Grand Hyatt Fukuoka
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $140
Alkaen $140
Kylpylähotelli
Grand Hyatt Fukuoka tarjoaa ylellisen spa-kokemuksen, joka vie sinut rentoutumisen ja nuorentumisen tilaan. Valitse erilaisista hoidoista, joissa käytetään aromaattista öljyä tai Shiatsu-hierontaa kehon epätasapainon korjaamiseksi. Comfort-hoidossa yhdistyvät tuoksuva aromaattinen öljy ja miellyttävä stimulaatio, kun taas Soothing-hoidossa käytetään aromaterapiaa, joka auttaa sinua rentoutumaan ja rentoutumaan. Valitse suosikkisi kukka-, sitrus- tai puumainen aromaattinen öljy ja muokkaa kokemuksesi. Toiminta-aika on arkisin klo 14.00-20.00 ja sunnuntaisin ja kansallisina juhlapäivinä klo 14.00-19.00, joten sinulla on runsaasti aikaa hemmotella itseäsi ansaitsemallasi hemmottelulla.
Näytä lisää
 
The358 SORA
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
9.0
Erinomainen
Kylpylähotelli
358 SORA tarjoaa vieraille ainutlaatuisen kylpyläkokemuksen, joka on todella ainutlaatuinen sen upeiden taivaalta avautuvien näkymien ansiosta. Tilava kylpytalo ja ulkokylpytilat sijaitsevat korkeammassa kerroksessa, josta avautuvat panoraamanäkymät Japaninmerelle ja Hakatan lahdelle. Luonnon kuumissa lähteissä nautitun virkistävän kylvyn jälkeen vieraat voivat rentoutua tilavassa oleskelutilassa, joka on varustettu hierontatuoleilla, jääpalakoneilla ja myyntiautomaateilla. Ne, jotka etsivät kattavampaa tapaa levätä, voivat saunan lisäksi käyttää kylpylän yksityisiä kylpyjä, jotka tunnetaan nimillä HOSHI ja TSUKI. 358 SORA on ihanteellinen tila, halusitpa sitten mieluummin rentoutua kuumissa lähteissä tai tarvitsitpa vain taukoa rentoutumisalueella.
Näytä lisää
 
The Luigans Spa and Resort
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $82
Alkaen $82
Kylpylähotelli
Luigans Spa and Resort sijaitsee rauhallisessa ympäristössä meren ja vehreyden ympäröimänä. Kylpylä tarjoaa hoitoja tunnetulta ranskalaiselta YON-KA-tuotemerkiltä, joka tunnetaan kasvitieteilijöiden kehittämistä terapeuttisiin tarkoituksiin käytettävistä tuotteista. Haute couture -hoidot räätälöidään kullekin yksilöllisesti ottaen huomioon ihon senhetkinen kunto ja huolenaiheet sekä vuodenaikaan perustuvat sopivat tuotteet ja menetelmät. Hoidossa käytetään viiden eteerisen öljyn, muun muassa laventelin, geraniumin, rosmariinin, sypressin ja timjamin, sekoitusta, jolla puututaan ihon tarpeisiin ja ongelmiin niiden juurilla. Hoitohuoneet on sisustettu luonnollisilla, maanläheisillä väreillä ja materiaaleilla, kuten rottingilla ja hampulla, ja vaihtoehtoja ovat yhden hengen huoneet ja kahden hengen huoneet pariskunnille. Lomakeskuksessa on myös oma kylpylämajoituskerros, jossa vieraat voivat rentoutua ja virkistäytyä täysin lomansa aikana.
Näytä lisää
 
Hilton Fukuoka Sea Hawk
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $136
Alkaen $136
Kylpylähotelli
Hilton Fukuoka Sea Hawkissa on ylellinen kylpylä- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa erilaisia palveluja ja tiloja rentoutumiseen ja virkistymiseen. Kuntokeskuksesta ja porealtaasta hierontapalveluihin ja saunaan löytyy jokaiselle jotakin. Yleisessä kylpylässä ja kylpylätiloissa voit kylpeä ja rentoutua, kun taas spa-aulassa ja rentoutumisalueella on rauhallinen tila, jossa voit rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Hotellissa on myös uima-allas, joka sopii täydellisesti virkistävään uintiin. Jos haluat hemmotella itseäsi, hotelli tarjoaa lisämaksullisia palveluita, kuten hierontaa ja pääsyä kylpylä- ja wellness-keskukseen. Halusitpa sitten hikoilla kuntokeskuksessa tai rentoutua saunassa, Hilton Fukuoka Sea Hawk tarjoaa jotain juuri sinulle.
Näytä lisää
 
Miyako Hotel Hakata
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
9.0
Erinomainen
Alkaen $139
Alkaen $139
Kylpylähotelli
Miyako Hotel Hakatan Spa Lucida tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen ja erilaisia mukavuuksia. Kylpylä sijaitsee ylimmässä kerroksessa, ja siellä on upea vesiputous. Asiakkaat voivat nauttia sisäkylvyistä ja saunasta tai rentoutua ulkoaltaalla virvokkeiden äärellä. Ulkona sijaitsevassa spa-alueessa on viherkasveja, vettä ja valoa katolla, ja siihen kuuluu suihkukylpyammeella varustettu uima-allas ja miniallas, joissa hyödynnetään paikan päällä olevaa kuumaa lähdettä. Sisäkylpylässä käytetään myös luonnollista kuumaa lähdettä, ja sen lasiseinästä on näkymät Fukuokan lentokentälle. Miesten kylpylässä on kuivasauna ja naisten kylpylässä höyrysauna. Molemmissa sisäkylpylöissä on myös vesikylpylä ja pukuhuoneet sekä meikkihuone ja kylmävesikone.
Näytä lisää
 
Rihga Royal Hotel Kokura Fukuoka
Kitakyushu
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $54
Alkaen $54
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Romanttinen hotelli


Yöelämä-hotelli


Näytä lisää
 
The358 UMI
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
8.3
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
358 UMI:n kylpylän Taikai-kylpylä sijaitsee 10. kerroksessa, josta on henkeäsalpaavat näkymät Island City Fukuokaan. Asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä maisemista nauttien. Kylpylä on avoinna kello 5:00-9:00 ja 15:00-1:00, ja siinä on seitsemän hanakylpyä ja kaksi suihkua miesten ja naisten kylpylöissä.
Näytä lisää
 
Hotel Japanesque Fukuoka
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
6.8
Rated
Kylpylähotelli
Hotel Japanesque Fukuokan kylpylä tarjoaa aistikokemuksen sumusaunassa ja kuumassa kylvyssä, jotka sijaitsevat lämmitetyn uima-altaan vieressä. Rentoudu ja virkistäydy näissä ylellisissä mukavuuksissa lomasi aikana.
Näytä lisää
 
Sauna & Spa Hotel Avinel
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
Kylpylähotelli
Sauna & Spa Hotel Avinelin kylpylä on täydellinen paikka rentoutua ja virkistyä lomasi aikana. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja hemmotteluun ja virkistykseen, kuten saunan ja erilaisia kylpylähoitoja. Voit myös hemmotella itseäsi kylpyammeessa, joka on rentouttava ja ylellinen kokemus, joka auttaa sulattamaan stressin ja jännityksen pois. Halusitpa sitten rentoutua pitkän nähtävyyksien kiertelypäivän jälkeen tai vain hemmotella itseäsi hyvin ansaitulla itsehoidolla, Sauna & Spa Hotel Avinelin kylpylässä on jokaiselle jotakin. Voit varata hoidon tai viettää iltapäivän kylpytynnyrissä loikoillen ja antaa veden virkistävän voiman tehdä taikojaan mieleesi ja kehoosi.
Näytä lisää
 
Nishitetsu Hotel Croom Hakata
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $63
Alkaen $63
Kylpylähotelli
Nishitetsu Hotel Croom Hakatan kylpylä on täydellinen paikka rentoutua ja virkistyä lomasi aikana. Kylpylä tarjoaa erilaisia palveluja hemmotteluun ja virkistykseen, kuten hierontaa ja hierontatuolia. Jos kaipaat hieman ylimääräistä hemmottelua, spa tarjoaa myös hierontapalveluja lisämaksusta. Hieronnan lisäksi kylpylässä on yleinen kylpylä ja sauna, jossa voit kylpeä ja hikoilla jännitystä ja stressiä pois. Kylpylä- ja hyvinvointikeskus on täydellinen paikka rentoutua ja paeta arjen kiireitä.
Näytä lisää
 
Route Inn Grantia Dazaifu
Hotelli Dazaifu
Dazaifu
7.1
Hyvä
Alkaen $56
Alkaen $56
Kylpylähotelli
Route Inn Grantia Dazaifun Mikasa-no-yun kuuma lähde on Dazaifun kaupungin ainoa luonnollinen kuuma lähde. Sillä uskotaan olevan terapeuttisia ominaisuuksia useisiin vaivoihin, kuten hermosärkyyn, lihaskipuihin, nivelkipuihin, kylmäherkkyyteen ja muihin vaivoihin. Kuuma lähde on avoinna päiväretkikylpyihin ja erilaisiin tapahtumiin. Sisäkylpylät ovat tilavia ja rentouttavia, ja myös ulkokylpylöitä, kuten luolakylpyjä ja ulkoilmakylpyjä, on tarjolla. Avokylpylät ovat klassinen kuumavesikokemus, kun taas luolakylpylät tarjoavat salaperäisemmän tunnelman. Vieraita varten on myös luonnonkivestä tehty kalliokylpylä, jossa he voivat rentoutua. Kuumalähteessä on myös kalliokylpylä ja sauna sekä rentoutumishuone, jossa on sohvia ja televisioita. Kuuman lähteen tarjoamiin mukavuuksiin kuuluvat vartaloshampoo, voide, suihkumyssyt, kammat ja paljon muuta. Ota aikaa rentoutumiseen ja virkistäytymiseen Route Inn Grantia Dazaifun Mikasa-no-yun kuumassa lähteessä.
Näytä lisää
 
Dormy Inn Premium Hakata Canal City Mae
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $84
Alkaen $84
Kylpylähotelli
Dormy Inn Premium Hakata Canal City Maen kylpylä tarjoaa täydellisen paikan rentoutua ja rentoutua pitkän päivän jälkeen. Sodeminato no Yu -luonnon kuumassa lähteessä on ulkokylpyjä miehille ja naisille sekä sisäkylpyjä ja saunoja molemmille sukupuolille. Voit myös nauttia vesikylvystä ja parantavan musiikin rauhoittavista äänistä rentoutuessasi. Kylpylässä on myös pukuhuone, jossa on kaappeja, punnitusvaaka ja vaipanvaihtopöytä, sekä naisten pukuhuoneessa naisten pyykinpesunurkkaus. Luonnon kuuma lähde on avoinna kello 15:00-10:00 seuraavaan päivään, ja siellä on sisä- ja ulkokylpyjä sekä sauna ja vesikylpy. Ota aikaa rentoutua ja latautua Dormy Inn Premium Hakata Canal City Maen kylpylässä.
Näytä lisää
 
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $96
Alkaen $96
Kylpylähotelli
Agora Fukuoka Hilltop Hotel & Spa tarjoaa rauhalliset ja rentouttavat puitteet kokonaisvaltaisille terapiahoidoille, joiden tavoitteena on parantaa sekä kehoa että mieltä. Kylpylässä on kaksi yksityistä hoitohuonetta, joissa vieraat voivat kokea laadukkaan kokonaisvaltaisen kokonaisvaltaisen hoidon. Hoidot ovat saatavilla klo 10:00-12:00, ja viimeinen aika on klo 22:00. Vaihtoehtoina ovat kasvohoidot ja vartalohoidot. Hilltop-sviitissä majoittuville vieraille hoidot ovat saatavilla mukavasti omassa huoneessa. Kylpylässä on myös tilava kuumavesikylpylä, jonka suurista ikkunoista avautuu näkymä viehättävälle vehreydelle. Kuumakylpylä on avoinna kello 10:00-20:00, ja se on hotellin asiakkaille ilmainen, kun taas ulkopuoliset asiakkaat voivat käyttää sitä maksua vastaan. Kuumavesikylpylä on avoinna klo 6:30-12:00. Rentoudu ja virkistäydy Agora Fukuoka Hilltop Hotel & Spa:n kokonaisvaltaisissa terapiahoidoissa.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylän tilat:
Kuntosali
Kylpylätilojen aukioloajat: 06:30 - 23:30
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Ilmainen vieraille
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: 10:00 - 22:00
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
HEARTS Capsule Hotel & Spa HAKATA
Kapselihotelli Fukuokassa
Fukuoka
7.1
Hyvä
Alkaen $26
Alkaen $26
Kylpylähotelli
HEARTS Capsule Hotel & Spa HAKATAn Hakata Kokoro Onsen Shin -taidekuuma on täydellinen paikka virkistää väsynyt kehosi kiireisen työpäivän tai nähtävyyksien katselun jälkeen. Kuumassa lähteessä on iso kylpyamme ja miesten sauna sekä pukuhuone, jossa on kaapit ja avain. Vieraiden käytössä on myös pyykinpesunurkkaus. Kuuma lähde on avoinna vieraille rentoutumiseen ja virkistymiseen, ja sen lämmin vesi auttaa varmasti rentoutumaan pitkän päivän jälkeen. Ota aikaa hemmotella itseäsi HEARTS Capsule Hotel & Spa HAKATAn Hakata Kokoro Onsen Shin -kuumalähteessä.
Näytä lisää
 
Kylpylähotelli
Tämä kapselihotelli on tarkoitettu vain miehille, ja siinä on saunalla varustettu spa-alue, jossa vieraat voivat rentoutua ja viettää rentouttavia hetkiä rauhallisessa ympäristössä. Käytettävissä on myös rentoutumisalue, jossa on mukavat tuolit ja mangakirjasto.
Näytä lisää
 
Glocal Hotel Itoshima
Hotelli Itoshima
Nijo
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Glocal Hotel Itoshiman kylpylässä on suuri kylpyläalue, joka varmasti miellyttää hotellivieraita. Ota rentouttava kylpykylpy isossa kylpyammeessa virkistääksesi kehoasi ja mieltäsi. Kylvyn jälkeen voit rentoutua loungessa, joka on yksinomaan hotellin vieraiden käytettävissä. Loungessa on tarjolla maksutta detox-vettä ja muita juomia, makeisia ja muita virvokkeita. Nauti Glocal Hotel Itoshiman suuren kylvyn ylellisyydestä ja ota aikaa rentoutumiseen ja virkistymiseen lomasi aikana.
Näytä lisää
 
Hotel Marinoa Resort Fukuoka
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
9.0
Erinomainen
Alkaen $95
Alkaen $95
Tiedot
Hotel Marinoa Resort Fukuoka tarjoaa upeat merinäköalat ja samalla helpon pääsyn kaupungin keskustaan. Tämä hotelli on ihanteellinen kaikille matkailijoille, jotka haluavat tilapäisesti paeta kaupunkielämän hälinää ja viettää rauhallisen loman meren äärellä.
Näytä lisää
Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Bisnes-hotelli


Näytä lisää
 
Hotel Yumeka
Hotelli Hisayama
Hisayama
8.2
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Suiun Tei
Hotelli Asakurassa
Asakura
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Golf-hotelli


Ilmainen WiFi hotelli


Näytä lisää
 
The Ritz-Carlton Fukuoka
Hotelli Fukuokassa
Fukuoka
8.5
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Perheystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (22)
 •     Pysäköinti (17)
 •     Bisnes (12)
 •     Perhe (12)
 •     Romanttinen (10)
 •     Ilmainen Wi-Fi (8)
 •     Neljä tähteä (7)
 •     Uima-allas (7)
 •     Kuntosali (7)
 •     Luksus (6)
 •     Esteetön (6)
 •     Viisi tähteä (6)
 •     Ympäristöystävällinen (5)
 •     Häämatka (5)
 •     Yöelämä (5)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (4)
 •     Pieni (4)
 •     Sisäuima-allas (4)
 •     Kolme tähteä (4)
 •     Ulkouima-allas (4)
 •     Pilvenpiirtäjä (2)
 •     Ranta-alue (2)
 •     Ranta (2)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (2)
 •     Lämmitetty uima-allas (1)
 •     Vain Aikuisille (1)
 •     Golf (1)
 •     Koiraystävällinen (1)
 •     Boutique (1)
 •     Jooga (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset