Bio-Seehotel Zeulenroda
Hotelli Zeulenroda
Chemnitz > Vogtlandkreis
8.5
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Bio-Seehotel Zeulenroda tarjoaa Vogtlandin alueella ainutlaatuisen kylpyläkokemuksen Panorama Spa -kylpylässä. 1600 neliömetrin alueella asiakkaat voivat rentoutua ja unohtaa arjen stressin. Kylpylän kohokohta on 20 metriä pitkä sisäuima-allas, josta on upeat näkymät Zeulenrodaer Meerille. Saunaosastolla on erilaisia vaihtoehtoja, kuten biomäntysauna, hemlock-sanarium ja koivuhöyrysauna. Vieraat voivat myös pulahtaa uima-altaaseen, nauttia lumikammiosta tai rentoutua saunapuutarhassa ja viihtyisässä rentoutumishuoneessa. Kylpylä on myös esteetön ja varustettu allashissillä, mikä takaa mukavan kokemuksen kaikille vieraille, myös liikuntarajoitteisille. Kauneusosasto tarjoaa laajan valikoiman hoitoja, myös lapsille tarkoitettuja erikoisvaihtoehtoja. Kylpylävalikoimaan kuuluu erilaisia hoitoja sekä pääsy saunaosastolle, uima-altaalle, kauneusosastolle ja kuntosalille. Asiakkaat voivat myös valita spa-laukun, joka sisältää kylpytakin ja pyyhkeet käytettäväksi oleskelun aikana.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylätilojen koko: Sisätilat: 1600 m2 (17222 ft2)
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Lämmitetyt uima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet)
Sauna(t)
Höyrysauna(t) / Hammam
Rentoutushuone (-huoneet)
Mutakylvyt
Kuntosali
Aurinkotuolit
Kylpylätilojen aukioloajat: 08:00 - 20:00
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Ilmainen vieraille
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Parihieronta
Äitiyshieronta
Detox-hieronta
Kuumakivihieronta
Vartalokuorinta
Jalkakylpy
Meikkaus
Manikyyri
Pedikyyri
Spa-keittiön ruokalista
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: 08:00 - 20:00
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
ab 34,00
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Kyllä
Haluaisitko korostaa, lisätä tai selventää jotakin?
Kurbeitrag ab dem Jahr 2023
Sehr geehrte Gäste,
die Stadt Zeulenroda erhebt seit 2023 für touristische Übernachtungen einen Kurbeitrag, der bei uns im Hotel entrichtet werden muss. Dieser beläuft sich auf 1,80 Euro pro Tag für Erwachsene und 90 Cent für Kinder (9-17 Jahre), Auszubildende sowie behinderte Menschen.
Näytä lisää
 
Heide Spa Hotel & Resort
Hotelli Bad Duben
Leipzig > Delitzsch
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Heide Spa Hotel & Resort tarjoaa laajan valikoiman hyvinvointi- ja kauneushoitoja, jotka takaavat unohtumattoman kokemuksen. Hieronnoista, kylvyistä, pakkauksista, manikyyreistä ja pedikyyreistä erilaisiin kauneushoitoihin asiakkailla on mahdollisuus hemmotella itseään erilaisilla vaihtoehdoilla. Lisäksi tarjolla on valikoima terapia- ja luonnonmoorisovelluksia, jotka parantavat kylpyläkokemusta. Kylpylä tarjoaa erilaisia hierontoja, kuten rentouttavaa hierontaa, niska-hartiahierontaa, aroma-relax-hierontaa, syvähierontaa ja jalkojen refleksologiaa sekä ainutlaatuista Siusilin kuumakivihierontaa. Tämä palkittu hoito on saanut inspiraationsa slaavilaisista jumalhahmoista, ja siinä käytetään talon omia hunajapohjaisia hoitotuotteita, joita voi ostaa yksinomaan kylpylästä. Lomakeskus tarjoaa myös erilaisia terapia- ja suokuurivaihtoehtoja fysikaalisia hoitoja kaipaaville vieraille sekä luonnonmukaisia mutakylpyjä ja -pakkauksia. Heide Spa Hotel & Resortin saunamaailmassa on erilaisia saunoja, kuten suomalainen sauna, höyrysauna, biosauna, hirsirakenteinen talosauna, maasauna, jossa on koppi ja kylmävesiallas, pulahdusallas, elämyssuihku, jalkojenlämmitysallas ja saunabaarin sauna, jotta saunakokemus olisi täydellinen.
Näytä lisää
 
Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
Hotelli Dresdenissä
Dresden > Dresden
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $95
Alkaen $95
Kylpylähotelli
Bilderberg Bellevue Hotel Dresden tarjoaa vierailleen ylellisen kylpyläkokemuksen 640 m2:n (6889 ft2) sisäporealtaassa. Kylpylässä on sisä- ja lämmitettyjä uima-altaita sekä yksityisiä hieronta- ja hoitohuoneita. Vieraat voivat rentoutua saunoissa ja hyödyntää kuntosalia ja aurinkotuoleja. Kylpylä tarjoaa myös osteopaatin, personal trainerin ja hierojan sekä kampaajan ja juoksevan conciergen palvelut.

Kylpyläpalveluihin kuuluvat vartalohoidot, hiushoidot, kokovartalohieronta, selkähieronta, urheiluhieronta ja hieronta huoneessa, hiusten muotoilu, hiusten leikkaus ja hiusten värjäys. Hotellin kylpylä on loistava paikka rentoutua ja rentoutua.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylätilojen koko: Sisätilat: 640 m2 (6889 ft2)
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Lämmitetyt uima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet)
Sauna(t)
Kuntosali
Aurinkotuolit
Osteopath, Personal Trainer und Masseur
Friseur
Running Concierge
Kylpylätilojen aukioloajat: Sauna hat von 16 bis 22 Uhr geöffnet
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: 7,50 EUR pro Aufenthalt
Kylpyläpalvelut:
Vartalohoidot
Hiushoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Urheiluhieronta
Hieronta omassa hotellihuoneessa
Hiusten muotoilu
Hiusten leikkaus
Hiusten värjäys
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: auf Anfrage
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
Gankörper Ölmassage (1 Stunde) = 85,00 EUR, Osteopathische Behandlung pro Stunde = 80 EUR, Personal Training pro Stunden = 85 EUR, Sportmassage Beine (30 Minuten) = 45 EUR
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
Hotel BEI SCHUMANN
Hotelli Kirschau
Dresden > Bautzen
8.9
Erinomainen
Kylpylähotelli
Hotelli BEI SCHUMANN tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen 6 000 neliömetrin SPA-alueella, joka tunnetaan nimellä SPA TEMPLE. Vuonna 2005 avatun SPA TEMPLEn ainutlaatuinen roomalaisvaikutteinen muotoilu tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja virkistää kehoa, sielua ja henkeä. Kylpylässä on ympäri vuorokauden käytettävissä oleva 31-asteinen sisäuima-allas, ympäri vuoden 28-asteiseksi lämmitetty ulkouima-allas, lämmitetty poreallas, saunaosasto, jossa on erilaisia painopisteitä, kuten turkkilainen hamam, legioonasauna ja itämainen rhassoul. Saunakokemusta täydentävät myös jäälähde ja päivittäin vaihtuvat löylyt, 13 hoitohuonetta, meditaatiohuone ja itään päin avautuva meditaatiohuone. Kylpyläalueelle on pääsy vain 16 vuotta täyttäneille vieraille. Kylpylässä on ainutlaatuinen muotoilu, jossa sisäisen SPA-alueen kaksitoista pylvästä symboloivat horoskooppimerkkejä ja erillinen vesilähde, jossa on Kirschauerin vuorikristallivettä, joka on huolella valittu positiivisten vaikutustensa vuoksi. Kylpylässä on myös Kneipp-allas, solarium, öljybaari, meditaatiohuone ja PORTICUS-puutarha.
Näytä lisää
 
Villa Vier Jahreszeiten
Hotelli Crimmitschau
Chemnitz > Zwickauer Land
9.7
Erinomainen
Kylpylähotelli
Villa Vier Jahreszeiten tarjoaa rauhallisen kylpyläkokemuksen SPA - Vital Centerissä. Huvilan kauneussalongissa on historiallinen keisarikylpylä ja VITAL CENTER, joka tarjoaa vieraille erilaisia vaihtoehtoja rentoutumiseen ja nuorentumiseen. Vieraat voivat treenata ilmastoidussa kuntosalissa, pulahtaa kahteen uima-altaaseen, hikoilla viidessä saunassa tai rentoutua kosmeettisella hoidolla. Kylpylä tarjoaa myös erilaisia anti-aging-ohjelmia personal trainerien, fysioterapeuttien sekä urheilulääketieteen, luonnonlääketieteen ja homeopatian lääkärin avulla. Villa Vier Jahreszeitenin SPA on täydellinen paikka paeta maailman melua ja rentoutua aidosti.
Näytä lisää
 
Romantik Hotel Schwanefeld & Spa
Hotelli Meerane
Chemnitz > Chemnitzer Land
7.7
Hyvä
Kylpylähotelli
Romantik Hotel Schwanefeld & Spa tarjoaa wellness-kokemuksen Schwanefeld SPA:ssa, joka ulottuu 4 kerrokseen ja 1200 m²:n alueelle. Kylpylässä on lämmitetty ulkouima-allas, josta voi nauttia ympäri vuoden, sekä saunamaailma, jossa on erilaisia vaihtoehtoja, kuten suomalainen sauna, rentoutumishuoneet, joista on näkymät vehreille, viilennyskulmat, infrapunahuone, mäntybiosauna ja höyrysauna. Kylpylässä on myös kuntosali, suolahuone ja kauneuskeskus, jossa vieraita voidaan hemmotella rauhoittavilla hoidoilla laadukkaalla BABOR-kosmetiikkasarjalla. Kylpylä tarjoaa myös erilaisia infuusioita, jotka parantavat hyvinvointikokemusta. Hotellissa on myös Private SPA, jossa on oma sauna, Yin Yang Duo -ääniaaltokylpyamme, jossa on elävöittävä värivalo, ja suuri vesisänky ylellisiä wellness-kokemuksia varten kahdelle. Asiakkaat voivat myös nauttia näkymistä maisemaan ja uima-altaalle kattoterassilta ja sky loungesta.
Näytä lisää
 
Insel der Sinne
Hotelli Gorlitzissa
Dresden > Görlitz
9.1
Erinomainen
Kylpylähotelli
Insel der Sinne -kylpylä tarjoaa seesteisen ja virkistävän kokemuksen vieraille, jotka haluavat paeta arjen kiireitä. Hyvinvointialueella on puutarhaparatiisi ja saunaranta, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen myrskyisällä säällä. Toukokuusta lokakuuhun sauna-alue on varattu aikuisille ja yli 14-vuotiaille nuorille, kun taas nuoremmat vieraat voivat nauttia urheilurannasta. Saunavaihtoehtoihin kuuluvat 60-asteinen yrttikylpylä, jonka kosteus on 45 %, 80-asteinen suomalainen sauna sisätiloissa, josta on näkymä uima-altaalle, ja 90-asteinen suomalainen sauna etelärannalla, josta on näkymä järvelle. Lisäksi vieraille on tarjolla yksilöllisiä rentoutumishuoneita, lämmitettyjä penkkejä, vuorottelevia jalkakylpyjä ja kirjasto, jossa on takka, jossa voi rentoutua. Kylpylä tarjoaa myös Aloe Vera -lehtihoitoja, parihierontoja ja muita hyvinvointipalveluja. Hierontahuoneet ovat ilmastoituja, ja hoidot toteutetaan rakastavassa ilmapiirissä, jota kehystävät miellyttävät tuoksut ja musiikki. Kylpylässä käytetyt luonnontuotteet takaavat unohtumattoman ihokokemuksen, jolla on näkyvät vaikutukset. Tarjolla on myös stressinpoisto-, ryppyjenpoisto-, antioksidantti- ja ihotasapainohoitoja.
Näytä lisää
 
Elldus Resort
Chemnitz > Annaberg
8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Elldus Resortin kylpylä on 2000 neliömetrin kokoinen wellness-alue, jossa on kaksi saunamaailmaa, sisäuima-allas ja lasten kylpylä, jossa on perhesauna. Saunamaailmat, Miriquidi ja Villa Carmen, tarjoavat erilaisia aromaterapia- ja yrttisaunoja sekä perinteisiä saunakokemuksia. Sisäuima-allas, joka tunnetaan nimellä Oceania, tarjoaa vieraille trooppisen ilmaston rentoutumiseen ja rentoutumiseen. Kylpylässä on myös panoraamallinen rentoutumishuone, jossa vieraat voivat rentoutua ja nauttia Ore-vuoriston näkymistä. Kylpylä tarjoaa vieraille erilaisia hierontoja ja hoitoja sekä apiterapiaa, jossa hyödynnetään suoraan mehiläisistä peräisin olevia tuotteita. Lisäksi on Vital Bar, jossa vieraat voivat nauttia terveellisiä ruokia, kotitekoisia kakkuja, jäätelöä, kuumia juomia, tuoreita smoothieita ja paljon muuta.
Näytä lisää
 
Hotel Elbresidenz an der Therme
Dresden > Saksin Sveitsi
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $143
Alkaen $143
Kylpylähotelli
Hotel Elbresidenz an der Therme -hotellissa on Wellness Park Elbresidenz, joka on paikka lepoa ja todellista rentoutumista. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman hoitoja, kuten hierontoja, kasvohoitoja ja paljon muuta. Se käyttää myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja asiantuntemusta, jotta hyvinvointihetkestäsi tulisi erityinen kokemus. Vieraat voivat valita erilaisista hoidoista, kuten intensiivihoidosta, jossa on biodynaaminen nostatus, kasvohieronta ja detoksifioivat selluliittihoidot. Kylpylässä käytetään myös luonnollisia tuotteita ja tekniikoita, kuten kuppaushoitoa, ja se kutsuu vieraat nojaamaan taaksepäin, nauttimaan kauniista luonnosta ja ottamaan aikaa itselleen.
Näytä lisää
 
Hotel Sachsenbaude Oberwiesenthal
Chemnitz > Annaberg
8.2
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Hotel Sachsenbaude Oberwiesenthal tarjoaa hotellivieraiden maksuttoman wellness-alueen. Alueella on uima-allas, jossa on vastavirtajärjestelmä, vesiputous, hierontasuutin, suomalainen sauna, turkkilainen höyrysauna ja lämmitetty ulkoporeallas. Asiakkaat voivat myös hemmotella itseään erilaisilla wellness-hoidoilla lisämaksusta. Kylpylä on ihanteellinen paikka, jossa vieraat voivat antaa hemmotella itseään ja pitää taukoa päivittäisistä rutiineista.
Näytä lisää
 
Hotel König Albert
Chemnitz > Vogtlandkreis
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Hotel König Albert tarjoaa vieraille wellness-kokemuksen 10 500 neliömetrin viihtyisällä maisemalla ja virkistävällä 1 000 neliömetrin vesialueella. Vieraat pääsevät kylpylään suoraan huoneestaan hotellin oman kylpytakkikäytävän kautta. Kylpylässä on suolavesikylpylä, jossa vieraat voivat kellua erittäin mineralisoituneessa ja suolaisessa vedessä kuten Kuolleessa meressä, sekä saunamaailma, jossa vieraat voivat ladata akkujaan ja nauttia erilaisista saunaelämyksistä. Suolasauna on ehdoton kohokohta ja ainutlaatuinen lajissaan, sillä se on monikäyttöinen. Jopa 110 ºC:n Moosmann-sauna on uuden saunamaailman hotspot. Musikwinkel-sauna on kunnianosoitus Vogtlandin Musikwinkelin äänille, maailma täynnä harmoniaa ja rytmiä. Panorama Sauna on perinteinen suomalainen sauna, josta on upea näköala. Hot Elster tarjoaa poikkeuksellisen lämpökokemuksen pysyvällä 40 ºC:n lämpötilallaan.
Näytä lisää
 
Hotel Taschenbergpalais Kempinski
Hotelli Dresdenissä
Dresden > Dresden
9.4
Erinomainen
Kylpylähotelli
Hotel Taschenbergpalais Kempinski tarjoaa ylellisen spa-kokemuksen, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä monilla eri vaihtoehdoilla. Kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja ja hierontoja, kuten klassisia hierontoja, ainutlaatuisia tekniikoita ja hoitoja sekä kasvohoitoja, jotka räätälöidään kunkin henkilökohtaisten herkkyyksien mukaan. Kylpylä tarjoaa lämpimän, viihtyisän ilmapiirin, joka on tehty hiekkakivestä, puusta ja posliinista, joka on koteloitu maanläheisiin väreihin ja sinivioletteihin aksentteihin. Hierojat ovat korkeasti koulutettuja ja päteviä vastaamaan vieraiden ainutlaatuisiin herkkyyksiin kokonaisvaltaisella tavalla auttaakseen heitä löytämään sisäisen tasapainon ruumiinsa ja sielunsa kanssa. Kylpylä sijaitsee Dresdenin keskustan sydämessä, ja se tarjoaa erilaisia hierontoja ja kasvohoitoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan syvällistä ja elävöittävää rentoutumista sekä virkistystä.
Näytä lisää
 
Riff Resort
Lomakeskus Bad Lausick
Leipzig > Muldentalkreis
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Riff Resort tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Hotellin sisäinen hyvinvointiosasto tarjoaa klassisia hierontoja ja vartalopakkauksia sekä eksklusiivisia ja yksityisiä parihoitoja, kuten parantavaa Rasul-hoitoa tai tuoksuvia vedenalaisia hierontakylpyjä porealtaassa. Resortin wellness-tiimi on omistautunut tarjoamaan henkilökohtaisen tauon vieraille. Virkistysmaisemaan kuuluu hierontoja aikuisille ja lapsille. Resort tarjoaa myös kosmeettisia hoitoja Kurlandin hoitotuotteilla, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Näihin kuuluvat 'Naturally Beautiful' ravitseva kosmetiikkahoito ja 'Naturally Radiant' ikääntymistä ehkäisevä kosmetiikkahoito. Tarjolla on myös muita hoitoja, kuten kulmakarvojen korjaussävytystä, ripsien värjäystä ja ylähuulen vahausta.
Näytä lisää
 
Parkhotel Bad Schandau
Dresden > Saksin Sveitsi
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $175
Alkaen $175
Kylpylähotelli
Parkhotel Bad Schandau tarjoaa tilavan ja ylellisen wellness-alueen, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja virkistää kehoaan ja sieluaan. Kylpylässä on tarjolla erilaisia hoitoja ja palveluja, kuten Haslauer Soft-Pack -järjestelmä, ääniaaltoja ja värivaloa sisältävä parikylpyamme sekä Aqua Thermo Jet -hieronta- ja rentoutumislaite. Vieraat voivat myös hemmotella itseään erilaisilla vartalokääreillä ja kasvohoidoilla, joissa käytetään Dr. Spillerin eksklusiivisia tuotteita. Kylpylä tarjoaa myös happi-inhalaatiohoitoja, vartalokääreitä ja erilaisia hierontoja, kuten kuumakivi- ja kokovartalohierontaa aromaterapialla. Lisäksi kylpylä tarjoaa kauneushoitoja, kuten manikyyrejä ja pedikyyrejä. Kylpylässä on myös rendezvous-parikylpyamme, jossa vieraat voivat nauttia rentouttavasta kylvystä erilaisilla tuoksuilla ja kylpylän lisäaineilla.
Näytä lisää
 
Santé Royale Hotel
Chemnitz > Vogtlandkreis
8.0
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Santé Royale Hotel tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen yli 5000 neliömetrin alueella, jossa on erilaisia uima-altaita, saunoja ja hierontasuihkuja. Vieraat voivat nauttia sisä- ja ulkouima-altaista, joissa on lämmintä vettä, lattiakuplia, niskasuihkuja ja hierontasuihkuja unenomaista kylpykokemusta varten. Sauna-alue on upotettu 100 vuotta vanhaan historialliseen kylpyläpuistoon, joten vieraat voivat rentoutua ja virkistyä kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Hotellissa on myös Ayurveda Private Spa, jossa vieraat voivat hemmotella itseään ainutlaatuisilla hemmottelu- ja rentoutumishetkillä. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman palveluja ja hoitoja, kuten hierontoja. Hotellissa on myös viihtyisä ja kodikas saunakylä, jossa vieraat voivat nauttia sisä- ja ulkosaunoista, kuten tepidariumista, höyrysaunasta, suomalaisesta saunasta, yrttisaunasta ja erilaisista piristävillä tuoksuilla varustetuista infuusiosaunoista. Vieraat voivat myös rentoutua ulkosaunakylässä ja nauttia historiallisen kylpyläpuiston kauniista näkymistä. Kaikki vieraat voivat nauttia uima-altaan ja saunamaailman käytöstä maksutta oleskelunsa aikana.
Näytä lisää
 
Kulturhotel Fürst Pückler Park
Hotelli Bad Muskau
Dresden > Niederschlesischer Oberlausitzkreis
7.8
Hyvä
Kylpylähotelli
Kulturhotel Fürst Pückler Park tarjoaa ainutlaatuisen wellness-kokemuksen, jossa keskitytään itämaisiin hoitoihin ja seremonioihin. Vieraat voivat hemmotella itseään hoidoilla, kuten rhasulilla, saippuavaahtohieronnalla ja hieronnoilla, joissa käytetään faaraoiden seitsemää pyhää öljyä, samalla kun heitä ympäröivät granaattiomenan, marokkolaisen mintun ja persialaisen ruusun aromaattiset tuoksut. Hotellin kylpylä tarjoaa erilaisia rentouttavia wellness-hoitoja yksilöllisten mieltymysten mukaan sekä parihoitoja. Hotelli tarjoaa myös yöpymispaketteja, jotka sisältävät wellness-hoitoja, jolloin vieraat voivat rentoutua täysin ja paeta arjen stressiä. Käytettävissä on myös sauna ja kuntosali, joita vieraat voivat käyttää maksutta oleskelunsa aikana.
Näytä lisää
 
Santé Royale Hotel- & Gesundheitsresort Warmbad Wolkenstein
Hotelli Wolkenstein
Chemnitz > Middle Erzgebirge
8.2
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Santé Royale Hotel- & Gesundheitsresort Warmbad Wolkenstein tarjoaa yli 5000 neliömetrin kokoisen lämpökylpyläelämyksen, jossa on sisä- ja ulkouima-altaita, lattiasuihkuja, niskasuihkuja, hierontasuihkuja ja unenomainen Ore Mountain -saunamaailma. Vieraat voivat nauttia lämpimästä vedestä (32/34 celsiusastetta) lämpöaltaissa ja rentoutua monipuolisessa saunaosastossa, johon kuuluu kolme sisä- ja kolme ulkosaunaa. Hotellissa on myös Silver Private Spa, jossa vieraat voivat hemmotella itseään ainutlaatuisilla hemmottelu- ja rentoutumishetkillä erilaisilla hoidoilla, kuten hieronnoilla sekä hyvinvointi- ja kauneushoidoilla. Hotelli tarjoaa myös lämpökylpylä- ja saunamaailman ilmaisen käytön vieraiden oleskelun aikana. Warmbadin lämpöparannuslähde Selvan lähellä löydettiin keskiajalla, ja sitä pidetään Saksin vanhimpana ja lämpimimpänä lämpölähteenä, jota käytetään edelleen balneologisiin tarkoituksiin. Vieraat voivat nauttia ulkoaltaasta, jossa on integroitu vastavirtajärjestelmä, joka on yksi kylpylän suosituimmista palveluista.
Näytä lisää
 
