Heide Spa Hotel & Resort
Hotelli Bad Duben
Delitzsch
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Heide Spa Hotel & Resort tarjoaa laajan valikoiman hyvinvointi- ja kauneushoitoja, jotka takaavat unohtumattoman kokemuksen. Hieronnoista, kylvyistä, pakkauksista, manikyyreistä ja pedikyyreistä erilaisiin kauneushoitoihin asiakkailla on mahdollisuus hemmotella itseään erilaisilla vaihtoehdoilla. Lisäksi tarjolla on valikoima terapia- ja luonnonmoorisovelluksia, jotka parantavat kylpyläkokemusta. Kylpylä tarjoaa erilaisia hierontoja, kuten rentouttavaa hierontaa, niska-hartiahierontaa, aroma-relax-hierontaa, syvähierontaa ja jalkojen refleksologiaa sekä ainutlaatuista Siusilin kuumakivihierontaa. Tämä palkittu hoito on saanut inspiraationsa slaavilaisista jumalhahmoista, ja siinä käytetään talon omia hunajapohjaisia hoitotuotteita, joita voi ostaa yksinomaan kylpylästä. Lomakeskus tarjoaa myös erilaisia terapia- ja suokuurivaihtoehtoja fysikaalisia hoitoja kaipaaville vieraille sekä luonnonmukaisia mutakylpyjä ja -pakkauksia. Heide Spa Hotel & Resortin saunamaailmassa on erilaisia saunoja, kuten suomalainen sauna, höyrysauna, biosauna, hirsirakenteinen talosauna, maasauna, jossa on koppi ja kylmävesiallas, pulahdusallas, elämyssuihku, jalkojenlämmitysallas ja saunabaarin sauna, jotta saunakokemus olisi täydellinen.
Näytä lisää
 
Riff Resort
Lomakeskus Bad Lausick
Muldentalkreis
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Riff Resort tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Hotellin sisäinen hyvinvointiosasto tarjoaa klassisia hierontoja ja vartalopakkauksia sekä eksklusiivisia ja yksityisiä parihoitoja, kuten parantavaa Rasul-hoitoa tai tuoksuvia vedenalaisia hierontakylpyjä porealtaassa. Resortin wellness-tiimi on omistautunut tarjoamaan henkilökohtaisen tauon vieraille. Virkistysmaisemaan kuuluu hierontoja aikuisille ja lapsille. Resort tarjoaa myös kosmeettisia hoitoja Kurlandin hoitotuotteilla, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Näihin kuuluvat 'Naturally Beautiful' ravitseva kosmetiikkahoito ja 'Naturally Radiant' ikääntymistä ehkäisevä kosmetiikkahoito. Tarjolla on myös muita hoitoja, kuten kulmakarvojen korjaussävytystä, ripsien värjäystä ja ylähuulen vahausta.
Näytä lisää
 
Seaside Park Hotel Leipzig
Hotelli Leipzigissa
Leipzig
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $114
Alkaen $114
Kylpylähotelli
Seaside Park Hotel Leipzig tarjoaa rauhallisen kylpylä- ja wellness-kokemuksen vieraille, jotka etsivät todella rentouttavaa vapaa-aikaa. Kylpylä on avoinna kello 10-22, ja siellä on erilaisia mukavuuksia, kuten sauna, poreallas, jalka-allas ja rentoutumistuoleja. Näiden mukavuuksien lisäksi hotelli tarjoaa kokeneiden terapeuttien suorittamia hierontoja ja kuorintahoitoja.

Hotelli tarjoaa erilaisia hierontavaihtoehtoja, kuten ruotsalaisia, jännityksen lieventäviä, urheiluhierontoja, balilaisia ja monia muita. Kuorinta- ja hoitorituaaleihin kuuluvat syvästi rentouttava lämpö, väsyneet jalat, aprikoosi ja manteli, kaunis siluetti sekä oliivi ja suola. Näissä hoidoissa käytetään lämpimien öljyjen, aromaterapian ja hierontatekniikoiden yhdistelmää, joka rauhoittaa ja virkistää kehoa. Kaiken kaikkiaan Seaside Park Hotel Leipzig tarjoaa seesteisen pakopaikan rentouttavaa kylpyläkokemusta etsiville vieraille.
Näytä lisää
 
The Westin Leipzig
Hotelli Leipzigissa
Leipzig
7.8
Hyvä
Alkaen $134
Alkaen $134
Kylpylähotelli
Tutustu rentoutumisen maailmaan The Westin Leipzigin kylpylässä. Kahden saunan, kahden infrapunakabinetin ja Leipzigin suurimman hotellialtaan ansiosta asiakkaat voivat rentoutua ja virkistää kehoaan ja mieltään. Pysy aktiivisena ilmaisella Westin Workout -alueella, jossa on nykyaikaisia kuntolaitteita monipuoliseen harjoitteluun. Hyvinvointialue on avoinna päivittäin kello 6:00-23:00, eikä ajanvarausta tarvita. Hemmottele itsesi erilaisilla palveluilla ja hoidoilla, kuten parihieronnoilla, silmähoidoilla, kasvohoidoilla, jalkakylvyillä, manikyyreillä ja pedikyyreillä. Uima-allas ja sauna ovat käytettävissä pientä maksua vastaan. Tule kokemaan äärimmäinen hemmottelu The Westin Leipzigin kylpylässä.
Näytä lisää
 
Best Western Plus Royal Suites
Hotelli Leipzigissa
Leipzig
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $150
Alkaen $150
Kylpylähotelli
Best Western Plus Royal Suitesissa on hyvin varustettu virkistysalue, joka on avoinna ympäri vuorokauden ja jossa on tarjolla suomalainen sauna ja suolasauna. Erityisesti suolasauna tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen suolaisella ilmallaan, jonka sanotaan hyödyttävän hengityselimiä ja parantavan yleistä hyvinvointia negatiivisesti varautuneiden ionien avulla. Lisämaksusta on saatavilla myös hierontaa. Nauti nuorentumisesta ja rentoutumisesta matkoillasi Best Western Plus Royal Suites -hotellissa.
Näytä lisää
 
Hotel im Kavalierhaus
Hotelli Machern
Muldentalkreis
8.0
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Hotel im Kavalierhausin kylpylä tarjoaa erilaisia hemmotteluvaihtoehtoja, kuten kasvohoitoja, vartalokääreitä ja hierontoja. Nauti rentouttavasta kylvystä porealtaassa tai lievitä kipeytyneitä lihaksia vartalokuorinnalla. Kylpylässä on myös oleskelu- ja rentoutumisalue sekä kylpyläpaketteja. Vahauspalvelut, sauna ja hierontavaihtoehdot ovat myös saatavilla lisämaksusta.
Näytä lisää
 
Hyperion Hotel Leipzig
Hotelli Leipzigissa
Leipzig
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $176
Alkaen $176
Kylpylähotelli
Hyperion Hotel Leipzigissa on tilava 300 neliömetrin wellness- ja kuntosali, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat virkistää sekä kehoa että sielua. Hemmottele itseäsi ylellisellä hieronnalla, rentouttavalla saunavuorolla tai elvyttävällä kasvohoidolla. Voit myös pysyä kuntoilurutiinissasi alueella olevien modernien laitteiden avulla ja viettää lomasi mahdollisimman palkitsevasti ja rentouttavasti.
Näytä lisää
 
8.9
Erinomainen
Alkaen $149
Alkaen $149
Kylpylähotelli
Hemmottele kehoasi ja mieltäsi tämän kauniin ja romanttisen hotellin Spa World Premiumissa. Laajan hoitovalikoiman ja oleskelualueiden ansiosta paitsi kehosi ja mielesi, myös sielusi rentoutuvat. Rentoudu saunassa tai höyrysaunassa, rentoutu kuntokeskuksessa tai hemmottele itsesi wellness-hoidoilla. Nuorentavista kasvohoidoista rauhoittaviin hierontoihin, virkistävistä vartalohoidoista lumoaviin kosmeettisiin hoitoihin, rauha ja hiljaisuus ympäröivät sinua.
Näytä lisää
 
Atlanta Hotel Leipzig
Hotelli Leipzigissa
Leipzig
7.7
Hyvä
Kylpylähotelli
Atlanta Hotel International Leipzigin 7. kerroksessa sijaitsevalta wellness-alueelta on upeat näkymät kaupunkimaisemaan, ja se tarjoaa erilaisia hemmotteluvaihtoehtoja. Uppoile sisäporealtaassa tai hikoile saunassa ja täydennä rentoutumiskokemuksesi valinnaisilla hieronta- ja kauneushoidoilla. Saunavuoroja on saatavilla klo 17.00 alkaen, ja pyynnöstä myös aikaisemmin. Hotellissa on myös hyvin varustettu kuntosali ja viihtyisä rentoutumisalue, joka sopii täydellisesti latautumiseen saunomisen jälkeen tai vain hetken rentoutumiseen.
Näytä lisää
 
Erlebnishotel "Zur Schiffsmühle"
Hotelli Höfgen
Muldentalkreis
8.9
Erinomainen
Kylpylähotelli
Erlebnishotel 'Zur Schiffsmühle' sijaitsee rauhallisessa ympäristössä ja on turvapaikka niille, jotka etsivät rentoutumista ja virkistymistä. Vieraita pyydetään hemmottelemaan hotellin saunamaisemassa, jossa on erilaisia vaihtoehtoja, kuten höyrysauna, infrapunasauna, suomalainen sauna, jäälähde, Kneipp-allas, suihkut sekä sisä- ja ulkotiloissa sijaitsevat rentoutumisalueet, joista on henkeäsalpaavat näkymät Mulde-joelle. Erlebnishotel 'Zur Schiffsmühle' -hotellin sauna ja rentoutumisalue tarjoavat täydellisen pakopaikan arjen stressistä. Suomalainen sauna yksinkertaisella ja luonnollisella muotoilullaan ja suoralla jokinäköalalla edustaa perinteisiä saunakokemuksia, kun taas höyrysauna tarjoaa lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin syvään rentoutumiseen. Hotellin moderni rentoutumishuone tarjoaa hengähdystauon saunailtojen välillä, ja jalkakylpy, jäälähde ja suihku tarjoavat täydellisen viilennyksen saunomisen jälkeen. Infrapunasauna sopii hellävaraisen lämpönsä ansiosta erityisen hyvin herkille ja iäkkäille henkilöille, sillä se tarjoaa hoitavan ympäristön, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja puhdistaa kehoa. Koe seesteisyys ja rentoudu Muldentalissa Erlebnishotel 'Zur Schiffsmühle' -hotellissa.
Näytä lisää
 
NH Leipzig Messe
Hotelli Leipzigissa
Leipzig
7.9
Hyvä
Alkaen $69
Alkaen $69
Kylpylähotelli
NH Leipzig Messe -hotellissa vierailevat matkailijat voivat käyttää 4. kerroksessa sijaitsevaa kätevää ja kompaktia kuntokeskusta. Rauhoittavampaa kokemusta etsiville hotelli tarjoaa saunan ja höyrysaunan, jotka molemmat ovat saatavilla lisämaksusta. Lämpiminä kesäkuukausina vieraat voivat myös nauttia ulkona ruokailusta hotellin sisäpihan terassilla, mikä lisää heidän rentoutumistaan ja lepohetkiään.
Näytä lisää
 
Hotel Kloster Nimbschen
Hotelli Grimma
Muldentalkreis
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Pakene arkipäivän kiireitä ja vetäydy Hotel Kloster Nimbschenin rauhalliseen turvapaikkaan. Tämä maalauksellisessa ympäristössä sijaitseva hotelli asettaa kunto- ja hyvinvointiasiat etusijalle. Saat sydämesi sykkimään ja kehosi liikkumaan huipputeknisessä kuntokeskuksessa tai voit osallistua kuntokurssille. Treenin jälkeen voit rentoutua ja rentoutua hotellin saunassa, jonka lämmin ja kostea ilmapiiri helpottaa väsyneitä lihaksia ja edistää täydellistä rentoutumista. Kun olet valmis rauhoittumaan täysin, vieraile spa-aulassa ja rentoutumisalueella, joka on rauhallinen paikka lukemiseen, lepäämiseen tai vain ympäristön rauhallisuudesta nauttimiseen. Hotel Kloster Nimbschenin hyvinvointipalvelut on suunniteltu auttamaan vieraita latautumaan ja poistumaan virkistyneinä ja nuorekkaina.
Näytä lisää
 
Hotel Markkleeberger Hof
Leipziger Land
8.0
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Hotel Markkleeberger Hof tarjoaa asiakkailleen kattavan kylpyläkokemuksen rentoutumiseen ja virkistymiseen. Kuntokeskuksella varustetussa hotellissa vieraat voivat pitää yllä kuntoilurutiinejaan myös poissa kotoa. Mukavaa harjoittelua varten hotellissa on myös kuntosali- ja kylpylälokerot, joissa vieraat voivat vaihtaa vaatteet ja säilyttää tavaroitaan. Kuntotilojen lisäksi vieraat voivat nauttia hotellin saunasta, joka tarjoaa ihanteellisen tavan rentoutua pitkän päivän jälkeen. Kylpyläkokemuksen parantamiseksi hotellissa on spa-aulabaari ja rentoutumisalue, jotka kutsuvat vieraita viettämään laatuaikaa rentoutuen ja todella nauttien olostaan tässä hotellissa. Hyvinvointialueelle on vapaa pääsy hotellissa asuville vieraille, jotka varmasti lähtevät sieltä virkistyneinä ja nuorekkaina.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Boutique Hotel Shambala Zeitlos
Hotelli Wiedemar
Delitzsch
7.7
Hyvä
Kylpylähotelli
Boutique Hotel Shambala Zeitlos tarjoaa rauhallisen turvapaikan vieraille, jotka haluavat rentoutua ja virkistyä. Hotellissa on sauna sekä erilaisia rentoutus- ja detox-kylpyjä, kuten natronia ja lääkekasviuutetta sisältävä happamuudenpoisto- ja detoksifiointikylpy, joten vieraat voivat kokea tasapainon ja hyvinvoinnin tunteen oleskelunsa aikana. Lisäksi hotelli tarjoaa erilaisia hierontoja ja magneettikenttäterapiaa, jolloin vieraat voivat hemmotella itseään ja lähteä kotiin virkistyneinä ja elvytettyinä. Etsivätpä sitten pakoa arjen stressiä tai pyrkivätpä he parantamaan hyvinvointiaan, Boutique Hotel Shambala Zeitlos on täydellinen kohde niille, jotka etsivät virkistystä.
Näytä lisää
 
Hotel Arena City
Hotelli Leipzigissa
Leipzig
7.8
Hyvä
Alkaen $98
Alkaen $98
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Historiallinen hotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
H4 Hotel Leipzig
Hotelli Leipzigissa
Leipzig
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $137
Alkaen $137
Kylpylähotelli
H4 Hotel Leipzigin kuntokokemukset kohottavat oleskeluasi. Hotellissa on oma 'Top Fit Club', jossa on kuivasauna, kuntolaitteita ja höyrysauna. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat treenata kiireisen konferenssipäivän jälkeen tai rentoutua kaupunkiin tutustumisen jälkeen. Mikä parasta, saunan käyttö on kaikille hotellivieraille ilmaista.
Näytä lisää
 
Hotel Seehof Leipzig
Hotelli Zwenkau
Leipziger Land
7.7
Hyvä
Kylpylähotelli
Rentoudu Hotel Seehof Leipzigissa. Uppoudu uima-altaan virkistäviin vesiin ja virkistä kehoasi ja mieltäsi kuntosalilla tai saunaosastolla. Paranna kokemustasi valinnaisilla hieronnoilla huoneessa, jotta voit hemmotella itseäsi täydellisesti. Uppoudu hyvinvoinnin, kauneuden ja huolenpidon kokonaisvaltaiseen tunteeseen ja koe todella kokonaisvaltainen hyvinvointi.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (18)
 •     Perhe (18)
 •     Koiraystävällinen (16)
 •     Pysäköinti (15)
 •     Esteetön (14)
 •     Bisnes (14)
 •     Romanttinen (14)
 •     Ympäristöystävällinen (13)
 •     Häämatka (10)
 •     Neljä tähteä (9)
 •     Kuntosali (9)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (6)
 •     Golf (5)
 •     Kolme tähteä (3)
 •     Historiallinen (3)
 •     Ilmainen Wi-Fi (3)
 •     Sisäuima-allas (3)
 •     Luksus (3)
 •     Yöelämä (3)
 •     Uima-allas (3)
 •     Pieni (2)
 •     Jooga (2)
 •     Lämmitetty uima-allas (2)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (1)
 •     Munkkiluostari (1)
 •     Lastenallas (1)
 •     Ulkouima-allas (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset