La Mon Hotel & Country Club
Hotelli Castlereagh
Castlereagh
7.3
Hyvä
Alkaen $203
Alkaen $203
Kylpylähotelli
La Mon Hotel & Country Club tarjoaa erilaisia tapoja rentoutua ja rentoutua, kuten 15-metrisen uima-altaan, porealtaan, saunan ja höyrysaunan. Lisäksi asiakkaat voivat käydä Odessi Health & Beauty -hotellissa tai La Mon Hair Studiossa, joissa on lisää hemmotteluvaihtoehtoja.
Näytä lisää
 
Corick House Hotel & Spa
Hotelli Clogher
Dungannon
8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Clogher Valleyssa sijaitseva Corick House -hotellin kylpylä on eristäytynyt turvapaikka, jossa keskitytään veden luonnollisiin ja parantaviin ominaisuuksiin. Kylpylän rauhoittava tunnelma ja ylelliset tilat tarjoavat vieraille mahdollisuuden paeta arjen stressiä. Kylpylässä on kahdeksan hoitohuonetta, mukaan lukien pariskuntien huoneet, joissa vieraat voivat valita erilaisista kasvo-, vartalo-, hieronta- ja vahahoidoista. Hoitojen jälkeen vieraat voivat nauttia elvyttävän sorbetin syvän rentoutumisen huoneessa, rauhallisessa tilassa, jossa on luonnon heijastuksia, rentouttavaa musiikkia ja ylellisiä lepotuoleja.
Näytä lisää
 
7.8
Hyvä
Alkaen $80
Alkaen $80
Kylpylähotelli
Best Western Plus White Horse -hotellissa on kokeneiden terapeuttien tiimi, joka on valmis auttamaan sinua tuntemaan olosi nuorekkaaksi. Laajasta hoitovalikoimasta yksityiseen ulkoporealtaaseen, tässä hotellissa on monia tapoja rentoutua. Hoitojesi jälkeen voit rentoutua syvän rentoutumisen huoneen hiljattain asennetussa vesisängyssä. Vieraat voivat myös nauttia ulkona sijaitsevasta poreallasviitistä, manikyyreistä, pedikyyreistä ja kokonaisvaltaisista hoidoista sekä käyttää kaikkia vapaa-ajan tiloja, kuten uima-allasta, porealtaita, höyrysaunaa ja saunaa.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet)
Sauna(t)
Höyrysauna(t) / Hammam
Porealtaat
Rentoutushuone (-huoneet)
Kuntosali
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Kustannukset tuntia kohden
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Parihieronta
Äitiyshieronta
Kuumakivihieronta
Refleksologia
Manikyyri
Pedikyyri
Vahaus
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
£42-£180
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
Bushtown Hotel & Spa
Hotelli Coleraine
Coleraine
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $152
Alkaen $152
Kylpylähotelli
Bushtown Hotel & Spa on ylellinen wellness-kohde, joka sijaitsee pohjoisrannikon kolmion alueella. Kylpylässä on lämpöallas, höyrysauna, poreallas ja neljä hoitohuonetta, jotka on suunniteltu tarjoamaan rentouttava ja virkistävä kokemus. Lahjakkaat terapeutit tarjoavat erilaisia palveluja, kuten kasvohoitoja, vartalohoitoja ja hierontahoitoja. Halusitpa sitten rentoutua pitkän päivän jälkeen tai vain hemmotella itseäsi, tämä uskomaton kylpylä tarjoaa jokaiselle jotakin.
Näytä lisää
 
Lough Erne Resort
Lomakeskus Enniskillenissä
Fermanagh
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $253
Alkaen $253
Kylpylähotelli
Lough Erne Resort on rauhallinen ja ylellinen kylpylä, joka sijaitsee viehättävällä niemimaalla Fermanagh Lakelandsissa. Kylpylässä on kymmenen tilavaa hoitohuonetta, mukaan lukien kaksoishoitohuone ja perinteinen thaihierontahuone, sekä kristalliaromahöyryhuone, valohoitosauna, trooppinen sadesuihku ja poreallas. Lomakeskuksessa on myös ESPAn tuotteita ja hoitoja, joissa käytetään eri puolilta maailmaa peräisin olevia luonnollisia ainesosia edistämään sisäistä rauhaa ja kaunista ihoa. Erilaisten signature-hoitojen, vartalohoitojen, hierontahoitojen ja kasvohoitojen lisäksi kylpylä tarjoaa myös 'Well-Being' -kylpylämenun.
Näytä lisää
 
Dunadry Hotel And Gardens
Hotelli Antrim
Antrim
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $175
Alkaen $175
Kylpylähotelli
Dunadry Hotel And Gardens -hotellissa vieraat voivat rentoutua rentoutumisen maailmassa. Lämmitetty uima-allas ja poreallas, joita ympäröi luonnonpuu ja kauniit kaari-ikkunat, tarjoavat lisämahdollisuuksia rentoutumiseen. Hotellin alueella sijaitsevassa kuntoklubissa on sauna ja höyrysauna. Jos haluat vielä enemmän hemmottelua, vieraat voivat vierailla Kai Thai Therapy -hotellissa ylellisessä thaihieronnassa. Hoidon jälkeen vieraat voivat käyttää uima-allasta tai lämpösviittiä.
Näytä lisää
 
Galgorm
Hotelli Ballymenassa
Ballymena
9.3
Erinomainen
Alkaen $218
Alkaen $218
Kylpylähotelli
Kylpylä, joka tunnetaan nimellä The Spa at Galgorm, on rentoutumisen ja hyvinvoinnin tyyssija, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluja, jotka auttavat vieraita nuorentumaan ja löytämään rauhan uudelleen. Thermal Spa Village on kylpylän ainutlaatuinen piirre, jossa luonnonpuu ja maanläheiset sävyt luovat rauhallisen ilmapiirin. Kylään kuuluu lämmitettyjä kabinetteja, kuten Laconium, Herb Caldarium, Aroma Grotto ja Sauna, sekä sisäinen vapaa-ajan allas ja erilaisia saunoja ja altaita. Kylpylä on levittäytynyt kolmeen puutarhaan: Alppipuutarhaan, Riverside-puutarhaan ja muuripuutarhaan, joissa jokaisessa on omat piirteensä ja kokemuksensa. Kylpylässä on myös 11 hoitohuonetta, joissa on tarjolla Aromatherapy Associatesin signature-hoitoja ja ylellistä ihonhoitoa sekä SkinCeuticalsin ja IMAGE-ihonhoitoyhtiö The Skin Clinicin tuloksiin tähtääviä hoitoja.
Näytä lisää
 
The Salthouse Hotel
Moyle
8.8
Erinomainen
Alkaen $310
Alkaen $310
Kylpylähotelli
Salthouse-hotellin kylpylä on paikka, jossa voit rentoutua, rentoutua ja löytää rannikon rauhallisuuden. Kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja, jotka on suunniteltu vähentämään stressiä ja edistämään hyvinvointia, sekä ulkotiloja, joista on näköala Fairheadiin ja Rathliniin. Vieraat voivat nauttia kahdesta suuresta poreammeesta, tilavasta saunasta, jossa on panoraamaikkuna, elämyssuihkusta, aromaterapiahöyryillä varustetusta höyrysaunasta, lämmitetystä päivävuoteesta, rentoutumisalueesta ja trooppisesta sadesuihkusta. Kylpylä tarjoaa myös hierontahoitoja, jotka auttavat lievittämään särkyjä, kipuja ja lihasjännityksiä, ja hoidot räätälöidään erityistarpeiden mukaan.
Näytä lisää
 
Slieve Donard
Lomakeskus Newcastlessa
Down
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $255
Alkaen $255
Kylpylähotelli
Newcastle County Downissa sijaitsevan Slieve Donardin kylpylä tarjoaa valikoiman ylellisiä ESPA-hoitoja, joissa yhdistyvät kehittyneet tekniikat ja ikivanhat hoitomuodot, jotta saataisiin räätälöityjä terapeuttisia kokemuksia. Kylpylä sijaitsee tuulen pyyhkäisemällä irlantilaisella rannalla, josta on näkymät Mourne-vuorille ja hiekkadyyneille, mikä tarjoaa rauhoittavan ja virkistävän ilmapiirin. Merkkihoitoihin kuuluvat vartalohoidot, vartalohieronnat, kasvohoidot ja äitiyshoidot. Kylpylässä käytetään aromaattisia eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita sekä ravitsevia merielementtejä luodakseen erilaisia hoitoja ja tuotteita, jotka ovat sekä rentouttavia että ylellisiä.
Näytä lisää
 
Killeavy Castle Estate
Hotelli Meigh
Newry and Mourne
9.2
Erinomainen
Alkaen $260
Alkaen $260
Kylpylähotelli
Killeavy Castle Estate on rauhallisuuden, ylellisyyden ja rentoutumisen kätketty paratiisi, joka sijaitsee maaseudulla. Kylpylässä on tarjolla erilaisia ELEMIS-hoitoja, vuoristonäköalalla sijaitseva vesiallas ja rentoutumishuone. Kylpylässä on myös vesiterapia-alue, jossa on vesi- ja harjoitusaltaat, Tylarium-sauna ja höyrysauna, aromisumu- ja -suihkut sekä ulkokylpyamme. Kylpylän terapeutit tarjoavat yksilöllisiä hoitoja ja käyttävät ELEMIS-tuotteita, jotka ovat luonnon määrittelemiä ja tieteen johtamia.
Näytä lisää
 
Killyhevlin Lakeside Hotel & Lodges
Fermanagh
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $165
Alkaen $165
Kylpylähotelli
Killyhevlin Lakeside Hotel & Lodgesissa on ylellinen kylpylä, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen ja virkistymiseen. Kylpylä on tehnyt yhteistyötä Elemisin kanssa, joka on kuuluisa tuotemerkki, joka tunnetaan ainutlaatuisesta sekoituksestaan eksoottisia hoitoja Balin ja Thaimaan kaltaisista kulttuureista. Elemis-hoitojen lisäksi kylpylä tarjoaa myös erilaisia palveluja, kuten hierontoja, kasvohoitoja, kääreitä, vahausta ja rusketusta. Rentoutumisalue on täydellinen paikka rentoutua kylpylähoitojen jälkeen, ja se tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ilmapiirin, jossa voit rentoutua hedelmämehun tai kirjan kanssa. Kylpylävalikoima on suunniteltu huolellisesti vastaamaan monenlaisia tarpeita, mukaan lukien anti-aging-kasvohoidot, vartalohoidot, eksoottiset rituaalit ja detox-hoidot. Kylpyläkokemuksen parantamiseksi Killyhevlin Spa tarjoaa myös valikoiman tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Jessica Nails, Art Deco, He-Shi ja Vita Liberata. Kylpylä sijaitsee yhdessä Pohjois-Irlannin parhaista hotelleista, ja se stimuloi varmasti kaikkia aistejasi.
Näytä lisää
 
The Culloden Estate and Spa
Hotelli Belfastissa
Belfast
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $327
Alkaen $327
Kylpylähotelli
Culloden Estate and Spa on viiden tähden turvapaikka, joka tarjoaa erilaisia hoitoja ja terapioita, joiden avulla voit paeta arjen kiireitä. Kylpylä on tunnettu ESPA-hoidoista, joissa yhdistyvät kehittyneet tekniikat ja ikivanhat hoitomuodot kokonaisvaltaisten ja ylellisten kokemusten tarjoamiseksi. Culloden Spa tarjoaa ylellisiä hoitosviittejä, rentoutumishuoneita, uima-altaan ja valikoiman lämpökokemuksia, joten se on täydellinen paikka rentoutua ja rentoutua rauhallisessa ja stressittömässä ympäristössä. Etsitpä sitten kylpylälomaa keskittyäksesi omaan hyvinvointiisi tai halusitpa vain paeta ja rentoutua, Culloden Estate and Spa on täydellinen paikka jättää ulkomaailma taaksesi ja löytää rauha ja hiljaisuus.
Näytä lisää
 
Canal Court
Hotelli Newryssä
Newry and Mourne
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Canal Court -hotellin CC Spa on täydellinen kohde rentoutumiseen ja virkistymiseen. Kylpylä tarjoaa Germaine de Cappuccini -hoitoja, jotka tunnetaan kyvystään hiljentää mieli, rentouttaa keho ja palauttaa henki. CC Spa tarjoaa erilaisia hoitoja, kuten anti-aging-kasvohoitoja, vartalohoitoja ja kokovartalohierontoja. Kylpylän kokeneista ja pätevistä terapeuteista koostuva tiimi opastaa sinua räätälöidyllä kylpylämatkalla, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Kylpylähoitojen lisäksi CC Spa tarjoaa myös kauneushoitoja ja lääketieteellistä estetiikkaa, jossa käytetään laadukkaita tuotteita, jotka on suunniteltu kaunistamaan ja tasapainottamaan kehoa ja mieltä. Kylpylä on suunniteltu kuljettamaan sinut toiseen maailmaan ja auttamaan sinua pakenemaan arjen stressiä.
Näytä lisää
 
Hilton Belfast Templepatrick
Antrim
7.3
Hyvä
Alkaen $161
Alkaen $161
Kylpylähotelli
Hilton Belfast Templepatrickissa on ylellinen kylpylä, joka tarjoaa erilaisia palveluja ja tiloja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua rentoutumaan ja virkistymään. Kylpylässä on tarjolla useita palveluja niille, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua. Poreallas ja poreallas sopivat täydellisesti stressin poistamiseen, kun taas sauna on loistava paikka hikoilla pois kaikki myrkyt ja epäpuhtaudet. Kylpylä tarjoaa myös erilaisia hierontahoitoja, kuten ruotsalaista hierontaa, kuumakivihierontaa ja syväkudoshierontaa. Nämä hoidot suorittavat koulutetut ammattilaiset, jotka ovat omistautuneet auttamaan sinua tuntemaan olosi parhaaksi. Halusitpa sitten rentoutua tai pysyä aktiivisena, Hilton Belfast Templepatrickin kylpylässä on jokaiselle jotakin.
Näytä lisää
 
Dunamoy Cottages & Spa
Loma-asunto Ballyclare
Newtownabbey
9.2
Erinomainen
Alkaen $344
Alkaen $344
Kylpylähotelli
Dunamoy Cottages & Spa -kylpylässä on Elemis Spa, joka tarjoaa erilaisia kasvohoitoja ja hierontoja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja virkistymään. Kylpylä on tunnettu Elemis-hoidoista, joissa käytetään aromaattisia eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita luodakseen erilaisia rauhoittavia ja ravitsevia hoitoja. Perinteisten kasvo- ja hierontahoitojen lisäksi Dunamoy Cottages & Spa tarjoaa myös kylpysviitin, jonka avulla voit laajentaa kylpyläkokemustasi rentouttavalla kylpylärituaalilla. Kylpylän kaksoiskylpyammeet tarjoavat täydelliset puitteet mielen rauhoittamiseen ja kehon rentouttamiseen, halusitpa sitten nauttia niistä yksin tai ystäväsi kanssa. Kylpylä on täydellinen paikka paeta arjen stressiä ja löytää rauhaa ja rentoutumista.
Näytä lisää
 
Bayview Hotel
Moyle
9.3
Erinomainen
Alkaen $295
Alkaen $295
Kylpylähotelli
Bayview Hotel on täydellinen kohde niille, jotka etsivät rentoutumista ja rauhaa. Tässä rauhallisessa retriitissä voit jättää taaksesi arjen stressin ja rasituksen ja löytää sisäisen rauhasi. Parantaaksesi vierailuasi Bayview Hotel tarjoaa hoitohuoneessaan erilaisia rentouttavia hoitoja, kuten hierontahoitoja, kasvohoitoja ja kokonaisvaltaisia hoitoja. Nämä hoidot on suunniteltu auttamaan sinua rentoutumaan ja löytämään tasapainon, kun purjehdit seesteisyyteen. Etsitpä sitten nopeaa piristystä tai täydellistä kylpyläkokemusta, Bayview-hotellin hoidot vievät sinut varmasti rentoutumisen ja nuorentumisen maailmaan.
Näytä lisää
 
Lusty Beg Island
Lomakeskus Kesh
Fermanagh
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $258
Alkaen $258
Kylpylähotelli
The Island Spa at Lusty Beg Island on täydellinen retriitti, joka on saanut inspiraationsa ympäröivästä luonnonkauneudesta ja jossa käytetään pääasiassa luonnonmukaisia ja terveellisiä tuotteita. Island Spa tarjoaa merileväpohjaisia hoitoja, jotka voivat syvästi puhdistaa, kosteuttaa ja ravita ihoa, hiuksia ja kehoa. Se käyttää myös palkittua italialaista tuotemerkkiä ihonhoitohoidoissaan, joilla on saavutettu upeita tuloksia vieraille. Kylpylässä on kylpypuutarha, rentoutumishuone sekä hius- ja kauneusstudio, jossa vieraat voivat valita erilaisista hoidoista, kuten kasvohoidoista, hieronnoista, kuorinnoista, manikyyreistä ja pedikyyreistä.
Näytä lisää
 
Manor House Country Hotel
Fermanagh
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Manor House Country Hotelissa sijaitsee Spa Sanctuary, rauhallinen ja rentouttava tila, jossa voit paeta arjen stressiä. Spa Sanctuary tarjoaa erilaisia hoitoja ja palveluja, jotka on suunniteltu rentouttamaan, nuorentamaan ja antamaan uutta energiaa mielelle, keholle ja hengelle. Hoito- ja rentoutumishuoneet on suunniteltu ja sisustettu huolellisesti, jotta saat mahdollisimman rentouttavan kokemuksen. Kun vierailet Spa Sanctuaryssä, sinua kannustetaan uppoutumaan täysin rentoutumiskokemukseen. Kylpylä tarjoaa täyden valikoiman hoitoja, kuten vartalohierontoja, kasvohoitoja ja OPI-kynsihoitoja.
Näytä lisää
 
The Merchant Hotel
Hotelli Belfastissa
Belfast
9.2
Erinomainen
Alkaen $478
Alkaen $478
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Boutique-hotelli


Luksushotelli


Näytä lisää
 
Country House and Spa
Aamiaismajoitus Coleraine
Coleraine
9.1
Erinomainen
Alkaen $82
Alkaen $82
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Ilmainen WiFi hotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (27)
 •     Esteetön (22)
 •     Perhe (22)
 •     Romanttinen (21)
 •     Pysäköinti (18)
 •     Neljä tähteä (16)
 •     Luksus (16)
 •     Uima-allas (15)
 •     Sisäuima-allas (15)
 •     Bisnes (14)
 •     Kuntosali (14)
 •     Häämatka (13)
 •     Golf (13)
 •     Ympäristöystävällinen (12)
 •     Koiraystävällinen (7)
 •     Jooga (6)
 •     Lämmitetty uima-allas (6)
 •     Ilmainen Wi-Fi (6)
 •     Pieni (5)
 •     Tennis (4)
 •     Boutique (3)
 •     Viisi tähteä (3)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (3)
 •     Kolme tähteä (2)
 •     Yöelämä (1)
 •     Ulkouima-allas (1)
 •     Lastenallas (1)
 •     Historiallinen (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset