8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $85
Alkaen $85
Vain Aikuisille-hotelli
Napa Plaza sijaitsee yhdellä Ayia Napan vilkkaimmista ja trendikkäimmistä alueista, ja se tarjoaa hienostuneen aikuisystävällisen ympäristön. Tähän majoituspaikkaan ei majoiteta lapsia eikä pikkulapsia.
Näytä lisää
 
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $94
Alkaen $94
Vain Aikuisille-hotelli
Tasia Maris Sands (Adults Only) on turvapaikka niille, jotka etsivät rauhallista merenrantalomaa. Rannan äärellä sijaitsevassa paikassa on koskematonta kultaista hiekkaa, kristallinkirkasta vettä ja kunnioitusta herättäviä näköaloja. Majoitusvaihtoehtoihin kuuluvat Deluxe Inland View, Deluxe Side Sea View, Deluxe Sea View ja premium-luokan Penthouse-huoneet. Jokaisessa huoneessa on moderni, ergonominen muotoilu ja tyylikäs sisustus. Nauti ylimääräisestä ylellisyydestä, jota tarjoaa oma parveke, jossa on tuolit ja sohvapöytä. Huonevalinnasta riippuen kävijät voivat nauttia sisämaahan avautuvasta näkymästä, osittaisesta merinäköalasta tai täydellisestä merinäköalasta. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevista Penthouse-huoneista avautuvat vertaansa vailla olevat näkymät Sandy Beachille. Näköalan lisäksi nämä huoneet ovat tilavampia, ja niissä on espressokone, kylpytakit, tohvelit sekä parannetut huonekalut ja mukavuudet, ja kaikki tämä ilman lisämaksuja. Jokainen hotellihuone on suunniteltu enintään kolmelle vieraalle, mikä takaa tilavan ja viihtyisän ympäristön. Täyttämällä gastronomiset toiveet ympäri vuorokauden hotelli esittelee kattavan ruokailuasetelman, joka sisältää sekä aamiaista että illallista tarjoavan pääruokailutilan, jota on täydennetty ulkoistuimilla. Lisäksi allasravintolassa on helposti saatavilla valikoima lounasvaihtoehtoja ja koko päivän välipaloja. Sekä aamiainen että illallinen tarjoillaan buffet-tyyliin elävällä ruoanlaittoasemalla, mikä luo majoituksen ylellisyyttä vastaavan kulinaarisen kokemuksen.
Näytä lisää
 
Seasons Hotel (Adults Only)
Hotelli Ayia Napassa
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $75
Alkaen $75
Vain Aikuisille-hotelli
Seasons Hotel (Adults Only) toivottaa lämpimästi tervetulleiksi vähintään 14-vuotiaat vieraat, ja tarjoaa ainutlaatuisen arkkitehtuurinsa ja inspiroivan ympäristönsä ansiosta seesteisen pakopaikan. Jokaisen huoneen suunnittelussa yhdistyvät tyylikkyys, nykyaikaisuus ja ergonominen mukavuus, ja se on luotu tyylikkään estetiikan mukaisesti. Huoneiden sisustus ja kalusteet lisäävät osaltaan hotellin yleistä charmia. Hotellin erinomainen sijainti lisää sen viehätystä, mikä tekee siitä huippuvalinnan vaativille matkailijoille. Lisäksi koko hotellissa pidetään yllä korkeaa kulinaarista tasoa, ja laaja valikoima makuaistia miellyttäviä aterioita tarjoillaan kutsuvassa ympäristössä. Huomaavainen ja hienovarainen palvelu on Seasons-hotellin tunnusmerkki, mikä parantaa entisestään vieraskokemusta. Huomattava kohokohta ovat Penthouse Junior -sviitit, joiden valloittavat näköalat saavat vieraat hämmästymään. Seasons Hotel tarjoaa ikimuistoisen oleskelun kaikille, jotka astuvat sen ovista sisään.
Näytä lisää
 
9.6
Erinomainen
Alkaen $146
Alkaen $146
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille, eikä siihen voi majoittua lapsia.
Näytä lisää
 
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $121
Alkaen $121
Vain Aikuisille-hotelli
Tasia Maris Beach Hotel & Spa - Adults Only on ainutlaatuinen helmi, joka sijaitsee suoraan sinisen lipun alla kulkevalla kristallinkirkkaalla hiekkarannalla, kuuluisalla Nissi Avenuella Ayia Napan kosmopoliittisessa kohteessa. Ainoastaan aikuisille tarkoitettu eksklusiivinen paratiisi palvelee 16-vuotiaita ja sitä vanhempia vieraita, ja se tarjoaa täydellisen yhdistelmän hienoa majoitusta, esimerkillistä palvelua, hienostunutta ruokailua ja ammattimaista viihdettä. Hotellin ydin on tarjota samanhenkisille pariskunnille ympäristö, jossa he voivat nauttia omasta seurastaan ylellisessä ympäristössä. Mukavan majoituksen, ensiluokkaisen palvelun, hienon keittiön ja ystävällisen tiimin täydellinen yhdistelmä edistää rentoa tunnelmaa ja aitoa kyproslaista vieraanvaraisuutta. Kaikki nämä tekijät yhdessä tekevät Tasia Maris Beach Hotelista vertaansa vailla olevan valinnan ylelliselle rantalomalle.
Näytä lisää
 
Amarande (Adults Only)
Hotelli Ayia Napassa
9.1
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Amarande, ainutlaatuinen viiden tähden hotelli Ayia Napassa, palvelee ainoastaan aikuisia ja toivottaa tervetulleiksi 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat vieraat. Se on omaleimainen yhdistelmä eleganssia, korkeinta mukavuutta ja minimalistista muotoilua, mikä luo hienostuneen modernin ympäristön. Hotelli erottuu edukseen vertaansa vailla olevalla henkilökohtaisella palvelullaan, ainutlaatuisilla tyylillisillä yksityiskohdilla ja huipputeknologialla, jotka yhdessä edistävät harmonista ja kutsuvaa ilmapiiriä. Amarande on enemmän kuin pelkkä hotelli, se on matkakohde niille, jotka etsivät ylellisyyden, mukavuuden ja modernin muotoilun synteesiä.
Näytä lisää
 
Sunrise Jade - Adults Only
Hotelli Protarasissa
9.2
Erinomainen
Alkaen $195
Alkaen $195
Vain Aikuisille-hotelli
Sunrise Jade - Adults Only on luksushotelli, joka on suunniteltu huolellisesti aikuisyleisölle. Sen tyylikkyys heijastuu kaikissa tiloissa ja luo ilmapiirin, joka sopii täydellisesti pariskunnille, jotka etsivät rauhallista lepopaikkaa. Hotellin edullisen sijainnin ansiosta vieraat voivat nauttia rauhallisesta romanttisesta pakopaikasta, jossa ei ole arjen kiireitä ja hälinää. Sunrise Jade sijaitsee silmiinpistävän lahden yläpuolella, ja vieraille avautuvat esteettömät näkymät taivaansinisille vesille. Idyllinen hiekkapohjainen poukama sijaitsee kätevästi vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellista ja tarjoaa turvallisen pääsyn lahdelle niille, jotka haluavat uida tai snorklata. Sunrise Jaden majoitustiloista avautuu näköala joko yli houkuttelevan saaren tai kohti rajatonta merta, mikä parantaa kokonaisvaltaista kokemusta entisestään.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Flamingo Paradise Beach Hotel on 4 tähden vain aikuisille tarkoitettu majoituspaikka, joka sijaitsee suoraan yhdellä Protarasin sydämen kauneimmista rannoista. 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat vieraat ovat tervetulleita. Tämä sijainti tarjoaa vieraille koskemattoman pääsyn Välimeren rauhallisille, kirkkaansinisille vesille. Rauhallinen ilmapiiri yhdistettynä henkeäsalpaaviin merinäköaloihin luo hienot puitteet, jotka hoitavat sekä kehoa että mieltä. Hyvinvointia priorisoiden hotelli tarjoaa valikoiman ylellisiä hoitoja ja saunan detox-kokemuksen, joiden luvataan nuorentavan vieraita ja jättävän heille elvytetyn ja virkistyneen olon. Flamingo Paradise Beach Hotel on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät rauhallista, hyvinvointiin keskittyvää pakopaikkaa.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $116
Alkaen $116
Vain Aikuisille-hotelli
Hotel Napa Suites (Adults Only) tarjoaa tilaisuuden nauttia todella aikuisille suunnatusta lomakokemuksesta. Ainoastaan aikuisille tarkoitetun ympäristön tarjoama rauhallisuus mahdollistaa rennon, lapsettoman vetäytymisen. Hyvinvointi on keskeisellä sijalla, ja kylpylä tarjoaa portin rentoutumiseen ja nuorentumisen tunteeseen. Vieraat voivat hemmotella itseään tarpeellisella hemmotteluhoidolla tässä rauhallisuuden paratiisissa. Sunprime Ayia Napa Suites on arvostettu kohde Kyproksella, ja sen tavoitteena on tehdä jokaisesta lomasta erityinen. Jokainen sviitti on suunniteltu huolellisesti ja tarjoaa korkeaa mukavuutta yhdistettynä käytännöllisiin ja harkittuihin yksityiskohtiin. Parvekkeelta tai terassilta avautuu näkymä rauhalliselle allasalueelle tai vehreään puutarhaan, mikä lisää rentoutumista lomaasi. Nauti todella rennosta lomasta Hotel Napa Suitesissa, jossa aikuisten rauhallisuus kohtaa ylellisyyden.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $108
Alkaen $108
Vain Aikuisille-hotelli
Leonardo Crystal Cove Hotel & Spa - Adults only, joka palvelee 16-vuotiaita ja sitä vanhempia vieraita, tarjoaa vaikuttavan valikoiman mukavuuksia nuorentavasta kylpylästä ja hyvinvointikeskuksesta houkutteleviin uima-altaisiin ja erilaisiin urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tämä meren rannalla sijaitseva majoituspaikka on kiehtova kohde hienostuneille aikuisille matkailijoille, jotka etsivät ylellisyyttä, mukavuutta ja lumoavia näkymiä taivaansinisille vesille. Hotellissa on myös kaksi ainutlaatuista baaria - hienostunut Ariadne Lounge Bar ja rento mutta virkistävä Thetis Pool Bar. Halusivatpa vieraat sitten viiniä, olutta, cocktailia tai kevyttä välipalaa, he voivat löytää sen näiden paikkojen hienostuneesta ilmapiiristä, mikä lisää heidän oleskeluunsa ripauksen tyyliä ja mukavuutta.
Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
The King Jason Protaras - Designed for Adults on 4 tähden plus-luokituksella ylpeilevä hieno hotelli, joka sijaitsee Kyproksella, suoraan Fig Tree Bayn rannalla, joka on yksi Euroopan parhaista rannoista. Hotelli ottaa vastaan 17-vuotiaita ja sitä vanhempia vieraita, mutta se palvelee erityisesti aikuisten matkailijoiden tarpeita. Hotellin viehätystä lisäävät saunahoitohuoneet. Tämä viihtyisä turvapaikka tarjoaa ihanteellisen pakopaikan, rauhallisen paikan rentoutumiseen ja latautumiseen pois arjen nopeasta tahdista. Se täydentää täydellisesti hotellin rauhallista sijaintia rannan tuntumassa ja on osoitus siitä, että hotelli on sitoutunut luomaan ikimuistoisen, rentoutumiseen keskittyvän kokemuksen vierailleen.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $132
Alkaen $132
Vain Aikuisille-hotelli
Infinity Blu sijaitsee upealla Kyproksen saarella Protarasin Pernera Bayn alueella, ja se toivottaa tervetulleiksi yli 17-vuotiaat vieraat. Tästä modernista hotellista avautuu lumoava näkymä Välimeren loputtomiin, kiehtoviin sinisiin sävyihin. Majoitusvaihtoehdot vaihtelevat superior-studioista yhden makuuhuoneen sviitteihin ja deluxe-sviitteihin, joista jokainen on suunniteltu huolellisesti vastaamaan vieraiden erilaisia tarpeita ja lupaavat rennot ja mukavat puitteet ikimuistoiselle lomalle. Vieraita kannustetaan nauttimaan auringosta mukavalla aurinkotuolilla, uppoutumaan hyvään kirjaan, seurustelemaan virkistävän cocktailin äärellä tai yksinkertaisesti nauttimaan rauhallisesta ympäristöstä - valinta on täysin teidän. Tämä ainutlaatuinen kokemus tekee Infinity Blu -hotellista halutun aikuisten rentoutumispaikan.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $117
Alkaen $117
Vain Aikuisille-hotelli
Sunprime Protaras Beach sijaitsee suoraan upealla Protarasin rannalla, joka on yksi Kyproksen parhaista rannoista, ja se on tyylikkäästi suunniteltu vain aikuisille tarkoitettu hotelli, joka ottaa vastaan yli 16-vuotiaita vieraita. Nykyaikaiset ja tyylikkäät huoneet takaavat viihtyisän oleskelun, ja monista huoneista avautuvat lumoavat näköalat merelle. Paikan päällä sijaitseva kylpylä tarjoaa seesteiset puitteet rentoutumiseen, ja se tarjoaa erilaisia hoitoja, joista vieraat voivat nauttia yksin tai toisen tai ystävän seurassa. Ensiluokkaisen sijainnin, erinomaisen mukavuuden ja rentoutumismahdollisuuksien yhdistelmä tekee Sunprime Protaras Beachista houkuttelevan kohteen aikuisille, jotka etsivät rauhallista pakoa.
Näytä lisää
 
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $146
Alkaen $146
Vain Aikuisille-hotelli
Hiljattain kunnostettu Atlantica Sea Breeze, joka palvelee yksinomaan yli 18-vuotiaita vieraita, tarjoaa rauhallisen turvapaikan, joka sijaitsee viehättävällä hiekka- ja kalliorannan sekoituksella, eristäytyneenä pois vilkkaasta toiminnasta. Sen laaja uima-allas ja moitteettomasti hoidetut puutarhat, joista avautuvat panoraamanäkymät tyynelle Välimerelle, tarjoavat idylliset puitteet rentouttavaan ja levolliseen lomaan. Tämä rauhallinen sijainti yhdistettynä hotellin kutsuviin mukavuuksiin takaa ikimuistoisen oleskelun, mikä tekee Atlantica Sea Breeze -hotellista ensisijaisen valinnan rauhaa ja mukavuutta etsiville aikuisille.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $69
Alkaen $69
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille, eikä siihen voi majoittua lapsia.
Näytä lisää
 
10
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Tässä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa ei voida majoittaa lapsia.
Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Alkaen $106
Alkaen $106
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Rantahotelli


Kylpylähotelli


Näytä lisää
 
Kaliva Suites - Adults Only
Hotelli Ayia Napassa
8.5
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Hotelli, joissa on huoneita poreammeella


Ranta-alue hotelli


Näytä lisää
 
9.3
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Luksushotelli


Rantahotelli


Näytä lisää
 
Flora Maria Hotel
Hotelli Ayia Napassa
5.3
Rated
Alkaen $43
Alkaen $43
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Romanttinen hotelli


Yöelämä-hotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (72)
 •     Pysäköinti (52)
 •     Uima-allas (50)
 •     Ranta (40)
 •     Ulkouima-allas (31)
 •     Romanttinen (23)
 •     Yksityinen uima-allas (19)
 •     Kuntosali (16)
 •     Luksus (16)
 •     Ilmainen Wi-Fi (15)
 •     Neljä tähteä (14)
 •     Häämatka (14)
 •     Bisnes (13)
 •     Sisäuima-allas (12)
 •     Kylpylä (12)
 •     Esteetön (11)
 •     Kestävyyskäytännöt (10)
 •     Yöelämä (9)
 •     Koiraystävällinen (8)
 •     Budget (8)
 •     Ranta-alue (7)
 •     Pieni (6)
 •     Jooga (6)
 •     Lämmitetty uima-allas (5)
 •     Tennis (5)
 •     Viisi tähteä (4)
 •     Huoneet poreammeella (3)
 •     Terveys & Turvallisuus (2)
 •     Kolme tähteä (2)
 •     Leppoisa Joki (1)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset