8.5
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Skiptonissa sijaitseva Coniston Hotel Country Estate & Spa tarjoaa ylellisen ja rentouttavan kylpyläkokemuksen upeassa luonnonympäristössä. Kylpylässä on erilaisia lämpökokemuksia, kuten saunoja, höyrysauna ja sisäuima-allas, sekä kaksi ulkouima-allasta, joissa on yksityiset puutarhakylvyt ja upeat näkymät Yorkshire Dalesiin. Kylpylä tarjoaa myös erilaisia hoitoja, joissa käytetään johtavien tuotemerkkien, kuten Natura Bissén, Aromatherapy Associatesin, Ishgan ja OTO CBD:n tuotteita. Näihin hoitoihin kuuluvat hieronnat, kasvohoidot, vartalokuorinnat ja kääreet, jotka kaikki räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Kylpylässä on myös täysin varustettu kuntosali sekä ruokailutila, jossa on ulkoilma-alue ja ulkobaari.
Näytä lisää
 
Rudding Park
Hotelli Harrogatessa
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Rudding Park Spa tarjoaa vieraille täydellisen wellness-kokemuksen. Roof Top Spa -kylpylässä on hydroterapia- ja lämpökokemuksia sekä Escape Zone, jossa voi rentoutua hoidon jälkeen, joten vieraat voivat nauttia hyvinvoinnistaan täysin. Kynsi- ja kauneusstudio on vieraiden käytettävissä kauneusrutiiniensa ylläpitämiseksi, ja tarjolla on myös ruokaa, juomaa ja ostosmahdollisuuksia.

Kylpylä palauttaa Harrogaten kylpylän perinnön hyödyntämällä Rudding Parkin luonnonlähdevettä, joka muistuttaa viktoriaanisesta ajasta, jolloin varakkaat ja muodikkaat ihmiset kerääntyivät Harrogateen 'ottamaan vettä'.' Tarjolla on laaja valikoima hoitoja, kuten hierontoja, kasvohoitoja, kynsi- ja kauneuspalveluja ja paljon muuta.
Näytä lisää
 
8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Devonshire Arms Hotel & Spa on Yorkshire Dalesin sydämessä sijaitseva ylellinen pakopaikka. Kylpylä tarjoaa erilaisia kylpylähoitoja, kylpylän päiväelämyksiä, uima-allas- ja kuntosaliharjoitteita sekä eksklusiivisia, vain aikuisille tarkoitettuja kylpylänpäiviä syrjäisissä turvapaikoissa, joista on upeat näkymät upeaan maaseutuun. Kylpylässä on neljä hoitohuonetta, sisäuima-allas, rentoutumistila ja oleskelutila sekä hyvin varustettu kuntosali. Vieraat voivat myös vetäytyä yksityisiin kellotelttoihin ja nauttia spa-kokemuksesta ulkona.
Näytä lisää
 
Grantley Hall
Hotelli Riponissa
9.5
Erinomainen
Kylpylähotelli
Three Graces Spa at Grantley Hall tarjoaa ylellisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan hyvinvointiin huippuluokan tiloillaan, asiantuntevilla hoidoillaan ja ammattilaisten tiimillä, joka on omistautunut niiden tarjoamiseen. Kylpylässä on 18-metrinen sisäuima-allas ja erilaisia lämpökokemuksia, kuten sauna, höyrysauna ja lumihuone. Lisäksi kylpylä tarjoaa erilaisia vartalohoitoja, hierontoja, kasvohoitoja, käsi- ja jalkahoitoja sekä kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan, täydentymään ja saavuttamaan hyvän olon tunteen. Kylpylässä on myös rauhallinen rentoutumisalue, josta on pääsy ulkoterassille. Halusitpa sitten rauhoittaa mieltäsi, kehoasi ja sieluasi tai vain hemmotella itseäsi, Three Graces Spa at Grantley Hall tarjoaa jokaiselle jotakin.
Näytä lisää
 
7.6
Hyvä
Alkaen $138
Alkaen $138
Kylpylähotelli
The Crown Spa Hotel Scarborough by Compass Hospitality on ylellinen rentoutumisen ja nuorentumisen keidas. Spa tarjoaa laajan valikoiman hoitoja sekä miehille että naisille, ja se on omistautunut tarjoamaan vertaansa vailla olevan kokemuksen. Kylpylä on tehnyt yhteistyötä The Natural Spa Factoryn kanssa, joka valmistaa innovatiivisia, korkealaatuisia kylpytuotteita, joita ei testata eläimillä. Crown Spa Hotelin ammattitaitoiset terapeutit ovat sitoutuneet tekemään jokaisesta käynnistä nautinnollisen. Kylpylässä on valikoima terveys- ja kauneushoitoja, kuten voimakaskasvohoito, ruusukasteen kasvohoito, mineraalipitoinen merikääre, intialainen päähieronta ja inkiväärimaustekääre. Astu Crown Spa -kylpylän rauhalliseen ilmapiiriin ja anna itsesi hemmotella ja virkistää itseäsi.
Näytä lisää
 
Chevin Country Park Hotel & Spa
Hotelli Otley
6.4
Rated
Alkaen $85
Alkaen $85
Kylpylähotelli
Chevin Country Park Hotel & Spa -hotellin ja kylpylän metsässä sijaitseva kylpylä tarjoaa rauhoittavan ilmapiirin ja keskittyy rentoutumiseen ja virkistymiseen. Tämä alppityylinen kylpylä on täydellinen paikka paeta arjen stressiä. Kylpylän ja uima-altaan tiloihin pääsyn alaikäraja on 16 vuotta, ja kaikki hoidot on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille. The Spa at Chevin Country Park -hotellissa on 11-metrinen lämmitetty sisäuima-allas ja lämpösviitit sekä poreallas ulkona ja järven rannalla sijaitseva tiipi, joka tarjoaa lisärentoutusta. Ammattitaitoiset terapeutit tarjoavat erilaisia kylpylähoitoja, jotka takaavat todella hemmottelevan kokemuksen. Pidä taukoa ja rentoudu Chevin Country Park Hotel & Spa -kylpylässä, jotta saat todella rentouttavan ja virkistävän kokemuksen.
Näytä lisää
 
Swinton Park
Hotelli Mashamissa
8.8
Erinomainen
Kylpylähotelli
Swinton Park on rauhallinen paratiisi, jossa luonnon kauneus yhdistyy räätälöityihin kylpylähoitoihin. Kylpylässä on 18-metrinen sisäuima-allas, hydroterapia-allas ja 10-metrinen luonnonuima-allas ulkona. Asiakkaat voivat rentoutua Thermal Suite -hotellissa, jossa on muun muassa aromihöyrysauna, suolahuone, suomalainen sauna ja ulkoilmasauna. Ensimmäisessä kerroksessa on hoitosviitti, jossa on kolme rentoutumishuonetta, kahdeksan hoitohuonetta ja kaksi parisviittiä. Luotetun tuotemerkin Bamfordin tuotteita käytetään erilaisissa spa-hoidoissa, jotka vastaavat yksilöllisiin tarpeisiin, kuten hieronnoissa, ihonhoidossa ja raskauspalveluissa. Swinton Park tarjoaa erilaisia hyvinvointi-, kauneus- ja luksushoitoja, olipa kyseessä sitten henkilökohtainen rentoutuminen tai kylpyläpäivä ystävien kanssa.
Näytä lisää
 
Raithwaite Sandsend
Lomakeskus Whitbyssä
8.3
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Luksushotelli


Näytä lisää
 
Hazlewood Castle & Spa
Kartano Tadcaster
8.0
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Hazlewood Castle & Span Imagine Spa on täydellinen paikka rentoutua ja hemmotella itseäsi vierailusi aikana. Kylpylässä on neljä hoitohuonetta, manikyyriasema, rentoutumishuone, Mud Rasul -kammio ja termoskylpylä, ja se tarjoaa monenlaisia palveluja ja kokemuksia. Kylpylän ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimi on sitoutunut varmistamaan, että jokainen vieras lähtee rentoutuneena ja virkistyneenä. Yksi Imagine Spa -kylpylän kohokohdista on Mud Rasul Chamber, ainutlaatuinen kokemus, jossa yhdistyvät mudan terapeuttiset ominaisuudet ja saunan rentouttava tunnelma. Kylpylässä on myös kynsibaari, rentoutumishuone, neljä hoitohuonetta sekä lämpökylpylä, johon kuuluu aromihöyrysauna, suomalainen sauna ja sadepisarasuihkut. Etsitpä sitten rentouttavaa hierontaa, virkistävää kasvohoitoa tai hemmottelevaa manikyyriä, Hazlewood Castle & Spa's Imagine Spa -kylpylässä on jokaiselle jotakin tarjottavaa.
Näytä lisää
 
8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Feversham Arms -hotellin Verbena Spa tarjoaa turvapaikan sekä mielen että kehon nuorentamiseen ja elvyttämiseen. Olitpa sitten tauon tarpeessa tai halusitko vaihtaa kuulumisia ystäväsi kanssa rauhallisessa ympäristössä, kylpylässä on erilaisia kokemuksia tarpeisiisi. Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan erityistarpeiden ja mieltymysten mukaan. Vieraat voivat hemmotella itseään erilaisilla hieronnoilla, kasvohoidoilla ja koko vartalon rituaaleilla, joissa kaikissa käytetään Temple Spa -kylpylän palkittuja tuotteita, jotka takaavat täydellisen ihonhoitokokemuksen. Kylpylässä on myös saunarium, aromaterapiahuone, ulkoporeallas, monsuunisuihku ja höyrysauna täydellistä kylpyläkokemusta varten.
Näytä lisää
 
7.9
Hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Aldwark Manor Estate
Hotelli Aldwark
8.5
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Pakene turvapaikkaan ja koe ylellisyyttä Aldwark Manor Spa Hotelissa, joka sijaitsee Pohjois-Yorkshiren rauhallisella maaseudulla. Hemmottele itseäsi erilaisilla nuorentavilla hoidoilla, jotka on suunniteltu rauhoittamaan huolet ja jättämään sinulle rikastuneen ja uudistuneen olon. Kylpylässä käytetään vain hienoimpia ESPA-tuotteita, ja jokainen hoito räätälöidään vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Aldwark Manorissa on jokaiselle jotakin kasvohoidoista, ESPA-hieronnoista, vartalohoidoista ja kokonaisvaltaisista hoidoista Jessican manikyyreihin ja pedikyyreihin sekä erityisesti miehille suunnattuihin hoitoihin. Anna itsesi hemmotella ja virkistyä tämän eksklusiivisen kylpylän rauhallisessa ympäristössä.
Näytä lisää
 
7.4
Hyvä
Alkaen $150
Alkaen $150
Kylpylähotelli
DoubleTree by Hilton Harrogate Majestic Hotel & Spa -hotellissa on spa, jossa on kuusi kauneushoitohuonetta, höyrysauna, sauna ja sisäuima-allas. Lisensoitujen ammattilaisten tiimi tarjoaa erilaisia kylpylähoitoja, kuten hierontoja, kasvohoitoja, vartalokääreitä ja kuorintoja. Kylpylän 12,5 metrin sisäuima-allas ja lämpökokemukset, kuten himalajan suolasauna ja höyrysauna, tarjoavat rentouttavan ja virkistävän kokemuksen. Kylpylän ihohoitoihin kuuluu tarpeisiisi räätälöityjä kosteuttavia, kirkastavia ja ikääntymistä ehkäiseviä hoitoja sekä vitamiinirikkaita kääreitä, jotka kosteuttavat, myrkyttävät ja energisoivat ihoa. Ota aikaa rentoutua ja virkistyä DoubleTree by Hilton Harrogate Majestic Hotel & Span kylpylässä.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 6
Himalajansuola-sauna
Höyrysauna(t) / Hammam
Porealtaat
Kuntosali
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalokuorinta
Vartalokääre
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
7.0
Hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Golf-hotelli


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Esca Hair Spa & Beauty
Huoneisto Castleton
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Näytä lisää
 
7.4
Hyvä
Alkaen $196
Alkaen $196
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Golf-hotelli


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (16)
 •     Uima-allas (14)
 •     Perhe (14)
 •     Bisnes (13)
 •     Pysäköinti (12)
 •     Sisäuima-allas (12)
 •     Esteetön (11)
 •     Kuntosali (11)
 •     Romanttinen (11)
 •     Koiraystävällinen (10)
 •     Häämatka (9)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (9)
 •     Neljä tähteä (8)
 •     Lämmitetty uima-allas (8)
 •     Luksus (8)
 •     Golf (8)
 •     Ympäristöystävällinen (7)
 •     Jooga (6)
 •     Historiallinen (5)
 •     Boutique (5)
 •     Kolme tähteä (4)
 •     Tennis (2)
 •     Linna (2)
 •     Ulkouima-allas (2)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (1)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Ilmainen Wi-Fi (1)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (1)
 •     Yöelämä (1)
 •     Huoneet poreammeella (1)
 •     Infinity uima-allas (1)
 •     Viisi tähteä (1)
 •     Kummitus (1)
 •     Munkkiluostari (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset