9.0
Erinomainen
Kylpylähotelli
Hyatt Regency Thessalonikissa, joka on yksi Thessalonikin ylellisimmistä hotelleista, on aasialaisvaikutteinen kylpylä- ja hyvinvointialue, jossa vieraat voivat todella rentoutua, rentoutua ja virkistää kehoaan, mieltään ja sieluaan. Kylpylässä on kaksi yhden ja kaksi kahden hengen hoitohuonetta, joissa kaikissa on rauhallinen ja rauhallinen ilmapiiri sekä tunnelmavalaistus. Kylpylän tarjoamiin hoitoihin kuuluvat hieronnat sekä vartalo- ja kasvohoidot, jotka varmasti nuorentavat ja rentouttavat jokaista vierasta.
Näytä lisää
 
9.4
Erinomainen
Kylpylähotelli Kyselylomake
Kylpylätilojen koko: Ulkoalue: 300 m2 (3229 ft2)
Kylpylän tilat:
Ulkouima-altaat - Numero: 2
Lämmitetyt uima-altaat - Numero: 1
Mineraalisuola-altaat - Numero: 2
Sauna(t) - Numero: 1
Porealtaat - Numero: 2
Keinotekoinen vesiputous (keinotekoiset vesiputoukset) - Numero: 4
Aurinkotuolit
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Ilmainen vieraille
Kylpyläpalvelut:
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Kuumakivihieronta
Ayurvedinen hieronta
Lymfahieronta
Urheiluhieronta
Hieronta omassa hotellihuoneessa
Aromaterapia
Refleksologia
Hiusten muotoilu
Hiusten leikkaus
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: Συνεννόηση με το καταλυμα
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
Μασαζ 30€ ωρα
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $137
Alkaen $137
Kylpylähotelli
Hotellin täyden palvelun kylpylässä on höyrysauna, poreallas, sisä- ja ulkouima-altaat sekä erilaisia hoitoja ja terapioita, kuten hierontoja, kasvohoitoja, hius- ja kauneushoitoja, manikyyri/pedikyyri, detox-hoitoja ja paljon muuta. Se on todellinen rentoutumisen ja virkistymisen keidas kaikille vieraille.
Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Alkaen $169
Alkaen $169
Kylpylähotelli
Electra Palace Thessaloniki ylittää premium- tai aitoa vieraanvaraisuutta, kun kyse on sekä kehon että hengen todellisesta virkistämisestä. Tällaista kokemusta varten vieraiden tulisi vierailla yltäkylläisessä wellness-keskuksessa ja luottaa ainutlaatuiseen, korkeasti koulutettuun Aegeo Spa -tiimiin. Tiimi on saanut inspiraationsa syvänsinisestä lumoavasta Egeanmerestä ja runsaan valon maasta, Kreikasta. Vieraat voivat jättää to do -listansa taakseen ja antaa itsensä nauttia ansaitsemastaan hemmotteluhoidosta. He voivat luoda yksilöllisen yhdistelmän hoitoja ja tuotteita, jotka täyttävät heidän tarpeensa ja vievät heidät matkalle, joka on täynnä tunnusomaisia tuoksuja, rauhoittavia hierontakosketuksia ja huippuluokan kauneussalaisuuksia. Tarjolla on myös manikyyri- ja pedikyyripalveluja, jos vieraat haluavat tuntea itsensä nuorekkaiksi kärjestä varpaisiin. Lisäksi tarjolla on täysin varustettu kuntosali, sauna ja höyrysauna niille, jotka haluavat pitää itsensä kunnossa. Lopuksi on sisäuima-allas, jossa on poreallas niille, jotka haluavat kokea veden hyödyllisen voiman.
Näytä lisää
 
Wellness Santa Hotel
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $151
Alkaen $151
Kylpylähotelli
Wellness Santa -hotellin kylpylä- ja terveysklubi tarjoaa vieraille erilaisia hyvinvointivaihtoehtoja. Näihin kuuluvat vartalohoidot ja hieronnat, kampaamopalvelut, kuten kasvohoidot, yksityinen VIP-kylpyläsviitti ja Wet Area, joka on suunniteltu syvään rentoutumiseen ja nuorentumiseen. Vieraat voivat myös nauttia sisäporealtaasta, saunasta, kuntosalista ja erilaisista hoidoista, jotka on suunniteltu yksinomaan heidän tarpeisiinsa. Keskus perustuu kokonaisvaltaisen parantamisen filosofiaan, jossa hoidetaan mieltä, kehoa ja henkeä. Palveluista vastaavat kokeneet terapeutit ja sertifioidut kosmetologit.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet)
Sauna(t)
Himalajansuola-sauna
Höyrysauna(t) / Hammam
Kuntosali
Aurinkotuolit
Kylpylätilojen aukioloajat: 11:00 - 19:00
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: πισίνα and γυμναστήριο δωρεάν για τους διαμένοντες
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Kuumakivihieronta
Hieronta omassa hotellihuoneessa
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: 11:00 - 19:00
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
wet area 30,00 EURO
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $61
Alkaen $61
Kylpylähotelli
Luxury Living Apartments and Spa tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen, johon kuuluu erilaisia palveluja, kuten poreallas, Kleopatran kylpylä, hierontahoitoja, kreikkalaisen kylpylän vartalohoitoja ja kuninkaallisia hierontoja. Kylpylä tarjoaa myös HIFU-hoitoa, korkean intensiteetin fokusoitua ultraääniteknologiaa, joka kiristää, kohottaa ja muotoilee kasvoja ja vartaloa. Tämä edistyksellinen kosmeettinen teknologia sopii täydellisesti vieraille, jotka haluavat hemmotella itseään ylellisellä kylpyläkokemuksella ja lähteä sieltä nuorentuneen oloisena.
Näytä lisää
Yhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Kylpylä'.Luxury Living Apartments and Spa tarjoaa vieraiden arvioiden mukaan fantastisen kylpyläkokemuksen. Tiloihin kuuluu sauna ja poreallas, ja joissakin huoneissa on myös poreallas. Vieraat nauttivat kylpylän rentouttavasta ja erityisestä ilmapiiristä, ja jotkut mainitsivat myös hyvistä hieronnoista. Kylpylän henkilökunta antoi hyödyllisiä ohjeita porealtaan ja saunan käyttöön, ja kylpylän todettiin olevan erittäin puhdas ja hyvin hoidettu. Vaikka jotkut vieraat kokivat ongelmia ilmastoinnin ja porealtaan/saunan käytön kanssa, yleinen kokemus oli ylellinen ja täydellinen rentoutumiseen. Vieraat suosittelevat kylpylää ja sen palveluja, kuten yksityistä kylpylää ja pariskunnille tarkoitettua vesihierontaa.
Näytä lisää
 
Lagaria Hotel II
Hotelli Asprovalta
9.2
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Rantahotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Mediterranean Palace
8.8
Erinomainen
Alkaen $167
Alkaen $167
Kylpylähotelli
Mediterranean Palace tarjoaa kylpyläkokemuksen BONSAI Lagoon & Spa -kylpylässä, joka on erillinen ympäristö, joka on ihanteellinen rentoutumiseen, elvyttämiseen, vahvistamiseen ja hyvinvointiin. Kylpylä on kaikkien hotellivieraiden käytettävissä, ja siellä on minikuntosali, sauna, poreallas ja hierontahuone, jossa on hierontahoitoja. Halusitpa sitten rentoutua ja virkistyä tai vahvistaa hyvinvointiasi, Mediterranean Palacen kylpylä on täydellinen kohde ylelliseen spa-kokemukseen.
Näytä lisää
 
Vanoro Hotel
9.5
Erinomainen
Alkaen $140
Alkaen $140
Kylpylähotelli

Terveys- ja hyvinvointikeskus

Ylellinen kylpylä Thessalonikin keskustassa. Tutustu tunnusomaisiin hoitoihimme, jotka ovat peräisin antiikin Kreikan kokonaisvaltaisista terveysperinteistä. Käytämme ikivanhoja käytäntöjä, joita on jo kauan käytetty parantamaan ja täydentämään kehoa, mieltä ja henkeä.

Rentoudu ja virkisty

Hemmottele itseäsi huolellisesti suunnitellulla yhdistelmällä rentouttavia hierontoja, vartalo- ja kasvohoitoja, saunaa ja porealtaita virkistääksesi kehoa ja mieltä. Hemmottele itseäsi ylevillä mukavuuksillamme. Varaa aika etukäteen, sillä vapaita aikoja on rajoitetusti. Voimaannuttava kylpylämatka odottaa!
Näytä lisää
 
Hotel Nikopolis
8.3
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Hotel Nikopolis tarjoaa Aqua Club Spa -kylpylän, joka on paikka, jossa on erityistä estetiikkaa ja hyvinvointia ja rentoutumista. Asiakkaat voivat nauttia nykyaikaisista tiloista ja yksilöllisistä palveluista, kuten kuntosalista, vartalo- ja kasvohoidoista, lämmitetystä sisäuima-altaasta, hamamista, porealtaasta, aromaterapeuttisista vartalohoidoista ja Thalgon luonnontuotteilla toteutetuista hieronnoista. Tarjolla on myös Sensations Orientales, poikkeuksellinen hoito, joka on saanut inspiraationsa esi-isien itämaisista riiteistä ja joka sisältää kuorinnan, vartalon mallinnuksen ja puhdasta rentoutumista. Kaikki hoidot perustuvat SOTHYSin ammattimaisiin kauneudenhoitotuotteisiin, jotka on valittu huolellisesti pitkälle kehitetyn tutkimuksen jälkeen.
Näytä lisää
 
Capsis Hotel Thessaloniki
7.7
Hyvä
Alkaen $86
Alkaen $86
Kylpylähotelli
Capsis Hotel Thessaloniki kutsuu vieraat hienojen kokemusten taianomaiseen maailmaan, rauhallisuuden keidas. Muinainen hamam-perinne inspiroi Polis Hammam -tiimiä luomaan aidon perinteisen hamamin, jossa voi kokea mystisen matkan ajassa taaksepäin yhdistettynä kaikkiin nykyaikaisiin mukavuuksiin. Vieraat voivat sukeltaa sisäiseen maailmaansa ja hemmotella itseään jollakin aidon hammamin perinteisistä hoitomuodoista. Kun terapia yhdistetään hierontahoitoon, vieraat tuntevat olonsa nuorekkaaksi ja vapautuneeksi päivittäisestä hektisestä elämänrytmistä. Polis Hammam sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Hammam-kylpylä ja sauna sekä kampaamo sijaitsevat myös hotellin ensimmäisessä kerroksessa.
Näytä lisää
 
Anatolia Hotel
8.8
Erinomainen
Alkaen $79
Alkaen $79
Kylpylähotelli
Koe täydellisen rentoutumisen ja virkistymisen hetkiä hotellin kylpylässä, joka on avoinna päivittäin klo 9-22. Kylpylässä on sauna, höyrysauna, rentoutumisalue ja kuntokeskus, ja asiakkaat voivat valita hierontojen, detox- ja stressinpoistohoitojen sekä vartalo- ja kasvohoitojen joukosta.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Modern Revival Luxury Hotel & Spa tarjoaa vieraille mahdollisuuden virkistyä ja rentoutua hotellin kellarikerroksessa sijaitsevan wellness-keskuksen ja kylpylän palveluiden avulla. Vieraat voivat hemmotella itseään saunassa, porealtaassa, hammamissa tai rentoutua hieronnalla saavuttaakseen täydellisen nuorentumisen. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman palveluja, jotka vastaavat jokaisen vieraan tarpeita ja mieltymyksiä, joten se on ihanteellinen kohde kaikille, jotka haluavat rentoutua ja vähentää stressiä.
Näytä lisää
Yhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Kylpylä'.Modern Revival Luxury Hotel & Spa tarjoaa ylellisen kylpylän, joka on saanut paljon kiitosta asiakkailta. Huolimatta siitä, että jotkut vieraat kokivat vierailunsa aikana sulkemisia remontin vuoksi, kylpylää kuvailtiin hämmästyttäväksi, upeaksi, erinomaiseksi ja erittäin rentouttavaksi ja nautinnolliseksi. Yksi vieras mainitsi jopa täydellisen ja erittäin suuren porealtaan. Vaikka jotkut vieraat olivat pettyneitä siihen, etteivät he voineet nauttia kaikista tiloista, kylpylän laatu jätti pysyvän vaikutuksen.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $91
Alkaen $91
Kylpylähotelli
Egnatia Palace Hotel & Spa tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen levosta ja rentoutumisesta modernissa Wellness Paradise Club Spa -kylpylässä. Kylpylä sijaitsee Thessalonikin keskustassa, vain muutaman metrin päässä Aristoteleen aukiolta, ja se tarjoaa vieraille rauhallisuuden paratiisin, jossa he voivat päästä eroon arjen stressistä. Kylpylässä yhdistyvät täydellisesti tyylikkyys ja hieno ympäristö, ja siellä on lämmitetty sisäuima-allas, hikikylpylä, solarium, poreallas, lämmitetyt sohvat, täysin varustettu kuntosali, suomalainen sauna ja kokeneen henkilökunnan tarjoamat hierontapalvelut.
Se on ihanteellinen paikka jokapäiväisille rentoutumis- ja virkistymishetkille, nuorentavalle virkistykselle ja hyvinvointihoidoille.
Näytä lisää
Yhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Kylpylä'.Egnatia Palace Hotel & Spa tarjoaa miellyttävän kylpylän erinomaiseen hintaan, ja se sijaitsee keskeisellä alueella, jossa kaikki on kävelyetäisyydellä. Kylpylä on viihtyisä ja siinä on ihanat tilat, myös sisäuima-allas. Kylpylän henkilökunta on ystävällistä ja hierontapalvelut ovat vieraiden suosittelemia. Vaikka kylpylätila on pieni, se on kaunis ja rentouttava, ja tytöt tarjoavat upeita hierontoja. Joidenkin vieraiden mielestä pukuhuoneiden siisteyteen ja kokoon voisi tehdä parannuksia, ja sauna oli kylmä ja siinä oli hajua. Hotellissa on pysäköintimahdollisuus ja huoneissa ei ole mattoja kylpylän takia. Jotkut vieraat olivat pettyneitä siihen, että he eivät voineet käyttää kylpylätiloja yksityistilaisuuden vuoksi, mutta ne, jotka pystyivät, nauttivat siitä suunnattomasti. Hierontapalvelua kuvailtiin kuitenkin puoliammattimaiseksi eikä erityisen erikoiseksi. Lisäksi jokaisesta kylpyläkäynnistä perittiin lisämaksuja, ja joidenkin vieraiden mielestä kylpyläalue kaipasi kunnostusta. Näistä harvoista kritiikeistä huolimatta suurin osa vieraista piti kokemuksestaan Egnatia Palace Hotel & Spa -hotellissa.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Aegeo Spa at Lazart Hotel, Trademark Collection by Wyndham on rentoutumisen ja hyvinvoinnin pyhättö. Vieraita pyydetään lähtemään transsendentaaliselle matkalle, joka herättää aistit ja johtaa seesteisyyteen ja rauhallisuuteen. Kylpylä tarjoaa erikoishoitoja, joissa on ainutlaatuinen välimerellinen kosketus ja jotka on suunniteltu nuorentamaan kehoa ja henkeä kokonaisvaltaisesti. Kylpylä käyttää maan ja meren aarteita hyvinvoinnin edistämiseen ja tarjoaa voimakkaita elementtejä erityishoitojen ja tuotteiden avulla, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnollisista eteerisistä öljyistä, aromaattisten kasvien ja kukkien uutteista. Vieraat voivat hemmotella itseään rauhoittavilla hierontahoidoilla ja kauneudenhoitopalveluilla, joista huolehtivat kokeneet ammattilaiset. Kylpylä lupaa jättää vieraat täysin virkeiksi ja äärettömän rentoutuneiksi, kun he arvostavat luonnon voimaa.
Näytä lisää
 
Golden Star City Resort
Hotelli Pereassa
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Golden Star City Resort tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja virkistyä hotellin yksityisellä wellness-alueella. Alueella on sisäporeallas, ruotsalainen sauna ja kuntosali, jossa vieraat voivat rentoutua ja latautua. Hotelli tarjoaa myös erilaisia hierontahoitoja, jotka rauhoittavat lihaksia, rentouttavat mieltä ja lisäävät energiaa. Hyvinvointialueelle on pääsy vain aikuisille.
Näytä lisää
 
Makedonia Palace
9.3
Erinomainen
Alkaen $190
Alkaen $190
Kylpylähotelli
Makedonia Palacessa on kaikkein rentouttavimmat ja virkistävimmät Hammam-kylpylät, jotka ovat mahdollisimman lähellä aitoja turkkilaisia kylpyjä. Tarjolla on neljä erilaista hammam-palvelua, perinteinen, Ali-Mamam, Alhambra ja seremoniallinen Hammam, ja lisäksi saatavilla on myös erikoishieronta-istuntoja ja kasvohoitoja, jotka tarjoavat vieraille kokonaisvaltaisen nuorentumiskokemuksen. Kaikki tässä hotellissa saatavilla olevat hoidot ovat saaneet vaikutteita Aasian ja Kreikan eri osista.
Näytä lisää
 
No 15 Ermou Hotel
9.1
Erinomainen
Kylpylähotelli
Ermou-hotellissa No 15 Ermou Hotel tarjoaa kokonaisvaltaista lähestymistapaa hyvinvointiin erilaisten hoitojen avulla. Niille, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua ja jotka etsivät perinteistä kylpyläkokemusta, hotellin kellarikerroksessa on poreallas ja hammam. Nämä hoidot tarjoavat vieraille mahdollisuuden hemmotella itseään ja virkistyä lomansa aikana.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $131
Alkaen $131
Kylpylähotelli
Ylellistä kylpyläkokemusta etsiville Porto Palace Hotel Thessaloniki tarjoaa erilaisia palveluja rentoutumiseen ja virkistymiseen. Asiakkaat voivat hyödyntää yksityistä hieronta- ja hoitohuonetta, saunaa ja kahta poreammetta. Vieraiden käytettävissä on myös kuntosali, jossa he voivat ylläpitää kuntoilurutiinejaan. Hotellin sertifioidut ja lahjakkaat terapeutit tarjoavat ainutlaatuisia hoitoja, kuten hierontoja ja kasvohoitoja, joiden tarkoituksena on tarjota täydellistä rentoutumista ja virkistystä keholle ja kasvoille.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 1
Sauna(t) - Numero: 1
Porealtaat - Numero: 2
Kuntosali
Näytä lisää
 
Maison Hotel
Hotelli Halkidona
9.2
Erinomainen
Kylpylähotelli
Pakene hemmottelun ja virkistymisen maailmaan Maison-hotellin kylpylässä. Rauhan ja tyyneyden pyhättö, jossa vieraat voivat rentoutua ja virkistyä hieronnoissa, saunassa, höyrysaunassa ja spa-palveluissa, jotka on suunniteltu rauhoittamaan mieltä, kehoa ja sielua. Etsitpä sitten hemmotteluhoitoa tai terapeuttista kokemusta, asiantuntevat terapeutit auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan palvelun. Anna itsesi hemmotella itseäsi rauhallisessa ja ylellisessä ympäristössä ja lähde sieltä virkistyneenä ja uudistuneena.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (22)
 •     Bisnes (20)
 •     Perhe (18)
 •     Häämatka (18)
 •     Kuntosali (17)
 •     Romanttinen (17)
 •     Esteetön (16)
 •     Pysäköinti (14)
 •     Luksus (12)
 •     Ympäristöystävällinen (12)
 •     Ulkouima-allas (11)
 •     Uima-allas (11)
 •     Viisi tähteä (11)
 •     Ilmainen Wi-Fi (9)
 •     Koiraystävällinen (9)
 •     Neljä tähteä (7)
 •     Sisäuima-allas (5)
 •     Pieni (5)
 •     Lämmitetty uima-allas (5)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (5)
 •     Yöelämä (4)
 •     Ranta (4)
 •     Budget (3)
 •     Uima-allas katolla (3)
 •     Kolme tähteä (2)
 •     Ranta-alue (2)
 •     Tennis (2)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (2)
 •     Vain Aikuisille (2)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (1)
 •     Historiallinen (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Boutique (1)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (1)
 •     Huoneet poreammeella (1)
 •     Kasino (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset