Samanvaya - Adults Only
Lomakeskus sivulliset
Karangasem
9.4
Erinomainen
Alkaen $184
Alkaen $184
Vain Aikuisille-hotelli
Samanvaya Luxury Resort & Spa on ihanteellinen kaikille aikuisille vieraille, jotka etsivät ylellistä ja tyylikästä paikkaa Indonesiassa rentoutuakseen, rentoutuakseen ja viettääkseen hiljaisia hetkiä yksityisyydessä. Samanvaya Luxury Resort & Spa majoittaa vain yli 16-vuotiaita aikuisia vieraita. Idyllisten riisipeltojen ja vehreän luonnon ympäröimänä vieraat voivat nauttia huvilansa yksityisyydestä ja hemmotella itseään kylpylässä paeten hetkeksi arkea.
Näytä lisää
 
Permata Ayung Private Estate
Lomakeskus Ubudissa
Gianyar
9.4
Erinomainen
Alkaen $299
Alkaen $299
Vain Aikuisille-hotelli
Rehevien riisipeltojen ja vihreiden laaksojen keskellä sijaitsee Permata Ayung, yksityinen kartano, joka tarjoaa ylellisintä ja rauhallisinta majoitusta aikuisille. Tämä hotelli tarjoaa yksityisen turvapaikan, jossa aikuiset vieraat voivat rentoutua, rentoutua ja tulla yhdeksi ympäröivän luonnon kanssa. Hotellissa on upeita majoitustiloja, jotka ovat saaneet vaikutteita aasialaisista perinteistä ja luonnosta, sekä virkistäviä kylpylä- ja wellness-tiloja, jotka saavat jokaisen aikuisen vieraan rentoutumaan mahdollisimman ylellisesti.
Näytä lisää
 
Pearl Boutique Hotel Adult only
Hotelli Legianissa
Badung
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $48
Alkaen $48
Vain Aikuisille-hotelli
Balin sydämessä sijaitseva viehättävä boutique-hotelli Bali Hotel Pearl on ihanteellinen kohde kaikkein rentouttavimmalle ja virkistävimmälle lomalle. Hotelli pyrkii tarjoamaan vierailleen rauhallisen ja hiljaisen ilmapiirin, jossa he voivat rentoutua ja nauttia olostaan stressittömässä ympäristössä. Tämän vuoksi hotelli ottaa vastaan vain aikuisia vieraita, eikä sinne voi majoittua alle 15-vuotiaita. Tyylikkäät ja romanttiset huoneet, yksityinen uima-allas vehreiden puiden ympäröimänä sekä korkeatasoiset palvelut ja tilat tekevät tästä hotellista ihanteellisen kaikkein rentouttavimpiin matkoihin.
Näytä lisää
 
Kadewa Retreat Ubud - Adults Only
Lomakeskus Ubudissa
Gianyar
9.2
Erinomainen
Alkaen $86
Alkaen $86
Vain Aikuisille-hotelli
Kadewa Retreat Ubud - Adults Only, joka sijaitsee kallion reunalla Wos-joelle päin, tarjoaa eksklusiivisen ja seesteisen ilmapiirin aikuisille vieraille, jotka etsivät rauhallista pakopaikkaa. Hotellissa on infinity-allas, josta on näkymät joelle ja sen takana olevaan laajaan metsään, mikä tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen. Jokaisessa ylellisessä huvilassa on vehreät puutarhatilat, ulkokylpyamme ja yksityinen patio, josta on näkymät puutarhaan ja uima-altaalle. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko majoituspaikassa, ja talon ravintolasta, Dino'sista, on viehättävät näkymät ilta-auringonlaskuihin. Ainoastaan aikuisille tarkoitettu käytäntö takaa rauhallisen ja virkistävän oleskelun niille, jotka etsivät lapsivapaata ympäristöä.
Näytä lisää
 
The Asa Maia - Adults Only Resort
Hotelli Uluwatussa
Badung
9.1
Erinomainen
Vain Aikuisille-hotelli
Asa Maia - Adults Only Resort tarjoaa rauhallisen turvapaikan vieraille, jotka etsivät virkistävää lepopaikkaa, joka sopii erinomaisesti yksin matkustaville, pariskunnille tai kaveriporukoille. Tämä lomakeskus on tarkoitettu yksinomaan 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille vieraille, ja se tarjoaa seesteisen ympäristön, jossa voi luoda unohtumattomia muistoja rakkaidensa kanssa tai solmia uusia suhteita. Balin Uluwatun viehättävällä alueella sijaitseva Asa Maia yhdistää holistiset käytännöt, parantavan ruoan ja alkuperäiskansojen taiteen ylellisessä ja ekotietoisessa boutique-ympäristössä, joka on suunniteltu tietoiselle ja ajattelevalle matkailijalle. Lomakeskus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä upealta Thomas Beachilta, jossa vieraat voivat rentoutua aurinkotuoleilla tai tutustua ympäristöön ja nauttia samalla Uluwatun poikkeuksellisesta tunnelmasta ja energiasta, joka on ainutlaatuinen Uluwatulle ja sen maailmanluokan rannoille ja surffaukselle.
Näytä lisää
 
PinkCoco Uluwatu - for Cool Adults Only
Hotelli Uluwatussa
Badung
9.0
Erinomainen
Alkaen $56
Alkaen $56
Vain Aikuisille-hotelli
PinkCoco Uluwatu - Cool Adults Only on eksklusiivinen retriitti, joka on suunniteltu yli 16-vuotiaille aikuisille, jotka edustavat rentoa ja ennakkoluulotonta asennetta. Lomakeskus toivottaa tervetulleiksi vieraat, jotka arvostavat julkisia hellyydenosoituksia, hyväksyvät LGBTQ-yhteisön ja arvostavat ystävällisyyttä, kunnioitusta ja kaikkien elämäntapojen huomioon ottamista. PinkCoco Uluwatu sijaitsee Balin Uluwatussa, vain lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisalta Padang-Padangin surffilahdelta. PinkCoco Uluwatu tarjoaa 28 nykyaikaisen tyylikästä huonetta, joissa vieraat voivat herätä meren ääniin ja päästä helposti rannalle. Vierailijat voivat nauttia lumoavista auringonlaskuista upealla rantaviivalla, loikoilla uima-altaalla tähtien alla ja ruokailla palkitussa Tapas del Mar -ravintolassa. Kokemuksen täydentämiseksi lomakeskuksen trooppinen kylpylä tarjoaa valikoiman rentouttavia ja virkistäviä hoitoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa perinteisistä balilaisista ja lombokilaisista tekniikoista. Hieronnassa, manikyyreissä, pedikyyreissä, kasvohoidoissa, vartalokuorinnoissa ja kukkakylvyissä käytetään vain hienoimpia luonnollisia ainesosia.
Näytä lisää
 
Kalia Bingin - Adult only
Hotelli Uluwatussa
Badung
9.4
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Kylpylähotelli


Hotelli uima-altaalla

Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
Woywoy Escape Bresela Adults Only
Lomakeskus Tegalalangissa
Gianyar
8.4
Erittäin hyvä
Vain Aikuisille-hotelli
Woywoy Escape Bresela Adults Only on idyllinen pakopaikka aikuisille, jotka etsivät seesteistä pakoa. Ubudin metsän sydämessä sijaitseva majoitus tarjoaa täydellisen turvapaikan niille, jotka etsivät hengähdystaukoa kaupunkielämän hälinästä. Lomakeskus on täydellinen niille, jotka haluavat rentoutua, rentoutua ja virkistyä, joten se on ihanteellinen valinta pariskunnille tai niille, jotka etsivät romanttista pakomatkaa. Tämä majoituspaikka on täydellinen niille, jotka haluavat rauhallisen oleskelun, eikä se sovi vieraille, jotka etsivät viihdettä tai juhlimista.

Henkeäsalpaavat näkymät joka kulmasta, ja vieraat voivat todistaa paikallisten riisipeltojen kauneutta istutuskauden aikana. Hotellissa on kahdenlaisia huoneita - Sky Suite ja Forest Suite, joissa molemmissa on oma poreamme, jotta vieraat voivat täysin uppoutua rauhalliseen tunnelmaan. Huoneiden balilaisvaikutteisessa sisustuksessa yhdistyvät saumattomasti perinteiset ja modernit elementit, ja valkoinen väripaletti on hallitseva.
Näytä lisää
 
Balian Bliss Retreat Resort - Adults Only
Lomakeskus Balianissa
Tabanan
Tiedot Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli


Kylpylähotelli


Koiraystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
JEstate villas & guest houses - Jimbaran
Lomakeskus Jimbaranissa
Badung
9.5
Erinomainen
Alkaen $160
Alkaen $160
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä Etelä-Balissa sijaitseva yksityinen lomakeskus on todellinen rentoutumisen ja rauhallisuuden keidas. Jamahal Private Resort ottaa vastaan vain yli 16-vuotiaita vieraita, ja se tarjoaa ylellistä majoitusta huviloissa, ja se on täydellinen romanttinen kohde pariskunnille ja nuorille aviopareille. Aikuiset vieraat voivat rentoutua ja virkistyä hotellin maineikkaissa kylpylätiloissa, osallistua joogatunneille tai nauttia rannasta ja auringosta hotellin Beach Clubilla ja viettää unohtumattomimman loman Balilla.
Näytä lisää
 
The Kayon Resort
Lomakeskus Ubudissa
Gianyar
9.3
Erinomainen
Alkaen $169
Alkaen $169
Vain Aikuisille-hotelli
Kayon Resort on ihanteellinen kohde romanttisimmalle pakomatkalle, häämatkalle tai yksinkertaisesti rentouttavaan ja virkistävään matkaan. Tämä balilaisen vehreyden keskellä sijaitseva, viiden tähden mukavuuksia ja ylellistä majoitusta jokaiselle vieraalle tarjoava ensiluokkainen lomakeskus voi ottaa vastaan vain yli 15-vuotiaita aikuisia vieraita, sillä sen ensisijaisena tavoitteena on tarjota romanttinen ja rentouttava tila, jossa vieraat voivat rentoutua, rentoutua ja parantua.
Näytä lisää
 
Pramana Watu Kurung
Lomakeskus Ubudissa
Gianyar
9.1
Erinomainen
Alkaen $119
Alkaen $119
Vain Aikuisille-hotelli
Pramana Watu Kurung on ehdottoman kiehtova ja viehättävä lomakeskus, joka sijaitsee vehreiden trooppisten metsien keskellä, ja se koostuu monimutkaisista puurakenteista, jotka pyrkivät vangitsemaan perinteisen arkkitehtuurin ja muotoilun kauneuden ja tyylikkyyden. Tämä lomakeskus tarjoaa ylellisesti varustettuja huviloita ja sviittejä sekä virkistävän kylpylän ja kaikkein yksityisimmän ja rauhallisimman ilmapiirin. Sinne mahtuu vain aikuisia vieraita, eikä sinne oteta lapsia.
Näytä lisää
 
The Kayon Jungle Resort
Lomakeskus Ubudissa
Gianyar
9.4
Erinomainen
Alkaen $340
Alkaen $340
Vain Aikuisille-hotelli
Kayon Jungle Resort on ihanteellinen kohde yli 15-vuotiaille aikuisille vieraille, ja sen tavoitteena on tarjota turvapaikka, jossa aikuiset vieraat voivat rentoutua, rentoutua ja ladata akkujaan. Tässä lomakeskuksessa on ylellisiä ja viihtyisiä sviittejä ja huviloita, virkistäviä kylpylähoitoja, upea äärettömän upea uima-allas, josta on näkymät sademetsään, ja allasbaari sekä lapsivapaa ja täysin rentouttava ympäristö, ja se auttaa sinua unohtamaan kaikki huolesi ja murheesi loman ajaksi.
Näytä lisää
 
Kejora Suites
Hotelli Sanurissa
Denpasar
9.0
Erinomainen
Alkaen $70
Alkaen $70
Vain Aikuisille-hotelli
Jokainen Kejora Suitesin sviittihuone on tyylikkäästi sisustettu ja varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, ja sinne mahtuu enintään 2 aikuista vierasta. Koko majoituspaikkaan ei voida ottaa alle 12-vuotiaita vieraita, jotta voidaan säilyttää rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri, jonka se tarjoaa kaikille vierailleen. Käytettävissä on myös ääretön uima-allas, josta on upeat näkymät balilaiselle maisemalle, jossa aikuiset vieraat voivat viettää aikaa ja rentoutua.
Näytä lisää
 
The Colony Hotel Bali
Hotelli Seminyakissa
Badung
9.2
Erinomainen
Alkaen $157
Alkaen $157
Vain Aikuisille-hotelli
The Colony Hotel Bali tarjoaa ylellisiä ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita ja sviittejä, virkistäviä kylpylätiloja, virkistävän uima-altaan, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja ja jota ympäröi rehevä kasvillisuus, sekä rauhallisen ja rentouttavan ympäristön, jossa vieraat voivat levätä ja ladata akkujaan. Hotellin ilmapiirin ja luonteen vuoksi sinne majoittuu vain aikuisia, yli 16-vuotiaita vieraita.
Näytä lisää
 
The Royal Purnama - Adults Only
Lomakeskus Sukawati
Gianyar
9.2
Erinomainen
Alkaen $192
Alkaen $192
Vain Aikuisille-hotelli
Royal Purnama on nimensä mukaisesti kuninkaallinen ja hienostunut, ja se on todellinen rentoutumisen ja rauhallisuuden paratiisi, jossa yli 12-vuotiaat aikuiset vieraat voivat nauttia ylellisistä mukavuuksista ja ylellisestä majoituksesta. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja huviloita ja sviittejä, joissa on oma uima-allas tai poreallas, virkistävä kylpylä ja upea sijainti aivan rannan tuntumassa, mikä tekee siitä täydellisen turvapaikan kaikille aikuisille vieraille.
Näytä lisää
 
Nalini Resort
Lomakeskus Amedissa
Karangasem
9.2
Erinomainen
Alkaen $63
Alkaen $63
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä rannalla sijaitseva lomakeskus on ihanteellinen paikka niille vieraille, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua rauhallisessa ja lapsettomassa ympäristössä ja samalla tutkia ympäröivää aluetta ja harrastaa erilaisia aktiviteetteja ja vesiurheilulajeja. Lomakeskus tarjoaa tyylikkäitä huoneita ja sviittejä yli 18-vuotiaille aikuisille vieraille, ja se tarjoaa myös uima-altaan ja sukellusvarusteita seikkailunhaluisille vieraille.
Näytä lisää
 
11 on Kajeng
Lomakeskus Ubudissa
Gianyar
9.5
Erinomainen
Alkaen $164
Alkaen $164
Vain Aikuisille-hotelli
Ubudin sydämessä sijaitseva 11 on Kajeng tarjoaa perinteisesti sisustettuja, mutta silti moderneja ja viihtyisiä huviloita sekä kaikkein rauhallisimman ilmapiirin kaikille vierailleen. Tämä boutique-huvilakeskus on suunniteltu erityisesti yli 18-vuotiaille aikuisille vieraille. Jos kuitenkin varaat koko kompleksin, vieraat voivat tuoda mukanaan nuorempia henkilöitä keskusteltuaan hotellin johdon kanssa.
Näytä lisää
 
The Niche Bali
Hotelli Legianissa
Badung
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $31
Alkaen $31
Vain Aikuisille-hotelli
The Niche Bali on ainutlaatuinen hotelli tässä suositussa saarikohteessa, joka sopii yli 18-vuotiaille aikuisille vieraille. Modernin ja viihtyisän majoituksen ansiosta tämä hotelli on täydellinen valinta vieraille, jotka haluavat nauttia Balin yöelämästä ja viettää lomansa juhlien parissa. Jokaiseen huoneeseen mahtuu kaksi tai kolme aikuista vierasta. Hotellin luonteen ja yöaikaan vallitsevan melun vuoksi hotelli ei sovellu lapsille tai vanhemmille ihmisille, jotka etsivät rauhallista lepopaikkaa.
Näytä lisää
 
Cili Emas Oceanside Resort
Lomakeskus Tejakulassa
Buleleng
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $40
Alkaen $40
Vain Aikuisille-hotelli
Tämä lomakeskus on vehreän luonnon ympäröimä ja tarjoaa mukavaa majoitusta ja virkistäviä kylpylätiloja sekä korkealuokkaista palvelua, ja se on ehdoton kohde tämän viehättävän saaren rauhallisimmalle ja rentouttavimmalle lomalle. Tämän ilmapiirin säilyttämiseksi lomakeskukseen ei oteta alle 14-vuotiaita vieraita.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Vain Aikuisille (1147)
 •     Pysäköinti (794)
 •     Uima-allas (727)
 •     Ulkouima-allas (604)
 •     Pieni (540)
 •     Budget (308)
 •     Ilmainen Wi-Fi (279)
 •     Yksityinen uima-allas (231)
 •     Romanttinen (207)
 •     Ranta (196)
 •     Ympäristöystävällinen (95)
 •     Jooga (75)
 •     Koiraystävällinen (75)
 •     Häämatka (70)
 •     Kylpylä (64)
 •     Luksus (60)
 •     Neljä tähteä (58)
 •     Kolme tähteä (50)
 •     Sisäuima-allas (31)
 •     Yöelämä (29)
 •     Infinity uima-allas (29)
 •     Bisnes (25)
 •     Esteetön (21)
 •     Kuntosali (20)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (19)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (17)
 •     Boutique (16)
 •     Ranta-alue (14)
 •     Lämmitetty uima-allas (13)
 •     Viisi tähteä (12)
 •     Golf (11)
 •     Perhe (10)
 •     Huoneet poreammeella (3)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (3)
 •     Terveys & Turvallisuus (3)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (2)
 •     Uima-allas katolla (2)
 •     Erikoinen (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset