8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $281
Alkaen $281
Kylpylähotelli
Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Span Nā Ho'ōla Spa tarjoaa rauhallisen ja virkistävän kokemuksen, joka on saanut inspiraationsa Havaijin kulttuurin perinteistä ja käytännöistä. Kylpylästä on upeat näkymät ikoniselle Waikīkī Beachille, ja se tarjoaa erilaisia vartalohoitoja ja hierontoja, joissa käytetään luonnollisia, ravitsevia ainesosia, jotka ovat peräisin maasta ja merestä. Kun rentoudut ja rentoudut, voit ihailla rantaan törmäävien aaltojen kauneutta - näky, joka on aikoinaan varattu Havaijin kuninkaallisille. Koe menneisyyden ja nykyisyyden pyhät perinteet Nā Ho'ola -kylpylässä, joka on avoinna päivittäin kello 9-17.
Näytä lisää
 
Halekulani
Lomakeskus Waikiki
9.4
Erinomainen
Alkaen $663
Alkaen $663
Kylpylähotelli
Halekulani tunnetaan ylellisestä majoituksestaan ja yksilöllisestä palvelustaan henkeäsalpaavassa ympäristössä. Hotelli on ottanut käyttöön kehittyneen ja kiitosta saaneen, Art of Wellbeing -hyvinvointikonseptin.Tässä uudessa lähestymistavassa hyvinvointiin yhdistyvät ruokakulttuurin, liikunnan, luonnon, kylpylän, unen ja kulttuurin elementit, jotta voidaan tarjota ainutlaatuisia, syvälle vaikuttavia elämyksiä, jotka inspiroivat älyä, ihmettelyä ja emotionaalista hyvinvointia. Art of Wellbeing kokonaisuus on kuukausittainen koulutussarja, jossa keskitytään muun muassa ravitsemukseen, liikuntaan ja tunneterveyteen sekä tasapainoa ja elinvoimaa edistäviin ikivanhoihin käytäntöihin. Tämän lisäksi Halekulani tarjoaa myös kehonhuolto- ja kauneuspalveluja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan ja uudistumaan.
Näytä lisää
 
The Kahala Hotel and Resort
Lomakeskus Honolulussa
9.1
Erinomainen
Alkaen $467
Alkaen $467
Kylpylähotelli
Kahala Spa The Kahala Hotel and Resortissa tarjoaa ylellisen ja yksityisen paikan, jossa vieraat voivat rentoutua ja virkistyä. Kylpylässä on yhdeksän tilavaa hoitohuonetta, joissa jokaisessa on rentoutumisalue, suihku, kylpyamme, henkilökohtainen pukuhuone ja vaatekaappi, jotta saat mahdollisimman paljon yksityisyyttä kylpyläkokemuksesi aikana. Kylpylän hoidot ovat saaneet inspiraationsa Havaijin kulttuurin ikivanhoista perinteistä ja niissä on käytetty eri puolilta maailmaa peräisin olevia tekniikoita, ja ne on räätälöity jokaisen vieraan yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Allekirjoitushoidot alkavat jalkarituaalilla, ja ne on suunniteltu vangitsemaan Havaijin rikkaan historian ja henkisen energian ydin. Kylpylän terapeutit hallitsevat useita aitoja maailmanlaajuisia parantavia tekniikoita, ja he ovat omistautuneet tarjoamaan henkilökohtaisen ja rentouttavan kokemuksen jokaiselle vieraalle.
Näytä lisää
 
Halepuna Waikiki by Halekulani
Hotelli Waikiki
9.0
Erinomainen
Alkaen $339
Alkaen $339
Kylpylähotelli
Halepuna Waikiki by Halekulani tarjoaa vieraille valikoiman eksklusiivisia kylpylä- ja kampaamohoitoja, kuten Morning Glory Facial -kasvohoidon, joka on saanut inspiraationsa hotellin tunnusomaisesta kukasta. Lisämukavuutta ja rentoutumista tarjoavat myös sviitti- ja cabana-palvelut. Halusitpa sitten ylellistä kasvohoitoa tai rentouttavaa hierontaa mukavasti omassa huoneessasi tai cabanassasi, Halepuna Waikiki tarjoaa sinulle kaiken mahdollisen.
Näytä lisää
 
Waikiki Beach Marriott Resort & Spa
Lomakeskus Waikiki
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $348
Alkaen $348
Kylpylähotelli
Waikiki Beach Marriott Resort & Spa -hotellissa sijaitseva Royal Kaila Spa tarjoaa laajan valikoiman palveluja ja hoitoja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan ja virkistymään. Hieronnoista ja vartalokääreistä kasvohoitoihin ja vahaukseen Royal Kaila Span ammattitaitoiset terapeutit tarjoavat parantavia ja rentouttavia kokemuksia seesteisessä ympäristössä. Halusitpa sitten hemmotella parihieronnalla tai kokeilla ayurveda-hoitoa, Royal Kaila Spa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kylpylä on avoinna joka päivä kello 9:00-18:00, ja ajanvaraus on tarpeen.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $435
Alkaen $435
Kylpylähotelli
Waikikin sydämessä sijaitseva The Royal Hawaiian, A Luxury Collection Resort, Waikiki tarjoaa vieraille mahdollisuuden kokea Abhasa Spa -kylpylän rauhallinen trooppinen puutarha. Abhasa Spa on O'ahun ainoa kylpylä, joka tarjoaa näin ylellisiä hoitoja tämäntyyppisessä ympäristössä, ja siellä on ulkohyttejä, höyrysaunoja, poreallas, suihkuja ja aromaattista teetä vieraiden nautittavaksi. Kylpylän hoitovalikoima sisältää erilaisia vaihtoehtoja, kuten klassisia ja paikallisia hierontatyylejä, perinteisiä ja trooppisia kasvohoitoja, vartalokääreitä ja kääreitä sekä hius- ja kynsihoitopalveluja.
Näytä lisää
 
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $474
Alkaen $474
Kylpylähotelli
Hilton Grand Vacation Club The Grand Islander Waikiki Honolulu tarjoaa täyden palvelun kylpylän, joka tarjoaa erilaisia palveluja ja tiloja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan ja virkistymään lomansa aikana. Kylpylä tarjoaa hierontaan keskittyviä selkä-, kokovartalo-, pari-, jalka-, käsi-, pää- ja niskahierontoja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan. Hieronnan lisäksi kylpylä tarjoaa myös kauneuspalveluja, kuten hiusten leikkauksia, muotoilua, manikyyrejä ja pedikyyrejä. Kylpyläkokemuksen parantamiseksi hotellissa on myös kuntokeskus, kuntosali- ja spa-pukuhuoneet, poreallas/jacuzzi, sauna ja uima-allas. Kylpylässä on myös spa lounge/rentoutumisalue, jossa asiakkaat voivat rentoutua.
Näytä lisää
 
Four Seasons Resort Oahu at Ko Olina
Lomakeskus Kapolei
9.2
Erinomainen
Alkaen $904
Alkaen $904
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Ranta-alue hotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $352
Alkaen $352
Kylpylähotelli
Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa, Waikiki Beach -hotellissa sijaitsee Moana Lani Spa, ylellinen päiväkylpylä, joka on Waikikin ainoa meren äärellä sijaitseva kylpylä. Tämä kylpylä tarjoaa erilaisia luovia hoitoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa perinteisistä havaijilaisista parantavista tekniikoista, ja se on täydellinen paikka löytää rauha ja hiljaisuus. Moana Lani Spa on avoinna päivittäin klo 9.00-18.00, ja se tarjoaa erilaisia palveluja ja mukavuuksia, kuten vartalokuorintoja, parihierontoja, kasvohoitoja, hierontoja sekä erilliset miesten ja naisten oleskelutilat. Heavenly Spa by Westin™ -kylpylässä asiakkaat voivat odottaa korkeinta mahdollista rentoutumista ja virkistymistä.
Näytä lisää
 
7.7
Hyvä
Alkaen $314
Alkaen $314
Kylpylähotelli
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort tarjoaa vierailleen mahdollisuuden rentoutua ja virkistyä täyden palvelun kylpylässä. Monipuolisten palvelujen ja tilojen ansiosta asiakkaat voivat valita kauneuspalveluista, vartalokääreistä, hiusten värjäyksestä, leikkauksista, muotoilusta ja hoidoista sekä manikyyreistä ja pedikyyreistä. Kylpylässä on myös kuntokeskus, jossa on kursseja ja kuntosalipukuhuoneita, sekä poreallas/jakuzzi, sauna ja uima-allas. Asiakkaat voivat myös hyödyntää allas- ja rantapyyhkeitä, aurinkotuoleja tai rantatuoleja ja aurinkovarjoja. Kylpylä tarjoaa erilaisia kylpylä- ja hyvinvointipaketteja, ja siellä on spa-aulabaari/rentoutumisalue ja höyrysauna, joissa vieraat voivat rentoutua. Joistakin kylpylän palveluista ja tiloista saatetaan veloittaa lisämaksu.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $408
Alkaen $408
Kylpylähotelli
Hilton Grand Vacations Club Grand Waikikian Honolulussa on täyden palvelun kylpylä, joka tarjoaa vieraille erilaisia palveluja ja tiloja, jotka auttavat heitä rentoutumaan ja virkistymään lomansa aikana. Kylpylä tarjoaa hierontaan keskittyviä selkä-, kokovartalo-, pari-, jalka-, käsi-, pää- ja niskahierontoja, jotka auttavat vieraita rentoutumaan. Hieronnan lisäksi kylpylä tarjoaa myös kauneuspalveluja, kuten hiusten leikkauksia, muotoilua, manikyyrejä ja pedikyyrejä. Kylpyläkokemuksen parantamiseksi hotellissa on myös kuntokeskus, jossa on kuntosalipukuhuoneet, poreallas/jakuzzi ja uima-allas. Vieraiden käytettävissä on myös uima-allas- ja rantapyyhkeitä, aurinkotuoleja tai rantatuoleja ja aurinkovarjoja. Kylpylä tarjoaa erilaisia kylpylä- ja hyvinvointipaketteja, ja siellä on spa-aulabaari/rentoutumisalue, jossa vieraat voivat rentoutua. Joistakin kylpylän palveluista ja tiloista voidaan veloittaa lisämaksu.
Näytä lisää
 
7.2
Hyvä
Alkaen $211
Alkaen $211
Kylpylähotelli
Koe äärimmäinen rentoutuminen ja nuorentaminen Spa Pure Waikikissa, joka sijaitsee Courtyard by Marriott Waikiki Beach -hotellissa. Tämä kylpylä tarjoaa erilaisia yksilöllisiä wellness-hoitoja, kuten merihierontoja, kasvohoitoja ja parafiinikäsittelyjä, ja se on täydellinen paikka vetäytyä, palautua ja tasapainottua. Kylpylä on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, ja se tarjoaa spa-partyja ja pariskuntien erikoisuuksia. Palveluihin, hoitoihin ja mukavuuksiin kuuluvat vartalokuorinnat, vartalokääreet, parihieronnat, kasvohoidot, jalkakylvyt, hieronnat ja terapiakylvyt. Kylpylä on avoinna päivittäin kello 9:00-21:00, ja ajanvaraus on tarpeen. Ota aikaa hemmotella itseäsi ja rentoutua Spa Pure Waikikissa.
Näytä lisää
 
Turtle Bay Resort
Lomakeskus Kahukussa
9.1
Erinomainen
Alkaen $767
Alkaen $767
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Häämatkahotelli


Luksushotelli


Näytä lisää
 
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $408
Alkaen $408
Kylpylähotelli
Hilton Grand Vacations Club at Hilton Hawaiian Village -hotellissa asiakkaat voivat ottaa aikaa hyvinvointiin Mandara Spa -kylpylässä ja kuntokeskuksessa. Tämä kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja hieronnasta meikkaukseen, ja se on täydellinen paikka rentoutua ja virkistyä. Mandara Spa on Waikikin suurin kylpylä, ja se on erikoistunut balilaistyylisiin palveluihin ja havaijilaisiin kylpylähoitoihin. Yksittäiset hoitohuoneet ja parihuoneet ovat käytettävissä, jotta asiakkaat voivat nauttia yksilöllisestä spa-kokemuksesta. Kylpylä on avoinna päivittäin kello 10:00-18:00, ja se tarjoaa erilaisia elvyttäviä hoitoja, kuten ruotsalaisia ja havaijilaisia Lomi Lomi -hierontoja, balilaistyylisiä palveluja sekä hoitoja, joissa käytetään tuoksuvia aasialaisia mausteita ja öljyjä. Hieronnan ja kauneushoitojen lisäksi kylpylä tarjoaa myös erilaisia hiuspalveluja, vahausta, manikyyrejä ja pedikyyrejä. Asiakkaat voivat myös luoda kylpyläkokemuksensa uudelleen kotona spa-putiikissa saatavilla olevien tuotteiden avulla. Lomakeskuksen kuntokeskus tarjoaa uusimmat kuntoiluvälineet niille, jotka haluavat ylläpitää kuntorutiiniaan.
Näytä lisää
 
Trump International Hotel Waikiki
Hotelli Waikiki
9.3
Erinomainen
Alkaen $343
Alkaen $343
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli uima-altaalla

Infinity uima-allas    Panoraamamaisema uima-allas    Ulkouima-allas  


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
Imperial Hawaii Resort
Hotelli Waikiki
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $190
Alkaen $190
Kylpylähotelli
Imperial Hawaii Resort tarjoaa erilaisia kylpyläpalveluita, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja virkistymään lomasi aikana. Toisessa kerroksessa sijaitseva Aloha Therapy Massage tarjoaa erilaisia hierontahoitoja, jotka auttavat sinua rentoutumaan. Lisäksi lomakeskuksessa on sauna kolmannessa kerroksessa, joka on avoinna kello 5:00-12:00, ja porealtaat kolmannessa kerroksessa, joka on avoinna kello 5:00-22:00. Niille, jotka haluavat ylläpitää kuntorutiinejaan, lomakeskus tarjoaa myös kolmannessa kerroksessa sijaitsevan kuntokeskuksen, joka on avoinna kello 5:00-22:00. Näiden mukavuuksien ansiosta Imperial Hawaii Resort on täydellinen paikka rentoutua ja latautua.
Näytä lisää
 
7.9
Hyvä
Alkaen $222
Alkaen $222
Kylpylähotelli
Ala Moana -hotellissa on ylellinen kylpylä, Dada Salon & Spa, joka sijaitsee hotellin kolmannessa kerroksessa. Tämä 'One Stop Shop' tarjoaa laajan valikoiman henkilökohtaisia hoitopalveluja, kuten hierontaa, kasvohoitoja, hiusten muotoilua, manikyyrejä ja paljon muuta. Salongissa on 40 stylisti- ja 16 hiustenpesupistettä sekä kuusi Aasian inspiroimaa 'Head Spa' -sänkyä. Dada Salon & Spa on varustettu Havaijin parhailla stylisteillä ja tarjoaa eksklusiivisia hiustenhoitotuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä. Hiuspalveluiden lisäksi kylpylä tarjoaa myös erilaisia hoitoja, kuten kasvohoitoja, kestomeikkiä, vahausta, ihohoitoja ja hierontaa. Kynsienhoitoa varten Nails by Bellissima Hawaii Nails & Beauty sijaitsee kylpylän sisällä. Lääketieteellisiä tarpeita varten kylpylässä sijaitsee myös Ala Moana Walk-In Medical Clinic, joka tarjoaa hoitoja, kuten Botoxia, ihotäyteaineita ja kiireellisiä hoitopalveluja.
Näytä lisää
 
'Alohilani Resort Waikiki Beach
Hotelli Waikiki
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $319
Alkaen $319
Kylpylähotelli
Alohilani Resort Waikiki Beach tarjoaa erilaisia wellness-kokemuksia Fit Waikiki Health and Fitness Clubissa ja Spa U'ilanissa. Fit Waikiki Club on Waikikin uusi, energinen hyvinvointilaitos, kun taas Spa U'ilani tarjoaa erilaisia ylellisiä hierontoja ja kasvohoitoja ammattitaitoisten ammattilaisten toimesta. Kylpylän hierontahoitoihin kuuluvat ruotsalainen, Lomi Lomi, Deep Tissue, Prenatal ja kylpylän tunnusomainen U'ilani-hieronta, joka sisältää aromaterapiaa, lämpimiä kiviä ja CBD-hierontaöljyä. Kasvohoitoihin kuuluvat Express Hydrogel, Enzyme, C-ESTA, Marini Luminate, Retinol Plus ja räätälöitävä Desembre-kasvohoito. Saatavilla on myös lisäpalveluja, kuten nuorentava silmähoito, huulihoito, kasvohieronta ja hydrogeelinaamio. Spa sijaitsee Fit Waikikissa sijaitsevan Seascapen kolmannessa kerroksessa, ja se on avoinna päivittäin kello 10:00-18:00.
Näytä lisää
 
Marriott's Ko Olina Beach Club
Lomakeskus Kapolei
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $510
Alkaen $510
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Aulani, A Disney Resort & Spa
Lomakeskus Kapolei
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $759
Alkaen $759
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Ranta-alue hotelli


Hotelli uima-altaalla

Infinity uima-allas    Lastenallas    Panoraamamaisema uima-allas    Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (27)
 •     Uima-allas (26)
 •     Perhe (26)
 •     Ulkouima-allas (25)
 •     Pysäköinti (24)
 •     Ranta (24)
 •     Häämatka (24)
 •     Luksus (24)
 •     Romanttinen (23)
 •     Kuntosali (23)
 •     Bisnes (22)
 •     Esteetön (21)
 •     Ympäristöystävällinen (19)
 •     Golf (18)
 •     Yöelämä (17)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (15)
 •     Ranta-alue (15)
 •     Neljä tähteä (13)
 •     Lämmitetty uima-allas (13)
 •     Jooga (11)
 •     Viisi tähteä (9)
 •     Ilmainen Wi-Fi (8)
 •     Pilvenpiirtäjä (7)
 •     Koiraystävällinen (5)
 •     Infinity uima-allas (5)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (4)
 •     Liukumäki uima-allas (4)
 •     Lastenallas (4)
 •     Tennis (4)
 •     Historiallinen (3)
 •     Uima-allas katolla (3)
 •     Pieni (2)
 •     Kolme tähteä (2)
 •     Huoneet poreammeella (1)
 •     Yksityinen uima-allas (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset