Eagles Villas - Small Luxury Hotels of The World


Ouranoupoli 40.35364000, 23.95289000, Skala Neon Rodon (Näytä kartalla)


Valitse matkustuspäivämäärät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden.
Tulopäivä
Lähtöpäivä
1 huone2 vierasta 1 huone, 2 vierasta
Tiedot
Kategoriat
Hotelli panoraamamaisema uima-altaalla
Eagles Villas, joka on Small Luxury Hotels of the Worldin arvostettu jäsen, asettaa korkeatasoisen asumisen kultaiset standardit. Hotellissa on ylellisiä huviloita, jotka herättävät rauhaa ja ylellisyyttä ja joissa on eleganssia joka nurkassa. Keskeistä näissä hienostuneissa mukavuuksissa on yksityiset uima-altaat tietyissä huviloissa. Näiden uima-altaiden todellinen loistokkuus ei ole vain niiden virkistävässä vedessä vaan myös niiden tarjoamissa upeissa panoraamanäkymissä.

Uinti näissä yksityisissä uima-altaissa vie vieraat rauhallisuuden valtakuntaan, jota ympäröivät valloittavat näkymät Egeanmerelle ja ympäröivään monimuotoiseen maisemaan. Tämä maisemallinen juhla, jossa on sinistä merta ja vehreää maata, ulottuu niin kauas kuin silmä kantaa, luoden visuaalisen sinfonian, joka on elämys itsessään. Vieraat voivat rentoutua täysin, kun he kelluvat yksityisessä uima-altaassa rauhallisessa ympäristössä ja ihastelevat lumoavaa panoraamaa. Eagles Villas määrittelee uudelleen ylellisyyden yhdistelmällään hienostuneita mukavuuksia ja henkeäsalpaavia näköaloja.

Hotelli yksityisellä uima-altaalla
Eagles Villas - Small Luxury Hotels of The World tarjoaa vieraille mahdollisuuden kokea ikioma yksityinen uima-allas, mikä tekee rauhallisesta ja intiimistä kokemuksesta keskellä Ourounapoliksen viehättävää maisemaa. Jokaisessa huvilassa, sen koosta riippumatta, on oma uima-allas, joka laajentaa asuintilaa ulkoilmaan ja tarjoaa virkistävän keidas auringonpaahteisen Kreikan ilmastosta. Nauttikaa Välimeren maisemien ja merinäköalojen loistosta, jota kehystävät kauniisti oman eristäytyneen uima-altaanne rauhalliset, taivaansiniset vedet, tehden jokaisesta päivästä elokuvamaisen rentoutumisseikkailun.

Jokainen uima-allas on suunniteltu luomaan ainutlaatuisen kokemuksen, joka heijastaa huviloiden ylellistä ja harkittua estetiikkaa. Junior Pool Villas ja Junior Pool Villas yksityisellä puutarhalla tarjoavat nelihenkiselle perheelle mahdollisuuden nauttia kristallinkirkkaista vedestä samalla, kun he katselevat lumoavaa merinäköalaa. Ocean One Bedroom Pool Villas ja variantit, joissa on yksityinen puutarha, tarjoavat tilaa viidelle ja lisäävät yksityisyyttä ja rauhaa. Suuremmille perheille tai ryhmille sopivat ihanteellisesti Residential Two and Three Bedroom Pool Villas with Private Gardens, jotka tarjoavat runsaasti tilaa ja keskeytymättömän merinäköalan, jolloin uima-allas on lomakokemuksen ydin. Eagles-huvilat ilmentävät ylellisyyttä ja rentoutumista, ja ne tarjoavat vieraille turvapaikan, jossa voi paeta ja luoda unohtumattomia muistoja.

Boutique-hotelli

Luksushotelli

Ranta-alue hotelli

Rantahotelli

Ympäristöystävällinen hotelli
Sertifikaatit:
Vihreä Avain (greenkey.global)
Vastauksia on viimeksi päivittänyt toimittajamme

Kylpylähotelli

Perheystävällinen hotelli

Koiraystävällinen hotelli

Romanttinen hotelli

Hotelli uima-altaalla

Infinity uima-allas    Lämmitetty uima-allas    Sisäuima-allas    Panoraamamaisema uima-allas    Yksityinen uima-allas    Ulkouima-allas  


Bisnes-hotelli

Hotelli pysäköinnillä

Hotelli kuntosalilla

Pieni hotelli

Tenniskenttähotelli

Joogahotelli

Viiden tähden hotelli

Infinity-allashotelli

Hotelli lämmitetyllä uima-altaalla

Hotelli sisäuima-altaalla

Hotelli ulkouima-altaalla

Huonetyypit
Junior Pool Villa
Junior Pool Villa with Private Garden
Ocean One Bedroom Pool Villa
Ocean One Bedroom Pool Villa with Private Garden
Residential 2 Bedroom Pool Villa
Residential 2 Bedroom Pool Villa with Private Garden
Residential 3 Bedroom Pool Villa with private garden
Tietoa Eagles Villas - Small Luxury Hotels of The World
Lisenssi: 0938Κ015Α0267900
Näytä kartta
Vieraiden arvostelut
9.3
Erinomainen
Lisää vaihtoehtoja
 • Lomakeskus Ouranoupolissa

 • 9.3 Erinomainen

 • Alkaen $ 301

 • Lomakeskus Ouranoupolissa

 • 8.3 Erittäin hyvä

 • Alkaen $ 688

 • Lomakeskus Ouranoupolissa

 • 7.5 Hyvä

 • Alkaen $ 285

 • Lomakeskus Paliourissa

 • 9.2 Erinomainen

 • Alkaen $ 1824.919.193

Hotellit

60

Kategoriat

48.974

Alueet

200.232

Kaupungit


×
×
Tulopäivä
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset