Thorpe Park Hotel and Spa
Hotelli Leedsissä
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $131
Alkaen $131
Kylpylähotelli
Thorpe Park Hotel and Spa -hotellissa on sauna, höyrysauna, poreallas ja täysin varusteltu kuntosali, jotka takaavat hyvän olon hetkiä. Kylpylä on aistien paratiisi, jossa on himalajan suolasauna, poreallas, höyrysauna ja uima-allas. Kylpylän hoitohuoneissa on tarjolla erilaisia hemmotteluhoitoja, kuten kynsi- ja jalkahoitoja, kasvohoitoja ja palveluita, joissa käytetään ranskalaisen Caudalie-ihonhoitobrändin tuotteita, jotka tunnetaan luonnollisista ainesosistaan ja ympäristöystävällisestä lähestymistavastaan. Kylpylä on ehdolla vuoden 2022 World Luxury Spa Awards -palkinnon saajaksi, ja se on paikka, jossa voi rentoutua ja virkistää kehoa ja mieltä. Ota aikaa hemmotteluun Thorpe Park Hotel and Span ylellisissä hoidoissa.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet)
Himalajansuola-sauna
Höyrysauna(t) / Hammam
Porealtaat
Kuntosali
Kylpylätilojen aukioloajat: Mon-Fri: 6.00am-10.00pm, Sat: 7.00am-8.00pm, Sun: 7.00am-9.00pm
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Signature-hoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Äitiyshieronta
Merkkihieronta
Vartalokuorinta
Vartalokääre
Manikyyri
Pedikyyri
Vahaus
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: Mon-Tue and Sat: 9.00am-6.00pm, Wed: 9.00am-7.00pm, Thu: 9.00am-9.00pm, Fri: 9.00am-8.00pm, Sun: 9.00am-5.00pm
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
6.3
Rated
Alkaen $124
Alkaen $124
Kylpylähotelli
Best Western Plus Ilkley Craiglands Hotel & Spa -hotellin Verbeia Spa & Fitness on täydellinen kohde rentoutumiseen ja virkistymiseen. Tässä hämmästyttävässä kylpylässä on valikoima ylellisiä aromaterapiahoitoja sekä vesialtaita, Mud Rasul -kammio, sauna ja höyrysauna. Verbeia Spa -kylpylässä ammattitaitoinen henkilökunta asettaa mukavuutesi ja hyvinvointisi etusijalle ja varmistaa, että jokainen hoito on yksilöllisesti räätälöity vastaamaan tarpeitasi. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja, kuten Voya-kuorintoja ja -kääreitä, Voya-hierontahoitoja, Voya-kasvohoitoja ja paljon muuta. Pidä tauko arjen stressistä ja hemmottele itseäsi Verbeia Spa -kylpylässä.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Lämmitetyt uima-altaat - Numero: 1
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 5
Sauna(t) - Numero: 1
Höyrysauna(t) / Hammam - Numero: 1
Rentoutushuone (-huoneet) - Numero: 1
Mutakylvyt - Numero: 1
Kuntosali
Aurinkotuolit
Kylpylätilojen aukioloajat: 10:00 - 18:00
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: £20 mid week and £25 weekends
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Signature-hoidot
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Parihieronta
Äitiyshieronta
Ruotsalainen hieronta (Klassinen hieronta)
Vartalokuorinta
Vartalokääre
Manikyyri
Pedikyyri
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: 10:00 - 18:00
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
7.6
Hyvä
Alkaen $134
Alkaen $134
Kylpylähotelli
Gomersal Park Hotel & Dream Spa on täydellinen paikka paeta arjen kiireitä ja löytää paikka, jossa voi rentoutua ja rentoutua. Siitä hetkestä lähtien, kun astut sisään kylpylään, sinut ympäröi seesteinen ilmapiiri, jossa rentouttava musiikki ja ammattitaitoinen henkilökunta luovat pohjan ainutlaatuiselle ja hemmottelevalle kokemuksellesi. Dream Span kylpylähoidot räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi mukaan, ja ne on suunniteltu huolellisesti suunnitelluksi matkaksi. Ennen hoitojesi alkua voit rentoutua rentouttavilla sängyillä tai vitality-altaassa tai hyödyntää saunaa, höyrysaunaa, uima-allasta ja hydroterapia-allasta. Kylpylässä on myös 8 hoitohuonetta, mutakammio, jalkakylpylä, bistro, manikyyri- ja pedikyyriasemat, elämyssuihkut ja jääpisara. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisina, on paikan päällä kuntosali, ja pariskunnille, jotka haluavat viettää romanttisen loman tai juhlistaa erityistä tilaisuutta, on vuokrattavissa yksityinen kylpyläsviitti.
Näytä lisää
 
7.5
Hyvä
Alkaen $161
Alkaen $161
Kylpylähotelli
Leedsissä sijaitseva Oulton Hall Hotel, Spa & Golf Resort tarjoaa suurenmoisen ja hemmottelevan kylpyläkokemuksen, joka antaa sinulle virkistyneen, rentoutuneen ja elvyttävän tunteen. Etsitpä sitten hemmottelupäivää tai yöpymistä, kylpylä tarjoaa erilaisia ylellisiä ELEMIS-tuotteita ja -hoitoja, kuten kasvohoitoja, vartalokääreitä, syväkudoshierontoja ja erikoishierontoja. Hoitojen lisäksi asiakkaat voivat myös pulahtaa sisäuima-altaaseen ja rentoutua lepotuoleilla ilmaiset kylpytakit yllään. Nauti erilaisista kylpylähoidoista, jotka lisäävät hyvinvointiasi ja piristävät päivääsi.
Näytä lisää
 
7.5
Hyvä
Alkaen $88
Alkaen $88
Kylpylähotelli
Hollins Hall Hotel, Golf & Country Club tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen ja erilaisia terveys- ja vapaa-ajan palveluja. Asiakkaat voivat uida 20 metrin lämmitetyssä sisäaltaassa, rentoutua porealtaassa tai saunassa tai treenata kuntosalilla. Kylpylä tarjoaa valikoiman kauneushoitoja, kuten hierontoja, kasvohoitoja, vartalokuorintoja ja paljon muuta, joita kokeneet terapeutit tekevät. Kylpylä on avoinna keskiviikosta torstaihin kello 10-20 ja perjantaina ja lauantaina kello 9-18. Kylpylä tarjoaa 25- ja 50-minuuttisia hoitoja, ja vieraita pyydetään saapumaan paikalle 10 minuuttia ennen hoitoaikaa ja sammuttamaan matkapuhelimet. Kylpylä tarjoaa myös express-hemmottelu- ja pure-hemmottelupaketteja sekä erikoistuneita kokovartalohierontoja ja käsi- ja jalkahoitoja. Saatavilla on myös lahjakortteja.
Näytä lisää
 
Wood Hall Hotel & Spa
Hotelli Wetherby
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Wood Hall Hotel & Spa tarjoaa seesteisen keidas lepoa ja virkistymistä varten. Kylpylä, joka on suunniteltu luomaan äärimmäisen hyvinvoinnin ja rauhallisuuden tila, tarjoaa erilaisia hoitoja, kuten ELEMIS-kasvo- ja vartalohoitoja sekä klassisia manikyyrejä ja pedikyyrejä, jotka kaikki ovat kokeneiden terapeuttien suorittamia. Vieraat voivat hyödyntää kylpylän tiloja, joihin kuuluu sisäuima-allas ja höyrysauna. Kylpylässä on myös 2 hoitohuonetta, ja siellä käytetään johtavia kylpylämerkkejä, kuten Elemis, Jessica Nails ja muita. Osana Hand Picked Hotels -mallistoa Wood Hall Hotel & Spa on yksi 10 paikasta, jotka tarjoavat kylpylätiloja, hoitoja ja kokemuksia huipputuotevalmistajilta, kuten Elemis, Comfort Zone, Ishga ja Jessica. Etsitpä sitten rentouttavaa kylpyläpäivää tai virkistävää kylpylälomaa, Wood Hall Hotel & Spa on täydellinen kohde.
Näytä lisää
 
Waterton Park Hotel
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $149
Alkaen $149
Kylpylähotelli
Waterton Park Hotel Spa on ylellinen ja rentouttava tila, josta on henkeäsalpaavat näkymät Walton Hallille. Kylpylässä on neljä hoitohuonetta, kauneushoitola ja rentoutumisalue sekä lämmitetty järvitasoinen uima-allas, spa-kylpylä, sauna, höyrysauna ja kuntosali. Kylpylä tarjoaa erilaisia ESPA-kasvohoitoja, hierontoja ja vartalohoitoja, jotka räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan ja jotka kokeneet ESPA-asiantuntijat tekevät. Ravitsevista ja elvyttävistä kasvohoidoista syviin lihashierontoihin ja kokonaisvaltaisiin sisäisen rauhan hierontoihin vieraat löytävät täydellisen kokemuksen, joka rauhoittaa sekä mieltä että kehoa. Kylpylä on varustettu uusimmilla tekniikoilla ja luonnonmukaisilla kaavoilla, jotka takaavat, että vieraat lähtevät sieltä virkistyneinä, nuorekkaina ja sisäisen rauhan tunteen vallassa.
Näytä lisää
 
The Bridge Hotel and Spa
Hotelli Wetherby
7.5
Hyvä
Alkaen $169
Alkaen $169
Kylpylähotelli
Pohjois-Yorkshiren sydämessä sijaitseva The Bridge Hotel and Spa tarjoaa ylellisen turvapaikan niille, jotka kaipaavat lepoa ja rentoutumista. Courtyard Spa -kylpylässä on huippuluokan tilat, kuten moderni Eucalyptus Crystal Steam Room kehon puhdistamiseen, Applewood & Nordic Barrel Thermal Suite -sauna kehon rauhoittamiseen sekä tyylikkäät hoitohuoneet parihoitoja varten. Vieraat voivat myös hemmotella itseään upeilla maisemanäkymillä kahdesta ulkokylpyammeesta. Kylpylässä on myös japanilainen jalkakylpylä ja suihku, jääsuihkulähde, kaksi yhden hengen ja yksi pariskuntien hoitohuonetta sekä kauneudenhoitoalue, joka on sisustettu korkeatasoisesti luonnonvalolla ja pehmeällä musiikilla. Hoitoihin kuuluvat vuosisatoja vanha Rasul-mudahoito, perinteinen arabialainen vartalokylpyrituaali, ja Goddess Experience, ei-terapeuttinen kylpyrituaali, joka puhdistaa symbolisesti kehon ja hengen.
Näytä lisää
 
315 Bar & Restaurant
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $132
Alkaen $132
Kylpylähotelli
315 Bar & Restauranissa on rauhallinen kylpylä, joka tarjoaa vieraille erilaisia ylellisiä ja rentouttavia kokemuksia. Vieraat voivat rentoutua Hydro-altaassa, jossa on tehokkaat vesisuihkut, tai Bio-saunassa, jossa on infrapunavalot, jotka rauhoittavat syviä kudoksia. Suolahöyrysauna tarjoaa haloterapiaa, jolla on monia terveyshyötyjä ja joka voi auttaa nukkumaan. Rain Dance Shower -suihkussa on kaksi vaihtoehtoa, kylmä ja kuuma, ja se pesee myrkyt pois ja sulkee huokoset. Relaxation Area tarjoaa tilaa jalkojen nostamiseen ja oleskeluun, ja Lounge Area tarjoaa virvokkeita ja välipaloja. Kesäisin Woodland Area antaa vieraille mahdollisuuden rentoutua luonnon ympäröimässä rauhallisessa ja rauhoittavassa ympäristössä. Kylpylä tarjoaa myös erilaisia hoitoja, kuten kasvohoitoja, hierontoja, vartalokuorintaa ja jalkahoitoja, varmistaen vieraille mahdollisimman hemmottelevan kokemuksen.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (9)
 •     Esteetön (8)
 •     Perhe (8)
 •     Kuntosali (8)
 •     Romanttinen (7)
 •     Bisnes (7)
 •     Pysäköinti (7)
 •     Golf (7)
 •     Uima-allas (6)
 •     Neljä tähteä (6)
 •     Sisäuima-allas (6)
 •     Lämmitetty uima-allas (5)
 •     Koiraystävällinen (4)
 •     Häämatka (4)
 •     Luksus (3)
 •     Historiallinen (3)
 •     Ympäristöystävällinen (3)
 •     Ilmainen Wi-Fi (3)
 •     Jooga (3)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (2)
 •     Kolme tähteä (2)
 •     Vain Aikuisille (1)
 •     Viisi tähteä (1)
 •     Pieni (1)
 •     Boutique (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset