Trump International Hotel & Tower Chicago
Hotelli Chicagossa
9.0
Erinomainen
Alkaen $328
Alkaen $328
Luksushotelli
Trump International Hotel & Toweria pidetään yhtenä kaupungin parhaista luksushotelleista, ja se sijaitsee kadehdittavalla paikalla Chicagon keskustassa. Se tarjoaa hienostuneisuutta ja eleganssia moitteettoman tyylinsä ja upean palvelunsa ansiosta.
Näytä lisää
 
Sofitel Chicago Magnificent Mile
Hotelli Chicagossa
8.8
Erinomainen
Alkaen $257
Alkaen $257
Luksushotelli
Avantgardistisesta ulkoasusta täysin uusittuihin huoneisiin ja sviitteihin, hotelli ylittää odotukset ylellisen ja modernin oleskelun suhteen.
Näytä lisää
 
JW Marriott Chicago
Hotelli Chicagossa
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $273
Alkaen $273
Luksushotelli
Chicagon keskustassa sijaitseva JW Marriott on täydellinen valinta niille, jotka etsivät ylellistä majoitusta. Hotellissa on muun muassa kylpylä, sisäuima-allas, suuri kylpyamme huoneissa, sekä moderni kuntokeskus viraiden käytössä. Hotellin tarjoamat palvelut ja mukavuudet ovat niin ylellisiä kuin vain olla voi.
Näytä lisää
 
Viceroy Chicago
Hotelli Chicagossa
9.0
Erinomainen
Alkaen $327
Alkaen $327
Luksushotelli
Viceroy Chicagossa majoittuminen on muutakin kuin vain hyvin varustettujen huoneiden ja sviittien ylellisyyttä. Voit kokea hienon ruokailun dekadenssin Somersetissa, joka on kausittaisesta amerikkalaisesta keittiöstään tunnettu ravintola. Majoitusliike on säilyttänyt yhteytensä Chicagon maineikkaaseen menneisyyteen, sillä se sijaitsee legendaarisen 1920-luvun Cedar-hotellin paikalla. Jokainen suupala lupaa suurenmoisen kulinaarisen kokemuksen, joka tarjoillaan ilmapiirissä, joka huokuu sekä eleganssia että lämpöä.


Viceroy Chicagon kauneus ulottuu sisätilojen lisäksi kattohuoneeseen ja kausiluonteiseen uima-altaaseen, jotka sijaitsevat vaikuttavassa 18. kerroksessa. Se tarjoaa ihanteellisen rauhallisen paikan, jossa vierailijat voivat nauttia keskeytymättömistä näkymistä kaupunkimaisemaan, jota täydentävät hienot cocktailit ja houkuttelevat suupalat. Terveydestä innostuneille matkailijoille hotelli:n huippuluokan kuntokeskus luo ympäristön, jossa harjoitusrutiinit täydentyvät Michigan-järven kunnioitusta herättävillä panoraamakuvilla. Milk Honey Spa -kylpylän seesteinen ilmapiiri tarjoaa valikoiman virkistäviä hoitoja ja terapioita tyylikkäässä ympäristössä. Hotellin ulkopuolella hotelli tekee yhteistyötä AIRE Ancient Bathsin kanssa, joka on omaleimainen hyvinvointitila, joka herättää henkiin kreikkalaisten ja roomalaisten kylpylöiden perinteet kauniisti kunnostetuissa historiallisissa rakenteissa.
Näytä lisää
 
The Langham Chicago
Hotelli Chicagossa
9.3
Erinomainen
Alkaen $504
Alkaen $504
Luksushotelli
Koe vertaansa vailla oleva mukavuus The Langham Chicagon hienostuneissa huoneissa ja tyylikkäissä sviiteissä, jotka on suunniteltu ainutlaatuisilla tarjouksilla parantamaan vierailuasi. Executive Club -huoneissa ja sviiteissä asuville myönnetään yksinoikeus Langham Club -loungeen, joka tarjoaa tyylikkään oleskelupaikan, jossa on henkilökohtaista palvelua ja valikoima kulinaarisia herkkuja.

Kokeilkaa aistejanne The Langham, Chicagon erinomaisessa ympäristössä tarjoiltavilla hienoilla ruokalajeilla, jotka lupaavat ruokailukokemuksia, jotka ovat gastronomisessa nautinnossaan vertaansa vailla. Käytettävissä olevat wellness-tilat tarjoavat turvapaikan sielulle; kattavasta hoitojen valikoimasta, joka on suunniteltu virkistämään, palauttamaan ja uudistamaan, täysin varustettuun kuntosaliin ja kiehtovaan sisäuima-altaaseen. Tutustu rauhallisuuteen Chuan Spa -kylpylässä, joka on hyvinvoinnin pyhättö, joka on omistettu mielen, kehon ja hengen elvyttämiseen. Asiantuntijaterapeuttien toteuttamien räätälöityjen hoitojen avulla stressi yksinkertaisesti sulaa pois. Uppoudu sisäuima-altaan seesteiseen tunnelmaan, joka on hengähdystauko kaupungin hälinästä ja jonka yläpuolella on hohtavat valonheittimet. Rentouttava pulahdus porealtaassa on täydellinen päätös tässä ylellisessä laitoksessa vietetylle päivälle.
Näytä lisää
 
The Peninsula Chicago
Hotelli Chicagossa
9.4
Erinomainen
Alkaen $478
Alkaen $478
Luksushotelli
Peninsula Chicago, viiden tähden hotelli, edustaa perinteisen aasialaisen palvelun ja keskilännen vieraanvaraisuuden yhdistämistä, ja siitä on tullut suosittu valinta monenlaisiin tilaisuuksiin, hienoista majoituksista suuriin juhliin ja yritystapahtumiin. Hotelli vie myös hyvinvoinnin seuraavalle tasolle tarjoten vieraille laajat mahdollisuudet tavoitella kuntoilua, tietoisuutta ja ravitsemuksellisia tavoitteita, mikä lisää ylimääräisen kerroksen ylenpalttiseen kokemukseen.

Rauhaa ja virkistystä etsivät vieraat löytävät sen Peninsula Spa -kylpylästä, joka sijaitsee strategisesti sijoitettuna hotellin 19. ja 20. kerroksessa ja tarjoaa kohotuksen tunnetta sanan kaikissa merkityksissä. Hyvinvointikokemusta parantaa entisestään hotellin huippuluokan kuntokeskus. Lattiasta kattoon ulottuvien laajojen ikkunoiden ympäröimä tila tarjoaa panoraamanäkymät Chicagon upealle horisontille ja tuo jokaiseen harjoitteluun inspiraatiota. Viehätystä lisää hotellin puoliolympialaisen kokoinen sisäuima-allas, joka sijaitsee kuntokeskuksen vieressä. Kerrosta ylempänä asiakkaat voivat sukeltaa hotellin sisäuima-altaaseen, josta on henkeäsalpaavat näkymät Michigan-järvelle ja kaupunkiin lattiasta kattoon ulottuvista 20-metrisistä ikkunoista. Jos haluat viettää hetken rauhassa ja hiljaisuudessa, aurinkoterassi odottaa, ja sieltä avautuvat lumoavat näkymät Chicagon horisonttiin, ja se tarjoaa upean pakopaikan alapuolella olevilta vilkkailta kaduilta.
Näytä lisää
 
Renaissance Chicago Downtown Hotel
Hotelli Chicagossa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $274
Alkaen $274
Luksushotelli
Renaissance Chicago Downtown Hotel tekee jokaisesta vierailusta ylellisen pakopaikan Chicago Loopin sydämessä. Kun vieraat astuvat moderniin aulaan, näyttämö on valmiina huipputason kokemukselle Theatre Districtissä. Hotellin nykyaikaiset huoneet ja sviitit lähellä Riverwalkia tarjoavat joukon fantastisia mukavuuksia, ja monista niistä on panoraamanäkymät Chicagon keskustan vilkkaalle horisontille. Lämmitetty sisäuima-allas toimii rauhallisena vetäytymispaikkana kaupungin vauhdista, kun taas kuntokeskus varmistaa, että kuntotavoitteita voi tavoitella keskeytyksettä. Kulinaristit voivat nauttia ainutlaatuisesta gastronomisesta matkasta Raised-kattobaarissa ja -ravintolassa, jossa on innovatiivisia ruokia, erikoiscocktaileja ja henkeäsalpaavat näkymät Chicagon keskustaan ja Riverwalkille.

Jokainen Renaissance Chicago Downtown Hotelin majoitus on nykyaikainen, ja sitä parantavat mukavuudet, kuten taulu-tv:t, nopea Wi-Fi, tilavat työpöydät, mukavat sängyt ja keskivertoa suuremmat kylpyhuoneet. Viehättävyyttä lisää se, että merkittävässä osassa näistä huoneista ja sviiteistä on avarat näkymät Chicagon keskustaan tai joelle, mikä luo poikkeukselliset puitteet rauhallisille unille Illinoisissa. Jos haluat rennomman ruokailukokemuksen, vieraat voivat vierailla Staytion Market & Barissa, joka tarjoilee luovia muunnelmia aidoista chicagolaisista ruokalajeista. Minkä tahansa tapahtuman kohottamiseksi hotelli tarjoaa 40 000 neliöjalkaa trendikkäitä, valoisia tapahtumatiloja Loopissa, joita tukevat ammattimaiset suunnittelu- ja pitopalvelut.
Näytä lisää
 
Staypineapple, An Iconic Hotel, The Loop
Hotelli Chicagossa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $172
Alkaen $172
Luksushotelli
Staypineapple Chicagossa vieraat toivotetaan tervetulleiksi maailmaan, jossa ylivoimaiset mukavuudet ovat normi, varmistaen, että jokainen vierailu on mahdollisimman mukava, kätevä ja ihastuttava. Olipa kyse sitten kesäpäivän lämpimästä syleilystä tai talven kylmän kiireen keskellä, Staypineapple Chicago pyrkii muuttamaan jokaisen päivän merkittäväksi kokemukseksi. Jokaisessa hotellin huoneessa ja sviitissä on säilytetty rakennuksen alkuperäiset historialliset piirteet, mutta samalla on tarjolla nykyaikaisia mukavuuksia, kuten teräväpiirtotelevisiot, nopea Wi-Fi ja minijääkaapit, mikä tekee tästä hotellista todellisen keidas Windy Cityssä.

Luksusmaisen majoituksen lisäksi Executive King Suite ja Millennium Park View King Suite erottuvat tilavalla ja tyylikkäällä suunnittelullaan. Executive King Suite -huoneessa on tyylikäs oma olohuone ja muhkea king-vuode, kun taas Millennium Park View King Suite -huoneessa vieraat voivat ihailla näkymiä Millennium Parkiin ja Michigan-järvelle ja nauttia samalla HDTV:n ja erillisen olohuoneen kaltaisista mukavuuksista. Jokainen sviitti tarjoaa viihtyisät, raikkaat, ylelliset ja erittäin levolliset yöunet, jotka saavat vieraat todella 'nukahtamaan' vertaansa vailla olevaan mukavuuteen.
Näytä lisää
 
Loews Chicago Hotel
Hotelli Chicagossa
8.8
Erinomainen
Alkaen $244
Alkaen $244
Luksushotelli
Loews Chicago -hotelli ilmentää ylellisyyttä 400 huoneessaan, joihin kuuluu 25 huippuluokan sviittiä, ja tarjoaa hienostuneisuutta, mukavuutta ja rentoutumista aivan Chicagon keskustan sydämessä. Näiden Magnificent Mile -kadun lähellä sijaitsevien majoitustilojen loistokkuus tekee Loewsista parhaan luksuskohteen kaupungin keskustan alueella. Hotellissa keskitytään myös edistämään vieraiden hyvinvointikulttuuria, ja siellä on valoisa 24h-kuntosali, jossa on laaja valikoima sydänlaitteita, mukaan lukien kaksi täysin yhdistettyä Peloton-pyörää, vapaita painoja, painonsiirtolaitteita ja viereinen 75-metrinen sisäuima-allas. Tämä takaa, että kuntorutiinin ylläpitäminen on yhtä vaivatonta kuin virkistävää, vaikka olisitkin matkoilla.

Kulinaarisia herkkuja on runsaasti Loews Chicago -hotellissa, joka on ylpeä osallistuja Chicagon maailmanluokan ruokakulttuurissa. ETA-ravintolabaari huokuu modernia keskilännen vieraanvaraisuutta tarjoillessaan rustiikkista amerikkalaista ruokaa. Vieraat voivat myös nauttia käsityöläiscocktaileja ja herkullisia ruokia viihtyisässä Lobby Loungessa tai nauttia aidosti paikallisesta ruokailukokemuksesta, joka tuodaan suoraan heidän luokseen Flavor by Loews Chicago Hotel -aloitteen kautta. Hotellin kokeneen keittiötiimin johdolla vieraat lähtevät varmasti ikimuistoiselle kulinaariselle matkalle, mikä tekee heidän vierailustaan Loews Chicago Hotelissa kokonaisvaltaisen ja ylellisen kokemuksen.
Näytä lisää
 
Waldorf Astoria Chicago
Hotelli Chicagossa
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $462
Alkaen $462
Luksushotelli
Chicagon keskustan arvostetussa Gold Coast -kaupunginosassa sijaitsevan Waldorf Astoria Chicagon yltäkylläisyyteen uppoutuminen on elämys, joka tuo mieleen linnan loiston. Kun astut sen ovista sisään, vieraita tervehtii valikoima sviittejä, jotka on sisustettu viihtyisillä takoilla ja yksityisillä terasseilla. Henkilökohtainen concierge, joka tunnetaan omistautumisestaan vieraiden tyytyväisyydelle, mukauttaa jokaisen oleskelun yksilöllisiin tarpeisiin. Hotellissa on myös huippumoderni Pilates-studio, se tarjoaa ylellisiä kylpyläpalveluja ja siinä on houkutteleva uima-allas. Lisäksi lukemattomat ruokailuvaihtoehdot odottavat jokaista makuhermoa.

Hotellin korkeatasoinen tyylikkyys jatkuu sen 214 ylellisessä huoneessa ja sviitissä, jotka sijaitsevat 19 kerroksessa. Raikkaasta sisustuksesta ja rikkaista kalusteista upeisiin näkymiin Chicagon keskustaan ja Michigan-järven rantaviivalle, jokainen huone on osoitus vertaansa vailla olevasta hienostuneisuudesta. Waldorf Astoria Spa, pyhäkkö kaupungin sydämessä, on rentoutumisen huippu. Tämä palkittu terveys- ja hyvinvointikohde tarjoaa valikoiman hoitoja, jotka on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan. Hyvinvointikokemuksen täydentää sisäuima-allas, joka tarjoaa virkistävän pakopaikan keskellä vilkasta kaupunkia.
Näytä lisää
 
Four Seasons Chicago
Hotelli Chicagossa
9.0
Erinomainen
Alkaen $616
Alkaen $616
Luksushotelli
Four Seasons Chicago on rohkeasti uudistettu ja heijastaa Chicagon olemusta inspiroivan ruoan, juoman, taiteen ja musiikin kautta, ja se on kulttuurin, tyylin ja energian elinvoimainen keskus. Se sijaitsee Magnificent Milen ja North Michigan Avenuen sydämessä, ja sen vertaansa vailla olevat järvi- ja taivaanranta-näkymät vangitsevat kaupungin upeuden. Tämä luksusikoni tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua vertaansa vailla oleviin vesielämyksiin jahdin vuokrauksella, joka lupaa tehdä kesäpäivistä ikimuistoisia.

Four Seasons Chicago on myös kohde kulinaristien ystäville. Adorn Bar & Restaurantissa tunnettu keittiömestari Richie Farina esittelee jännittävän yhdistelmän maailmanlaajuisia vaikutteita ja alueellisia herkkuja. Innovatiiviset cocktailit, luovat pienet lautaset ja mukaansatempaava elävä musiikki täydentävät ruokailukokemusta, joka säteilee Four Seasonsille ominaista energiaa. Hotellin arkkitehtuuri juhlistaa Chicagon perintöä pilvenpiirtäjän synnyinpaikkana, ja oma concierge on valmis järjestämään henkilökohtaisia arkkitehtuurikierroksia. Huoneiden mukavuudet ulottuvat 24h-ruokailuun, ilmaiseen premium Wi-Fi:hen, ylellisiin kylpytuotteisiin ja tilaviin sviitteihin, jotka sopivat erinomaisesti liike- tai perhelomalle. Paikan päällä sijaitsevan kylpylän klassinen hieronta kiteyttää rentoutumisen ja vie vieraat aistimelliselle matkalle neljän vuodenajan läpi, kun taas kuntokeskus ja uima-altaat parantavat entisestään hotellin ylellistä tarjontaa.
Näytä lisää
 
The Ritz-Carlton, Chicago
Hotelli Chicagossa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $466
Alkaen $466
Luksushotelli
Uppoudu eleganssin maailmaan The Ritz-Carlton, Chicagossa, jossa ylellisissä hotellihuoneissa ja sviiteissä yhdistyvät kauniisti tyylikäs muotoilu ja nykyaikainen mukavuus, mikä tarjoaa transsendentin kokemuksen kaukana tavallisuudesta. Jokaisesta huoneesta avautuu lumoava näköala Michigan-järvelle, Navy Pierille tai Chicagon ikoniselle horisontille, ja se luo hienostuneen hienostuneisuuden tunteen, joka on synonyymi Ritz-Carlton-tuotemerkille.


Ylellisyyskokemus tässä hotellissa jatkuu sen kylpylässä, joka on turvapaikka, jossa vieraita pyydetään jättämään ulkopuolinen maailma taakse. Kalma Spas -yhtiön ammattilaisten johtamat hoidot, kuten rauhoittavat kasvohoidot ja rentouttavat hieronnat, on suunniteltu huolellisesti parantamaan, nuorentamaan ja tarjoamaan rauhaa. Lämmitetty sisäuima-allas kohottaa kokemusta entisestään, ja vieraiden käyttöön on tarjolla pyyhkeitä. Hotelli sijaitsee Chicagon keskustassa, lähellä Michigan Avenuen ylellisiä putiikkeja, ja se toimii täydellisenä lähtökohtana tutkimusmatkoille. Kokemuksia riittää, kun on helppo pääsy paikallisille nähtävyyksille, kuten Navy Pierille, Oak Street Beachille, Millennium Parkiin, Hancock Toweriin ja Wrigley Fieldille, mikä vahvistaa Chicagon rikkaan historian, arkkitehtuurin loiston, kulinaarisen monimuotoisuuden ja paikallisen viehätyksen elinvoimaisuutta.
Näytä lisää
 
Ivy Boutique Hotel
Hotelli Chicagossa
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $153
Alkaen $153
Tiedot Kategoriat
Luksushotelli


Perheystävällinen hotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
Park Hyatt Chicago
Hotelli Chicagossa
8.8
Erinomainen
Alkaen $502
Alkaen $502
Luksushotelli
Park Hyatt Chicago sijaitsee vain muutaman askeleen päässä historiallisesta Water Tower Parkista ja kuuluisalta Michigan Avenuelta, ja se on asuinkeitaaksi vaativille globaaleille matkailijoille, jotka etsivät aitoa keskustakokemusta. Tämä ylellinen koti kaukana kotoa tarjoaa laajoja näkymiä Michigan-järvelle, jossa ympäröivän kaupungin elinvoimaiset elementit sulautuvat saumattomasti yhteen ja joka samalla tarjoaa rauhallisen ja rauhoittavan muotoilun tarjoaman seesteisen pakopaikan. Park Hyatt Chicagon tarjoamat mukavuudet, kuten ilmainen internetyhteys, huonepalvelu, kuntokeskus, uima-allas ja lemmikkieläinystävälliset tilat, ylittävät kaikki odotukset.

Park Hyatt Chicagossa on myös 36 ainutlaatuista, asuintalojen inspiroimaa ylellistä sviittiä, jotka on suunniteltu hienostuneesti ja hillittyä ylellisyyttä silmällä pitäen. Jokaisessa sviitissä on rauhoittava väripaletti, joka heijastaa kaupungin tunnelmaa, ja se on räätälöity vastaamaan erityistarpeita - olkoon kyse sitten hyvinvoinnista, perheestä, liikeasioista tai vapaa-ajasta. Hotelli esittelee innovatiiviset Wellbeing- ja Mindfulness-sviitit, jotka on varustettu uusimmilla Bryte Balance™ -sängyillä, jotka on kuratoitu vastaamaan Park Hyattin kokonaisvaltaista lähestymistapaa vieraiden hoitoon. Lisäksi vierailla on pääsy NoMI Spa -kylpylään, joka esittelee käsityöläislähestymistavan uudistumiseen yksilöllisillä kokemuksilla. Hotellin 7. kerroksessa sijaitseva kolmen radan ja 25 jaardin uima-allas tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Chicagon kaupunkimaisemaan ja tarjoaa vertaansa vailla olevan treenikokemuksen ympäri vuorokauden. Tämä eleganssin ja mukavuuden mahtava yhdistelmä tekee Park Hyatt Chicagosta rauhallisen hengähdyspaikan keskellä Chicagon muodikkainta kaupunginosaa.
Näytä lisää
 
Omni Chicago All Suites Hotel-Magnificent Mile
Hotelli Chicagossa
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $250
Alkaen $250
Luksushotelli
Chicagon keskustan sydämessä sijaitseva Omni Chicago Hotel & Suites Magnificent Mile on erittäin ylellinen matkakohde, joka tarjoaa aidosti paikallisen kokemuksen. Tämä 347 hyvin varusteltua sviittiä sisältävä hotelli tarjoaa mukavuuksia, jotka muistuttavat yksityisasuntoa kaupungissa. Hotellin ainutlaatuinen muotoilu erottaa tilavat oleskelutilat päämakuuhuoneista, mikä tarjoaa vieraille intiimin ja yksityisen kokemuksen. Magnificent Milen varrella sijaitsevaa hotellia ympäröi lukemattomia aktiviteetteja, jotka sopivat perheille, pariskunnille ja yksin matkustaville, ja kaupungin jännittävimmät nähtävyydet ovat vieraiden ulottuvilla.

Terveys ja hyvinvointi ovat Omni Chicago Hotel -kokemuksen avaintekijöitä. Paikan päällä on ilmainen, täysin varustettu kuntosali, ja huoneiden kuntosalit ovat saatavilla vieraille, jotka haluavat treenata yksityisesti. Kuntosarjoihin kuuluu lattiamatto, käsipainot, kuminauhat, pyyhkeet ja vesi. Lisäksi asiakkaat voivat nauttia Chicagon auringosta kattoterassilla. Omni Chicago -hotellin kulinaarinen matka on olennainen osa vierailua, ja se tarjoaa herkullisen valikoiman ruokia ja virkistäviä cocktaileja hotellin sisäisessä 676 Restaurant & Bar -ravintolassa tai mahdollisuuden ruokailla sviitin yksityisyydessä.
Näytä lisää
 
Ambassador Chicago, part of JdV by Hyatt
Hotelli Chicagossa
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $136
Alkaen $136
Luksushotelli
JdV by Hyatt -hotelliin kuuluva Ambassador Chicago on upotettu Gold Coast -alueen kiehtovaan eleganssiin, ja se tarjoaa klassisen sisustuksen ja mittatilaustyönä valmistettujen huonekalujen hienon yhdistelmän. Ambassador Chicagon vieraita hemmotellaan upeilla näkymillä naapurustoon jokaisesta huoneesta. Hotelli loistaa tarjoamalla lukuisia mukavuuksia, kuten ilmaisen internetin, ruokailun tiloissa, täysin varustetun kuntokeskuksen ja toivottaa lemmikit lämpimästi tervetulleiksi. Hotellin innovatiivinen digitaalinen sisäänkirjautumisjärjestelmä lisää vieraiden mukavuutta, ja oma concierge on aina valmis vastaamaan kaikkiin vaatimuksiin ja tiedusteluihin. Liikematkustajille hotelli tarjoaa toimivat ja hyvin varustetut kokoustilat.

Kuntoilun harrastajat arvostavat 24h-kuntokeskusta, jossa on runsaasti sydänlaitteita ja vapaita painoja, ja hotellin kumppanuus Fitbodin kanssa, joka on johtava datapohjainen kuntosovellus, tarjoaa ilmaisia henkilökohtaisia harjoituksia, joista vieraat voivat nauttia huoneissaan tai kuntosalilla. Kulinaarisesti hotelli esittelee vieraille Chicagon Gold Coastin erinomaisia ruokailuvaihtoehtoja. Nauti herkullinen aamiainen ja koko päivän välipalat The Library -ravintolassa tai nauti innovatiivisia cocktaileja ja kevyttä ruokaa The Ambassador Roomissa. Päivän päätteeksi vieraat voivat rentoutua ylellisessä olohuoneessa ja rentoutua lämpimän takan äärellä.
Näytä lisää
 
Thompson Chicago, part of Hyatt
Hotelli Chicagossa
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $195
Alkaen $195
Luksushotelli
Thompson Chicago on historiallisella Gold Coastin alueella sijaitseva koru, joka on rakennettu vuosisadan puolivälissä. Tämä ylellinen majoituspaikka sijaitsee lähellä Michigan-järveä, Oak Streetin trendikkäitä putiikkeja, Magnificent Mile -katua ja kaupungin legendaarista yöelämää. Hotellin 247 hienostunutta huonetta ja sviittiä, joissa jokaisessa on 400-kuituiset Sferra-lakanat, sadesuihkut ja omaleimaiset midcentury modern -kalusteet, lupaavat lohdullisen oleskelun. Poikkeuksellista kokemusta etsiville on tarjolla kaksikerroksiset Penthouse-sviitit, joissa on biljardipöytä ja suuri ulkoterassi, joka tarjoaa lumoavat näkymät ja täydellistä viihdettä.

Sijoitettu keskelle designputiikkeja ja historiallisia koteja, Thompson Chicago tarjoaa vieraille aidosti paikallisen kokemuksen. Valituissa huoneissa ja sviiteissä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista avautuvat upeat näkymät Michigan-järvelle ja Magnificent Mile:n vilskeeseen. Pehmeät samettihuonekalut tuovat eloisaan tunnelmaan lisää eleganssia. Ruokailu Thompson Chicagossa on elämys itsessään, ja Nico Osteria tarjoaa herkullisia aterioita koko päivän lämpimässä ja kutsuvassa ympäristössä. Salone Nico puolestaan tarjoilee maalaismaista italialaista ruokaa hienostuneessa baariympäristössä, mikä lisää Thompson Chicagon kokemukseen vielä yhden kerroksen ylellisyyttä.
Näytä lisää
 
Hyatt Regency Chicago
Hotelli Chicagossa
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $246
Alkaen $246
Luksushotelli
Kaupungin sydämessä sijaitseva Hyatt Regency Chicago on ylellisyyttä säteilevä kaupunkipyhättö, jossa on yli 2 000 ylellistä huonetta ja sviittiä. Jokaisesta majoitustilasta avautuvat laajat näkymät kaupunkimaisemaan, seesteiselle Chicagojoelle tai valtavaan Michiganjärveen. Hotellin strategisen sijainnin ansiosta vieraat voivat tutustua kätevästi tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Chicago Riverwalkiin, Magnificent Mileen, Millennium Parkiin, Navy Pieriin ja Michigan-järven rannoille. Hyatt Regency Chicago parantaa kokemusta monilla ensiluokkaisilla mukavuuksilla, kuten ilmaisella internetyhteydellä, digitaalisella sisäänkirjautumisella ja digitaalisen avaimen kätevyydellä. Hotelli tarjoaa myös kattavat yrityspalvelut, pesulapalvelut ja huolellisen concierge-palvelun, mikä takaa ylellisen ja saumattoman oleskelun.

Ovatpa vieraat sitten mieluummin virkistävässä treenissä tai nauttimassa herkullisesta ruokailukokemuksesta, Hyatt Regency Chicago palvelee molempia tarpeita. Ympäri vuorokauden avoinna oleva kuntokeskus, jossa on erilaisia sydänlaitteita, vapaita painoja ja voimaharjoittelulaitteita, tarjoaa jopa kylmiä pyyhkeitä, tuoreita hedelmiä tai ylimääräiset kuulokkeet poikkeuksellista harjoittelua varten. Ruokaharrastajille hotelli tarjoaa monipuolisen valikoiman kulinaarisia herkkuja. American Craft Kitchen & Bar tarjoilee kausittaista ruokaa eloisassa ulkoilmaympäristössä, jossa esitellään käsintehtyjä luomuksia, paikallisia suosikkeja ja rohkeita makuja. Muita ruokailuvaihtoehtoja ovat upeat keskustanäkymät BIG Barissa, nopeat kahvipysähdykset Market Chicagossa tai farmilta pöytään -aterian nauttiminen American Craft Kitchen & Barissa. The Hotel:n sitoutuminen ylellisen kokemuksen tarjoamiseen ulottuu vieraiden oleskelun jokaiseen osa-alueeseen.
Näytä lisää
 
The Hotel & Athletic Club at Midtown
Lomakeskus Chicagossa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $406
Alkaen $406
Luksushotelli
The Hotel & Athletic Club at Midtown, joka sijaitsee Bucktownin vilkkaalla alueella, määrittelee luksusmajoituksen uudelleen 55 nykyaikaisella boutique-huoneella, joista on henkeäsalpaavat kaupunkinäkymät ja ensiluokkaiset mukavuudet. Erikoisesti suunnitellut sviitit, kuten kaksikerroksinen kattohuoneisto, jossa on oma parveke, ja tennisikoni Venus Williamsin ja hänen V Starr Interiors -yrityksensä mestarillisesti suunnittelema sviitti, tarjoavat vertaansa vailla olevaa ylellisyyttä. Ylellisyyden ja hyvinvoinnin herkkää tasapainoa ilmentävät huolellisesti valitut patjat, jotka takaavat maksimaalisen palautumisen ja mukavuuden unen aikana, ja niitä täydentävät nopea Wi-Fi ja tilavat, hyvin valaistut huoneet, jotka palvelevat niiden tarpeita, jotka työskentelevät oleskelunsa aikana.

Erikoinen elementti majoittumisessa tässä hotellissa on etuoikeutettu jäsenyys ensiluokkaisessa Midtownin urheiluklubissa, joka rohkaisee vieraita harrastamaan suosikkiharjoituksiaan tai löytämään uusia harjoituksia. Se tarjoaa erilaisia kuntoilumahdollisuuksia painonnostosta mindfulness-istuntoihin ja uintikierroksiin. Matka Midtown Spa -kylpylässä lupaa elvyttäviä hoitoja, joihin kuuluu erilaisia hierontoja, kasvohoitoja ja vartalohoitoja, jotka tarjoavat täydellisen rentoutumisen aktiivisen harjoittelun tai Chicagon laajamittaisen tutkimisen jälkeen. Hotellissa on myös kaksi ainutlaatuista uima-allasta, sekä sisä- että ulkouima-altaat, joiden yhteydessä on porealtaat, joissa voit pulahtaa iltapäivällä tai rentouttaa lihaksia vuodenajasta riippumatta.
Näytä lisää
 
Radisson Blu Aqua Hotel Chicago
Hotelli Chicagossa
7.9
Hyvä
Alkaen $227
Alkaen $227
Luksushotelli
Radisson Blu Aqua Hotel Chicago, ylellinen turvapaikka kaupungin sydämessä, tarjoaa runsaasti mukavuuksia, jotka on räätälöity tarjoamaan unohtumaton kokemus. Vieraat voivat nauttia kahdesta uima-altaasta, joista toinen on sisäuima-allas ja toinen henkeäsalpaavat näkymät tarjoava kattouima-allas. Kuntorutiineihin tuovat lisävirettä hotellin täysikokoinen koripallokenttä, ulkojuoksurata sekä höyry- ja saunahuone perinteisen kuntosalin lisäksi. Hotellin tiloissa sijaitseva FireLake Grill House & Cocktail Bar tarjoilee erilaisia keskilännen ruokia lämpimässä ja viihtyisässä ympäristössä. Lisäksi hotellin lifestyle-puutarha on seesteinen pakopaikka kaupunkielämästä.

Hotellin 334 huoneesta ja sviitistä avautuvat tyylikkään ja modernin muotoilun ansiosta upeat näkymät Lakeshore East Parkiin, Millennium Parkiin tai Chicagon kiehtovaan kaupunkimaisemaan. Kaikissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi, Lavazza-kahvi ja ensiluokkaiset teet, ja hotelli tarjoaa myös lemmikkiystävällisiä vaihtoehtoja. Kokemuksen kohottamiseksi vieraat voivat valita huoneet, joissa on parveke, tai sviitit, joissa on erilliset oleskelutilat. Kaupunkiin liikeasioissa tai erityistilaisuuksissa saapuville hotellissa on 13 monipuolista kokoushuonetta, jotka jakautuvat kahteen kerrokseen ja 28 000 neliöjalan tiloihin, joista kaikista on vaikuttava näköala keskustaan. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu huolellisesti aina Executive Business Loungesta erityisiin hääpaketteihin, jotta vierailu olisi ikimuistoinen.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Luksus (218)
 •     Pysäköinti (101)
 •     Kuntosali (83)
 •     Koiraystävällinen (82)
 •     Häämatka (77)
 •     Romanttinen (75)
 •     Bisnes (72)
 •     Esteetön (68)
 •     Neljä tähteä (68)
 •     Yöelämä (63)
 •     Perhe (56)
 •     Uima-allas (54)
 •     Ympäristöystävällinen (53)
 •     Sisäuima-allas (42)
 •     Ilmainen Wi-Fi (30)
 •     Kylpylä (19)
 •     Lämmitetty uima-allas (18)
 •     Ulkouima-allas (15)
 •     Pilvenpiirtäjä (14)
 •     Pieni (13)
 •     Viisi tähteä (11)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (10)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (9)
 •     Jooga (8)
 •     Historiallinen (8)
 •     Golf (6)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (5)
 •     Vain Aikuisille (4)
 •     Boutique (3)
 •     Uima-allas katolla (2)
 •     Huoneet takalla (2)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (1)
 •     Yksityinen uima-allas (1)
 •     Koirapuistoalue (1)
 •     Kummitus (1)
 •     Tennis (1)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset