GREFIS Hotel
München
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Koe äärimmäinen rentoutuminen ja nuorentaminen GREFIS-hotellin kylpylässä. Perinteisiä ja moderneja elementtejä yhdistelevässä GREFIS Spa -kylpylässä on valikoima mukavuuksia ja hoitoja, jotka on suunniteltu rauhoittamaan sekä kehoa että mieltä. Tyylikkäästä höyrysaunasta Starpoolin suomalaiseen ja biosaunaan, tässä kylpylässä on kaikki mitä tarvitset rentoutumiseen. Kävele Hydro Vertical Kneippissä, jossa on väriefektejä, tai viilennä itseäsi jäälähteellä, ennen kuin asetut johonkin tilavista rentoutumishuoneista, joissa on takka. Korkealuokkaisten hoitohuoneidensa, huippuluokan muotoilunsa ja edistyksellisen teknologiansa ansiosta GREFIS Spa on täydellinen paikka hemmotella itseäsi innovatiivisilla hoidoilla, joissa käytetään AQUA ORGANICin tuotteita. Halusitpa sitten rentoutua, pysyä aktiivisena tai vain paeta kaupunkielämän hälinää, GREFIS-hotellin kylpylä on täydellinen kohde rentoutumiseen ja virkistymiseen.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylätilojen koko: Sisätilat: 300 m2 (3229 ft2) Ulkoalue: 225 m2 (2422 ft2)
Kylpylän tilat:
Ulkouima-altaat - Numero: 1
Lämmitetyt uima-altaat - Numero: 1
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 2
Sauna(t)
Höyrysauna(t) / Hammam
Yksityinen kylpyamme (-ammeet)
Rentoutushuone (-huoneet) - Numero: 2
Kuntosali
Aurinkotuolit
Vertical Kneipp Gang - Numero: 1
Eisbrunnen - Numero: 1
Zero Body - Dry Floating Liege - Numero: 1
Kylpylätilojen aukioloajat: 10:00 - 20:30
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Tageseintritt 44 € pro Person
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Signature-hoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Kuumakivihieronta
Urheiluhieronta
Merkkihieronta
Spa-keittiön ruokalista
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: auf Anfrage
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
55 € - 170 €
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
Klosterhof – Alpine Hideaway & Spa
Berchtesgadener Land
9.0
Erinomainen
Kylpylähotelli
Klosterhof - Alpine Hideaway & Spa on neljän tähden superior-hotelli, joka sijaitsee Baijerin Berchtesgadenin alueella, joka tunnetaan upeasta luonnonkauneudestaan. Artemacur-niminen kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan ja virkistymään, kuten hierontoja, kauneushoitoja ja terapeuttisia ohjelmia. Sisä- ja ulkouima-altaat tarjoavat mahdollisuuksia rentoutumiseen ja nauttimiseen, ja saunatilat, kuten panoraamasauna, josta on näköala Predigtstuhl-vuorelle, ja ulkosaunapuutarha, tarjoavat mahdollisuuden hikoilla ja rentoutua. Alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita Artemacur-kylpylään kello 9.00-15.00. Klosterhofissa on myös terveyskeskus, jossa on Medical Wellness -palvelut, sekä Day Spa -päiväkylpylä niille, jotka vierailevat täällä vain päivän ajan. Kylpylä on avoinna kello 10.30-19.00, ja sisä- ja ulkouima-altaat ovat avoinna kello 7.00-20.00. Saunatilat ovat avoinna kello 10.00-20.00. Klosterhof on paikka, jossa voit paeta, rentoutua ja löytää virkistystä Baijerin Alppien henkeäsalpaavien maisemien keskellä.
Näytä lisää
 
Wellness & Landhotel Prinz- Wellness & Romantik
Hotelli vihaisena
Berchtesgadener Land
8.2
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Wellness & Landhotel Prinz on romanttinen maalaishotelli, joka sijaitsee Berchtesgadenin alueella Saksassa, lähellä Salzburgia. Hotellin wellness-alueella on tarjolla erilaisia tiloja ja palveluja, jotka on suunniteltu auttamaan vieraita rentoutumaan ja virkistymään, kuten höyrysauna, infrapunakabinetti ja rentoutumislounge. Hotellissa on myös suomalainen sauna ja Granderin alkukantainen vesiporeallas, jossa on värillinen valaistus ja tähtitaivas. Hyvinvointialue on avoinna hotellivieraille 7 päivää viikossa. Hotelli tarjoaa erilaisia hierontoja, kuten klassisia, aromaattisia öljy-, energiapiste- ja kuumakivihierontoja. Hotelli tarjoaa myös hemmotteluhoitoja pariskunnille sekä hunaja-, yrttileimaus- ja Lomi Lomi Nui -hierontoja. Kaikki nämä palvelut on suunniteltu auttamaan vieraita rentoutumaan ja pakenemaan arjen stressiä, ja ne ovat saatavilla maksua vastaan. Wellness & Landhotel Prinz on paikka, jossa voit rentoutua, virkistyä ja nauttia ympäröivän alueen luonnonkauneudesta.
Näytä lisää
 
Alm- & Wellnesshotel Alpenhof
Berchtesgadener Land
9.2
Erinomainen
Alkaen $299
Alkaen $299
Kylpylähotelli
Alm- & Wellnesshotel Alpenhof on Baijerin hyvinvoinnin huippukohde. Hotellissa on sisä- ja ulkouima-allas, saunamaailma ja rentoutumisalueita, joista vieraat voivat nauttia. Kylpylä tarjoaa erilaisia kauneushoitoja, hierontoja ja terapioita sekä kosmetiikkastudion ja solariumin. Schönau am Königssee -kaupungissa sijaitseva hotelli tunnetaan lämpimästä vieraanvaraisuudestaan, tyylikkäästä alppimaisesta tunnelmastaan ja laadukkaista huoneistaan ja sviiteistään. Koe tämän Baijerissa sijaitsevan wellness-hotellin ainutlaatuinen tarjonta ja nauti rentouttavasta ja virkistävästä vierailusta.
Näytä lisää
 
Rocco Forte The Charles Hotel
München
8.9
Erinomainen
Alkaen $447
Alkaen $447
Kylpylähotelli
Rocco Forte The Charles -hotellissa on ylellinen kylpylä, jossa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja nuorentumiseen. Kylpylässä käytetään sekä huipputeknologiaa että perinteisiä tekniikoita, ja se tarjoaa erilaisia palveluja, jotka on suunniteltu parantamaan fyysistä, henkistä, emotionaalista ja hengellistä terveyttä. Münchenissä sijaitseva kylpylä tarjoaa vieraille rauhallisen ja rauhoittavan ympäristön, jossa he voivat rentoutua ja rentoutua. Charles Spa -kylpylässä on rauhoittavaa musiikkia, aromaattisia eteerisiä öljyjä ja kynttilänvaloa, jotka luovat rauhallisen ilmapiirin. Laajan kylpyläpalveluvalikoiman lisäksi hotelli tarjoaa myös Irene Forte Skincare -sarjan, joka sisältää kaikille ihotyypeille sopivia tuotteita, jotka on kliinisesti hyväksytty herkälle iholle. Luonnollisista ainesosista koostuva ja 35 vuoden tutkimus- ja kehitystyön tukema Irene Forte Skincare -sarja tuottaa todistetusti vaikuttavia tuloksia.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $274
Alkaen $274
Kylpylähotelli
Andaz Munich Schwabinger Tor - a concept by Hyatt -hotellissa asiakkaat voivat rentoutua rauhallisessa ympäristössä 2000 neliömetrin kokoisessa spa-tilassa, joka sijaitsee länsirakennuksen viidennessä ja kuudennessa kerroksessa. Kuudessa eksklusiivisessa hoitohuoneessa asiakkaat voivat hemmotella itseään paikallisesti inspiroiduilla kasvohoidoilla, nuorentavilla hieronnoilla ja hemmottelevilla vartalorituaaleilla, jotka on räätälöity yksilöllisten tarpeiden mukaan. The Spa at Andaz Munich tarjoaa ylellisen pakopaikan kaupungin kiireestä, ja tarjolla on erilaisia kasvojen, vartalon ja kynsien hoitoja sekä miehille että naisille.
Näytä lisää
 
Spa & Resort Bachmair Weissach
Miesbach
8.8
Erinomainen
Alkaen $313
Alkaen $313
Kylpylähotelli
Tegernseen MIZU ONSEN SPA on saanut vaikutteita japanilaisesta kylpykulttuurista, ja se on ainoa laatuaan Baijerissa. Kylpylä tarjoaa ainutlaatuisen wellness-kokemuksen, johon kuuluu kuuma onsen-allas, kaksi kylmävesiallasta ja hyvin ilmastoitu höyrysauna. Vierailijat voivat nauttia puhdistavasta vartalokuorinnasta suolalla ja rentoutua 'Hiljaisessa huoneessa' tai MIZU ONSEN SPA -puutarhassa. Ulkosaunassa ja luonnonaltaassa voi rentoutua ja ottaa aurinkoa kuunnellen ohi virtaavan myllypuron ääntä. MIZU ONSEN SPA -baari on täydellinen paikka rentoutua, ja sieltä avautuu näkymä suolavesialtaaseen ja ympäröivään Tegernsee-vuoristomaisemaan. Siellä tarjoillaan tuoreita hedelmiä ja leivonnaisia, erikoiskahveja sekä kevyitä juomia ja viinejä. Kylpylässä on neljä temaattista pilaria: hitaus, lämpö, paluu ja selkeys, joiden tarkoituksena on auttaa kävijöitä hidastamaan vauhtia, tuntemaan olonsa turvalliseksi, löytämään tasapaino ja saamaan selkeyttä.
Näytä lisää
 
Hotel Bayerischer Hof
München
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $367
Alkaen $367
Kylpylähotelli
Hotel Bayerischer Hofin Blue Spa on ylellinen kohde niille, jotka etsivät virkistävää kokemusta sekä mielelle että keholle. Kylpylässä on erilaisia saunoja, kuten erityisesti naisille tarkoitettu luomusauna, suomalainen sekasauna, jossa on virkistäviä löylyjä, ja klassinen aromihöyrysauna. Vieraat voivat myös hemmotella itseään upotuskylvyssä ja löytää rauhan seesteisellä hiljaisella alueella. Viimeistele hyvinvointikokemuksesi käymällä solariumissa tai nauttimalla auringosta kattoterassilla, jolta on henkeäsalpaavat näkymät Müncheniin. Erilaisia klassisia hierontoja ja hoitoja eri puolilta maailmaa, mukaan lukien ayurveda, on tarjolla niille, jotka etsivät käytännönläheisempää lähestymistapaa rentoutumiseen.
Näytä lisää
 
Wellness Natur Resort Gut Edermann
Berchtesgadener Land
8.7
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Feuriger Tatzlwurm
Hotelli Rechenau
Rosenheim
8.3
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Perheystävällinen hotelli


Koiraystävällinen hotelli

Koirapuistoalue  

Koirapuistoalue  


Näytä lisää
 
Hotel EDELWEISS Berchtesgaden Superior
Berchtesgadener Land
9.2
Erinomainen
Alkaen $236
Alkaen $236
Kylpylähotelli
Jos kaipaat rentouttavaa lomaa, Hotel EDELWEISS Berchtesgaden Superior on täydellinen kohde. EDELWEISS Spa -kylpylässä voit uppoutua rentoutumisen maailmaan kokeneiden terapeuttien avulla. Heidän kattava valikoimansa hierontoja, kasvohoitoja, kuorintoja, hyvinvointikylpyjä ja muita hoitoja saa sinut tuntemaan olosi nuorekkaaksi ja palautuneeksi. Voit myös nauttia kokonaisvaltaisten hoitojen hyödyistä, jotka eivät paranna vain fyysistä terveyttä vaan edistävät myös henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Kun on kyse rentoutumisesta, EDELWEISS Spa -kylpylän saunamaailma on sinulle katettu. Vaihtoehtojen, kuten suomalaisen saunan, höyrysaunan ja alppimaisten yrttiaromien avulla voit rentouttaa jokaisen lihaksen ja antaa huolien sulaa pois. Ulkona sijaitseva poreallas tarjoaa rauhallisen ympäristön henkeäsalpaavilla panoraamanäkymillä. 120 neliömetrin panoraama-allas, jossa on vastavirtajärjestelmä ja hierontasuihkut, sopii kaikenikäisille vierailijoille. Lämmin vesi ja altaan ympärillä olevat rentoutumistuolit auttavat sinua lataamaan akkusi täyteen. Hotel EDELWEISS Berchtesgaden Superior on täydellinen paikka kaikille, jotka etsivät kylpylä- ja hyvinvointilomaa Berchtesgadenin sydämessä.
Näytä lisää
 
Hotel Dirsch Wellness & Spa Resort
Hotelli Emsing
Eichstätt
8.4
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Luksushotelli

Ympäristöystävällinen hotelli

Näytä lisää
 
Hotel Unterwirt
Traunstein
8.3
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Luksushotelli

Golf-hotelli

Näytä lisää
 
Wellnesshotel Waldruh
Garmisch Partenkirchen
8.5
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Ski in Ski out hotelli

Hiihtokeskushotelli

Näytä lisää
 
Dorint Sporthotel Garmisch-Partenkirchen
Garmisch Partenkirchen
7.5
Hyvä
Alkaen $176
Alkaen $176
Tiedot
Dorint Sporthotel Garmisch-Partenkirchen on ympärivuotinen matkakohde, joka tarjoaa erilaisia aktiviteetteja upeissa maisemissa, kuten lumihupia talvella ja vaelluksia, tennistä ja golfia kesällä. Hotellin 155 huonetta ja loma-asuntoa tarjoavat ihanteellisen lepopaikan päivän aktiviteettien jälkeen, ja sen ravintola, olutpuutarha ja takkabaari tarjoavat vieraille monipuolisia ruokailu- ja viihdevaihtoehtoja. Garmisch-Partenkirchenin suurimmalla kunto- ja urheilualueella on ainutlaatuinen näkymä Zugspitzen ylängölle, joten se on ihanteellinen aktiivimatkailijoille. Hotellin monipuoliset tapahtumatilat tarjoavat joustavuutta liike- ja kannustustilaisuuksiin, ja perheet voivat nauttia luonnosta, peleistä ja herkullisesta baijerilaisesta keittiöstä Dorint Sporthotel Garmisch-Partenkirchenissä.
Näytä lisää
Kategoriat
Kylpylähotelli

Golf-hotelli

Hiihtokeskushotelli

Näytä lisää
 
Hotel Gut Ising
Traunstein
8.6
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Hotelli pysäköinnillä

Luksushotelli

Näytä lisää
 
Kempinski Hotel Berchtesgaden
Berchtesgadener Land
9.1
Erinomainen
Alkaen $444
Alkaen $444
Kylpylähotelli
Baijerin henkeäsalpaavien Alppien keskellä sijaitseva Kempinski Hotel Berchtesgadenin kylpylä on puhtaan rentoutumisen perikuva. Kylpylä on turvapaikka niille, jotka etsivät hetken rauhaa ja virkistystä. Kun astut sisään, tunnet välittömästi rauhallisuuden ja seesteisyyden tunteen. Kylpylässä työskentelevät korkeasti koulutetut tiimin jäsenet ovat omistautuneet tarjoamaan täydellisen kylpyläkokemuksen. Voit valita erilaisista hoidoista, kuten hieronnoista, kuorinnoista ja pikahoidoista. Kehoasi hemmotellaan ja elvytetään päästä varpaisiin. Kylpylässä on vaikuttava valikoima mukavuuksia, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kuninkaalliseksi. Voit myös hemmotella itseäsi perinteisessä suomalaisessa ja yrttisaunassa tai rentoutua höyrysaunassa. Jos haluat ainutlaatuisen kokemuksen, kokeile meditaatio-loungea, jossa on myös vesisängyn lepotuoleja. Physiotherm-infrapunakabinetti tarjoaa rauhoittavan ja terapeuttisen kokemuksen. Hieronnoista kauneushoitoihin Kempinski Hotel Berchtesgadenin kylpylä on hemmottelun maailma ja ehdoton vierailukohde kaikille, jotka haluavat latautua, rentoutua ja paeta arjen kiireitä.
Näytä lisää
 
Berghotel Hammersbach
Hotelli Grainaussa
Garmisch Partenkirchen
8.0
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Hotelli pysäköinnillä

Luksushotelli

Näytä lisää
 
Hotel Rupertihof
Hotelli Ainring
Berchtesgadener Land
8.1
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Golf-hotelli

Perheystävällinen hotelli

Näytä lisää
 
Ruperti - Gästehaus
Hotelli Ainring
Berchtesgadener Land
7.9
Hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Golf-hotelli

Perheystävällinen hotelli

Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (232)
 •     Perhe (198)
 •     Pysäköinti (185)
 •     Bisnes (171)
 •     Romanttinen (165)
 •     Koiraystävällinen (157)
 •     Uima-allas (135)
 •     Hiihto - Laskettelu (134)
 •     Kuntosali (134)
 •     Häämatka (130)
 •     Ympäristöystävällinen (129)
 •     Sisäuima-allas (112)
 •     Luksus (109)
 •     Esteetön (108)
 •     Golf (98)
 •     Neljä tähteä (89)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (82)
 •     Lämmitetty uima-allas (79)
 •     Ulkouima-allas (46)
 •     Kolme tähteä (46)
 •     Pieni (44)
 •     Ilmainen Wi-Fi (43)
 •     Jooga (29)
 •     Viisi tähteä (17)
 •     Tennis (16)
 •     Historiallinen (15)
 •     Vain Aikuisille (11)
 •     Boutique (10)
 •     Yöelämä (8)
 •     Lastenallas (6)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (5)
 •     Ski in Ski out (4)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (4)
 •     Terveys & Turvallisuus (3)
 •     Infinity uima-allas (2)
 •     Liukumäki uima-allas (2)
 •     Koirapuistoalue (1)
 •     Uima-allas katolla (1)
 •     Munkkiluostari (1)
 •     Linna (1)
 •     Yksityinen uima-allas (1)
 •     Vesipuisto (1)
 •     Aallokko uima-allas (1)
 •     Huoneet takalla (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset