Eliton Hotel & Spa
9.2
Erinomainen
Kylpylähotelli
Eliton Hotel & Spa on ihanteellinen kohde niille, jotka etsivät rentoutumista, virkistystä ja yleistä hyvinvointia. Hotelli tarjoaa erilaisia hierontapalveluja sekä pääsyn hammamiin ja saunaan, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja virkistymään. Lisäksi hotelli tarjoaa täydelliset yksityiset rentoutumispalvelut, joten voit todella paeta ulkomaailmaa ja keskittyä omaan hyvinvointiisi. Halusitpa sitten hemmotella itseäsi hieronnalla tai rentoutua saunassa, Eliton Hotel & Spa tarjoaa sinulle jotain.
Näytä lisää
Yhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Kylpylä'.Jos etsit rentouttavaa pakomatkaa, Eliton Hotel & Spa tarjoaa sinulle erinomaiset kylpyläpalvelut. Erityisen huomionarvoinen on yksityinen kylpylä, vaikka se onkin lisämaksullinen. Kylpylässä on muun muassa uima-allas, hammam ja sauna, ja sen asiakkaat kehuvat kylpylän rauhoittavaa ja ylellistä ilmapiiriä. Kylpyläpalvelut ovat erinomaisia ja kohtuuhintaisia, ja hieronnat ovat erityinen kohokohta. Kaiken kaikkiaan vieraat rakastavat Eliton Hotel & Span kylpylää ja kuvaavat sitä täydelliseksi ja ihanaksi tilaksi, joka vie heidän rentoutumisensa uusiin korkeuksiin.
Näytä lisää
 
4 Epoxes Hotel Spa
8.7
Erittäin hyvä
KylpylähotelliYhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Kylpylä'.Jos etsit rentoutumista, 4 Epoxes Hotel Spa ei tuota pettymystä. Asiakkaat ovat olleet haltioissaan hotellin kylpylätiloista, joihin kuuluu suuri lämmin sisäuima-allas, poreallas ja sauna, jotka ovat vieraille ilmaisia. Kylpylähoito sisältyy yöpymisesi hintaan, mikä tekee siitä erityisen herkullisen. Jotkut arvostelijat pitivät tiloista ja kutsuivat niitä "fantastisiksi" ja "houkutteleviksi", kun taas toiset kehuivat tiloissa tarjolla olevaa vesihierontaa. Tarjolla on ulko- ja sisäuima-altaita sekä erinomainen spa. Yksi arvostelija kehui kylpylän olevan täydellinen talvella. Huolimatta joistakin saunaa ja kylpylän kokoa koskevista negatiivisista kommenteista useimmat vieraat nauttivat hotellin tarjoamista hoidoista ja hieronnoista. Jos kaipaat hemmotteluhoitoa, 4 Epoxes Hotel Spa odottaa sinua.
Näytä lisää
 
Alkyonis Hotel & Spa
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Alkyonis Hotel & Spa on täydellinen paikka rentoutua, rentoutua ja virkistyä. Hotellin kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja, jotka on suunniteltu niin, että tunnet olosi virkistyneeksi ja nuorekkaaksi. Hieronnoista ja thalassoterapiasta esteettisiin kasvo- ja vartalohoitoihin kylpylässä on jokaiselle jotakin. Kylpylän kokenut henkilökunta ja tunnetun ranskalaisen yrityksen huippuluokan koneet ja kosmetiikka ovat valmiina antamaan sinulle tarvitsemaasi hoitoa. Kylpylässä on myös turkkilainen sauna, sauna ja hiustenpoistopalvelut. Kun vierailet Alkyonis Hotel & Spa -kylpylässä, voit odottaa, että voit tuntea rentoutumista, kun nautit hemmottelun ja hoidon ilosta.
Näytä lisää
 
Nymfes Hotel
8.9
Erinomainen
Kylpylähotelli
Koe äärimmäinen rentoutuminen, hyvinvointi ja ylellisyys Nymfes-hotellin kylpylässä. Täällä voit nuorentaa ja elvyttää itsesi erilaisilla vartalo- ja kasvohierontahoidoilla. Kylpene hotellin sisä- tai ulkouima-altaassa viilentyäksesi ja rentoutuaksesi tai vieraile Prive Spa -kylpylässä, jossa on sauna, hammam ja poreallas.
Näytä lisää
Yhteenveto arvosteluista, jotka liittyvät luokkaan 'Kylpylä'.Nymfes Hotel tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen, jossa on sauna, poreallas ja pieni uima-allas, joka on käytettävissä myös talvella. Sisäuima-allas ja kylpylätilat kokonaisuudessaan olivat ihania ja hieronta oli vieraiden mukaan poikkeuksellista. Joidenkin mielestä kylpylän hinnat olivat kuitenkin hieman kovat ja he toivoivat parempaa aamiaista. Muutama negatiivinen arvostelu koski myös kylpylän huonoa kuntoa ilman asianmukaista huoltoa ja poreammea, joka ei toiminut. Kaiken kaikkiaan Nymfes Hotel vaikuttaa olevan loistava valinta niille, jotka etsivät rentouttavaa kylpylälomaa.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli, joissa on huoneita poreammeella


Hotelli huoneilla, joissa on takka


Näytä lisää
 
Pozar Salt Cave Hotel Spa
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Tutustu kauneuden ja rentoutumisen maailmaan suolaluolahoidon ja erilaisten kylpylähoitojen avulla. Rentoudu saunassa tai hammamissa tai rentoudu yksityisessä porealtaassa. Hemmottele itsesi hierontahoidoilla, joissa käytetään merilevää ja eteerisiä öljyjä, tai kokeile vartalohierontaa ja suklaahoitoa. Kylpylässä on tarjolla myös detoksifioiva vartalohoito, joka auttaa sinua tuntemaan olosi nuorekkaaksi ja virkistyneeksi.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Kylpylähotelli
Pidä tauko ulkomaailmasta ja hemmottele itseäsi ansaitulla rentoutumisella Chateau Rond Suites Boutique Hotelissa. Tässä modernissa spa-keskuksessa on hammam, vesihieronta-altaita ja erilaisia hierontapalveluja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja virkistymään. Tarvitsitpa sitten kokovartalohierontaa tai halusitpa vain pulahtaa johonkin altaista, tässä hotellissa on kaikki, mitä tarvitset paetakseen ja hemmotellaksesi itseäsi hetken rauhassa.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (7)
 •     Esteetön (6)
 •     Sisäuima-allas (6)
 •     Hiihto - Laskettelu (6)
 •     Uima-allas (6)
 •     Pysäköinti (6)
 •     Pieni (5)
 •     Kolme tähteä (5)
 •     Perhe (5)
 •     Häämatka (4)
 •     Huoneet takalla (4)
 •     Kuntosali (3)
 •     Bisnes (2)
 •     Huoneet poreammeella (2)
 •     Ulkouima-allas (2)
 •     Romanttinen (2)
 •     Koiraystävällinen (2)
 •     Budget (2)
 •     Lämmitetty uima-allas (2)
 •     Neljä tähteä (1)
 •     Ilmainen Wi-Fi (1)
 •     Ympäristöystävällinen (1)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset