The Ritz-Carlton Okinawa
Lomakeskus Nago
Nago
8.8
Erinomainen
Alkaen $380
Alkaen $380
Kylpylähotelli
The Ritz-Carlton Spa Okinawassa on ylellinen retriitti, joka on saanut inspiraationsa saaren luonnonkauneudesta. Kylpylä sijaitsee vehreässä puutarhassa, jota ympäröi alkukantainen metsä, ja se on rauhallinen keidas, joka tarjoaa erilaisia hoitoja. Niissä käytetään alkuperäisiä ainesosia, kuten getto-kasvia ja tiikerisimpukan kuoria, sekä paikallisia parannusmetodeja, kuten Yambaru Umikaji -puhdistushoitoa.

Vieraat voivat rentoutua vitaliteettialtaassa, kuivasaunassa tai japanilaisessa korallilaatoitetussa höyrysaunassa tai rentoutua joissakin rauhallisista, seesteisistä lepohuoneista. Kylpylä tarjoaa myös useita erikoishoitoja, kuten Yachimun-kasvohoidon, jossa iholle annetaan kiimmoisuutta ja sitä nuorennetaan lämpimän ja viileän natiiviposliinin avulla, sekä Yambaru Ukusun -hoidon, johon sisältyy getto-kasvin avulla tehtävä hieronta, jossa venytellään ja rauhoitellaan jännittyneitä lihaksia hellävaraisesti.

Yambaru Umikaji -hoito on kokonaisvaltainen okinawalainen hoito, jossa käytetään perinteisen alkuperäisiä eteerisiä öljyjä ja lämpimiä tiikerisimpukankuoria puhdistamaan ja nuorentamaan mieltä ja kehoa. Fu-Chi-Bah-päänahan hoidossa käytetään lämmitettyä yrttihaudetta, joka sisältää paikallisesti viljeltyjä yrttejä, vapauttamaan lihasjännityksiä ja rauhoittamaan mieltä. Manikyyripalvelu sopii täydellisesti käsien kauneuden ja hyvinvoinnin huoltoon. Kaiken kaikkiaan Okinawan Ritz-Carlton Spa on täydellinen paikka luoda yhteys luontoon ja virkistää mieltä ja kehoa.
Näytä lisää
 
The Terrace Club Wellness Resort at Busena
Hotelli Nago
Nago
9.5
Erinomainen
Alkaen $363
Alkaen $363
Kylpylähotelli
Busenan Terrace Club Wellness Resort on ylellinen kylpylä, joka tarjoaa thalassoterapiahoitoja, joissa hyödynnetään meriveden, leväpastojen ja merilietteen luonnollisia parantavia ja kosmeettisia ominaisuuksia. Näihin rauhoittaviin hoitoihin yhdistetään venyttelyä ja muita kevyitä harjoituksia, jotka vilkastuttavat verenkiertoa ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa, jolloin vieraat tuntevat olonsa virkistyneeksi ja rentoutuneeksi. Resortin Thalasso-allas lämmitetään miellyttävään lämpötilaan Cape Busenan paikallisella merivedellä, ja kylpylässä on tarjolla erilaisia lämpö- ja vesihoitoja, saunahetkiä, kuntosalilla ja studiossa tehtäviä harjoituksia sekä rentouttavia elementtejä, kuten ylellisiä kylpylähoitoja ja hierontoja. Ennen hyvinvointimatkan aloittamista asiakkailla on mahdollisuus neuvotella terapeutin kanssa, jotta he voivat määritellä tarpeisiinsa, kehoonsa ja oleskelunsa kestoon parhaiten sopivan kokemuksen. Lomakeskus tarjoaa erilaisia ohjelmia, joissa hoidot vaihtelevat perehdyttävistä räätälöityihin hoitoihin, sekä laajan valikoiman kylpylähoitoja, joissa käytetään thalassopohjaisia tuotteita terveyden ja kauneuden hyväksi. Kaiken kaikkiaan Terrace Club Wellness Resort at Busena on paratiisi niille, jotka haluavat palauttaa luontaisen säteilynsä ja hyvinvointinsa.
Näytä lisää
 
The Busena Terrace
Hotelli Nago
Nago
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $275
Alkaen $275
Kylpylähotelli
Busena Terrace Spa on rauhallinen keidas, joka tarjoaa täydellisen rentoutumis- ja kauneuskokemuksen Okinawan rantalomakohteen vieraille. Kylpylässä on tarjolla THALGO-tuotteita, jotka ovat peräisin merestä ja jotka tunnetaan rauhoittavista ja nuorentavista ominaisuuksistaan. Trooppisen valon ja aaltojen äänien ympäröimänä kylpylän poikkeuksellinen ympäristö antaa vieraille mahdollisuuden rentoutua täysin ja antaa meren voiman parantaa mielensä ja kehonsa. Kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja, kuten vartalohoitoja, kasvohoitoja ja lisähoitoja, jotka kaikki on suunniteltu auttamaan vieraita tuntemaan olonsa nuorekkaaksi ja virkistyneeksi. Busena Terrace Spa on täydellinen pakopaikka niille, jotka haluavat rentoutua ja virkistyä Okinawan kauniissa ympäristössä.
Näytä lisää
 
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $146
Alkaen $146
Kylpylähotelli
ANA InterContinental Manza Beach Resortissa, IHG-hotellissa, sijaitseva Urumo Spa tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja virkistää kehoaan ja mieltään erilaisilla hoidoilla ja terapioilla. Okinawan luonnonkauneuden ja sen kristallinkirkkaan meriveden parantavien ominaisuuksien innoittamana kylpylä tarjoaa laajan palveluvalikoiman, johon kuuluu hierontoja, kasvohoitoja ja vartalokääreitä. Urumo Spa sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa, ja se on avoinna kello 14:30-23:00. Erilaisilla terapeuttisilla hieronnoilla, energisoivilla hoidoilla ja painetekniikoilla kylpylän ammattitaitoiset terapeutit auttavat vieraita vapauttamaan lihasjännityksiä ja stressiä. Jos haluat rentoutua ja rentoutua ANA InterContinental Manza Beach Resort -hotellissa ollessasi, muista käydä Urumo Spa -kylpylässä ja tutustua Okinawan kylpylä- ja hyvinvointikulttuurin salaisuuksiin.
Näytä lisää
 
Hotel Orion Motobu Resort & Spa
Lomakeskus Motobussa
Motobu
8.9
Erinomainen
Alkaen $171
Alkaen $171
Kylpylähotelli
Hotel Orion Motobu Resort & Spa tarjoaa maailmankuulun thalassokylpylän, Thalasso Spa Belle Merin. Tässä ranskalaistyylisessä kylpylässä hyödynnetään Okinawan ikivanhan, yli 200 miljoonaa vuotta vanhan meriveden luonnollisia parantavia ominaisuuksia mielen, kehon ja sielun virkistämiseksi ja nuorentamiseksi. Kylpylä on tarkoitettu vain 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille, ja jos sinulla on terveysongelmia, on suositeltavaa neuvotella kylpylän kanssa etukäteen. Kylpylän palveluihin kuuluvat Ryukyu-muinainen merivesialtaat ja -sauna, rentoutumisallas ja -sauna, elintärkeä retkipaketti, aerosolitorkku, Argo hammam, hammam-kuorinta ja erilaisia kylpylähoitovaihtoehtoja. Näihin hoitoihin kuuluvat Ryukyu ancient seawater twin jet -kylpyamme, ranskalainen leväpakkaus, Kucha-pakkaus, Predia Salt -vartalokuorinta, aromahieronta, polynesialainen käsihieronta, kasvohoito ja kosteuttava ihonhoito sekä kasvoille että vartalolle. Kylpylä on avoinna tiistaista lauantaihin klo 9:00-18:00, ja se sijaitsee Club Wingin ensimmäisessä kerroksessa.
Näytä lisää
 
Rizzan Sea Park Hotel Tancha Bay
Lomakeskus Onnassa
Onna
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $87
Alkaen $87
Kylpylähotelli
Rizzan Sea Park Hotel Tancha Bay tarjoaa vieraille erilaisia rentoutumisvaihtoehtoja, joiden avulla he voivat virkistää mieltään ja kehoaan lomansa aikana. Lomakeskuksen rentoutus- ja hierontaohjelmassa, GETTOU:ssa, on neljä erilaista palvelua: aromaöljyhieronta, hieronta huoneessa, jalkahieronta ja kukkakaupan palvelut. Vieraat voivat valita 10 erilaisesta aromaöljystä, kuten laventelista, sitruunaruohosta, eukalyptuksesta ja ruusupuusta, tai valita öljyttömän hieronnan. Lomakeskuksessa on myös kylpylä, jossa on sauna, nimeltään HAMANOYU, jossa vieraat voivat rentoutua suuressa yleisessä kylpylässä, josta on panoraamanäkymä merelle, tai saunassa tai ulkoilmakylpylässä. Lisäksi lomakeskus tarjoaa jalkahoitoa ja terapiaa sekä olutta loungessa. Resort's Nail ArtJOY -palvelu tarjoaa rentouttavia kynsitaidehoitoja, myös lasten manikyyrejä, jotka sopivat vieraiden mekkoihin ja kampauksiin.
Näytä lisää
 
Hotel Monterey Okinawa Spa & Resort
Hotelli Onnassa
Onna
8.8
Erinomainen
Alkaen $141
Alkaen $141
Kylpylähotelli
Hotel Monterey Okinawa Spa & Resort tarjoaa rentouttavan kylpyläkokemuksen, joka palvelee aisteja ja saa aikaan syvän rentoutumisen kehossa ja mielessä. Lomakeskuksen Spa Pathya -kylpylässä on kauden kukilla ja yrteillä tuoksuva jalkakylpy sekä ayurveda-hoitoja, joka on 5 000 vuotta vanha perinteinen parannusmenetelmä, jonka Maailman terveysjärjestö on tunnustanut lääketieteelliseksi hoitojärjestelmäksi. Lomakeskuksen terapeutit tarjoavat hoitoja, joilla torjutaan Okinawan voimakkaan auringon UV-valon haitallisia vaikutuksia, sekä jälkihoitoa niille, jotka jo kärsivät auringolle altistumisesta. Vieraat voivat valita eteerisiä öljyjä tai naamioita, jotka lomakeskuksen asiantuntijahenkilökunta on valinnut huolellisesti heidän päivänsä tilan mukaan. Lomakeskus tarjoaa myös jalkapohjien refleksologiaa, jonka uskotaan stimuloivan aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.
Näytä lisää
 
The Atta Terrace Club Towers
Hotelli Onnassa
Onna
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $386
Alkaen $386
Kylpylähotelli
Atta Terrace Club Towers tarjoaa seesteisen kylpyläkokemuksen yksityisessä keidakkeessa, jota ympäröi vehreä luonto. Auringon ja meren rytmit kohtaavat rauhoittavat aromit ja räätälöidyt hoidot, jotka takaavat täydellisen rentoutumisen mielelle, keholle ja hengelle. Kylpylä sijaitsee Forest Villan ensimmäisessä kerroksessa, ja se tarjoaa erilaisia signature-ohjelmia, vartalohoitoja, kasvohoitoja ja rentoutuslisäyksiä sekä hoitoja erityisesti miehille. Kokeiltuaan Jet Spa -kylpylän lämmittävän vesihoidon, jossa ympäröivä vehreys auttaa rauhoittamaan mieltä ja henkeä, vieraat voivat valita kasvohoidon tai kokovartalohoidon ja antautua aromaattisten yrttien rauhoittaviin terapeuttisiin vaikutuksiin. Kylpylän kokeneiden terapeuttien rentouttavat hierontatekniikat saavat vieraat tuntemaan olonsa täysin palautuneeksi. Tämä hoito on saatavilla myös pariskunnille, jotka voivat nauttia siitä yhdessä.
Näytä lisää
 
The Yuinchi Hotel Nanjo
Hotelli Nanjossa
Nanjo
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $58
Alkaen $58
Kylpylähotelli
Yuinchi Hotel Nanjo'n Apeman-kylpylästä ja Sashiki Hot Springs -lähteistä on upeat panoraamanäkymät kauniille siniselle merelle ja yömaisemaan. Kylpylän luonnollisesta lähteestä peräisin olevaa kuumaa lähdettä ei käsitellä suodattamalla, lämmittämällä tai hydrolyysillä, joten vieraat voivat nauttia veden luonnollisista terapeuttisista hyödyistä. Kylpylässä on Ocean Ancient Bath, Skin Rejuvenation Bath ja Waterfall Spa sekä kuivasauna, poreallas ja lääkekylpylä, joissa vieraat voivat rentoutua ja virkistyä. Päivisin vieraat voivat nauttia kauniista näkymistä merelle ja taivaalle ja illalla Nanjon tähtikirkkaasta yömaisemasta.
Näytä lisää
 
The Naha Terrace
Hotelli Nahassa
Naha
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $154
Alkaen $154
Kylpylähotelli
Naha Terrace -hotellin kylpylä tarjoaa erilaisia ylellisiä kasvo- ja vartalohoitoja, joiden tarkoituksena on tarjota täydellistä henkistä ja fyysistä rentoutumista. Nämä hoidot ovat aistien nautinto. Kylpylän kokeneet terapeutit luovat asiakkailleen elvyttävän kokemuksen yhdistämällä erilaisia hierontamenetelmiä ainutlaatuisiin eteerisiin öljyseoksiin. Kylpylä löytyy päärakennuksen toiselta tasolta, ja se tarjoaa laajan valikoiman tavaramerkkihoitoja ja -ohjelmia, kuten kasvohoitoja ja vartalohoitoja.
Näytä lisää
 
Senagajima Island Resort & Spa
Lomakeskus Tomigusukussa
Tomigusuku
8.9
Erinomainen
Alkaen $168
Alkaen $168
Kylpylähotelli
Senagajima Island Resort & Spa -kylpylässä vieraat voivat hemmotella itseään erilaisilla hemmotteluhoidoilla, jotka virkistävät mieltä ja kehoa. Kylpylän vartalonhoitovalikoima tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, kuten kokovartalohoidon, tiettyjen alueiden nopean vartalonhoidon sekä vartalon- ja päänhoitosarjan. Akasurin vakiovalikoiman lisäksi kylpylä tarjoaa myös öljyhoitoja ja suolahierontahoitoja. Estetiikkavalikossa on valikoima kasvo- ja vartalohoitoja, joissa käytetään katkerakurkun uutetta ja Miyako-saaren yrttiuutetta sekä aromaattisia öljyjä. Kylpylässä on myös pääsy Ryujinin kuumiin lähteisiin, luonnolliseen kuumaan lähteeseen, jonka vesi pulppuaa 1000 metriä Senaga-saaren pinnan alapuolelta. Ryujinin kuumia lähteitä kutsutaan 'natriumkloridipitoiseksi suolalähteeksi', joka lämmittää kehoa ytimestä asti, ja niitä kutsutaan myös 'hedelmällisyyttä edistäväksi kuumaksi vedeksi'. Vieraat voivat nauttia upeasta sijainnista länsirannikolla ja auringonlaskunäkymistä Kerama-saarten yllä samalla kun he kylpevät suuressa ulkoilmakylvyssä, joka on täynnä ylellistä luonnollista kuumaa lähdevettä. Kylpylä sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa ja on avoinna ympäri vuoden.
Näytä lisää
 
Hotel Palm Royal Naha Kokusai Street
Hotelli Nahassa
Naha
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $44
Alkaen $44
Kylpylähotelli
Viiden tähden Hotel Palm Royal Naha Kokusai Streetissä sijaitsevassa Royal Spa -kylpylässä, joka avattiin vuonna 2018, on tilava, aasialaiseen tyyliin sisustettu julkinen kylpylä. Kylpylässä käytetään nanoteknologiaa parhaan mahdollisen veden tuottamiseksi, ja siinä on pieniä kosteuttavia hiukkasia, jotka tekevät ihmeitä ihollesi ja hiuksillesi ja säästävät sinut paleltumiselta kylpemisen jälkeen. Kylpylä on käytettävissä kello 6:00-10:00 sekä kello 16:00-24:00.
Näytä lisää
 
Sheraton Okinawa Sunmarina Resort
Hotelli Onnassa
Onna
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $156
Alkaen $156
Kylpylähotelli
Sheraton Okinawa Sunmarina Resort tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen Nuchigusui Fun Wellness and Spa -kylpylässä. Siellä on sisäuima-allas, Sheraton Fitness -kuntosali, japanilainen kylpylä ja sauna, kylpylähoitohuoneet ja yksityiset kylpylät kaikenikäisten vieraiden nautittavaksi. Churāku Spa, joka sijaitsee Nuchigusui-laitoksen kolmannessa kerroksessa, tarjoaa erikoistuneita parantavia ja kauneushoitoja, joissa on hoitavia ja rauhoittavia elementtejä keholle ja mielelle. Kylpylän tunnusomaisessa Marine Ball Treatment -hoidossa yhdistyvät lämmitetyt merikompassipallot ja käsiterapia, jotka helpottavat lihasväsymystä ja edistävät syvää rentoutumista. Muita Churāku Spa -kylpylässä tarjottavia hoitoja ovat muun muassa kasvohoidot, pääkylpylä sekä erilaiset vartalohoidot ja vartalokuorinnat. Lomakeskuksen sisäuima-allas sekä japanilainen kylpylä ja sauna ovat asiakkaiden käytettävissä, kun he ovat ostaneet Resort Passin. Uima-altaassa on lastenallas ja poreallas, ja japanilaisesta kylpyammeesta ja saunasta on merinäköala, joka auttaa vieraita rentoutumaan ja rentoutumaan. Lomakeskuksessa on myös kaksi tilavaa yksityistä kylpyhuonetta, Nami ja Kaji, jotka vuokrataan tuntiperusteisesti. Kummastakin on merinäköala, ja niihin mahtuu 8 ja 5 henkeä. Kaiken kaikkiaan Sheraton Okinawa Sunmarina Resort tarjoaa vieraille erilaisia rentouttavia ja virkistäviä kylpyläkokemuksia.
Näytä lisää
 
Oriental Hotel Okinawa Resort & Spa
Lomakeskus Nago
Nago
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $138
Alkaen $138
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli uima-altaalla

Lämmitetty uima-allas    Sisäuima-allas    Ulkouima-allas  

Lämmitetty uima-allas    Sisäuima-allas    Ulkouima-allas  


Hotelli pysäköinnillä

Näytä lisää
 
Hyatt Regency Seragaki Island Okinawa
Lomakeskus Onnassa
Onna
9.1
Erinomainen
Alkaen $164
Alkaen $164
Kylpylähotelli
Hyatt Regency Seragaki Island Okinawan Spa Hanari tarjoaa erilaisia wellness-hoitoja ja aktiviteetteja kehon ja mielen virkistämiseksi. Hierontoihin kuuluvat Ryukyu Compress, jossa käytetään lämmintä kuorellista inkivääriyrttipalloa stimuloimaan verenkiertoa ja vähentämään jännitystä, sekä Holistic Massage, joka tarjoaa kolme tuoksuvaa öljyvaihtoehtoa mielen rentouttamiseksi. Wellness Program Meguri yhdistää perinteisen Ryukyu-kompressiohieronnan pää- ja kasvohierontaan, joka vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa, kun taas Wellness Program Oginau tarjoaa ylellisen koko vartalon öljyhoidon ja Radiance Facial -kasvohoidon, joka palauttaa ihon kosteuden ja tasapainon. Suite for Two -paketti sisältää vartalokuorinnan, holistisen tai kivisen imunesteen poistohieronnan ja Ryukyu-painallushieronnan päähieronnan kera. Kasvohoitoihin kuuluvat timanttiseerumi ja kaviaarinaamio, jotka torjuvat ikääntymisen merkkejä, sekä Omnisens Hydrating Treatment -hoito, joka kosteuttaa ja hapettaa ihoa. Tarjolla on myös kynsienhoitoa, käsien ja jalkojen hoitoa sekä tavallisia manikyyrejä ja pedikyyrejä. Yksityisiä sviittejä voi vuokrata lisämaksusta.
Näytä lisää
 
EM Wellness Kurashinohakko Lifestyle Resort
Kitanakagusuku
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $53
Alkaen $53
Kylpylähotelli
EM Wellness Kurashinohakko Lifestyle Resort on kylpylä, joka tarjoaa erilaisia hoitoja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan ja virkistymään. Kylpylässä on hoitohuone, jossa vieraat voivat rentoutua yksityisessä, osastoidussa tilassa ja saada vartalohoitoja tai refleksologiaa ammattitaitoiselta henkilökunnalta. Kylpylässä on myös huone, jossa vieraat voivat saada luonnollisia keratiinihoitoja, joissa käytetään suolaa ja merisavea, sekä rentoutumishuone, josta on avoin näkymä Tyynelle valtamerelle ja jossa vieraat voivat nauttia jalka- ja vartalorefleksologiasta aromaattisia öljyjä käyttäen. Lomakeskuksessa on myös kylpylärakennus, jossa on keraaminen kivihoito ja luonnonkosmetiikkaa käyttävä kokokäsihoito. Lisäksi vieraat voivat nauttia vartalokääreistä ja suositusta rengaskivihoidosta, jossa käytetään lämpimiä keraamisia renkaita ja kaukoinfrapunasäteitä koko kehon rentouttamiseen. Kylpylä tarjoaa myös 'Yomogi Steamed' -hoitoa yksityisessä huoneessa naisille sekä rentoutuskapselin, joka vaikuttaa viiteen aistiin.
Näytä lisää
 
FUSAKI BEACH RESORT HOTEL & VILLAS
Lomakeskus Ishigakissa
Ishigaki
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $180
Alkaen $180
Kylpylähotelli
Fusaki Beach Resort Hotel & Villas tarjoaa ylellisen wellness-retriitin kauniilla Ishigakin saarella Japanissa. Fusaki Spa -kylpylässä asiakkaat voivat hemmotella itseään erilaisilla hoidoilla, joissa käytetään orgaanisia kasviöljyjä ja muita luonnollisia ainesosia, mukaan lukien Bamfordin ihohoitomallisto. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja, kuten hierontoja, kasvohoitoja, kuumia ja kylmiä kivihoitoja sekä Fusakin allekirjoitushoitoja, joissa yhdistyvät kansainväliset tekniikat ja kokonaisvaltaiset lähestymistavat, jotka auttavat vieraita rentoutumaan ja rentoutumaan. Rauhallinen saariympäristö ja luonnollisten ainesosien käyttö auttavat vieraita yhdistymään ympäröivän ympäristön kauneuteen ja löytämään tasapainon ja hyvinvoinnin tunteen.
Näytä lisää
 
Loisir Spa Tower Naha
Hotelli Nahassa
Naha
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $100
Alkaen $100
Kylpylähotelli
Nahan sydämessä sijaitseva Loisir Spa Tower tarjoaa vertaansa vailla olevan spa-kokemuksen, joka palvelee kaikkia viittä aistia. Perinteisistä ayurvedisista hoidoista, jotka perustuvat yksinomaan terapeutin taitaviin käsiin, luonnon kuumiin lähteisiin, jotka ovat peräisin 8 miljoonan vuoden takaa peräisin olevasta fossiilisesta vedestä, tässä kylpylässä on todella kaikkea. Nauti äärimmäisestä rentoutumisesta, kun liotat luonnollisessa kuumassa lähteessä ja annat sen rauhoittaa sekä kehoasi että sieluasi. Älä missaa tätä tilaisuutta hemmotella itseäsi ainutlaatuisella kylpylämatkalla.
Näytä lisää
 
9.1
Erinomainen
Alkaen $335
Alkaen $335
Kylpylähotelli
Tämä kylpylä sijaitsee kauniissa Hiramatsu Hotels & Resorts Ginoza Okinawassa, ja se tarjoaa todella vertaansa vailla olevan rentoutumiskokemuksen. Ammattitaitoiset terapeutit ovat omistautuneet räätälöimään hoitoja jokaiselle vieraalle yksilöllisesti hyödyntäen Okinawan rikkaan maan luonnollista energiaa ja siunauksia. Etsitpä sitten rauhoittavaa hierontaa tai elvyttävää kasvohoitoa, tämä kylpylä tarjoaa jokaiselle jotakin. Älä jätä käyttämättä tilaisuutta nauttia Ginozan luonnon kauneudesta ja energiasta loman aikana.
Näytä lisää
 
Community & Spa Naha Central Hotel
Hotelli Nahassa
Naha
7.4
Hyvä
Alkaen $43
Alkaen $43
Kylpylähotelli
Pitkän matkan tai hektisen kaupunkikierroksen jälkeen Community & Spa Naha Central -hotellin yhteydessä sijaitseva Spa Annex on ihanteellinen paikka rentoutua ja rentoutua sen jälkeen. Luonnollinen kuuma lähde tunnetaan nimellä Rikkakka Yu, ja se on suosittu kohde niin matkailijoiden kuin asukkaidenkin keskuudessa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja virkistäytyä trooppisen ympäristön lämpimässä vedessä. Kylpylässä on myös kaksi erilaista kylpyammetta, jotka vaihtuvat päivittäin, joten se on ihanteellinen paikka perheille rentoutua ja rentoutua yhdessä samassa ympäristössä. Kuuman lähteen lisäksi Spa Annexissa on ruokailutila sekä toimintatila, joita vierailijat voivat käyttää oleskelunsa aikana.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (71)
 •     Pysäköinti (62)
 •     Perhe (61)
 •     Uima-allas (59)
 •     Ulkouima-allas (57)
 •     Romanttinen (56)
 •     Häämatka (46)
 •     Luksus (45)
 •     Bisnes (41)
 •     Ranta (34)
 •     Esteetön (32)
 •     Kuntosali (31)
 •     Viisi tähteä (28)
 •     Ranta-alue (26)
 •     Sisäuima-allas (25)
 •     Neljä tähteä (25)
 •     Ilmainen Wi-Fi (22)
 •     Golf (19)
 •     Jooga (19)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (18)
 •     Tennis (14)
 •     Lämmitetty uima-allas (14)
 •     Kolme tähteä (12)
 •     Ympäristöystävällinen (12)
 •     Liukumäki uima-allas (8)
 •     Yöelämä (7)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (7)
 •     Pieni (7)
 •     Infinity uima-allas (6)
 •     Yksityinen uima-allas (5)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (4)
 •     Lastenallas (3)
 •     Vain Aikuisille (3)
 •     Boutique (2)
 •     Uima-allas katolla (1)
 •     Budget (1)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (1)
 •     Koiraystävällinen (1)
 •     Huoneet poreammeella (1)
 •     Aallokko uima-allas (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset