The Scottsdale Resort at McCormick Ranch
Lomakeskus Scottsdalessa
Maricopa
7.8
Hyvä
Alkaen $271
Alkaen $271
Kylpylähotelli Kyselylomake
Kylpylätilojen koko: Sisätilat: 6700 m2 (72118 ft2)
Kylpylän tilat:
Ulkouima-altaat
Lämmitetyt uima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 7
Sauna(t) - Numero: 2
Yleiset kylpylät - Numero: 2
Rentoutushuone (-huoneet) - Numero: 1
Kuntosali
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Kustannukset tuntia kohden: $ 16
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Signature-hoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Parihieronta
Äitiyshieronta
Detox-hieronta
Kuumakivihieronta
Lymfahieronta
Urheiluhieronta
Ruotsalainen hieronta (Klassinen hieronta)
Merkkihieronta
Vartalokuorinta
Vartalokääre
Aromaterapia
Refleksologia
Vahaus
Hyvinvointikoulutus
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
169-249
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Haluaisitko korostaa, lisätä tai selventää jotakin?
Luna Spa is one of Scottsdale’s premier wellness destinations for body, mind, and spirit. Immerse yourself in pure serenity, from hot stone massages to aromatic body treatments. Indulge in a wide variety of pampering treatments designed to relax and rejuvenate. Explore a holistic approach to wellness by enjoying the adjacent fitness center, dry saunas and relaxation room during your stay with us.
Näytä lisää
 
CIVANA Wellness Resort & Spa
Lomakeskus Scottsdalessa
Maricopa
8.9
Erinomainen
Alkaen $502
Alkaen $502
Kylpylähotelli
Hotellin kylpylä on avoinna päivittäin klo 9.00-19.00. Se tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hoitoja, jotka perustuvat pääasiassa vesiterapiaan ja joiden tavoitteena on tarjota mahdollisimman paljon virkistystä ja virkistystä kaikille vieraille. Tarjolla on myös erilaisia hierontahoitoja, refleksologiaa, ihonhoitoa ja kauneushoitoja rauhallisessa ja tyylikkäässä ympäristössä, joka auttaa sinua todella rentoutumaan.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $463
Alkaen $463
Kylpylähotelli
Sanctuary Camelback Mountain, A Gurney's Resort and Spa, on rauhallinen paratiisi, jossa tasapainoa ja rentoutumista vaalitaan erilaisilla inspiroivilla hoidoilla, jotka sijoittuvat rauhallisiin ympäristöihin. Sanctuary Spa sijaitsee 53 hehtaarin alueella Arizonan viehättävässä autiomaassa ja vie sinut aasialaisvaikutteiselle nuorennusmatkalle. Omaleimainen arkkitehtuuri, ylelliset mukavuudet ja monipuolinen palveluvalikoima muodostavat ensiaskeleet kohti rauhaa. Kylpylän tunnelma ulottuu kahteentoista sisä- ja ulkohoitohuoneeseen, rauhalliseen zen-meditaatiopuutarhaan ja rauhoittavaan pohdintalammikkoon. Hiljattain käyttöön otettu yhteinen hiljainen huone ja monipuoliset palvelut kasvohoidoista akupunktioon tekevät Sanctuary Resort Spa -kylpylästä vielä erikoisemman ja erottaa sen muista Scottsdalen ja muidenkin hotellien kylpylöistä.

Keskeisesti mielen, kehon ja sielun ykseyteen keskittyvä, hiljattain uudistettu Sanctuary Resort Spa -kylpylä tarjoaa terapioita, jotka edistävät täydellistä linjausta kaikilla kehon alueilla. Kylpylän terapeutit pyrkivät varmistamaan, että henki pysyy levollisena sekä palvelun aikana että vielä pitkään kylpyläpäivän jälkeen. Tämä arizonalainen aavikkokeitaas tarjoaa pakopaikan maailmasta ja sen huolista ja ilmentää nimeään 'Sanctuary' luomalla todella rentouttavan ympäristön. Kylpylässä on myös kampaamopalveluita, kuten pedikyyrejä, manikyyrejä sekä hius- ja värikäsittelyjä, sekä valikoima huoneessa tehtäviä hoitoja. Ihonhoidosta vartalohoitoihin ja aasialaisista käytännöistä inspiroituneisiin erikoishoitoihin, Sanctuary Resort Spa -kylpylässä huolehditaan huolellisesti hyvinvoinnin kaikista osa-alueista.
Näytä lisää
 
Omni Tucson National Resort
Lomakeskus Tucsonissa
Pima
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $274
Alkaen $274
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Hyatt Regency Scottsdale Resort and Spa
Lomakeskus Scottsdalessa
Maricopa
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $443
Alkaen $443
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $327
Alkaen $327
Kylpylähotelli
Koe nuorentumisen ja rentoutumisen matka JW Marriott Scottsdale Camelback Inn Resort & Spa -hotellissa. Tämä majesteettinen kylpyläkohde avautuu ylellisenä ja rauhallisena retriittinä, jossa vieraat voivat nauttia monenlaisista virkistävistä kokemuksista. Rauhoittavista vartalokuorinnoista ja -kääreistä nuorentaviin kasvohoitoihin, kuntoiluneuvontapalveluista muuntaviin hierontoihin, jokainen hoito on harkitusti suunniteltu tarjoamaan ylellinen hemmottelukokemus. Kylpylässä on myös erilliset oleskelutilat miehille ja naisille, uima-allas ja uima-allas sekä jopa oma kylpyläravintola terveystietoisille herkkusuille. Vieraat voivat myös kokea ainutlaatuisen jalkakylvyn, virkistää aistejaan höyrysaunassa tai nauttia terapiakylvystä. Lopullista rentoutumista etsiville päänahan- ja hiustenhoito sekä vahauspalvelut viimeistelevät kokonaisvaltaisen hyvinvointimatkan. Vain kilometrin päässä ikonisesta Camelback Mountainista ja lyhyen ajomatkan päässä ylellisestä Scottsdalen Fashion Square -ostoskeskuksesta sijaitseva kylpylä yhdistää täydellisesti rentoutumisen ja paikallisen alueen jännityksen.
Näytä lisää
 
Hilton Phoenix Tapatio Cliffs Resort
Lomakeskus Phoenixissa
Maricopa
7.5
Hyvä
Alkaen $165
Alkaen $165
Kylpylähotelli

Tocaloma Spa and Salon Hilton Phoenix Tapatio Cliffs Resortissa on kauneuden ja hyvinvoinnin pyhättö, joka huokuu rauhallisuutta ja tyyneyttä. Täällä vieraat voivat antautua hemmottelun ja nuorentumisen maailmaan erilaisilla hoidoilla ja palveluilla, jotka on suunniteltu palauttamaan tasapaino ja säteily. Ammattitaitoiset terapeutit tarjoavat räätälöityjä kokemuksia, jotka herättävät aistit ja rauhoittavat sekä kehon että mielen, käyttäen käsintehtyjä ihon- ja vartalonhoitotuotteita, jotka on valmistettu sertifioiduista orgaanisista ja luonnollisista ainesosista.

Lisäksi viehättävyyttä lisää Tocaloma Salon, joka on oikea kohde niille, jotka valmistautuvat erityisiin tilaisuuksiin tai jotka haluavat vain levätä ja kauneutta. Salonki tarjoaa ensiluokkaisia hius-, kynsi- ja kauneuspalveluja, ja se on sitoutunut siihen, että jokainen vieras voi tuntea olonsa parhaaksi. Jokainen palvelu on suunniteltu ravitsemaan, sävyttämään ja puhdistamaan, ja se ulottuu yksilöllisistä hieronnoista erityistarpeisiin mukautettuihin vartalohoitoihin, kuten kokovartalon elvyttäviin vartalohoitoihin, viinipohjaisiin vartalokääreisiin, aavikkovartalon kiillotuksiin, merilevävartalokääreisiin ja ainutlaatuiseen Sedona Purification Body Wrap -vartalokääreeseen. Tämä poikkeuksellinen kylpylä- ja kampaamokokemus jättää jokaiselle vieraalle virkistyneen ja virkistyneen olon, joka on valmis nauttimaan Phoenixin kauneudesta täysillä.
Näytä lisää
 
JW Marriott Phoenix Desert Ridge Resort & Spa
Lomakeskus Phoenixissa
Maricopa
8.9
Erinomainen
Alkaen $393
Alkaen $393
Kylpylähotelli
JW Marriott Phoenix Desert Ridge Resort & Spa -kylpylän Revive Spa sijaitsee Sonoran-aavikon upeissa maisemissa ja tarjoaa rauhallisen tilan nuorentumiseen ja rentoutumiseen. Astuessaan sisään rauhalliseen kaksikerroksiseen rotundaan vieraat toivotetaan tervetulleiksi veden rauhoittavilla äänillä, jotka luovat pohjan syvällekäyvälle wellness-kokemukselle. Kylpyläkompleksi heijastelee tätä rauhallisuutta kaikkialla hoito- ja rentoutumishuoneista palmuilla reunustettuun pyhäkköaltaaseen, hyttipaikkoihin, saunaan ja höyrysaunoihin.

Revive Spa ei rajoitu pelkästään hoitoihin. Siellä sijaitsee myös herkullinen Spa Bistro, jossa oma kokki tarjoilee ruokia, jotka on rikastettu tuoreilla ainesosilla ja ainutlaatuisilla makuyhdistelmillä, mikä takaa ihastuttavan kulinaarisen kokemuksen. The Salon at Revive Spa täydentää hyvinvointimatkaa erilaisilla kauneuspalveluilla, jotka tuovat täydellisen hyvinvoinnin tunteen saman katon alle. Lukuisten kylpyläpalveluiden valikoima ulottuu perinteisistä hieronnoista ja kasvohoidoista innovatiivisiin hoitoihin, kuten TheraBliss-kivihierontaan, bambuhierontaan, kuppaushoitoihin ja muuhun, jotka kaikki räätälöidään vastaamaan yksilöllisiä hyvinvointitarpeita ja mieltymyksiä. Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että hoidot kuratoidaan erityistarpeisiin, kuten odottaville äideille tarkoitettu Prenatal-hieronta ja Gentleman's Total Wellness -kasvohoito. Revive Spa -kokemus ilmentää kokonaisvaltaista lähestymistapaa hyvinvointiin, mikä tekee siitä välttämättömän vierailun Phoenixin sydämessä, AZ:ssa.
Näytä lisää
 
The Westin La Paloma Resort & Spa
Lomakeskus Tucsonissa
Pima
7.7
Hyvä
Alkaen $595
Alkaen $595
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $603
Alkaen $603
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Luksushotelli


Näytä lisää
 
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $491
Alkaen $491
Kylpylähotelli
Nauti henkilökohtaisesta palautumisesta ja nuorentumisesta Waldorf Astoria Spa at The Boulders Resortin perinteisissä kylpylähoidoissa ja palveluissa.
Näytä lisää
 
Sheraton Grand at Wild Horse Pass
Lomakeskus Chandlerissa
Maricopa
8.8
Erinomainen
Alkaen $867
Alkaen $867
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Golf-hotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Poco Diablo Resort
Lomakeskus Sedonassa
Yavapai
7.9
Hyvä
Alkaen $151
Alkaen $151
Kylpylähotelli
Poco Diablo Resort tarjoaa turvapaikan rentoutumiseen ja virkistymiseen. Poco Diablo Resortin kylpylä on seesteinen keidas, joka tarjoaa vieraille uuden tason mukavuutta ja virkistystä. Sen intiimi koko mahdollistaa erittäin yksilöllisen kylpyläkokemuksen, huippuluokan palvelun ja ympäristöystävällisten, orgaanisten ja luonnollisten tuotteiden käytön. Tarjolla on täyden palvelun menu, joka sisältää hierontaa, vartalohoitoja, kasvohoitoja ja jopa hääpalveluja. Asiantuntevat terapeutit ovat koulutettuja erilaisiin tekniikoihin, kuten ruotsalaiseen, syväkudos- ja kuumakivihierontaan. Nauti puhdistavasta kokemuksesta White Sage Purification Scrub -kuorinnalla, joka on valmistettu käsin jauhetusta salviasta ja merisuolasta. Muihin vaihtoehtoihin kuuluvat Aloe Hydrating Wrap, Essential Oil Wrap ja Serenity Wrap. Jokaisessa räätälöidyssä kasvohoidossa on luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, joissa on ruusun ja acain kantasoluja, peptidejä ja yrttiuutteita. Prosessi sisältää ihoanalyysin, syväpuhdistuksen, lämpimän höyryn ja kosteusvoiteen levityksen, joiden kaikkien tarkoituksena on jättää iho virkistyneeksi ja elvytetyksi.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $488
Alkaen $488
Kylpylähotelli
Ylellisen hotellin Phoenician Spa on avoinna päivittäin kello 8.00-19.00, ja se tarjoaa hoitoja ja terapioita, jotka ovat niin rentouttavia ja virkistäviä, että asiakkaat tuntevat itsensä täysin uudestisyntyneiksi heti sen jälkeen. Hierontasessioista ja vartalo- ja kasvohoidoista aina erityisiin parihoitoihin, aromaterapiaan ja eteerisiin öljyihin, kylpylässä on kaikkea, mitä saatat tarvita viettääksesi virkistävimmän loman tässä ylellisessä kohteessa.
Näytä lisää
 
Prescott Resort & Conference Center
Lomakeskus Prescottissa
Yavapai
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $121
Alkaen $121
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Häämatkahotelli


Kasinohotelli


Näytä lisää
 
The Westin Kierland Resort & Spa
Lomakeskus Scottsdalessa
Maricopa
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $331
Alkaen $331
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli uima-altaalla

Aallokko uima-allas    Liukumäki uima-allas    Uima-allas kierroskaistoilla    Vesipuisto    Leppoisa Joki    Ulkouima-allas  


Luksushotelli


Näytä lisää
 
The Scottsdale Plaza Resort & Villas
Lomakeskus Scottsdalessa
Maricopa
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $231
Alkaen $231
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
The Wigwam
Maricopa
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $268
Alkaen $268
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Renaissance Phoenix Glendale Hotel & Spa
Hotelli Glendalessa
Maricopa
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $159
Alkaen $159
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
7.0
Hyvä
Alkaen $159
Alkaen $159
Kylpylähotelli
Hilton Phoenix Resort at the Peak -hotellin, joka tunnettiin aiemmin nimellä Pointe Hilton Squaw Peak Resort, Tocasierra Spa & Fitness Center on rauhallisuuden ja virkistyksen pyhättö. Kylpylässä on rentoutumiseen ja hyvinvointiin innostava ympäristö, ja se tarjoaa kattavan hoitovalikoiman. Vierailijat voivat kokea terapeuttisia hierontoja, virkistäviä kasvohoitoja ja erilaisia yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä erikoishoitoja. Asiantuntevat kylpyläteknikot tarjoavat jokaisen palvelun keskittyen luomaan rauhoittavan, henkilökohtaisen kokemuksen.

Tocasierra Spa tarjoaa erilaisten yksilöllisten hoitojen lisäksi myös ylellisiä kylpylähoitopaketteja, joissa yhdistyvät erilaiset terapiat kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen tarjoamiseksi. Niille, jotka haluavat yhdistää rentoutumisen ja romantiikan, kylpylä tarjoaa parihierontapaketteja, jotka sopivat täydellisesti rauhallisen kokemuksen jakamiseen kumppanin kanssa. Kylpylä tarjoaa myös odottaville äideille erityisesti suunniteltuja hoitoja, jotka auttavat lievittämään epämukavuutta ja edistävät yleistä hyvinvointia. Kuntokeskuksen ansiosta asiakkaat voivat täydentää kylpyläkokemuksiaan kattavalla harjoittelulla. Kaiken kaikkiaan Tocasierra Spa & Fitness Center tarjoaa täydellisen ja joustavan hyvinvointikokemuksen, jossa tyyneys kohtaa henkilökohtaisen hoidon.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (153)
 •     Uima-allas (132)
 •     Ulkouima-allas (111)
 •     Pysäköinti (91)
 •     Kuntosali (83)
 •     Bisnes (83)
 •     Perhe (78)
 •     Esteetön (74)
 •     Lämmitetty uima-allas (73)
 •     Häämatka (72)
 •     Golf (68)
 •     Koiraystävällinen (66)
 •     Luksus (64)
 •     Romanttinen (52)
 •     Ympäristöystävällinen (40)
 •     Neljä tähteä (35)
 •     Tennis (31)
 •     Jooga (30)
 •     Kolme tähteä (28)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (18)
 •     Ilmainen Wi-Fi (17)
 •     Yksityinen uima-allas (16)
 •     Viisi tähteä (14)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (13)
 •     Liukumäki uima-allas (10)
 •     Pieni (8)
 •     Sisäuima-allas (8)
 •     Lastenallas (8)
 •     Historiallinen (5)
 •     Leppoisa Joki (4)
 •     Yöelämä (4)
 •     Huoneet takalla (4)
 •     Kasino (3)
 •     Infinity uima-allas (3)
 •     Hiihto - Laskettelu (3)
 •     Vain Aikuisille (3)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (2)
 •     Boutique (2)
 •     Vesipuisto (2)
 •     Aallokko uima-allas (2)
 •     Uima-allas Swim Up-baari (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset