Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
Hotelli Dresdenissä
Dresden
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $95
Alkaen $95
Kylpylähotelli
Bilderberg Bellevue Hotel Dresden tarjoaa vierailleen ylellisen kylpyläkokemuksen 640 m2:n (6889 ft2) sisäporealtaassa. Kylpylässä on sisä- ja lämmitettyjä uima-altaita sekä yksityisiä hieronta- ja hoitohuoneita. Vieraat voivat rentoutua saunoissa ja hyödyntää kuntosalia ja aurinkotuoleja. Kylpylä tarjoaa myös osteopaatin, personal trainerin ja hierojan sekä kampaajan ja juoksevan conciergen palvelut.

Kylpyläpalveluihin kuuluvat vartalohoidot, hiushoidot, kokovartalohieronta, selkähieronta, urheiluhieronta ja hieronta huoneessa, hiusten muotoilu, hiusten leikkaus ja hiusten värjäys. Hotellin kylpylä on loistava paikka rentoutua ja rentoutua.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylätilojen koko: Sisätilat: 640 m2 (6889 ft2)
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Lämmitetyt uima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet)
Sauna(t)
Kuntosali
Aurinkotuolit
Osteopath, Personal Trainer und Masseur
Friseur
Running Concierge
Kylpylätilojen aukioloajat: Sauna hat von 16 bis 22 Uhr geöffnet
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: 7,50 EUR pro Aufenthalt
Kylpyläpalvelut:
Vartalohoidot
Hiushoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Urheiluhieronta
Hieronta omassa hotellihuoneessa
Hiusten muotoilu
Hiusten leikkaus
Hiusten värjäys
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: auf Anfrage
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
Gankörper Ölmassage (1 Stunde) = 85,00 EUR, Osteopathische Behandlung pro Stunde = 80 EUR, Personal Training pro Stunden = 85 EUR, Sportmassage Beine (30 Minuten) = 45 EUR
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
Hotel BEI SCHUMANN
Hotelli Kirschau
Bautzen
8.9
Erinomainen
Kylpylähotelli
Hotelli BEI SCHUMANN tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen 6 000 neliömetrin SPA-alueella, joka tunnetaan nimellä SPA TEMPLE. Vuonna 2005 avatun SPA TEMPLEn ainutlaatuinen roomalaisvaikutteinen muotoilu tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja virkistää kehoa, sielua ja henkeä. Kylpylässä on ympäri vuorokauden käytettävissä oleva 31-asteinen sisäuima-allas, ympäri vuoden 28-asteiseksi lämmitetty ulkouima-allas, lämmitetty poreallas, saunaosasto, jossa on erilaisia painopisteitä, kuten turkkilainen hamam, legioonasauna ja itämainen rhassoul. Saunakokemusta täydentävät myös jäälähde ja päivittäin vaihtuvat löylyt, 13 hoitohuonetta, meditaatiohuone ja itään päin avautuva meditaatiohuone. Kylpyläalueelle on pääsy vain 16 vuotta täyttäneille vieraille. Kylpylässä on ainutlaatuinen muotoilu, jossa sisäisen SPA-alueen kaksitoista pylvästä symboloivat horoskooppimerkkejä ja erillinen vesilähde, jossa on Kirschauerin vuorikristallivettä, joka on huolella valittu positiivisten vaikutustensa vuoksi. Kylpylässä on myös Kneipp-allas, solarium, öljybaari, meditaatiohuone ja PORTICUS-puutarha.
Näytä lisää
 
Insel der Sinne
Hotelli Gorlitzissa
Görlitz
9.1
Erinomainen
Kylpylähotelli
Insel der Sinne -kylpylä tarjoaa seesteisen ja virkistävän kokemuksen vieraille, jotka haluavat paeta arjen kiireitä. Hyvinvointialueella on puutarhaparatiisi ja saunaranta, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen myrskyisällä säällä. Toukokuusta lokakuuhun sauna-alue on varattu aikuisille ja yli 14-vuotiaille nuorille, kun taas nuoremmat vieraat voivat nauttia urheilurannasta. Saunavaihtoehtoihin kuuluvat 60-asteinen yrttikylpylä, jonka kosteus on 45 %, 80-asteinen suomalainen sauna sisätiloissa, josta on näkymä uima-altaalle, ja 90-asteinen suomalainen sauna etelärannalla, josta on näkymä järvelle. Lisäksi vieraille on tarjolla yksilöllisiä rentoutumishuoneita, lämmitettyjä penkkejä, vuorottelevia jalkakylpyjä ja kirjasto, jossa on takka, jossa voi rentoutua. Kylpylä tarjoaa myös Aloe Vera -lehtihoitoja, parihierontoja ja muita hyvinvointipalveluja. Hierontahuoneet ovat ilmastoituja, ja hoidot toteutetaan rakastavassa ilmapiirissä, jota kehystävät miellyttävät tuoksut ja musiikki. Kylpylässä käytetyt luonnontuotteet takaavat unohtumattoman ihokokemuksen, jolla on näkyvät vaikutukset. Tarjolla on myös stressinpoisto-, ryppyjenpoisto-, antioksidantti- ja ihotasapainohoitoja.
Näytä lisää
 
Hotel Elbresidenz an der Therme
Saksin Sveitsi
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $143
Alkaen $143
Kylpylähotelli
Hotel Elbresidenz an der Therme -hotellissa on Wellness Park Elbresidenz, joka on paikka lepoa ja todellista rentoutumista. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman hoitoja, kuten hierontoja, kasvohoitoja ja paljon muuta. Se käyttää myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja asiantuntemusta, jotta hyvinvointihetkestäsi tulisi erityinen kokemus. Vieraat voivat valita erilaisista hoidoista, kuten intensiivihoidosta, jossa on biodynaaminen nostatus, kasvohieronta ja detoksifioivat selluliittihoidot. Kylpylässä käytetään myös luonnollisia tuotteita ja tekniikoita, kuten kuppaushoitoa, ja se kutsuu vieraat nojaamaan taaksepäin, nauttimaan kauniista luonnosta ja ottamaan aikaa itselleen.
Näytä lisää
 
Hotel Taschenbergpalais Kempinski
Hotelli Dresdenissä
Dresden
9.4
Erinomainen
Kylpylähotelli
Hotel Taschenbergpalais Kempinski tarjoaa ylellisen spa-kokemuksen, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä monilla eri vaihtoehdoilla. Kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja ja hierontoja, kuten klassisia hierontoja, ainutlaatuisia tekniikoita ja hoitoja sekä kasvohoitoja, jotka räätälöidään kunkin henkilökohtaisten herkkyyksien mukaan. Kylpylä tarjoaa lämpimän, viihtyisän ilmapiirin, joka on tehty hiekkakivestä, puusta ja posliinista, joka on koteloitu maanläheisiin väreihin ja sinivioletteihin aksentteihin. Hierojat ovat korkeasti koulutettuja ja päteviä vastaamaan vieraiden ainutlaatuisiin herkkyyksiin kokonaisvaltaisella tavalla auttaakseen heitä löytämään sisäisen tasapainon ruumiinsa ja sielunsa kanssa. Kylpylä sijaitsee Dresdenin keskustan sydämessä, ja se tarjoaa erilaisia hierontoja ja kasvohoitoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan syvällistä ja elävöittävää rentoutumista sekä virkistystä.
Näytä lisää
 
Parkhotel Bad Schandau
Saksin Sveitsi
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $175
Alkaen $175
Kylpylähotelli
Parkhotel Bad Schandau tarjoaa tilavan ja ylellisen wellness-alueen, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja virkistää kehoaan ja sieluaan. Kylpylässä on tarjolla erilaisia hoitoja ja palveluja, kuten Haslauer Soft-Pack -järjestelmä, ääniaaltoja ja värivaloa sisältävä parikylpyamme sekä Aqua Thermo Jet -hieronta- ja rentoutumislaite. Vieraat voivat myös hemmotella itseään erilaisilla vartalokääreillä ja kasvohoidoilla, joissa käytetään Dr. Spillerin eksklusiivisia tuotteita. Kylpylä tarjoaa myös happi-inhalaatiohoitoja, vartalokääreitä ja erilaisia hierontoja, kuten kuumakivi- ja kokovartalohierontaa aromaterapialla. Lisäksi kylpylä tarjoaa kauneushoitoja, kuten manikyyrejä ja pedikyyrejä. Kylpylässä on myös rendezvous-parikylpyamme, jossa vieraat voivat nauttia rentouttavasta kylvystä erilaisilla tuoksuilla ja kylpylän lisäaineilla.
Näytä lisää
 
Kulturhotel Fürst Pückler Park
Hotelli Bad Muskau
Niederschlesischer Oberlausitzkreis
7.8
Hyvä
Kylpylähotelli
Kulturhotel Fürst Pückler Park tarjoaa ainutlaatuisen wellness-kokemuksen, jossa keskitytään itämaisiin hoitoihin ja seremonioihin. Vieraat voivat hemmotella itseään hoidoilla, kuten rhasulilla, saippuavaahtohieronnalla ja hieronnoilla, joissa käytetään faaraoiden seitsemää pyhää öljyä, samalla kun heitä ympäröivät granaattiomenan, marokkolaisen mintun ja persialaisen ruusun aromaattiset tuoksut. Hotellin kylpylä tarjoaa erilaisia rentouttavia wellness-hoitoja yksilöllisten mieltymysten mukaan sekä parihoitoja. Hotelli tarjoaa myös yöpymispaketteja, jotka sisältävät wellness-hoitoja, jolloin vieraat voivat rentoutua täysin ja paeta arjen stressiä. Käytettävissä on myös sauna ja kuntosali, joita vieraat voivat käyttää maksutta oleskelunsa aikana.
Näytä lisää
 
Dorint Parkhotel Meißen
Hotelli Meissenissä
Meissen
7.9
Hyvä
Kylpylähotelli
Dorint Parkhotel Meißen tarjoaa erilaisia kylpyläpalveluja, kuten pääsyn Veduta Spa -kylpyläpalveluihin, joissa on suomalainen sauna, panoraamasauna, höyrysauna ja rentoutumisalue. Lisäksi tarjolla on erilaisia hierontoja ja kosmeettisia hoitoja kasvoille ja vartalolle, joissa käytetään muun muassa eteerisiä öljyjä, kuumia kiviä ja ayurvedisia tekniikoita. Kylpylä tarjoaa myös kokovartalokääreitä ja -kuorintoja, kuten pehmeitä voidepakkauksia sekä merisuola- ja öljykuorintoja, jotka tarjoavat todella virkistävän oleskelun jokaiselle vieraalle.
Näytä lisää
 
Waldstrand-Hotel Großschönau
Lobau Zittau
8.5
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Hotel Wellness Goldenes Fass Meißen
Hotelli Meissenissä
Meissen
8.8
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Historiallinen hotelli


Näytä lisää
 
Courtyard by Marriott Dresden
Hotelli Dresdenissä
Dresden
7.9
Hyvä
Alkaen $97
Alkaen $97
Kylpylähotelli
Courtyard by Marriott Dresden Spa tarjoaa erilaisia palveluja ja hoitoja täydelliseen virkistyskokemukseen. Ayurveda-hoidoista silmähoitoihin, kasvohoitoihin, meikkipalveluihin, manikyyreihin/pedikyyreihin, hierontoihin ja vahaukseen asiakkaat voivat paeta arkea ja keskittyä hyvinvointiinsa. Kylpylä tarjoaa myös kosmetiikkavalikoimaa ihon- ja hiustenhoidosta, joka on räätälöity jokaisen ihotyypin ja iän tarpeisiin. Lisäksi vieraat voivat valita mother's bliss -hoidot tai lapsille suunnitellut paketit. Spa:n hyvinvointi-, hieronta- ja hoitohoidot lupaavat unohtumattoman hemmottelukokemuksen mielelle, keholle ja sielulle. Kaikkiin palveluihin ja hoitoihin tarvitaan ajanvaraus.
Näytä lisää
 
NH Collection Dresden Altmarkt
Hotelli Dresdenissä
Dresden
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $95
Alkaen $95
Kylpylähotelli
NH Collection Dresden Altmarktissa on ylimmän kerroksen wellness-keskus, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja latautua. Keskus, joka on avoinna kello 16.00-23.00, tarjoaa vieraille erilaisia mukavuuksia rentoutumiseen ja stressin poistamiseen. Vieraat voivat hyödyntää saunaa, vajota lämmitettyyn tuoliin tai antaa jännityksen sulaa pois sadesuihkun alla. Vieraiden käytössä on myös käteviä pukuhuoneita ja pyyhkeitä. Jos haluat lisäannoksen rentoutumista, vieraat voivat pyytää hierontaa. NH Collection Dresden Altmarkt tarjoaa täydellisen ympäristön rauhalliselle ja virkistävälle kokemukselle.
Näytä lisää
 
Landhotel Altes Zollhaus
Hotelli Hermsdorf
WeiSseritzkreis
8.0
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Hotel Zum Bären
WeiSseritzkreis
8.1
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Koiraystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
7.5
Hyvä
Alkaen $98
Alkaen $98
Kylpylähotelli
Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre's Blu Motion Spa tarjoaa pakopaikan arjesta ja mahdollisuuden rentoutua täysin. Vieraat voivat hemmotella itseään erilaisilla kylpyläpalveluilla, kuten perinteisellä Hamam-seremonialla, johon kuuluu saippuavaahtohieronta, ayurveda-hoidoilla, klassisilla hieronnoilla ja kasvohoidoilla. Uimisesta nauttiville hotellissa on tilava 25-metrinen sisäuima-allas ja ulkouima-allas, jossa on ulkosuihku. Uinnin jälkeen vieraat voivat kylpeä lämpimässä, kuplivassa porealtaassa ja rentoutua lisää. Hotellin kuntoilualueella voi myös treenata, minkä jälkeen voi rentoutua 90- tai 70-asteisessa saunassa. Huomaathan, että spa-alue on käytettävissä lisämaksusta, joka on maksettava paikan päällä. Hemmottele itseäsi kokovartalohieronnalla kuorinnalla, kuumakivihieronnalla, Taozi-yrttimerkkihieronnalla, 'Velvet and Silk' -hyvinvointitauolla tai Abhyanga-pää- ja vartalohieronnalla. Radisson Blu Motion Spa Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre -hotellissa tarjoaa erilaisia kylpylähoitoja kaikkiin tarpeisiin.
Näytä lisää
 
Naturhotel Gasthof Bärenfels
WeiSseritzkreis
8.8
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
Relais & Châteaux Bülow Palais
Hotelli Dresdenissä
Dresden
9.2
Erinomainen
Alkaen $152
Alkaen $152
Kylpylähotelli
Rentoudu ja virkistäydy Bülow Palais' Palais SPA & Fitness -keskuksessa, joka on hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva 400 neliömetrin keidas. Nauti luonnonvalosta ja paistattele hiekan ja turkoosin värisessä sisustuksessa, joka tuo ripauksen karibialaista ylellisyyttä. Palais SPA tarjoaa erilaisia hierontoja, vartalohoitoja ja kosmeettisia sovelluksia, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja löytämään sisäisen rauhan. Anna asiantuntijatiimin hemmotella sinua yksilöllisillä palveluilla ja tunne olevasi vapaa stressistä. Nauti saunaosastosta ja rauhoittavasta kupillisesta teetä ennen kuin hemmottelet valitsemillasi hoidoilla. Palais SPA tarjoaa myös jalkahierontaa, kosmeettisia palveluja ja meikkausta täydellistä spa-kokemusta varten.
Näytä lisää
 
INNSiDE by Meliá Dresden
Hotelli Dresdenissä
Dresden
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $111
Alkaen $111
Kylpylähotelli
Yövy tässä romanttisessa ja ylellisessä hotellissa ja hemmottele itseäsi Beauty & Spa -alueella. Kuntoile ja virkistäydy kuntokeskuksessa ennen kuin valitset suuren valikoiman kylpylähoitoja. Tarjolla on laaja valikoima, johon kuuluu muun muassa aromaterapiaa, fysioterapiaa, hierontaa ja refleksologiaa, ja muiden tarjolla olevien wellness-hoitojen ansiosta saat rauhaa. Rentoudu hotellin saunoissa tai höyrysaunoissa ennen kuin vierailet hotellin tyylikkäässä ja suuressa VEN-ravintolassa. Tässä hotellissa on kaikkea, mikä tekee lomasta erityisen lomanviettopaikan.
Näytä lisää
 
Hilton Dresden
Hotelli Dresdenissä
Dresden
7.2
Hyvä
Alkaen $119
Alkaen $119
Kylpylähotelli
Hilton Dresden tarjoaa rauhallisen pakopaikan Pure Spa -kylpylässään, joka toimii 'LivingWell.' -konseptin mukaisesti. Vieraat voivat hyödyntää uima-allasta, saunaa, kuntosalia ja erilaisia spa-palveluja, jotka on räätälöity heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Kylpylä keskittyy hyvinvointiin ja terveyteen, ja se tarjoaa lääketieteellisiä hierontoja, joilla puututaan erityishuoliin, kuten selkäkipuihin, reumaan, sydän- ja verenkierto-ongelmiin sekä stressiin. Hierontoja on saatavilla sekä kehon että sielun rauhoittamiseksi. Kylpylä tarjoaa myös kosmeettisia hoitoja ja vahauspalveluita kauneutta varten päästä varpaisiin sekä erityispalveluita odottaville äideille. Tule Hilton Dresdeniin ja paranna elämänlaatuasi rentoutumisen ja nuorentumisen avulla.
Näytä lisää
 
aktiv Sporthotel Sächsische Schweiz
Hotelli Pirnassa
Saksin Sveitsi
8.1
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Perheystävällinen hotelli


Bisnes-hotelli


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (63)
 •     Perhe (52)
 •     Pysäköinti (47)
 •     Bisnes (44)
 •     Romanttinen (44)
 •     Koiraystävällinen (43)
 •     Häämatka (40)
 •     Ympäristöystävällinen (33)
 •     Kuntosali (32)
 •     Neljä tähteä (30)
 •     Esteetön (25)
 •     Uima-allas (22)
 •     Luksus (21)
 •     Sisäuima-allas (19)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (15)
 •     Pieni (11)
 •     Kolme tähteä (10)
 •     Lämmitetty uima-allas (10)
 •     Ilmainen Wi-Fi (9)
 •     Historiallinen (8)
 •     Yöelämä (7)
 •     Jooga (6)
 •     Vain Aikuisille (5)
 •     Ulkouima-allas (5)
 •     Golf (5)
 •     Viisi tähteä (4)
 •     Boutique (3)
 •     Terveys & Turvallisuus (1)
 •     Linna (1)
 •     Tennis (1)
 •     Ranta-alue (1)
 •     Viinitila (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset