Mikä tekee hotellistasi/majoituksestasi ympäristöystävällisen? Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan, luonnonmateriaaleista valmistetut rakennustarvikkeet
Ympäristöystävällisiin aloitteisiin osallistuminen (esim. metsänistutus, villieläinten suojelu).
Ravintolassa tarjoillaan luomuruokaa
LED-valaistus kaikkialla tiloissa
Vessat huuhtelevat max. 6 litraa huuhtelua kohti.
Jätteet erotellaan vähintään kolmeen luokkaan
Ei kertakäyttömukeja/-laseja, -lautasia ja -ruokailuvälineitä.
Orgaaninen jäte kompostoidaan
Nollaenergiarakennus (nolla nettoenergiankulutus vuositasolla).
Suurin osa aterioiden valmistuksessa käytetyistä ainesosista on paikallisesti tuotettuja.
Ravintolassa on tarjolla vaihtoehtoinen menu kasvisruokavaliota noudattaville.