Amanemu
Hotelli Shima
Kansai > Mie > Shima
Kylpylähotelli Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Ulkouima-altaat - Numero: 1
Lämpöaltaat - Numero: 1
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 4
Infrapunasauna - Numero: 1
Höyrysauna(t) / Hammam - Numero: 1
Yksityinen kylpyamme (-ammeet) - Numero: 2
Kuntosali
アクアティック・ボディワーク専用スイート - Numero: 1
ヨガルーム - Numero: 1
Kylpylätilojen aukioloajat: 07:00 - 22:00
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Ilmainen vieraille
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Signature-hoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Äitiyshieronta
Kuumakivihieronta
Lymfahieronta
Shiatsu menetelmällä kehonkäsittely ja akupainallusterapia
Merkkihieronta
Hieronta omassa hotellihuoneessa
Vartalokuorinta
Vartalokääre
Jalkakylpy
Refleksologia
Manikyyri
Pedikyyri
Spa-keittiön ruokalista
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
32,8903円より(税・サ込)
Näytä lisää
 
Park Hyatt Tokyo
Hotelli Tokiossa
Kanto > Tokio > Chiyoda
9.1
Erinomainen
Alkaen $839
Alkaen $839
Kylpylähotelli
Club On The Park at Park Hyatt Tokyo tarjoaa vieraille ylellisen spa-kokemuksen, josta on upeat näkymät kaupunkiin. Rauhallinen ilmapiiri ja omistautuneiden spa- ja kuntosaliasiantuntijoiden asiantunteva palvelu takaavat rentouttavan ja virkistävän kokemuksen. Kylpylässä on yksityisiä hoitohuoneita, porealtaita, kuiva- ja höyrysaunoja, kylmät syöksyaltaat ja rentoutumishuoneita, joissa on kirjasto. Asiakkaat voivat hemmotella itseään erilaisilla räätälöidyillä hoidoilla, kuten hieronnoilla, kasvohoidoilla ja vartalohoidoilla, kuten Tokio-hieronnalla ja mineraalikivihieronnalla. Kylpylässä on myös 47. kerroksessa sijaitsevia huipputehokkaita kuntosalitiloja, kuten uima-allas ja aerobic-studio, jotka ovat hotellin vieraiden käytettävissä maksutta. Kylpylätilojen käyttö 45. kerroksessa on kuitenkin lisämaksullista. Huomaa, että Club On The Park on varattu vain hotellivieraille ja klubin jäsenille ja että uima-allas ja muut tilat edellyttävät varausta.
Näytä lisää
 
The Ritz-Carlton Okinawa
Lomakeskus Nago
Kyushu > Okinawa > Nago
8.8
Erinomainen
Alkaen $380
Alkaen $380
Kylpylähotelli
The Ritz-Carlton Spa Okinawassa on ylellinen retriitti, joka on saanut inspiraationsa saaren luonnonkauneudesta. Kylpylä sijaitsee vehreässä puutarhassa, jota ympäröi alkukantainen metsä, ja se on rauhallinen keidas, joka tarjoaa erilaisia hoitoja. Niissä käytetään alkuperäisiä ainesosia, kuten getto-kasvia ja tiikerisimpukan kuoria, sekä paikallisia parannusmetodeja, kuten Yambaru Umikaji -puhdistushoitoa.

Vieraat voivat rentoutua vitaliteettialtaassa, kuivasaunassa tai japanilaisessa korallilaatoitetussa höyrysaunassa tai rentoutua joissakin rauhallisista, seesteisistä lepohuoneista. Kylpylä tarjoaa myös useita erikoishoitoja, kuten Yachimun-kasvohoidon, jossa iholle annetaan kiimmoisuutta ja sitä nuorennetaan lämpimän ja viileän natiiviposliinin avulla, sekä Yambaru Ukusun -hoidon, johon sisältyy getto-kasvin avulla tehtävä hieronta, jossa venytellään ja rauhoitellaan jännittyneitä lihaksia hellävaraisesti.

Yambaru Umikaji -hoito on kokonaisvaltainen okinawalainen hoito, jossa käytetään perinteisen alkuperäisiä eteerisiä öljyjä ja lämpimiä tiikerisimpukankuoria puhdistamaan ja nuorentamaan mieltä ja kehoa. Fu-Chi-Bah-päänahan hoidossa käytetään lämmitettyä yrttihaudetta, joka sisältää paikallisesti viljeltyjä yrttejä, vapauttamaan lihasjännityksiä ja rauhoittamaan mieltä. Manikyyripalvelu sopii täydellisesti käsien kauneuden ja hyvinvoinnin huoltoon. Kaiken kaikkiaan Okinawan Ritz-Carlton Spa on täydellinen paikka luoda yhteys luontoon ja virkistää mieltä ja kehoa.
Näytä lisää
 
The Terrace Club Wellness Resort at Busena
Hotelli Nago
Kyushu > Okinawa > Nago
9.5
Erinomainen
Alkaen $363
Alkaen $363
Kylpylähotelli
Busenan Terrace Club Wellness Resort on ylellinen kylpylä, joka tarjoaa thalassoterapiahoitoja, joissa hyödynnetään meriveden, leväpastojen ja merilietteen luonnollisia parantavia ja kosmeettisia ominaisuuksia. Näihin rauhoittaviin hoitoihin yhdistetään venyttelyä ja muita kevyitä harjoituksia, jotka vilkastuttavat verenkiertoa ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa, jolloin vieraat tuntevat olonsa virkistyneeksi ja rentoutuneeksi. Resortin Thalasso-allas lämmitetään miellyttävään lämpötilaan Cape Busenan paikallisella merivedellä, ja kylpylässä on tarjolla erilaisia lämpö- ja vesihoitoja, saunahetkiä, kuntosalilla ja studiossa tehtäviä harjoituksia sekä rentouttavia elementtejä, kuten ylellisiä kylpylähoitoja ja hierontoja. Ennen hyvinvointimatkan aloittamista asiakkailla on mahdollisuus neuvotella terapeutin kanssa, jotta he voivat määritellä tarpeisiinsa, kehoonsa ja oleskelunsa kestoon parhaiten sopivan kokemuksen. Lomakeskus tarjoaa erilaisia ohjelmia, joissa hoidot vaihtelevat perehdyttävistä räätälöityihin hoitoihin, sekä laajan valikoiman kylpylähoitoja, joissa käytetään thalassopohjaisia tuotteita terveyden ja kauneuden hyväksi. Kaiken kaikkiaan Terrace Club Wellness Resort at Busena on paratiisi niille, jotka haluavat palauttaa luontaisen säteilynsä ja hyvinvointinsa.
Näytä lisää
 
Andaz Tokyo - A Concept by Hyatt
Hotelli Tokiossa
Kanto > Tokio > Chiyoda
9.1
Erinomainen
Alkaen $714
Alkaen $714
Kylpylähotelli
AO Spa & Club at Andaz Tokyo Toranomon Hills on urbaani pakopaikka, joka tarjoaa vieraille ainutlaatuisen spa-kokemuksen yhdistämällä Japanin puhtaimmat elementit uusimpiin tehokkaisiin ainesosiin ja tekniikoihin. Spa sijaitsee 37. kerroksessa, ja sen pinta-ala on tilavat 1350 m2, ja siellä on 5 hoitohuonetta, 20-metrinen uima-allas, vesialue ja huipputekninen kuntosali, josta on näkymä keisarilliselle palatsille. Kylpylä tarjoaa 3 ainutlaatuista ihonhoitosarjaa, henkilökohtaisia neuvontaistuntoja ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä hoitoja. Kylpylässä on 4 yksityistä spa-sviittiä ja 1 yksityinen pariskuntien sviitti, kylpylähoidot ovat saatavilla vähintään 14-vuotiaille vieraille. Kuntokeskuksessa työskentelee asiantuntevia kuntoiluohjaajia, jotka ovat käytettävissä kahdenkeskisiin istuntoihin ja laativat erityisesti vieraille suunniteltuja harjoitusohjelmia. Vesiosastolla on 20-metrinen kierrosallas, ainutlaatuinen hiilihappoallas, kelluva suihkuallas ja badeallas palautumiseen ja rentoutumiseen.
Näytä lisää
 
Park Hyatt Niseko Hanazono
Hotelli Nisekossa
Hokkaido > Hokkaido > Niseko
9.0
Erinomainen
Alkaen $259
Alkaen $259
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Hotel Chinzanso Tokyo
Hotelli Tokiossa
Kanto > Tokio > Chiyoda
9.2
Erinomainen
Alkaen $290
Alkaen $290
Kylpylähotelli
Hotel Chinzanso Tokion kylpylä on nuorentumisen pyhättö, jossa muinainen viisaus kohtaa modernin hoidon. Parantavaan ilmapiiriin sijoittuva kylpylä tarjoaa vieraille saunan, kuuman lähteen ja uima-altaan, jotka on varattu yksinomaan hotellivieraille, kylpylän jäsenille ja hoitovieraille. Kylpylässä on luonnonvalaistus, ja siellä on lämmin allas, jossa on sisäänvedettävä katto, ylellinen suihkukylpylä, japanilainen onsen, jossa käytetään vettä suoraan Itosta, sauna ja kuntosali. Ota aikaa rentoutumiseen ja virkistäytymiseen kylpylässä.

Hotel Chinzanso Tokiossa sijaitseva Esthetic Salon Guerlain Paris on puhdas autuuden paratiisi, joka ilmentää Guerlainin maailmankatsomusta. Vieraat otetaan vastaan amethystin ja valkoisen sävyisessä modernissa vastaanotossa, jonka jälkeen heidät johdatetaan hoito- ja rentoutumishuoneisiin, joissa lämpimät värit ja puun tekstuurit luovat viihtyisän ilmapiirin.

Kylpylä tarjoaa erilaisia parantavia hoitoja, joiden tavoitteena on lievittää väsymystä ja nuorentaa ihoa. Lahjakkaat terapeutit ovat omistautuneet vastaamaan jokaisen vieraan erityistarpeisiin. Kylpylä on avoinna kello 10.00-21.30. Varaa aikaa itsesi hemmotteluun Hotel Chinzanso Tokion modernissa kylpylässä, jossa voit rentoutua ja virkistyä parantavassa ilmapiirissä.
Näytä lisää
 
Conrad Osaka
Hotelli Osakassa
Kansai > Osaka > Osaka
9.0
Erinomainen
Alkaen $446
Alkaen $446
Kylpylähotelli
The Spa at Conrad Osaka tarjoaa erilaisia hierontavaihtoehtoja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja rentoutumaan, kuten kuumakivihoitoa ja heidän tunnusomaista jännityksenlievityshierontaa. Lisäksi voit hemmotella itseäsi kasvohoidoilla, vartalohoidoilla ja kynsihoidoilla Essentially You -kauneushoitolassa. Jokaiseen kylpyläkokemukseen sisältyy ilmaiset kevyet virvokkeet sekä pääsy rentoutumisloungeen ja kuivasaunaan. Kylpylässä on myös tarjolla valikoima muinaisten rituaalien innoittamia kylpyjä sekä vartalokuorintoja, jotka poistavat epäpuhtauksia ja antavat ihollesi terveen hehkun. Voit valita erilaisista hieronnoista, kuten kokovartalohieronnasta tai kohdennetusta jännityksen lievittämisestä hartioissa, niskassa ja jaloissa.
Näytä lisää
 
ANA InterContinental Beppu Resort & Spa, an IHG Hotel
Hotelli Beppu
Kyushu > Oita > Beppu
8.7
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
The Ritz-Carlton Kyoto
Hotelli Kiotossa
Kansai > Kioton prefektuuri > Suur-Kioto
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $1,207
Alkaen $1,207
Kylpylähotelli
Ritz-Carlton Kiotossa on ylellinen kylpylä, joka tarjoaa valikoiman paikallisten perinteiden innoittamia ja ESPAn ylellisillä tuotteilla valmistettuja hoitoja. Kylpylässä on seitsemän hoitohuonetta, joista yksi on spa-sviitti, sekä rentoutumishuone ja 20-metrinen uima-allas. Vieraat voivat rentoutua höyry- tai kuivasaunassa tai nauttia kupin vihreää Matcha-teetä. Kylpylän tunnusomaiseen Ryokucha Serenity Ritual -hoitoon käytetään antioksidanttipitoisia vihreän teen lehtiä Kioton Ujin alueelta, kun taas Kyoto Bamboo Ritual -hoidossa käytetään lämmitettyjä bambunvarsia ja lämmintä öljyä joustavuuden parantamiseksi. Ultimate Body Experience -vartalokokemuksessa yhdistyvät vartalokääre ja hieronta, ja Higashiyama Vigor -hoidossa käytetään tehokkaita ESPAn eteerisiä öljyjä ja lämpimiä vulkaanisia kiviä vapauttamaan kireiden lihasten jännitystilaa, sekä helpottamaan päänsärkyä ja silmien rasitusta.
Näytä lisää
 
Four Seasons Hotel Kyoto
Hotelli Kiotossa
Kansai > Kioton prefektuuri > Suur-Kioto
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $951
Alkaen $951
Kylpylähotelli
Four Seasons Hotel Kiotossa on yksi kaupungin suurimmista hotellikylpylöistä, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja virkistymään. Kylpylässä on kaksi kerrosta, ja siellä on 20-metrinen sisäuima-allas ja suuri poreallas sekä kuntosali sydän- ja voimaharjoittelua varten. Tässä luksuskylpylässä on seitsemän hoitohuonetta ja valikoima paketteja, signature-hoitoja, vartalohoitoja, hierontoja, kasvohoitoja ja hoitoja miehille, joten jokaiselle löytyy jotakin. Hotelli tarjoaa myös kynsipalveluita, joiden avulla voit täydentää rentoutumismatkasi. Kylpylän suosituimpiin hoitoihin kuuluu Tatcha Akari Golden Glow -kasvohoito, joka parantaa ihon luonnollista heleyttä ikiaikaisilla kasviperäisillä kasveilla ja vuosisatoja vanhoilla japanilaisilla akupainetekniikoilla. Zen Mind and Spirit -hoidossa käytetään koko kehon terapeuttisia hierontoja ja rauhoittavaa sake-kylpyä, jotta voit löytää oman zenisi.
Näytä lisää
 
The Busena Terrace
Hotelli Nago
Kyushu > Okinawa > Nago
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $275
Alkaen $275
Kylpylähotelli
Busena Terrace Spa on rauhallinen keidas, joka tarjoaa täydellisen rentoutumis- ja kauneuskokemuksen Okinawan rantalomakohteen vieraille. Kylpylässä on tarjolla THALGO-tuotteita, jotka ovat peräisin merestä ja jotka tunnetaan rauhoittavista ja nuorentavista ominaisuuksistaan. Trooppisen valon ja aaltojen äänien ympäröimänä kylpylän poikkeuksellinen ympäristö antaa vieraille mahdollisuuden rentoutua täysin ja antaa meren voiman parantaa mielensä ja kehonsa. Kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja, kuten vartalohoitoja, kasvohoitoja ja lisähoitoja, jotka kaikki on suunniteltu auttamaan vieraita tuntemaan olonsa nuorekkaaksi ja virkistyneeksi. Busena Terrace Spa on täydellinen pakopaikka niille, jotka haluavat rentoutua ja virkistyä Okinawan kauniissa ympäristössä.
Näytä lisää
 
Hilton Tokyo Bay
Lomakeskus Tokiossa
Kanto > Tokio > Chiyoda
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $151
Alkaen $151
Kylpylähotelli
Hilton Tokyo Bay tarjoaa virkistävän kylpyläkokemuksen vieraille, jotka haluavat rentoutua ja rentoutua. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja, kuten hierontoja, kauneuspalveluja ja vartalohoitoja. Vieraat voivat valita useista hierontavaihtoehdoista, kuten selkä-, jalka-, kokovartalo-, käsi- ja päähieronnasta sekä niskahieronnasta.

Kylpylä tarjoaa myös erilaisia kauneuspalveluja, kuten kasvohoitoja, vartalokääreitä ja valohoitoa, jotka auttavat parantamaan ihoa ja jättävät virkistyneen olon. Vieraiden käytettävissä on myös kuntokeskus, jossa on erilaisia laitteita ja mukavuuksia, kuten sauna ja poreallas.

Kylpylätiloihin kuuluu myös spa rentoutumisalue ja pukuhuoneet vieraiden käyttöön. Vieraat voivat myös hyödyntää kylpylän uima-allasta ja aurinkotuoleja.

Kaiken kaikkiaan Hilton Tokyo Bayn kylpylä tarjoaa rentouttavan ja virkistävän kokemuksen vieraille, jotka haluavat rentoutua ja hemmotella itseään. Etsitpä sitten hierontaa tai kauneushoitoa, kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin.
Näytä lisää
 
InterContinental Yokohama Grand, an IHG Hotel
Hotelli Yokohamassa
Kanto > Kanagawa > Jokohama
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $114
Alkaen $114
Kylpylähotelli
InterContinental Yokohama Grand, IHG-hotelli, tarjoaa ylellisen spa-kokemuksen, jossa on erilaisia palveluja ja tiloja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja virkistymään. Kylpylässä on yksityinen tila, josta on panoraamanäkymät merelle, ja voit paeta arkea ja kokea täydellisen rentoutumisen mielelle ja keholle.

Kauneuspalveluihin kuuluvat vartalokuorinnat, vartalohoidot, vartalokääreet, kasvohoidot, hiusten värjäys, hiustenleikkaukset, hiusten muotoilu ja hiushoidot. Kuntokeskus tarjoaa erilaisia kuntoilumahdollisuuksia, ja siellä on erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille.

Asiakkaat voivat myös hemmotella itseään porealtaassa, meikkipalveluissa ja hieronnassa. Kylpylässä on myös rentoutumisalue ja uima-allas.
Näytä lisää
 
Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi
Hotelli Tokiossa
Kanto > Tokio > Chiyoda
9.0
Erinomainen
Alkaen $713
Alkaen $713
Kylpylähotelli
Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachissa tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen vieraille, jotka haluavat rentoutua ja virkistyä. Tarjolla on laaja valikoima hierontoja ja vartalohoitoja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja palautumaan. Kylpylä tarjoaa myös kehittyneitä kauneuskasvohoitoja, tunnusomaisia rituaaleja ja räätälöityjä spa-matkoja miehille. Jos sinulla on vähän aikaa, tarjolla on myös nopeita täydennyshoitoja, jotka sopivat mihin tahansa aikatauluun. Vieraat voivat myös muokata kylpylämatkaansa yksilöllisellä kauneus- ja hyvinvointihoitojen yhdistelmällä. Hotellin ylellisissä ihonhoitohoidoissa käytetään Valmontin tuotteita, jotka auttavat nuorentamaan ihoasi.

Kylpyläpalveluiden lisäksi hotelli tarjoaa myös hyvinvointipalveluita, kuten sisäuima-altaan, personal trainingin ja joogatunteja. Asiakkaat voivat viedä treeninsä veteen tai vain nauttia rauhallisesta uinnista lämmitetyssä uima-altaassa, jota kehystävät energisoivat näkymät ja luonnonvalo. Hotelli tarjoaa myös Moving Into Stillness -hyvinvointityöpajoja, jotka auttavat sinua matkustamaan pois Tokion vilkkaasta kaupunkielämästä ja siirtämään tietoisuutesi sisäänpäin.

Vierailijoille, jotka haluavat kokea kylpylän ilman yöpymistä, hotelli tarjoaa myös päiväpassin, joka sisältää 120 minuutin käytön uima-altaassa ja Ofuro-tiloissa (japanilaiset kylvyt). Hotellin vesi- ja lämpölaitokset, mukaan lukien höyrysaunat ja Ofuro, ovat käytettävissä sekä miesten että naisten pukuhuoneissa, mikä tehostaa hyvinvointimatkaasi.
Näytä lisää
 
IKI RETREAT by Onko Chishin
Ryokan-majoitus Iki
Kyushu > Nagasaki > Iki
8.8
Erinomainen
Alkaen $563
Alkaen $563
Kylpylähotelli Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet) - Numero: 1
Yksityinen kylpyamme (-ammeet) - Numero: 1
Kuntosali
Kylpylätilojen aukioloajat: 06:00 - 00:00
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: フィットネスジム:無料/温泉:料金 30分3,300円(税込)
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Hiushoidot
Signature-hoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Jalkahieronta
Äitiyshieronta
Vartalokuorinta
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: 06:00 - 00:00
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
パッケージ料金
ボディ&ミニフェイシャル パッケージ
90分 29,700円(税込)
120分 38,500円(税込)

リフレッシュボディスクラブ&トリートメント パッケージ
90分 29,700円(税込)
120分 38,500円(税込)

その他のメニューもあります
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Kyllä
Haluaisitko korostaa, lisätä tai selventää jotakin?
ヨガプログラムの用意がございます。
Näytä lisää
 
The Ritz-Carlton, Tokyo
Hotelli Tokiossa
Kanto > Tokio > Chiyoda
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $913
Alkaen $913
Kylpylähotelli
The Ritz-Carlton, Tokyo tarjoaa spa-kokemuksen, jossa yhdistyvät itäiset ja länsimaiset perinteet. Kylpylä sijaitsee 46. kerroksessa 21 528 neliöjalkaa, ja vieraita odottavat panoraamanäkymät Tokion horisonttiin. Kylpylä tarjoaa erilaisia innovatiivisia hoitoja, kuten Sakura-hoidon, jossa käytetään ruusukvartsikiteitä ja eteerisiä öljyjä rentoutumisen edistämiseksi, sekä Zenrenity-hoidon, joka puhdistaa kehoa kasvipohjaisilla tuotteilla ja merilevällä. Kylpylä tarjoaa myös kasvohoitoja ja erityisen hoitovalikon miehille.

Kylpylässä on myös täyden palvelun kauneushoitola, 24h-kuntosali, 20-metrinen sisäuima-allas sekä erilaisia saunoja, suihkuja ja kylpyjä. Tarjolla on muun muassa Sakura-hoito, Bastien's Foot Care, Nourished Glow, Synactif Intensive Purifying Facial ja The Men's Massage.
Näytä lisää
 
ANA InterContinental Manza Beach Resort, an IHG Hotel
Lomakeskus Onnassa
Kyushu > Okinawa > Onna
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $146
Alkaen $146
Kylpylähotelli
ANA InterContinental Manza Beach Resortissa, IHG-hotellissa, sijaitseva Urumo Spa tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja virkistää kehoaan ja mieltään erilaisilla hoidoilla ja terapioilla. Okinawan luonnonkauneuden ja sen kristallinkirkkaan meriveden parantavien ominaisuuksien innoittamana kylpylä tarjoaa laajan palveluvalikoiman, johon kuuluu hierontoja, kasvohoitoja ja vartalokääreitä. Urumo Spa sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa, ja se on avoinna kello 14:30-23:00. Erilaisilla terapeuttisilla hieronnoilla, energisoivilla hoidoilla ja painetekniikoilla kylpylän ammattitaitoiset terapeutit auttavat vieraita vapauttamaan lihasjännityksiä ja stressiä. Jos haluat rentoutua ja rentoutua ANA InterContinental Manza Beach Resort -hotellissa ollessasi, muista käydä Urumo Spa -kylpylässä ja tutustua Okinawan kylpylä- ja hyvinvointikulttuurin salaisuuksiin.
Näytä lisää
 
Hotel Orion Motobu Resort & Spa
Lomakeskus Motobussa
Kyushu > Okinawa > Motobu
8.9
Erinomainen
Alkaen $171
Alkaen $171
Kylpylähotelli
Hotel Orion Motobu Resort & Spa tarjoaa maailmankuulun thalassokylpylän, Thalasso Spa Belle Merin. Tässä ranskalaistyylisessä kylpylässä hyödynnetään Okinawan ikivanhan, yli 200 miljoonaa vuotta vanhan meriveden luonnollisia parantavia ominaisuuksia mielen, kehon ja sielun virkistämiseksi ja nuorentamiseksi. Kylpylä on tarkoitettu vain 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille, ja jos sinulla on terveysongelmia, on suositeltavaa neuvotella kylpylän kanssa etukäteen. Kylpylän palveluihin kuuluvat Ryukyu-muinainen merivesialtaat ja -sauna, rentoutumisallas ja -sauna, elintärkeä retkipaketti, aerosolitorkku, Argo hammam, hammam-kuorinta ja erilaisia kylpylähoitovaihtoehtoja. Näihin hoitoihin kuuluvat Ryukyu ancient seawater twin jet -kylpyamme, ranskalainen leväpakkaus, Kucha-pakkaus, Predia Salt -vartalokuorinta, aromahieronta, polynesialainen käsihieronta, kasvohoito ja kosteuttava ihonhoito sekä kasvoille että vartalolle. Kylpylä on avoinna tiistaista lauantaihin klo 9:00-18:00, ja se sijaitsee Club Wingin ensimmäisessä kerroksessa.
Näytä lisää
 
Fuji Speedway Hotel, The Unbound Collection by Hyatt
Hotelli Oyama
Chubu > Shizuoka > Oyama
9.5
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (889)
 •     Pysäköinti (722)
 •     Perhe (515)
 •     Bisnes (371)
 •     Ilmainen Wi-Fi (365)
 •     Romanttinen (345)
 •     Kolme tähteä (295)
 •     Luksus (287)
 •     Esteetön (272)
 •     Häämatka (271)
 •     Uima-allas (234)
 •     Neljä tähteä (233)
 •     Kuntosali (210)
 •     Pieni (207)
 •     Viisi tähteä (151)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (139)
 •     Ulkouima-allas (131)
 •     Sisäuima-allas (127)
 •     Ympäristöystävällinen (112)
 •     Yöelämä (106)
 •     Golf (100)
 •     Lämmitetty uima-allas (64)
 •     Ranta (61)
 •     Vain Aikuisille (61)
 •     Tennis (60)
 •     Jooga (56)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (46)
 •     Ranta-alue (42)
 •     Pilvenpiirtäjä (36)
 •     Hiihto - Laskettelu (34)
 •     Koiraystävällinen (31)
 •     Liukumäki uima-allas (26)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (21)
 •     Infinity uima-allas (15)
 •     Lastenallas (15)
 •     Budget (13)
 •     Boutique (10)
 •     Ski in Ski out (8)
 •     Yksityinen uima-allas (6)
 •     Huoneet poreammeella (6)
 •     Leppoisa Joki (6)
 •     Vesipuisto (4)
 •     Aallokko uima-allas (4)
 •     Terveys & Turvallisuus (2)
 •     Historiallinen (2)
 •     Koirapuistoalue (1)
 •     Uima-allas katolla (1)
 •     Kelluva Villa (1)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset