8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $95
Alkaen $95
Kylpylähotelli
Bilderberg Bellevue Hotel Dresden tarjoaa vierailleen ylellisen kylpyläkokemuksen 640 m2:n (6889 ft2) sisäporealtaassa. Kylpylässä on sisä- ja lämmitettyjä uima-altaita sekä yksityisiä hieronta- ja hoitohuoneita. Vieraat voivat rentoutua saunoissa ja hyödyntää kuntosalia ja aurinkotuoleja. Kylpylä tarjoaa myös osteopaatin, personal trainerin ja hierojan sekä kampaajan ja juoksevan conciergen palvelut.

Kylpyläpalveluihin kuuluvat vartalohoidot, hiushoidot, kokovartalohieronta, selkähieronta, urheiluhieronta ja hieronta huoneessa, hiusten muotoilu, hiusten leikkaus ja hiusten värjäys. Hotellin kylpylä on loistava paikka rentoutua ja rentoutua.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylätilojen koko: Sisätilat: 640 m2 (6889 ft2)
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat
Lämmitetyt uima-altaat
Yksityinen hieronta- ja hoitohuone (-huoneet)
Sauna(t)
Kuntosali
Aurinkotuolit
Osteopath, Personal Trainer und Masseur
Friseur
Running Concierge
Kylpylätilojen aukioloajat: Sauna hat von 16 bis 22 Uhr geöffnet
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: 7,50 EUR pro Aufenthalt
Kylpyläpalvelut:
Vartalohoidot
Hiushoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Urheiluhieronta
Hieronta omassa hotellihuoneessa
Hiusten muotoilu
Hiusten leikkaus
Hiusten värjäys
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: auf Anfrage
Kylpyläpalvelujen arvioitu hinta:
Gankörper Ölmassage (1 Stunde) = 85,00 EUR, Osteopathische Behandlung pro Stunde = 80 EUR, Personal Training pro Stunden = 85 EUR, Sportmassage Beine (30 Minuten) = 45 EUR
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
9.4
Erinomainen
Kylpylähotelli
Hotel Taschenbergpalais Kempinski tarjoaa ylellisen spa-kokemuksen, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä monilla eri vaihtoehdoilla. Kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja ja hierontoja, kuten klassisia hierontoja, ainutlaatuisia tekniikoita ja hoitoja sekä kasvohoitoja, jotka räätälöidään kunkin henkilökohtaisten herkkyyksien mukaan. Kylpylä tarjoaa lämpimän, viihtyisän ilmapiirin, joka on tehty hiekkakivestä, puusta ja posliinista, joka on koteloitu maanläheisiin väreihin ja sinivioletteihin aksentteihin. Hierojat ovat korkeasti koulutettuja ja päteviä vastaamaan vieraiden ainutlaatuisiin herkkyyksiin kokonaisvaltaisella tavalla auttaakseen heitä löytämään sisäisen tasapainon ruumiinsa ja sielunsa kanssa. Kylpylä sijaitsee Dresdenin keskustan sydämessä, ja se tarjoaa erilaisia hierontoja ja kasvohoitoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan syvällistä ja elävöittävää rentoutumista sekä virkistystä.
Näytä lisää
 
7.9
Hyvä
Alkaen $97
Alkaen $97
Kylpylähotelli
Courtyard by Marriott Dresden Spa tarjoaa erilaisia palveluja ja hoitoja täydelliseen virkistyskokemukseen. Ayurveda-hoidoista silmähoitoihin, kasvohoitoihin, meikkipalveluihin, manikyyreihin/pedikyyreihin, hierontoihin ja vahaukseen asiakkaat voivat paeta arkea ja keskittyä hyvinvointiinsa. Kylpylä tarjoaa myös kosmetiikkavalikoimaa ihon- ja hiustenhoidosta, joka on räätälöity jokaisen ihotyypin ja iän tarpeisiin. Lisäksi vieraat voivat valita mother's bliss -hoidot tai lapsille suunnitellut paketit. Spa:n hyvinvointi-, hieronta- ja hoitohoidot lupaavat unohtumattoman hemmottelukokemuksen mielelle, keholle ja sielulle. Kaikkiin palveluihin ja hoitoihin tarvitaan ajanvaraus.
Näytä lisää
 
8.5
Erittäin hyvä
Alkaen $95
Alkaen $95
Kylpylähotelli
NH Collection Dresden Altmarktissa on ylimmän kerroksen wellness-keskus, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja latautua. Keskus, joka on avoinna kello 16.00-23.00, tarjoaa vieraille erilaisia mukavuuksia rentoutumiseen ja stressin poistamiseen. Vieraat voivat hyödyntää saunaa, vajota lämmitettyyn tuoliin tai antaa jännityksen sulaa pois sadesuihkun alla. Vieraiden käytössä on myös käteviä pukuhuoneita ja pyyhkeitä. Jos haluat lisäannoksen rentoutumista, vieraat voivat pyytää hierontaa. NH Collection Dresden Altmarkt tarjoaa täydellisen ympäristön rauhalliselle ja virkistävälle kokemukselle.
Näytä lisää
 
7.5
Hyvä
Alkaen $98
Alkaen $98
Kylpylähotelli
Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre's Blu Motion Spa tarjoaa pakopaikan arjesta ja mahdollisuuden rentoutua täysin. Vieraat voivat hemmotella itseään erilaisilla kylpyläpalveluilla, kuten perinteisellä Hamam-seremonialla, johon kuuluu saippuavaahtohieronta, ayurveda-hoidoilla, klassisilla hieronnoilla ja kasvohoidoilla. Uimisesta nauttiville hotellissa on tilava 25-metrinen sisäuima-allas ja ulkouima-allas, jossa on ulkosuihku. Uinnin jälkeen vieraat voivat kylpeä lämpimässä, kuplivassa porealtaassa ja rentoutua lisää. Hotellin kuntoilualueella voi myös treenata, minkä jälkeen voi rentoutua 90- tai 70-asteisessa saunassa. Huomaathan, että spa-alue on käytettävissä lisämaksusta, joka on maksettava paikan päällä. Hemmottele itseäsi kokovartalohieronnalla kuorinnalla, kuumakivihieronnalla, Taozi-yrttimerkkihieronnalla, 'Velvet and Silk' -hyvinvointitauolla tai Abhyanga-pää- ja vartalohieronnalla. Radisson Blu Motion Spa Radisson Blu Park Hotel & Conference Centre -hotellissa tarjoaa erilaisia kylpylähoitoja kaikkiin tarpeisiin.
Näytä lisää
 
9.2
Erinomainen
Alkaen $152
Alkaen $152
Kylpylähotelli
Rentoudu ja virkistäydy Bülow Palais' Palais SPA & Fitness -keskuksessa, joka on hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva 400 neliömetrin keidas. Nauti luonnonvalosta ja paistattele hiekan ja turkoosin värisessä sisustuksessa, joka tuo ripauksen karibialaista ylellisyyttä. Palais SPA tarjoaa erilaisia hierontoja, vartalohoitoja ja kosmeettisia sovelluksia, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja löytämään sisäisen rauhan. Anna asiantuntijatiimin hemmotella sinua yksilöllisillä palveluilla ja tunne olevasi vapaa stressistä. Nauti saunaosastosta ja rauhoittavasta kupillisesta teetä ennen kuin hemmottelet valitsemillasi hoidoilla. Palais SPA tarjoaa myös jalkahierontaa, kosmeettisia palveluja ja meikkausta täydellistä spa-kokemusta varten.
Näytä lisää
 
INNSiDE by Meliá Dresden
Hotelli Dresdenissä
8.6
Erittäin hyvä
Alkaen $111
Alkaen $111
Kylpylähotelli
Yövy tässä romanttisessa ja ylellisessä hotellissa ja hemmottele itseäsi Beauty & Spa -alueella. Kuntoile ja virkistäydy kuntokeskuksessa ennen kuin valitset suuren valikoiman kylpylähoitoja. Tarjolla on laaja valikoima, johon kuuluu muun muassa aromaterapiaa, fysioterapiaa, hierontaa ja refleksologiaa, ja muiden tarjolla olevien wellness-hoitojen ansiosta saat rauhaa. Rentoudu hotellin saunoissa tai höyrysaunoissa ennen kuin vierailet hotellin tyylikkäässä ja suuressa VEN-ravintolassa. Tässä hotellissa on kaikkea, mikä tekee lomasta erityisen lomanviettopaikan.
Näytä lisää
 
Hilton Dresden
Hotelli Dresdenissä
7.2
Hyvä
Alkaen $119
Alkaen $119
Kylpylähotelli
Hilton Dresden tarjoaa rauhallisen pakopaikan Pure Spa -kylpylässään, joka toimii 'LivingWell.' -konseptin mukaisesti. Vieraat voivat hyödyntää uima-allasta, saunaa, kuntosalia ja erilaisia spa-palveluja, jotka on räätälöity heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Kylpylä keskittyy hyvinvointiin ja terveyteen, ja se tarjoaa lääketieteellisiä hierontoja, joilla puututaan erityishuoliin, kuten selkäkipuihin, reumaan, sydän- ja verenkierto-ongelmiin sekä stressiin. Hierontoja on saatavilla sekä kehon että sielun rauhoittamiseksi. Kylpylä tarjoaa myös kosmeettisia hoitoja ja vahauspalveluita kauneutta varten päästä varpaisiin sekä erityispalveluita odottaville äideille. Tule Hilton Dresdeniin ja paranna elämänlaatuasi rentoutumisen ja nuorentumisen avulla.
Näytä lisää
 
Maritim Hotel Dresden
Hotelli Dresdenissä
8.4
Erittäin hyvä
Alkaen $103
Alkaen $103
Kylpylähotelli
Maritim Hotel Dresden tarjoaa eksklusiivisen wellness-alueen, jossa on uima-allas, joka on avoinna kello 7.30-22.30. Sanarium, suomalainen sauna ja höyrysauna ovat käytettävissä lisämaksusta kyseisinä aikoina. Asiakkaat voivat myös valita erilaisista itämaisista ja ayurvedisista hieronnoista rauhoittaakseen kehoaan ja mieltään. Rentoudu ja virkistäydy tässä rauhallisessa ympäristössä.
Näytä lisää
 
Dorint Hotel Dresden
Hotelli Dresdenissä
8.0
Erittäin hyvä
Alkaen $98
Alkaen $98
Kylpylähotelli
Hemmottele itseäsi täydellisellä rentoutumisella Dresdenin Dorint-hotellin Spa & Wellness -keskuksessa. Hotellin vuonna 2019 kunnostetussa Aqua Loftissa on uima-allas ja sauna, jotka auttavat sinua rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen. Hotelli kutsuu sinut saunaosastolle kokemaan suomalaisen 90-asteisen saunan ja 50-asteisen sanariumin edut. Hotellin vieraat pääsevät Aqua Loft -saunaan pienellä maksulla, joka on vain 5 € per henkilö päivässä, ja Dorint Wellness Bag sisältyy hintaan. Saunakokemuksen jälkeen voit vetäytyä rentoutumishuoneeseen, jossa voit nukkua, uneksia ja rentoutua sydämesi kyllyydestä.
Näytä lisää
 
Hotel Andreas
Hotelli Dresdenissä
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $86
Alkaen $86
Kylpylähotelli
Hotel Andreaksen Vitalcenter on wellness-keidas, joka on suunniteltu täydelliseen rentoutumiseen ja nuorentumiseen. Keskuksessa keskitytään terveyteen ja hyvinvointiin, ja se tarjoaa erilaisia saunavaihtoehtoja, infrapunakabinetin, suolakylvyn, uima-altaan ja porealtaan. Säännöllisen saunomisen tiedetään vahvistavan immuunijärjestelmää, harjoittavan sydäntä ja verenkiertoa sekä parantavan ihon terveyttä. Keskuksen rauhallinen ja puhdas ympäristö tarjoaa täydellisen pakopaikan arjen stressistä. Kaikenikäiset voivat nauttia saunan monista hyödyistä rauhallisessa ja harmonisessa ilmapiirissä. Lataa akkusi, rauhoita hermostosi ja hemmottele itseäsi lasillisella viiniä Hotel Andreaksen hyvinvointiympäristössä.
Näytä lisää
 
8.8
Erinomainen
Alkaen $145
Alkaen $145
Kylpylähotelli
Gewandhaus Dresden, Autograph Collection tarjoaa taivaallisella kylpyläalueellaan rauhallisen pakopaikan arjen kiireistä. Ympäröi itsesi vesilomamotiiveilla ja eksotiikalla hotellin rentoutumisalueella ja lataa akkujasi saunassa ja höyrysaunassa. Pidä kiinni kuntorutiineistasi heidän huipputeknisten kuntolaitteidensa avulla. Rentoudu ylellisyydessä ja yksinoikeudessa, sillä kylpylä- ja kuntosalipalvelut ovat yksinomaan hotellin asiakkaiden käytettävissä ja avoinna päivittäin kello 6.00-23.00.
Näytä lisää
 
8.7
Erittäin hyvä
Alkaen $149
Alkaen $149
Kylpylähotelli
Hyperion Hotel Dresden Am Schloss tarjoaa modernin wellness-tilan historiallisessa ympäristössä. Uppoudu ainutlaatuiseen yhdistelmään 1400-luvulta peräisin olevia vanhoja kivikellareita ja nykyaikaista muotoilua, kun rentoudut hyvinvointi- ja kuntoilualueella. Pidä tauko biosaunassa tai suomalaisessa saunassa ja oleskele sitten rentoutumishuoneessa, jossa on erityinen ripaus historiaa. Virkistävät elinvoimasuihkut sekä erilaiset hieronta- ja hoitovaihtoehdot parantavat kokemustasi entisestään.
Näytä lisää
 
DORMERO Hotel Dresden City
Hotelli Dresdenissä
7.8
Hyvä
Alkaen $87
Alkaen $87
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Historiallinen hotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
Hotel Suitess
Hotelli Dresdenissä
9.1
Erinomainen
Alkaen $143
Alkaen $143
Kylpylähotelli
Hotel Suitessissa on hyvinvointi- ja kuntosali, joka tarjoaa vieraille tyylikkään saunan, porealtaan ja rentoutumishuoneen rentoutumista varten. Tarjolla on hierontoja ja kauneushoitoja, ja tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja sekä miehille että naisille, kuten kokovartalohierontoja ja kasvohoitoja. Muita hoitoja ovat muun muassa selkä-, niska- ja hartiahieronta, kokovartalohieronta, manikyyri ja pedikyyri. Tarjolla on myös vaihtoehtoja kulmakarvojen korjaukseen, karvanpoistoon ja meikkaukseen. Kaikkien hoitojen tavoitteena on tarjota vieraille syvää hyvinvointia, rentoutumista ja nuorentumista. Hyvinvointi- ja kuntosali sijaitsee Dresdenin kattojen yläpuolella, mikä tarjoaa vieraille upean näkymän kaupunkiin yhdessä rentouttavien mukavuuksien kanssa.
Näytä lisää
 
NH Dresden Neustadt
Hotelli Dresdenissä
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $84
Alkaen $84
Kylpylähotelli
NH Dresden Neustadtissa on huipputekninen kylpylä- ja wellness-keskus, joka on täydellinen paikka rentoutua ja virkistyä kiireisen kaupunkiin tutustumispäivän jälkeen. Tilavassa kuntokeskuksessa, saunassa ja höyrysaunassa asiakkaat voivat pitää yllä treenirutiinejaan ja viettää rentouttavia hetkiä. Hammam tarjoaa eksoottisen kosketuksen kylpyläkokemukseen, ja spa-aulassa ja rentoutumisalueella vieraat voivat rentoutua rauhassa. Halusitpa sitten parantaa kuntoasi tai vain ladata akkuja, NH Dresden Neustadt:n wellness-alue on loistava tila molempiin tarkoituksiin. Ja niille, jotka etsivät pientä ekstraa, on saatavilla maksullisia wellness-lisäpalveluja. Olitpa sitten kuntoilun harrastaja tai halusitpa vain hemmotella itseäsi, NH Dresden Neustadt:n wellness-alueella on kaikki, mitä tarvitset, jotta voit lähteä sieltä virkistyneenä ja nuorentuneena.
Näytä lisää
 
Pullman Dresden Newa
Hotelli Dresdenissä
8.1
Erittäin hyvä
Alkaen $92
Alkaen $92
Kylpylähotelli
Tutustu nuorentumiseen Pullman Hotel Dresdenin Ginkgo Spa & Fitness Area -kylpylässä. Uppoudu rentoutumiseen, kun pääset kuntosalille ja saunaan (pientä maksua vastaan). Jos haluat korkeatasoisen spa-kokemuksen, hyödynnä asiantuntevan Ginkgo Spa -tiimin tarjoamat ammattimaiset kosmeettiset hoidot, hieronnat ja henkilökohtaiset valmennuspalvelut. Rentoudu ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa rauhallisessa Gingkon rentoutumisalueella ja nauti saunan hyödyistä kello 12:00-22:00. Elvytä mielesi ja kehosi Ginkgo Spa -kylpylässä tarjolla olevilla hieronnoilla ja kosmeettisilla hoidoilla ja lähde sieltä sisältä ulos virkistyneenä ja virkistyneenä.
Näytä lisää
 
Kim Hotel Dresden
Hotelli Dresdenissä
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $83
Alkaen $83
Kylpylähotelli
Kim Hotel Dresden on hyvinvoinnin ja rentoutumisen tyyssija. Huippuluokan kuntokeskus tarjoaa vieraille mahdollisuuden pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana. Niille, jotka haluavat rauhallisemman kokemuksen, hotelli tarjoaa kylpylä- ja hyvinvointikeskuksen, jossa on sauna ja solarium (lisämaksu voi olla tarpeen). Kim Hotel Dresdenin kylpylätilat on suunniteltu tarjoamaan todella hemmotteleva kokemus, ja vieraiden käytössä on kylpylän pukuhuoneet. Kun tarjolla on niin paljon rentoutumis- ja virkistymisvaihtoehtoja, vieraat lähtevät varmasti virkistyneinä ja virkistyneinä.
Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (18)
 •     Bisnes (17)
 •     Koiraystävällinen (17)
 •     Romanttinen (17)
 •     Kuntosali (17)
 •     Perhe (16)
 •     Häämatka (15)
 •     Pysäköinti (14)
 •     Ympäristöystävällinen (13)
 •     Esteetön (11)
 •     Uima-allas (9)
 •     Sisäuima-allas (9)
 •     Neljä tähteä (8)
 •     Yöelämä (7)
 •     Luksus (6)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (5)
 •     Viisi tähteä (4)
 •     Historiallinen (3)
 •     Viinitila (1)
 •     Lämmitetty uima-allas (1)
 •     Boutique (1)
 •     Golf (1)
 •     Ilmainen Wi-Fi (1)
 •     Jooga (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset