotelliYhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Vain Aikuisille'.Etsitkö rauhallista ja romanttista pakopaikkaa? Älä etsi kauempaa kuin Paralos Venus Suitesista, joka on vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka sopii täydellistä rentoutumista etsiville pariskunnille.

Tämä hiljattain suunniteltu ja kauniisti sisustettu hotelli sijaitsee rauhallisella yksisuuntaisella kadulla ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Paralos Venus Suites sijaitsee lähellä rantakatua ja supermarkettia, ja sen sijainti on erinomainen niille, jotka haluavat tutustua alueeseen tai vain nauttia auringosta uima-altaalla.

Asiakkaat ovat suositelleet tätä hotellia pariskunnille ja sinkuille, jotka etsivät vain aikuisille suunnattua kokemusta. Rauhallisuutta ja rentoutumista korostava Paralos Venus Suites tarjoaa täydelliset puitteet romanttiselle lomalle.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $122
Alkaen $122
Vain Aikuisille-hotelliYhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Vain Aikuisille'.Jos etsit rauhallista ja rentouttavaa lomaa, älä etsi kauempaa kuin Enorme Maya Beach Hotel-Adults Only. Tämä hotelli tarjoaa lapsivapaan ympäristön, joka sopii täydellisesti romanttista lomaa etsiville pariskunnille. Erinomaisten, eri teemoja kattavien ruokavaihtoehtojen ansiosta vieraat voivat nauttia mukavasta ja nautinnollisesta oleskelusta. Hotelli tarjoaa pienen ja viihtyisän ympäristön, joka sopii täydellisesti hiljaisuutta ja rentoutumista etsiville. Asiakkaat ovat kehuneet hotellin siisteyttä ja nykyaikaisia tiloja. Hotelli on ihanteellinen pysähdyspaikaksi automatkan aikana, ja se tarjoaa hyvin hoidetun lomakeskustyyppisen kokemuksen. Häämatkalla olevat pariskunnat nauttivat erityisesti tästä vain aikuisille tarkoitetusta keidaspaikasta, joka tarjoaa romanttisen ilmapiirin, joka on ihanteellinen ikimuistoiselle matkalle.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $57
Alkaen $57
Vain Aikuisille-hotelliYhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Vain Aikuisille'.Jos etsit rauhallista ja hiljaista pakopaikkaa, Villaggio Boutique Hotel Hersonissos - Adults Only on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli sopii täydellisesti romanttista pakomatkaa etsiville pariskunnille tai yksin matkustaville, jotka ovat matkalla Kreetalle. Vieraiden arvosteluissa hotellia kuvaillaan ihastuttavaksi ja rauhalliseksi paikaksi, koska se palvelee vain aikuisia. Villaggio Boutique Hotel Hersonissos tarjoaa kauniin uima-altaan, joka sijaitsee kattoterassilla, mikä lisää rauhallista tunnelmaa. Myös hotellin ystävällinen ja avulias henkilökunta sai paljon kiitosta. Asiakkaat totesivat, että hotelli on hyvin hoidettu ja että siinä on houkutteleva moderni sisustus. Vaikka tämä hotelli sopii ehkä paremmin pariskunnille kuin kaveriporukoille, kaiken kaikkiaan Villaggio Boutique Hotel Hersonissos - Adults Only tarjoaa täydellisen pakopaikan niille, jotka haluavat rauhallisen pakopaikan.
Näytä lisää
 
9.8
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelliYhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Vain Aikuisille'.Jos etsit rauhallista ja rentouttavaa vierailua kumppanisi kanssa, Aqua Blu "Adults Only" - "by Checkin" on ehdottomasti sinun paikkasi. Tämä pieni boutique-hotelli, jossa on vain 12-14 huonetta, tarjoaa viileän ja rauhallisen ilmapiirin, ja lisäbonuksena on, että se on vain aikuisille. Hiljattain rakennettu kiinteistö takaa, että kaikki on ylellistä, aivan kuten kuvissa on kuvattu. Sinun ei tarvitse huolehtia aurinkotuolin tai kunnon pöydän löytämisestä aamiaisella, vaan voit rentoutua ja nauttia Aqua Blu -paratiisin palasta. Huomaavaiset ja mukautuvat isännät varmistavat, että vierailusi on täydellinen ja pelkästään nautinnollinen. Ylellisyys ja rentoutuminen ovat taattuja ilman lasten häiritseviä häiriöitä vain aikuisille tarkoitetussa ympäristössä. Arvostelut vahvistavat, että majoituspaikkaa on helppo suositella ja että kannattaa vain pysyä rauhallisena ja nauttia Aqua Blu -hotellista.
Näytä lisää
 
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $80
Alkaen $80
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Hotelli, joissa on huoneita poreammeella


Rantahotelli


Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelliYhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Vain Aikuisille'.Hyvät naiset ja herrat, jos etsit vain aikuisille suunnattua kokemusta Kreetalta, etsi Pagopoieion - Adults Only Suites. Tämä boutique-hotelli tarjoaa erinomaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti rentouttavaa pakomatkaa etsiville pariskunnille tai sinkuille. Koska ympärillä ei ole lapsia, vieraat voivat odottaa rauhallista ja seesteistä ympäristöä.

Asiakkaat kehuvat hotellin huoneita, joissa on kaikki mukavuudet, joita voit odottaa huippuluokan hotellilta. Jotkut sanovat, että hotelli on täydellinen valinta, joka ylitti heidän odotuksensa, kun taas toiset mainitsevat, että hotelli on erinomainen. He myös varoittavat, että yökerhon yläpuolella olevaa huonetta kannattaa välttää.

Monet vieraat pitävät tämän hotellin vain aikuisille suunnattua kokemusta hyvänä puolena, sillä se tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia lomastaan täysin rinnoin. Jos etsit erinomaista vain aikuisille sopivaa hotellia viettääksesi laatuaikaa kohteessa Kreeta, Pagopoieion - Adults Only Suites on täydellinen valinta sinulle.
Näytä lisää
 
Sunshine Village Hotel
6.5
Rated
Alkaen $66
Alkaen $66
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Kylpylähotelli


Neljän tähden hotelli


Näytä lisää
 
High Beach White - Adults Only
Hotelli Malia
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $184
Alkaen $184
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Ranta-alue hotelli


Luksushotelli


Näytä lisää
 
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $67
Alkaen $67
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Rantahotelli


Romanttinen hotelli


Näytä lisää
 
9.6
Erinomainen
Alkaen $89
Alkaen $89
Vain Aikuisille-hotelliYhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Vain Aikuisille'.Jos etsit rauhallista ja vain aikuisille suunnattua kokemusta, Casa Blu Boutique Hotel "by Checkin" on huippuvalinta. Hotelli palvelee yksinomaan aikuisia, mikä takaa rauhallisen ilmapiirin koko vieraiden oleskelun ajan. Vaikka hotellin mukavuudet ovatkin hieman rajalliset, rentoutumiseen ja seesteiseen ympäristöön keskittyminen korvaa sen enemmän kuin hyvin. Kaiken kaikkiaan Casa Blu on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka etsivät vain aikuisille suunnattua lomaa.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (306)
 •     Pysäköinti (120)
 •     Uima-allas (107)
 •     Ranta (107)
 •     Ulkouima-allas (94)
 •     Ilmainen Wi-Fi (77)
 •     Koiraystävällinen (54)
 •     Romanttinen (51)
 •     Pieni (49)
 •     Häämatka (41)
 •     Bisnes (29)
 •     Budget (29)
 •     Kestävyyskäytännöt (28)
 •     Yksityinen uima-allas (27)
 •     Luksus (26)
 •     Neljä tähteä (24)
 •     Kylpylä (21)
 •     Kuntosali (21)
 •     Kolme tähteä (20)
 •     Jooga (18)
 •     Ranta-alue (16)
 •     Yöelämä (16)
 •     Viisi tähteä (14)
 •     Esteetön (12)
 •     Golf (8)
 •     Tennis (7)
 •     Huoneet poreammeella (7)
 •     Sisäuima-allas (6)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (5)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (5)
 •     Infinity uima-allas (3)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (3)
 •     Lämmitetty uima-allas (2)
 •     Terveys & Turvallisuus (2)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (2)
 •     Kelluva Villa (1)
 •     Perhe (1)
 •     Boutique (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset