Dorint Resort & Spa Bad Brückenau
Bad Kissingen
8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Koe hyvinvointi parhaimmillaan Dorint Resort & Spa Bad Brückenaun 'Vital Spa' -kylpylässä. Asiakkaat voivat nauttia auringosta hotellin suurella ulkouima-altaan terassilla tai hemmotella itseään yksityisellä rentoutumisella 'Rhön Loft' -yksityisessä kylpylässä. Jos haluat pysyä aktiivisena, hotellin 'Vital Sport' -kuntosalilla on huippuluokan laitteet ja virtuaalivalmentaja. Kylpylän 2 800 neliömetrin hyvinvointitilat jakautuvat kolmeen kerrokseen.
Näytä lisää
 
Neumühle Resort & Spa
Hotelli Hammelburg
Bad Kissingen
9.2
Erinomainen
Kylpylähotelli
Frankenin Saale-joen rannalla sijaitseva Neumühle Resort & Spa on 850 neliömetriä rentoutumista ja virkistymistä tarjoava wellness-retriitti. Hotellissa on sisäuima-allas, yksityinen spa-sviitti, auringonottonurmikko ja valikoima spa-hoitoja ja hierontoja, joita erikoiskoulutettu tiimi toteuttaa. Kylpylässä on myös saunaosasto, jossa on useita saunoja, höyrysauna, elämyssuihkuja ja rentoutumishuone. Lisäksi hotellissa on kuntosali niille, jotka etsivät aktiivisempaa tapaa lievittää stressiä. Kylpylä on avoinna päivittäin klo 07:00-22:00, ja hoitoajat ovat klo 09:30-18:00. Kylpylävalikoima tarjoaa erilaisia klassisia ja eksoottisia hierontoja, joissa käytetään merellisiä hoitotuotteita. Koe todellinen rentoutuminen ja hemmottelu Neumühle Resort & Spa -kylpylässä.
Näytä lisää
 
Dappers Wellness Hotel
Bad Kissingen
7.6
Hyvä
Alkaen $123
Alkaen $123
Kylpylähotelli
Dappers Wellness -hotellissa vieraita kohdellaan kuin kuninkaallisia, ja heidän yksilölliset tarpeensa ja toiveensa otetaan huomioon. Hotellin Spa & Beauty tarjoaa valikoiman palveluita päästä varpaisiin ulottuvan hoidon toteuttamiseksi valikoituja tuotteita käyttäen. Hotellissa on myös päiväkylpylä sekä uima-allas- ja saunaosasto rentoutumista ja virkistymistä varten. Koe elvytyksen ja lämmön tasapaino Dappers Wellness Hotel Rhönissä, joka on täydellinen paikka sielunhoitoon.
Näytä lisää
 
Best Western Hotel Polisina
Wurzburg
8.0
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Koe rentoutumista ja virkistymistä Best Western Hotel Polisina:n kylpylässä. Tässä hotellissa on useita kylpylätiloja, kuten sisä- ja lämmitettyjä uima-altaita, yksityisiä hieronta- ja hoitohuoneita, saunoja, höyrysaunoja, kuntosali, aurinkotuoleja ja auringonottoalue. Kylpyläpalvelut ovat saatavilla ajanvarauksen mukaan, ja niihin kuuluvat kasvo-, vartalo- ja hiushoidot, kokovartalohieronta, selkähieronta, päähieronta, niskahieronta, käsihieronta, jalkahieronta, detox-hieronta, refleksologia, manikyyri ja pedikyyri. Kylpylätilojen käyttö on asiakkaille ilmaista.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Lämmitetyt uima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet)
Sauna(t)
Höyrysauna(t) / Hammam
Kuntosali
Aurinkotuolit
Liegewiese
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Ilmainen vieraille
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Hiushoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Detox-hieronta
Refleksologia
Manikyyri
Pedikyyri
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: nach Termin
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
ab 35,00€
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Haluaisitko korostaa, lisätä tai selventää jotakin?
Aktuell wird der Spa Bereich renoviert und steht ab Mitte Mai zur Verfügung.
Näytä lisää
 
Hotel Frankenland
Bad Kissingen
7.8
Hyvä
Alkaen $184
Alkaen $184
Kylpylähotelli
Hotel Frankenland:n kylpylä, uima-allas ja hyvinvointi tarjoavat ihanteellisen paikan, jossa keho ja mieli voivat rentoutua yhdessä. Rauhallisessa ilmapiirissä vieraille on tarjolla laaja valikoima rentoutumisvaihtoehtoja ja ensiluokkainen, korkeatasoinen hyvän olon ympäristö. FeelWell-kylpylähoitajat ovat valmiina hemmottelemaan vieraita eksklusiivisilla hyvinvointi- ja kauneushoidoilla, jotka levittäytyvät 1000 neliömetrin alueelle. Asiantunteva henkilökunta auttaa vieraita valitsemaan parhaan vaihtoehdon heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Hotellin oma FeelWell-vastaanotto antaa tietoa hoidoissa käytettävistä premium-merkkituotteista. Vieraita kehotetaan ilmoittamaan kylpylässä mahdollisista terveydellisistä huolenaiheista ennen hoidon varaamista, sillä jotkin hoidot eivät välttämättä sovellu. Tarjolla on muun muassa osa- ja kokovartalohierontoja, hoito- ja hemmottelukylpyjä, vartalokuorintoja ja -kääreitä, kasvojen meikkausta ja kauneudenhoitoa sekä huoliteltuja käsiä ja jalkoja. Saunamaailmassa on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia saunakokemuksia, kuten bio-, höyry-, suomalainen ja yksityissauna, jotka tasapainottavat kehoa ja mieltä sekä vahvistavat immuunijärjestelmää ja aineenvaihduntaa. Privaattisauna on yksityinen tila, jossa voit rentoutua kotoisalla keitaalla ja saunomalla.
Näytä lisää
 
Seehotel Niedernberg - Das Dorf am See
Hotelli Niedernberg
Miltenberg
8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Seehotel Niedernberg - Das Dorf am See on kylpylälomakeskus, joka tarjoaa erilaisia hyvinvointi- ja kauneushoitoja, joissa keskitytään nuorentumiseen ja rentoutumiseen. Lomakeskuksessa on kattava wellness-alue, jossa on sisä- ja ulkouima-allas, suolahuone, sisäsauna, hirsisauna, poreallas, infrapunakabinetti, lämpökabinetti, termium ja suuri rentoutumisolohuone. Lomakeskuksen kosmetiikka- ja hieronta-asiantuntijat tarjoavat erilaisia hoitoja kasvohoidoista ja hieronnoista vartalokuorintoihin, vartalopakkauksiin, vartalohoitoihin sekä käsien ja jalkojen erikoishoitoihin. Resort:n kasvohoidot ovat räätälöitävissä, ja niihin sisältyy vaihtoehtoja herkälle iholle ja anti-agingille. Hierontoja, kuten ruotsalaisia, ayurveda- ja kuumakivihierontoja, on saatavilla aromaattisilla öljyillä rentouttavaa kokemusta varten. Resort sijaitsee kätevästi lähellä Aschaffenburgia ja Rein-Mainin aluetta, ja se tarjoaa idyllisen pakopaikan päivähyvinvointia tai yöpymistä varten.
Näytä lisää
 
Hotel Villa Elsa
Bad Kissingen
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $177
Alkaen $177
Kylpylähotelli
Hotel Villa Elsa tarjoaa 300 neliömetrin kokoisen wellness-alueen, jossa on sisäuima-allas, 2 saunaa, rentoutumishuone, kuntokeskus ja talon suolaluola. Sisäuima-allas, jossa on poreallas, on avoinna päivittäin, ja se tarjoaa vieraille virkistävän uinnin ja hierontasuihkut, jotka auttavat rentouttamaan lihaksia. Saunat ovat käytettävissä pyynnöstä, ja niihin kuuluu suomalainen sauna ja höyrysauna. Τhotellissa on rauhallinen ja hyvin suunniteltu huone lukemista ja rentoutumista varten. Suolaluola tarjoaa rentouttavan pakopaikan arjen stressistä, ja sillä on monia terveysvaikutuksia. Kuntosalissa on erilaisia Technogym-merkin laitteita sekä infrapunakabinetti. Hotellin kauneussalonki tarjoaa erilaisia kosmeettisia hoitoja ja palveluja, jotka huolehtivat vieraiden sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta.
Näytä lisää
 
Hotel Lamm
Aschaffenburg
8.5
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Hotel Lamm tarjoaa vieraille täydellisen wellness-kokemuksen, jossa keskitytään yksilöiden kokonaisvaltaiseen hemmotteluun ja kaikkien heidän tarpeidensa täyttämiseen. Hotellin ElsaVital-hyvinvointilämpökylpylät ja ElsavaSpa tarjoavat erilaisia rentoutumista edistäviä palveluja, kuten sisä- ja ulkouima-altaita, saunoja, kauneudenhoito- ja rentoutumispaviljonkia, kuntosalia ja eksklusiivisia rentoutumishuoneita. Hotelli tarjoaa myös erilaisia vartalohoitoja, kuten suola-hunaja-, suola-levä-, aloe vera-, Kleopatra- ja ilta-alkuöljykuorintoja sekä ruusun terälehti- ja mutapakkauksia. Hotelli käyttää ihonhoitohoidoissaan Pharmos Natur -luomukosmetiikkasarjaa. Hotellin hyvinvointi- ja kylpyläpalvelut ovat avoinna vieraille ja päiväkävijöille, ja tarjolla on erilaisia paketteja ja hinnoitteluvaihtoehtoja.
Näytä lisää
 
Schlosshotel Weyberhöfe
Hotelli Hösbach
Aschaffenburg
8.8
Erinomainen
Kylpylähotelli
Schlosshotel Weyberhöfe tarjoaa ainutlaatuisen spa-kokemuksen, sillä sen itämaiseen tyyliin sisustetussa spa-alueella on kaksi turkkilaista hamamia. 300 neliömetrin spa-alue on aistien pakopaikka arjesta, jossa vierailijat voivat hemmotella perinteistä kylpykulttuuria 1001 yöltä. Kylpyläalueella on kaksi saunaa, höyrysauna ja vitaliteettiallas, josta on näkymät linnan puistoon, sekä erilaisia Rasul-hoitoja ja kuumakivihöyrysauna. Hyvinvointiohjeita on noudatettava, mukaan lukien rajoitukset kylpylän alueella olevien henkilöiden määrälle, kasvojen peittäminen sekä saunoja, pukuhuoneita, kuntosalia ja uima-allasta koskevat säännöt. Turkkilainen hamam on ainutlaatuinen kokemus, jossa kävijät voivat rentouttaa kehoaan voimakkaalla lämmöllä ja elvyttää lihaksiaan 'Kese' -kuorintahanskan avulla. Tämä perinteinen hoito stimuloi sydän- ja verenkiertojärjestelmää ja vahvistaa kehon puolustuskykyä.
Näytä lisää
 
Hotel Villa Marburg im Park
Aschaffenburg
9.0
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Parkhotel CUP VITALIS
Bad Kissingen
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $244
Alkaen $244
Kylpylähotelli
Parkhotel CUP VITALIS -hotellissa on tilava, yli 3300 neliömetrin kokoinen kylpylä- ja urheilualue, jossa voit viettää aikaa levon, rentoutumisen ja hyvinvoinnin parissa. Nauti uimisesta 20-metrisessä urheilualtaassa tai rentoudu 33 °C lämpimässä VITAL-lähteessä, jossa on kuplatuoleja ja hierontasuihkuja. 400 neliömetrin saunaosastolla on suomalainen sauna, suolavesisumu- ja suolakivisauna sekä kaksi erillistä naisten saunaa, joissa kummassakin on oma rentoutumisalue. Kylpylässä on myös lukuisia hoitohuoneita erilaisille palveluille, kuten lymfahieronnalle, pedikyyrille, kosmetiikalle, olkapää- ja selkähieronnalle ja kokovartalohieronnalle, sekä infrapunalämpökabinetteja. Kylpylässä keskitytään erilaisiin suolasovelluksiin, ja tarjolla on neljä ammattimaista muotoa, mukaan lukien kuivasuolakeidas, joka tarjoaa hengitysteiden terveyshyötyjä. Saunamaisemaan kuuluu tilava rentoutumisalue ja ulkoalue, josta on näkymät Bad Kissingeniin. Lisäksi kylpylä tarjoaa hierontaa ja kosmetologipalveluja.
Näytä lisää
 
Hotel Im Krummbachtal
Rhon Grabfeld
8.3
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Hotel Im Krummbachtalissa on ylellinen spa, joka tarjoaa erilaisia kauneuspalveluja, kuten vartalokuorintoja, vartalokääreitä, kasvohoitoja ja jalkakylpyjä. Asiakkaat voivat rentoutua hammamissa ja saunassa. Kylpylä tarjoaa myös manikyyrejä, hierontoja ja pedikyyrejä hemmottelukokemuksen täydentämiseksi. Vieraiden käytettävissä on myös solarium, uima-allas, spa-aulabaari/rentoutumisalue ja spa/hyvinvointipaketteja. Kylpylä tarjoaa uima-allas- tai rantapyyhkeitä, aurinkotuoleja tai rantatuoleja, aurinkovarjoja ja höyrysaunan täydellistä rentoutumista varten. Lisäksi kylpylä tarjoaa meikkipalveluja ja vahauspalveluja, jotta vieraat voivat näyttää ja tuntea olonsa parhaaksi. Kylpylä- ja wellness-keskus on täydellinen paikka rentoutua ja virkistyä lomasi aikana Hotel Im Krummbachtalissa.
Näytä lisää
 
Kaiserhof Victoria
Bad Kissingen
7.9
Hyvä
Alkaen $211
Alkaen $211
Kylpylähotelli
Kaiserhof Victoriassa vieraat voivat uppoutua rentoutumisen ja virkistymisen maailmaan. Hotellin 'ELEMENTS', joka on huippuluokan kylpylä, tarjoaa vieraille erilaisia hyvinvointipalveluja. Tilavassa uima-altaassa uimisesta rauhoittaviin hierontoihin ja erilaisten saunojen ja höyrysaunojen kokeilemiseen, vieraat voivat kokea veden, tulen, maan ja ilman luonnonelementtien voiman. Hotelli on myös yhteydessä Bad Kissingenin suolavesilähteisiin, joilla on myönteinen vaikutus terveyteen. Tarjolla on myös erilaisia hierontoja ja hoitoja eri puolilta maailmaa. Vieraat voivat valita eri lämpötiloissa olevista saunoista ja nauttia saunakokemuksesta muun muassa jääsuihkulähteellä ja jalkakylvyllä.
Näytä lisää
 
Kunzmann's Hotel | Spa
Hotelli Bad Bocklet
Bad Kissingen
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Kunzmann's Hotel & Spa on neljän tähden wellness-hotelli Baijerissa, jossa jokaisesta vierailusta tulee elämys. Hotellin kylpylä- ja hyvinvointialue on yli 1000 m2, ja se tarjoaa vieraille erilaisia tiloja rentoutumiseen ja virkistäytymiseen, kuten sisäuima-altaan vastavirtajärjestelmällä, porealtaan ja saunaosaston. Kylpylä on suunniteltu auttamaan vieraita irrottautumaan arjesta ja saavuttamaan tasapaino kehon ja mielen välillä. Luonto on olennainen osa kylpylän hyvinvointiohjelmaa, ja hoidoissa hyödynnetään viinirypäleiden siementen tai kuumien kivien voimaa ja käytetään vegaanisia öljyjä ja voiteita. Asiakkaat ovat kehuneet kylpylää sen rentouttavasta ilmapiiristä, ystävällisestä henkilökunnasta ja loistavasta ravintolasta. Kylpylä tarjoaa myös erilaisia hyödyllisiä hoitoja, kuten hierontoja, kasvohoitoja ja hyvinvointirituaaleja, joissa käytetään 100-prosenttisesti luonnontuotteita. Kylpylässä on myös valoa tulviva rentoutumisalue, elintärkeä baari ja erilaisia elämyssuihkuja, joissa vieraat voivat virkistäytyä. Kylpylä tarjoaa sekä päiväkylpylävaihtoehtoja että pidennettyjä hyvinvointilomavaihtoehtoja, joista vieraat voivat valita.
Näytä lisää
 
Worners Schloss Weingut & Wellness-Hotel
Kitzingen
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Pakene rentoutumisen maailmaan Worners Schloss Weingut & Wellness-hotellissa, jossa hyvinvointi on kokonaisvaltainen kokemus, joka kattaa kaiken hieronnoista ja kylvyistä oikeanlaiseen kosmetiikkaan ja rentouttavaan saunaosastoon. Hemmottele itsesi erilaisilla hieronnoilla, kylpylähoidoilla, kosmetiikalla ja saunakokemuksilla, jotka on suunniteltu auttamaan sinua rentoutumaan ja virkistymään. Etsitpä sitten soolopakoa tai romanttista pakomatkaa, tämä hotelli on täydellinen paikka hemmotella itseäsi tarpeellisella hemmottelulla.
Näytä lisää
 
Akzent Hotel Franziskaner
Hotelli Dettelbach
Kitzingen
7.5
Hyvä
Kylpylähotelli
Dettelbachissa sijaitsevassa Akzent Hotel Franziskanerissa on neljän tähden VIA VITA -niminen wellness-alue. Se tarjoaa suomalaisen saunan, aromahöyrygrotlan, ulkoilman Kneipp-altaan ja kuntosalin. Wellness-alueella on tarjolla myös hoitoja, kuten wellness- ja kosmetiikkahoitoja, hierontaa, pedikyyri, kynsien mallinnus ja kestomeikki. Yksi tarjolla olevista hieronnoista on Hot Chocolate Wellness Massage, joka on kokovartalohieronta lämpimällä suklaaöljyllä. Toinen tarjolla oleva paketti on Wellness Basis, joka sisältää uudistavan kylvyn, klassisen kasvohoidon ja selän rentoutushieronnan. Hotelli tarjoaa myös Gentlemen's Facial -kasvohoitoa, joka sisältää ihon syväpuhdistuksen, analyysin, höyrytyksen, uuttamisen, kiinteyttämisen ja hieronnan. Kaikkiin paketteihin sisältyy yöpyminen neljän tähden huoneessa, buffetaamiainen, iltavalikoima ja VIA VITA -hyvinvointialueen käyttö.
Näytä lisää
 
Sonnenhotel Weingut Römmert
Hotelli Volkachissa
Kitzingen
7.9
Hyvä
Kylpylähotelli
Koe nuorentaminen ja rentoutuminen Sonnenhotel Weingut Römmertissä, Volkachin hyvinvointi- ja kylpylähotellissa. Viinitarhojen ympäröimässä hotellissa on yli 900 neliömetriä kylpylä- ja wellness-tiloja, joihin voit tutustua. Hikoile suomalaisessa saunassa tai valitse biosauna, aromahöyrysauna tai infrapunakabinetti. Lataudu hieronnalla, ihohoidolla tai rentoutuskylvyllä, jotka kaikki räätälöidään yksilöllisiin tarpeisiisi kultamitalin, hopean ja platinan kaltaisten jalometallien voimalla, jotka on integroitu kuhunkin hoitokoppiin. Saunan ystävät rakastavat höyrysaunan, biosaunan, suomalaisen saunan ja infrapunakabinetin valikoimaa, jotka tarjoavat täydellisen paikan rentoutua tutkimuspäivän jälkeen.
Näytä lisää
 
Hotel Freihof
Kitzingen
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Hotel Freihof on Frankenissa sijaitseva wellness- ja kylpylähotelli. Hotellissa on 250 neliömetrin spa-alue, jossa on sisäuima-allas, kolme saunaa (suomalainen, luomu- ja höyrysauna), jääsuihkulähteet, pulahdusaltaat, elämyssuihkut ja rentoutumisalue. Hotellin koulutetut elinvoima-asiantuntijat tarjoavat myös hierontoja ja wellness-hoitoja. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja, kuten osittaisia tai kokovartalohierontoja, Lomi Lomi Nui -hoitoja ja aromakylpyjä. Hotelli tarjoaa myös erilaisia paketteja, kuten After Work -paketti ja Pure Relaxation -paketti. Kylpylähoidoissa hyödynnetään korkealaatuisia tuotteita ja keskitytään asiakkaan hyvinvointiin ja maksimaaliseen rentoutumiseen. Hotel Freihof on yksi Würzburgin alueen parhaista wellness-kylpylöistä.
Näytä lisää
 
Landhotel Rügheim
Hotelli Rugheim
HaSsberge
8.3
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Landhotel Hubertus
Hotelli Unterelsbach
Rhon Grabfeld
8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Landhotel Hubertusin pohjakerroksessa on wellness-alue, jossa on lämmitetty uima-allas, sauna, höyrysauna ja rentoutumisalue. Asiakkaat voivat myös nauttia luonnosta hotellin suurella nurmikolla. Sauna on avoinna päivittäin ja tilauksesta. Hotelli tarjoaa myös hierontahoitoja, mukaan lukien klassisia ja energisiä vaihtoehtoja, kuten kuumia kiviä ja yrttileimoja, jotka voi varata etukäteen täydellistä hemmottelukokemusta varten.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (45)
 •     Perhe (37)
 •     Pysäköinti (32)
 •     Bisnes (31)
 •     Romanttinen (29)
 •     Koiraystävällinen (29)
 •     Uima-allas (27)
 •     Kuntosali (26)
 •     Esteetön (25)
 •     Sisäuima-allas (24)
 •     Neljä tähteä (23)
 •     Luksus (20)
 •     Häämatka (19)
 •     Ympäristöystävällinen (17)
 •     Lämmitetty uima-allas (14)
 •     Golf (13)
 •     Kolme tähteä (12)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (10)
 •     Ulkouima-allas (7)
 •     Pieni (6)
 •     Ilmainen Wi-Fi (5)
 •     Tennis (5)
 •     Historiallinen (4)
 •     Jooga (4)
 •     Boutique (2)
 •     Vain Aikuisille (1)
 •     Koirapuistoalue (1)
 •     Lastenallas (1)
 •     Linna (1)
 •     Viinitila (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset