Mikä tekee hotellistasi/majoituksestasi ympäristöystävällisen? Rakenne maksimoi ilmavirtauksen ja siten vähentää ilmastoinnin tarvetta.
Ympäristöystävällisiin aloitteisiin osallistuminen (esim. metsänistutus, villieläinten suojelu).
Sadeveden kerääminen ja hyötykäyttö
Myrkyttömien puhdistusaineiden käyttö
Ravintolassa tarjoillaan luomuruokaa
LED-valaistus kaikkialla tiloissa
Vieraiden käytettävissä olevat polkupyörät
Vessat huuhtelevat max. 6 litraa huuhtelua kohti.
Jätteet erotellaan vähintään kolmeen luokkaan
Orgaaninen jäte kompostoidaan
Suurin osa aterioiden valmistuksessa käytetyistä ainesosista on paikallisesti tuotettuja.
Ravintolassa on tarjolla vaihtoehtoinen menu kasvisruokavaliota noudattaville.
Energiakatselmus tehdään vähintään kerran viidessä vuodessa.