Waldhotel Kreuztanne
Hotelli Sayda
Chemnitz > Freiberg
8.8
Erinomainen
Kylpylähotelli
Waldhotel Kreuztanne tarjoaa erilaisia hieronta-, hyvinvointi- ja kuntoilupalveluja vieraille, jotka haluavat rentoutua ja virkistää kehoaan, mieltään ja sieluaan. Kylpylä tarjoaa klassisia, terapeuttisia ja vaihtoehtoisia hierontoja sekä hyvinvointihoitoja, kuten aroma- ja terveyskylpyjä. Vieraat voivat myös osallistua joogatunneille yksilöllisesti tai ryhmässä sekä kuntotunneille. Kylpylävalikoimaan kuuluu valikoima klassisia hierontoja, kuten kasvojen, pään ja kaulan hieronta, jalkahieronta, käsihieronta, selkähieronta ja kokovartalohieronta, sekä kuumakivihieronta ja urheiluhieronta. Asiakkaat voivat myös hemmotella itseään erilaisilla kylvyillä, kuten aroma-, emäksisillä detox- ja öljykylvyillä. Kylpylässä on myös kolme saunaa: kuivasauna, höyrysauna ja infrapunasauna, pulahdusallas ja sadesuihku. Saunan käyttö on hotellin vieraille ilmaista.
Näytä lisää
 
Hotel Jens Weissflog
Chemnitz > Annaberg
9.4
Erinomainen
Kylpylähotelli
Hotel Jens Weissflog tarjoaa ainutlaatuisen rentoutumiskokemuksen Relax-Lodge-hirsitalon muodossa. Lodgessa on biosauna, rasul-kylpyamme, takka ja kirjasto, jossa on kirjoja, aikakauslehtiä ja kuvakirjoja. Vieraat voivat ihailla malmivuorten näkymiä rentoutuessaan ja virkistäytyessään erilaisten hieronta- ja kauneushoitojen avulla. Hotellin elinvoimakeskus tarjoaa laajan valikoiman hierontoja, kasvohoitoja ja kauneushoitoja, jotka voidaan räätälöidä yksilöllisiin ihonhoitotarpeisiin. Nämä hoidot ovat saatavilla sekä hotellivieraille että ulkopuolisille vierailijoille. Hotelli tarjoaa myös käsi- ja jalkahoitopalveluja, parafiinikylpyjä ja kokovartalokuorintahoitoja.
Näytä lisää
 
Dorint Parkhotel Meißen
Hotelli Meissenissä
Dresden > Meissen
7.9
Hyvä
Kylpylähotelli
Dorint Parkhotel Meißen tarjoaa erilaisia kylpyläpalveluja, kuten pääsyn Veduta Spa -kylpyläpalveluihin, joissa on suomalainen sauna, panoraamasauna, höyrysauna ja rentoutumisalue. Lisäksi tarjolla on erilaisia hierontoja ja kosmeettisia hoitoja kasvoille ja vartalolle, joissa käytetään muun muassa eteerisiä öljyjä, kuumia kiviä ja ayurvedisia tekniikoita. Kylpylä tarjoaa myös kokovartalokääreitä ja -kuorintoja, kuten pehmeitä voidepakkauksia sekä merisuola- ja öljykuorintoja, jotka tarjoavat todella virkistävän oleskelun jokaiselle vieraalle.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (130)
 •     Perhe (115)
 •     Pysäköinti (101)
 •     Koiraystävällinen (99)
 •     Romanttinen (96)
 •     Bisnes (95)
 •     Häämatka (69)
 •     Esteetön (66)
 •     Ympäristöystävällinen (62)
 •     Neljä tähteä (62)
 •     Kuntosali (58)
 •     Uima-allas (44)
 •     Luksus (41)
 •     Sisäuima-allas (37)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (32)
 •     Pieni (21)
 •     Kolme tähteä (20)
 •     Ilmainen Wi-Fi (20)
 •     Lämmitetty uima-allas (19)
 •     Golf (16)
 •     Ulkouima-allas (14)
 •     Jooga (11)
 •     Hiihto - Laskettelu (11)
 •     Yöelämä (11)
 •     Historiallinen (11)
 •     Vain Aikuisille (6)
 •     Lastenallas (5)
 •     Tennis (5)
 •     Viisi tähteä (4)
 •     Boutique (3)
 •     Ski in Ski out (2)
 •     Liukumäki uima-allas (2)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
 •     Ranta-alue (1)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Linna (1)
 •     Viinitila (1)
 •     Vesipuisto (1)
 •     Aallokko uima-allas (1)
 •     Munkkiluostari (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset