1900 Inn on Montford

Asheville , , 296 Montford Avenue (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Emme löytäneet saatavilla olevia tarjouksia tältä palveluntarjoajalta.
Tarkista saatavuus yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta:
Tai voit muuttaa päivämääriä tai tarkastella kaikkia kohteen Hotellit Asheville
Tiedot
Kategoriat
Vain Aikuisille-hotelli
The 1900 Inn on Montford on elegantti, vain aikuisille tarkoitettu turvapaikka, joka tarjoaa rauhallisen pakopaikan niille, jotka etsivät lepoa arjesta. 1900 Inn on Montfordin vieraita hoidetaan rauhallisessa ja rentouttavassa ilmapiirissä, jonka ansiosta he voivat todella irrottautua arkielämän stressistä. Majatalon ainutlaatuinen sekoitus lämpöä ja ylellisyyttä luo viihtyisän ilmapiirin, joka rohkaisee kävijöitä riisumaan kenkänsä, vajoamaan muhkeisiin huonekaluihin ja nauttimaan rauhallisesta ympäristöstä. 1900 Inn on Montford tarjoaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja eristäytyneisyyden välillä, ja se lupaa ikimuistoisen ja virkistävän oleskelun vaativille aikuisille matkailijoille.

Luksushotelli

Koiraystävällinen hotelli

  Koirat majoittuvat ilmaiseksi   


Hotelli pysäköinnillä

Pieni hotelli

Neljän tähden hotelli

Koirat majoittuvat ilmaiseksi hotelli

Huonetyypit
Zelda's Retreat This 3rd level suite features a balcony, microwave, and seating area. Please note this suite is only accessible via stairs.

Rossetti Suite This double room features a fireplace. Featuring free toiletries and bathrobes, this double room includes a private bathroom with a bath, a shower and a hairdryer. The spacious air-conditioned double room features a flat-screen TV with satellite channels, a private entrance, soundproof walls, a tea and coffee maker as well as garden views. The unit has 1 bed.

William Morris Room This pet-friendly room features a microwave and a seating area.

The Cloisters A patio, spa bath, and fireplace are featured in this suite. Please note this suite is only accessible via stairs.

Fitztgerald Guests will have a special experience as the double room features a fireplace. The spacious double room provides air conditioning, soundproof walls, as well as a private bathroom featuring a walk-in shower and a bath. The unit offers 1 bed.

Tietoa 1900 Inn on Montford1900 Inn on Montford, Arts and Crafts -tyylinen bed and breakfast, toivottaa tervetulleeksi matkailijat, jotka etsivät rentouttavaa ja ainutlaatuista majoitusta historiallisessa Ashevillessä. Majatalo sijaitsee kävelymatkan päässä gourmet-ravintoloista ja vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta, ja se on ihanteellinen tukikohta ympäröivien vuorten ja vilkkaan paikallisen kulttuurin tutkimiseen. Majatalo keskittyy harkittuun suunnitteluun ja kuratoituihin kokemuksiin, ja se tarjoaa lemmikkiystävällisiä sviittejä niille, jotka matkustavat nelijalkaisten kumppaneidensa kanssa.

Tämä viehättävä bed and breakfast Ashevillen historiallisella alueella kutsuu vieraita kokemaan lämpöä, ylellisyyttä ja henkilökohtaisia yksityiskohtia, jotka tekevät siitä erottuvan. Saapuessaan vieraat voivat nauttia itse tehdyt keksit tai paikallisesti paahdetun espresson aurinkohuoneessa ennen kuin he asettuvat muhkeisiin majoitustiloihinsa. Tilavassa päärakennuksessa on viihtyisiä nurkkia, joissa voit lukea, seurustella muiden vieraiden kanssa tai vain rentoutua takan äärellä talvella tai tuulisella kesäkuistilla.

1900 Inn on Montford on myös täydellinen paikka intiimeille ja lumoaville tapahtumille, kuten häille, vuosipäiville, vauvakokouksille ja morsiusshowereille. Majatalon arkkitehtuuri, jonka on suunnitellut tunnettu yhteiskunta-arkkitehti Richard Sharp Smith, edustaa Ashevillessä suosittua Arts and Crafts -tyyliä. Neljän timantin luokitus ja Select Registry -jäsenyys, ja majatalossa on tyylikkäitä englantilaisia ja amerikkalaisia antiikkiesineitä vuosilta 1730-1910. Vierashuoneissa ja sviiteissä on ylelliset kylpyhuoneet, joissa on mukavuuksia, kuten kuituoptiset "tähtilattiat", porealtaat, kattoon kiinnitetyt sadesuihkut ja roomalaiset kylpyammeet. Takat ja muut hienovaraiset yksityiskohdat luovat virkistävän ilmapiirin, jossa vieraat voivat latautua täysin ennen kuin he lähtevät tutkimaan aluetta tai vain nauttimaan majatalon kauniista puutarhoista ja viihtyisästä kuistista.
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
9.8
Erinomainen

Ei, 1900 Inn on Montford ei ole uima-allasta.

Ei, 1900 Inn on Montford ei tarjoa kylpylää.

Kyllä, 1900 Inn on Montford toivottaa koirat tervetulleiksi.

Kyllä, 1900 Inn on Montford tarjoaa pysäköintimahdollisuuden.

Ei, 1900 Inn on Montford ei ole kuntosalia.
Lisää vaihtoehtoja
  • Hotelli Ashevillessä

  • 8.8 Erinomainen

  • Alkaen $191

  • Lomakeskus Ashevillessä

  • 8.6 Erittäin hyvä

  • Alkaen $358

  • Hotelli Ashevillessä

  • 9.3 Erinomainen

  • Alkaen $239

  • Hotelli Ashevillessä

  • 9.0 Erinomainen

  • Alkaen $339



5.292.772

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Travelmyth GPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset