Grand Hotel Central, Small Luxury Hotels
Hotelli Barcelonassa
8.8
Erinomainen
Alkaen $387
Alkaen $387
Infinity-allashotelli
Grand Hotel Centralin 8. kerroksen huipulla sijaitseva Skybar muuttuu rentoutumisen ja nautinnon tyyssijaksi, jossa vieraat voivat nauttia tuoreita, terveellisiä ruokia, gourmet-tapaksia ja tunnettuja cocktaileja. Sen ytimessä on vaikuttava äärettömyysallas, jonka taustalla on panoraamanäkymä katolta, joka on suorastaan hämmästyttävä.

Skybarissa on myös intiimi terassi, joka tarjoaa vertaansa vailla olevat näkymät Barcelonan horisonttiin aina Välimerelle asti. Tämä kattoterassi on idyllinen paikka nauttia auringonlasku, jossa iltataivaan vaihtuvat sävyt heijastuvat äärettömään altaaseen. Kun vieraat siemailevat cocktailejaan, he voivat myös nauttia Välimeren inspiroimia sapuskoja, mikä luo tilan, joka on äärimmäinen nautinto, johon kuuluu myös oma valoshow. Grand Hotel Central tarjoaa myös valikoiman aktiviteetteja, virkistävistä aamujoogaharjoituksista uima-altaalla, josta on upeat näkymät Barcelonaan, cocktailien luomistunteihin kokeneiden sekoittajien opastuksella.
Näytä lisää
 
Andante Hotel
Hotelli Barcelonassa
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $182
Alkaen $182
Infinity-allashotelli
Andante Hotel on kolmen tähden hotelli, joka tarjoaa neljän tähden majoituspaikan mukavuudet ja on ylpeä siitä, että se tarjoaa korkealaatuisia palveluja. Tässä korkeassa rakennuksessa on 13 kerrosta, jotka on tarkoitettu vieraiden majoitukseen, ja ne tarjoavat erilaisia näköalapaikkoja kaupungin ihailemiseen.

Andante-hotellin 11. kerroksessa on upea uppoava infinity-allas, rauhallinen keidas Barcelonan vilkkaassa kaupungissa. Täällä vierailla on mahdollisuus pulahtaa virkistävään uimaan, kun kaupunki levittäytyy heidän alapuolellaan, tai paistatella auringossa yhdellä terassin mukavista lepotuoleista. Koska tälle katolla sijaitsevalle turvapaikalle on suora hissiyhteys, sinne pääsee vaivattomasti, mikä lisää kokemuksen yleistä helppoutta ja nautinnollisuutta.
Näytä lisää
Kyselylomake
Altaan sijainti: Ulkouima-allas
Onko kyseessä erityyppinen allas?
Äärettömän vaikutelman antava uima-allas
Altaan suurin syvyys: 1 m
Altaan enimmäispituus: 9 m
Milloin uima-allasalue on auki? Koko vuosi
Aukioloajat: 09:00 - 21:00
Altaassa on myös:
Hengenpelastuslaitteet
Uima-altaan ympärillä on myös saatavilla:
WC
Pyyhkeet
Aurinkovuoteet
Altaan vesi desinfioidaan käyttämällä:
Kloori
Onko olemassa kirjallisia sääntöjä, joita vieraiden on noudatettava ennen altaaseen menoa? Kyllä
Onko uima-allas vammaisten käyttöön sopiva (esteetön pääsy)? Kyllä
Näytä lisää
 
W Barcelona
Hotelli Barcelonassa
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $491
Alkaen $491
Infinity-allashotelli
Hotellin ulkoalueella on ainutlaatuisesti suunniteltu infinity-allas, josta on näkymät Barcelonan merenrannalle.
Näytä lisää
 
Hotel Arts Barcelona
Hotelli Barcelonassa
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $480
Alkaen $480
Infinity-allashotelli
Hotel Arts Barcelona on vehreä keidas keskellä Barcelonan kaupunkielämän sykettä. Majoituspaikassa on runsaasti viheralueita ja maisemoituja alueita, jotka toimivat inspiraation lähteinä, ja kaikki tämä Frank Gehryn ikonisen kultaisen veistoksen, El Peixin, varjossa. Luonnon ja taiteen liitto luo tiloihin rauhallisen ja viehättävän ilmapiirin.

Keskeinen osa hotellin ulkotiloja on vaikuttava infinity-allas, jota reunustaa rehevä kasvillisuus ja josta avautuvat näkymät keruleanväriselle Välimerelle. Tämä allas yhdessä seesteisten ulkopuutarhojen kanssa toimii idyllisenä turvapaikkana vieraille, jotka etsivät rauhallista rentoutumista tai uppoutumista kiehtovaan kirjaan. Se on myös täydellinen paikka nauttia cocktail tai nauttia jostakin monista tarjolla olevista gastronomisista vaihtoehdoista, ja kaikki tämä samalla, kun paistattelet Välimeren auringossa tai nautit upeasta ympäristöstä.
Näytä lisää
 
Gran Hotel La Florida G.L Monumento
Hotelli Barcelonassa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $257
Alkaen $257
Infinity-allashotelli
Gran Hotel La Florida G.L Monumento tarjoaa vertaansa vailla olevan uintikokemuksen ruostumattomasta teräksestä valmistetulla, 37 metriä pitkällä uima-altaalla. Sekä sisä- että ulkouima-altaasta avautuu upea näköala ympäröivään maisemaan, joka tarjoaa lumoavan taustan rauhalliselle uinnille tai rentoutumiselle. Ääretön reuna sulautuu saumattomasti horisonttiin ja jättää henkeäsalpaavan vaikutelman siitä, että olet yhtä kaukaisempien näkymien kanssa. Kokemuksen parantamiseksi mukavat tuolit ja pöydät on sijoitettu harkitusti uima-altaan eteen, ja ne tarjoavat vieraille täydellisen paikan istua alas, rentoutua ja ihastella poikkeuksellista ympäristöä samalla kun nautit virkistävää juomaa tai kevyttä välipalaa.
Näytä lisää
 
Occidental Atenea Mar - Adults Only
Hotelli Barcelonassa
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $199
Alkaen $199
Infinity-allashotelli
Nauti välipalabaarista ja äärettömästä uima-altaasta hotellin uudelta terassilta. Katsele merelle, kun vietät aikaa hotellin mukavissa tiloissa.
Näytä lisää
 
Ohla Eixample
Hotelli Barcelonassa
9.0
Erinomainen
Alkaen $255
Alkaen $255
Infinity-allashotelli
Ohla Eixamplessa on ihastuttava pakopaikka kaupungin vilkkaasta energiasta. Kaupungin vilkkauden vaimea kohina toimii rauhoittavana taustana hotellin rauhalliselle ilmapiirille, jossa viihtyisät riippumatot tarjoavat kodikkaan pakopaikan. Täällä vieraat voivat nauttia syötävää tai virkistävän cocktailin milloin tahansa. Tämän turvapaikan erityispiirre on kookas, ympäri vuoden lämmitettävä uima-allas, joka istuu kauniisti lähellä julkisivua ja tarjoaa hienon sekoituksen ylellisyyttä ja mukavuutta.

Hotelli lisää vetovoimaansa entisestään kaupunkipuutarhalla, jossa on oliivipuita ja paikallista kasvistoa, vihreä keidas kaupungin sydämessä. Laaja, lämmitetty uima-allas näyttää sulautuvan läheisten rakennusten terasseihin, mikä luo ainutlaatuisen, elämyksellisen kokemuksen. Uima-altaan vieressä olevat riippumattoja, joissa aika näyttää pysähtyvän, tarjoavat täydellisen paikan rauhalliseen loikoiluun, mikä tekee tästä idyllisen piilopaikan keskellä vilkasta kaupunkia.
Näytä lisää
 
H10 Cubik 4* Sup
Hotelli Barcelonassa
8.9
Erinomainen
Alkaen $276
Alkaen $276
Infinity-allashotelli
Barcelonan historiallisen keskustan sydämessä sijaitseva H10 Cubik 4* Sup tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ylellisyydestä ja mukavuudesta. Sen poikkeuksellisista palveluista erottuu 8. kerroksessa sijaitseva Atik-terassi. Tässä eksklusiivisessa turvapaikassa on lämmitetty uima-allas, jossa on kiehtova käänne - toisella puolella on ääretön reuna, joka hämärtää altaan ja horisontin välistä rajaa. Kun vieraat uppoutuvat lämpimään, rauhoittavaan veteen, he saavat illuusion siitä, että heistä tulee yhtä heidän edessään avautuvan laajan kaupunkinäkymän kanssa. Kaupunkimaiseman ja uima-altaan seesteisen tunnelman saumaton yhdistelmä muodostaa todella ainutlaatuisen aistikokemuksen.

Atikin terassilla on myös harkitusti varustettu aurinkotuoleja, joiden avulla vieraat voivat nauttia Espanjan auringosta täydellisessä rentoutumisessa. Terassin ympärille sijoitetut mukavat istuintilat tarjoavat vieraille täydelliset puitteet rentoutua virkistävän pulahduksen jälkeen tai yksinkertaisesti nauttia rauhallisesta hetkestä kaukana kaupungin vilkkailta kaduilta. H10 Cubik 4* Supin vieraat voivat nauttia poikkeuksellisesta kaupunkilaisretriitistä keskellä kaupungin historiallista charmia, nauttivatpa he sitten panoraamanäkymistä tai nauttivat tilan rauhasta.
Näytä lisää
 
Gaudi Hotel
Hotelli Barcelonassa
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $184
Alkaen $184
Infinity-allashotelli
Gaudi Hotellin aurinkoterassi on hotellin sydämessä sijaitseva, yksinomaan hotellin vieraille suunniteltu ylellinen turvapaikka. Sieltä avautuu upea näköala arkkitehtonisesti vaikuttavaan Palau Güelliin ja Barcelonan kaupungin laajoihin näkymiin. Aurinkoterassilla, joka on rauhallinen keidas, vieraat voivat rentoutua säteilevän auringon alla, nauttia virkistävän juoman tai maistella hotellin houkuttelevia tapaksia virkistävässä ulkoilmassa.

Tämän urbaanin turvapaikan keskipiste on viehättävä ääretön uima-allas, jonka mitat ovat 5,5 metriä kertaa 1 metri kertaa 0,4 metriä. Enemmän kuin pelkkä koriste, tämä äärettömyysallas lisää terassin vetovoimaa ja toimii viileänä turvapaikkana helteisinä kesäpäivinä. Sen läsnäolo rikastuttaa merkittävästi aurinkoterassin vetovoimaa, ja siinä yhdistyvät saumattomasti rentoutuminen ja virkistyminen. Gaudi-hotellin aurinkoterassi, jossa on upea äärettömyysallas, edustaa eksklusiivista ja ylellistä kokemusta Barcelonan sydämessä.
Näytä lisää
 
B Hotel
Hotelli Barcelonassa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $176
Alkaen $176
Infinity-allashotelli
B-Hotel esittelee 8. kerroksessa sijaitsevan poikkeuksellisen kattoterassin, joka on yksinomaan hotellin vieraille ja jossa on terassi-solarium, jossa on äärettömyysuima-allas. Tämä ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa kävijöille upean panoraaman Barcelonaan, joka tarjoaa henkeäsalpaavan taustan rauhoittavalle vesipyhäkölle.

Kävijät siirtyvät rentoutumisen ja ylellisyyden valtakuntaan leijuen Barcelonan taivaan alla, paistattelemalla tilavalla auringonpaisteisella solariumilla tai virkistäytymällä virkistävässä B_P-altaassa. Uima-allas, joka on nerokkaasti integroitu maisemaan, on terassin tähti, ja sieltä avautuvat vertaansa vailla olevat näkymät Plaça Espanyalle, Gran Vialle ja Richard Rogersin suunnittelemalle Las Arenas -ostoskeskukselle. Kun vuodenajat lämpenevät, B_Pool-baarista tulee kutsuva keidas, jossa tarjoillaan tapaksia tai cocktaileja terassilla, mikä tuo tähän kattoparatiisiin ripauksen gastronomista nautintoa.
Näytä lisää
 
Negresco Princess 4* Sup
Hotelli Barcelonassa
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $218
Alkaen $218
Infinity-allashotelli
Negresco Princess 4* Sup tarjoaa ylellisen kokemuksen terassillaan, jossa on aurinkoterassi ja äärettömyysallas, josta on ainutlaatuinen näköalapaikka Barcelonaan. Tämä Välimeren lämpimässä auringossa kylpevä turvapaikka tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja ihailla joka suuntaan avautuvaa upeaa kaupunkimaisemaa.

Hotellin
äärettömyysallas on ihme sinänsä, sillä se sijaitsee epävarmasti seitsemännessä kerroksessa. Osana yksityistä terassia se tarjoaa vieraille avaran näköalan Barcelonaan ja luo pohjan todella virkistävälle rentoutumiselle. Yhdistettynä mukaviin lepotuoleihin ja silmiinpistäviin näkymiin kaupunkiin ihmeteltäväksi, tämä allas ei ole pelkkä vesiesine, vaan mullistava kokemus, joka jättää vierailijat ihmettelemään Barcelonan upeutta.
Näytä lisää
 
The Corner Hotel
Hotelli Barcelonassa
9.1
Erinomainen
Alkaen $222
Alkaen $222
Infinity-allashotelli
Korkealla Barcelonan yläpuolella The Corner -hotellin seitsemännessä kerroksessa sijaitseva, paljon ylistetty äärettömyysallas on kaupunkiparatiisi, joka on erilainen kuin mikään muu. Tämä taivaalla sijaitseva turvapaikka kutsuu vieraita uppoutumaan sen viileisiin ja kirkkaisiin vesiin, jotka tarjoavat hengähdystauon kaupungin vilkkaasta sykkeestä. Se on rauhallinen paikka, jossa kävijät voivat rentoutua ja ottaa ansaitun uinnin ihaillessaan henkeäsalpaavaa 360 asteen kaupunkipanoraamaa, joka ulottuu ikonisesta Sagrada Familiasta hohtavalle Välimerelle ja aina Tibidabo-vuorelle asti.

Puuterassi, joka täydentää täydellisesti veden sinistä taivaansinistä, lisää entisestään äärettömän uima-altaan viehätystä. Täällä vieraita pyydetään osallistumaan aamujoogaharjoituksiin, kun aurinko nousee ja peittää kaupungin lämpimään, kultaiseen sävyynsä. Terassi on myös auringonottajien suosikkipaikka, jossa he voivat nauttia Espanjan auringosta rentoutuen mukavilla allaskalusteilla. The Corner -hotellin uima-allas, jonka yläpuolella on taivas ja alapuolella kaupunki, ilmentää ylellisyyttä ja rauhallisuutta kaupunkien kaaoksen keskellä.
Näytä lisää
 
5 lisää hotelleja lähistöllä!
Holiday Home Alexander Plana 10.5 km päässäEl Gòtic
Loma-asunto Palleja
9.6
Erinomainen
Alkaen $730
Alkaen $730
Tiedot Kategoriat
Infinity-allashotelli


Hotelli uima-altaalla

Infinity uima-allas    Panoraamamaisema uima-allas    Yksityinen uima-allas    Ulkouima-allas  


Luksushotelli


Näytä lisää
 
Hotel Sorli Emocions 12.8 km päässäEl Gòtic
Hotelli Vilassar de Dalt
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $104
Alkaen $104
Infinity-allashotelli
Vilassar de Daltissa sijaitsevan Hotel Sorli Emocions -hotellin äärettömän uima-altaan uima-allas näyttää roikkuvan herkässä tasapainossa taivaansinisen taivaan ja rauhallisen Välimeren välissä ja tarjoavan merkittävän portin alueen kaikkeen taikuuteen. Tämä moderni ja viihtyisä neljän tähden hotelli, joka on rentoutumisen ja mukavuuden majakka, tarjoaa merkittävän paikan sekä työhön että vapaa-aikaan Maresmen auringon säteilevällä taustalla. Tutustumis- tai liikepäivän jälkeen ääretön uima-allas toimii rauhoittavana pakopaikkana, jossa voi rentoutua huolellisesti kuratoidun musiikin tahdissa ja viilentyä jäähdytetyllä cava-juomalla samalla kun nauttii paikallisia herkkuja.

Lisäksi eksklusiivisuutta tarjoaa uima-allashuone, joka avautuu suoraan tähän lumoavaan ulkoilmaan tarjoten vieraille vertaansa vailla olevan kokemuksen uima-altaan äärellä. Kuvittele astuvasi yksityisestä huoneestasi suoraan uima-altaan virkistävään syleilyyn, jota ympäröivät kauniisti hoidetut puutarhat, jotka lisäävät seesteisen irrottautumisen tunnetta tavallisuudesta. Olitpa sitten romanttisella lomamatkalla tai pakenemassa rutiineja kylpylälomalla, Hotel Sorli Emocionsin uima-allas tarjoaa unohtumattoman kokemuksen rentoutumisesta ja virkistymisestä, jota kehystävät lempeästi Välimeren elämän melodiat.
Näytä lisää
Kyselylomake
Uima-altaan nimi: Terrace pool
Altaan sijainti: Ulkouima-allas
Onko kyseessä erityyppinen allas?
Äärettömän vaikutelman antava uima-allas
Syväallas
Altaan vähimmäissyvyys: 1,05 m
Altaan suurin syvyys: 1.05 m
Milloin uima-allasalue on auki? Alkaen 1 Toukokuu osoitteeseen 31 Lokakuu
Aukioloajat: 10:00 - 21:00
Uima-altaan ympärillä on myös saatavilla:
Aurinkovuoteet
Aurinkovarjot
Altaan vesi desinfioidaan käyttämällä:
Kloori
Mineraalit
Onko olemassa kirjallisia sääntöjä, joita vieraiden on noudatettava ennen altaaseen menoa? Kyllä
Onko uima-allas vammaisten käyttöön sopiva (esteetön pääsy)? Ei
Näytä lisää
 
Resort Sitges Apartment 21.3 km päässäEl Gòtic
Huoneistohotelli Sitgesissä
5.9
Rated
Alkaen $73
Alkaen $73
Infinity-allashotelli
Resort Sitgesin huoneiston katolla sijaitseva suolaveden äärettömyysallas tarjoaa vieraille ainutlaatuisen tilaisuuden ihailla kaupungin kunnioitusta herättäviä näkymiä. Altaan alta avautuvat hienot panoraamakuvat laajalle levittäytyvästä kaupunkimaisemasta, ja ne tarjoavat häikäisevän näkymän viileän ja kirkkaan veden suojasta. Tämä upea tila ilmentää urbaanin jännityksen ja seesteisen ylellisyyden yhdistelmää, joten se on ehdoton vierailukohde kaikille vieraille, jotka etsivät todella poikkeuksellista kokemusta.

Uima-allasalue on varustettu kauniilla puukannella, ja se tarjoaa ihanteelliset puitteet rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Aurinkotuolit, jotka on järjestetty huolellisesti kannen varrelle, kutsuvat vieraita rentoutumaan virkistävän juoman tai maukkaan välipalan kera. Auringon lämpimät säteet kimaltelevat altaan pinnalla, kun kaupungin hiljaiset kuiskaukset leijailevat lempeästi tähän rauhalliseen turvapaikkaan. Erinomaisten näköalojen ja seesteisen ilmapiirin yhdistelmällä Resort Sitges Apartment -hotellin katolla sijaitseva äärettömyysallas tarjoaa ylevän pakopaikan alla olevasta vilkkaasta kaupungista.
Näytä lisää
 
La Casa de Piedra 23.1 km päässäEl Gòtic
Aamiaismajoitus Viladellops
10
Erinomainen
Alkaen $166
Alkaen $166
Infinity-allashotelli
Katalonian rikkaan kulttuuriperinnön sydämessä, La Casa de Piedra, huolellisesti kunnostettu 'masia', jonka seinät heijastavat 1300-luvun tarinoita, on äärettömän uima-allas, joka on yksinkertaisesti kunnioitusta herättävä. Tämä 12 x 6 metrin kokoinen uima-allas, josta avautuvat panoraamanäkymät reheviin metsiin ja laajoihin viinitarhoihin, lupaa lumoavan kohtaamisen tämän tarinallisen maan sydämen ja sielun kanssa. Uima-altaan reuna näennäisesti katoaa vehreään ympäristöön, mikä luo upean illuusion veden jatkuvuudesta, joka lisää tunnetta ykseydestä luonnon kanssa.

Altaan yhteydessä on avara kiviterassi, joka on kauniisti varustettu puutarhakalusteilla. Jokainen elementti on huolella valittu lisäämään kokonaisvaltaista kokemusta nojatuoleista ja pöydistä, jotka sopivat erinomaisesti rauhalliseen lukemiseen tai keskustelemiseen, aurinkotuoleihin ja -varjoihin, jotka ovat ihanteellisia auringon alla rentoutumiseen. Suunnittelun yksityiskohdat vastaavat masia'n aitoa charmia ja tarjoavat harmonisen yhdistelmän perinteistä estetiikkaa ja modernia mukavuutta. Olipa kyse sitten uima-altaan reunalla loikoilusta tai virkistävästä uinnista kristallinkirkkaassa vedessä, vieraat ovat uppoutuneet rauhallisuuteen, joka on katkeamaton yhteys ympäröivään luonnonmaisemaan. Tämä uppoutuminen tarjoaa uskomattoman matkan seesteisyyden, rauhallisuuden ja Katalonian ainutlaatuisen, ajattoman viehätyksen läpi.
Näytä lisää
 
Bed & Breakfast Wine & Cooking Penedès 23.8 km päässäEl Gòtic
Aamiaismajoitus Pla del Panades
9.7
Erinomainen
Alkaen $172
Alkaen $172
Infinity-allashotelli
Bed & Breakfast Wine & Cooking Penedès -hotellin äärettömyysallas on selkeä keskipiste, joka tarjoaa ympärivuotisen pääsyn virkistävään vesielämään. Vaikka marraskuun ja huhtikuun väliset viileämmät kuukaudet saattavat tehdä lämmittämättömistä vesistä hieman viileitä, uima-altaan vetovoima on kiistaton. Allaspyyhkeet tarjotaan ilmaiseksi kaikille vieraille, mikä takaa saumattoman kokemuksen rentoutumisesta ja mukavuudesta.

Kruununjalokivi on epäilemättä uima-altaan upea näköala yli rehevien viinitarhojen. Se tarjoaa lumoavan näkymän, joka houkuttelee kävijät uppoutumaan Penedèsin alueen elämyksiin. Infinity-altaan viileästä, kristallinkirkkaasta vedestä vieraat voivat nauttia horisonttiin ulottuvien, aaltoilevien viinitarhojen kauneudesta ja maistella samalla viinejä, joita nämä vehreät pellot tuottavat. Huhtikuusta lokakuuhun tätä idyllistä ympäristöä korostaa itsepalvelu-allasbaari, joka tarjoaa kylmiä oluita, virvoitusjuomia, lasillisia viinejä, jäätelöä, Vermutia ja Gin Tonicia. Riippumatta siitä, haluavatko vieraat kellua altaassa vai loikoilla uima-altaan reunalla, heitä kutsutaan nauttimaan aistimellisesta matkasta, jossa yhdistyvät upeat panoraamat ja alueen rikkaat maut.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Infinity uima-allas (17)
 •     Uima-allas (17)
 •     Ulkouima-allas (16)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (11)
 •     Uima-allas katolla (7)
 •     Lämmitetty uima-allas (3)
 •     Sisäuima-allas (2)
 •     Yksityinen uima-allas (1)
 •     Esteetön (13)
 •     Kestävyyskäytännöt (13)
 •     Pysäköinti (13)
 •     Bisnes (12)
 •     Kuntosali (10)
 •     Yöelämä (8)
 •     Perhe (8)
 •     Häämatka (8)
 •     Romanttinen (8)
 •     Luksus (7)
 •     Viisi tähteä (5)
 •     Neljä tähteä (5)
 •     Kylpylä (5)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (4)
 •     Kolme tähteä (4)
 •     Koiraystävällinen (3)
 •     Ranta (3)
 •     Pieni (3)
 •     Vain Aikuisille (2)
 •     Historiallinen (2)
 •     Golf (2)
 •     Pilvenpiirtäjä (1)
 •     Boutique (1)
 •     Tennis (1)
 •     Ranta-alue (1)
 •     Viinitila (1)
 •     Jooga (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset