Medite Spa Resort and Villas
Hotelli Sandanskissa
Sandanski
9.0
Erinomainen
Kylpylähotelli
Tässä viiden tähden hotellissa on Honey Spa and Wellness Center, hyvin varustettu keskus, jossa vieraat voivat viettää rentouttavia ja virkistäviä hetkiä. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman hierontoja, kauneus-, vartalo- ja kasvohoitoja, rentoutumisalueen, erilaisia saunoja, aromaterapiaa, laihdutushoitoja, mineraalialtaan ja monia muita hoitoja ja palveluja, jotka tyydyttävät jokaisen vieraan.
Näytä lisää
 
Ores Boutique Hotel
Hotelli Banskossa
Bansko
8.1
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Banskon viehättävässä ympäristössä sijaitseva Ores Boutique Hotel on ihanteellinen turvapaikka, jossa voit rentoutua ja virkistyä rinteissä vietetyn päivän jälkeen. Hotellin wellness-keskus tarjoaa valikoiman mukavuuksia, jotka on suunniteltu palauttamaan ja virkistämään kehoa. Vieraiden käytettävissä on muun muassa sauna ja turkkilainen sauna eli Hammam, joka mahdollistaa syvästi rauhoittavan, kuumuuden aiheuttaman rentoutumisen. Hyvinvointikokemusta parantavat myös aromaterapia ja rentoutushoidot, joita täydentävät useat huoneet, jotka on omistettu erilaisille hieronnoille ja terapioille.


Mikä erottaa Ores Boutique Hotelin muista, on sen ainutlaatuinen BIO-allas. Altaan lämpötila on jatkuvasti 33 astetta, ja siihen on lisätty Kuolleenmeren suoloja, mikä antaa vedelle korkean suolapitoisuuden. Tämä luo virkistävän ympäristön, joka auttaa ihon uudistumista, tekee siitä terveemmän ja kimmoisamman ja takaa hyvinvointikokemuksen, joka ulottuu pelkkää rentoutumista pidemmälle.
Näytä lisää
Kyselylomake
Kylpylätilojen koko: Sisätilat: 200 m2 (2153 ft2) Ulkoalue: 0 m2 (0 ft2)
Kylpylän tilat:
Sisäuima-altaat - Numero: 1
Mineraalisuola-altaat - Numero: 1
Sauna(t) - Numero: 1
Höyrysauna(t) / Hammam - Numero: 1
Porealtaat - Numero: 1
Kuntosali
Kylpylätilojen aukioloajat: 09:00 - 21:00
Kylpylän tilojen käytöstä aiheutuvat kustannukset: Ilmainen vieraille
Kylpyläpalvelut:
Kasvohoidot
Vartalohoidot
Hiushoidot
Kokovartalohieronta
Selän hieronta
Pään hieronta
Niskahieronta
Käsihieronta
Parihieronta
Detox-hieronta
Kuumakivihieronta
Hydrojet-hieronta
Urheiluhieronta
Aromaterapia
Kylpyläpalveluiden aukioloajat: 09:00 - 21:00
Sijaitseeko hotelli kylpyläkaupungissa? (kaupunki, jossa käydään kuuman lähdeveden parantavien ominaisuuksien vuoksi). Ei
Näytä lisää
 
Uva Nestum Wine & SPA
Lomakeskus Gotse Delchev
Gotse Delchev
9.4
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Luksushotelli


Näytä lisää
 
Pirin Golf Hotel & Spa
Lomakeskus Banskossa
Bansko
8.2
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Pirin Golf Hotel & Spa luo idyllisen tilan rentoutumiselle ja nuorentumiselle, ja sen laaja 5500 neliömetrin wellness-keskus on suunniteltu luomaan rauhaa. Hienostunut sisustus, jossa käytetään luonnonmateriaaleja, luo modernin mutta seesteisen ilmapiirin, joka herättää hyvinvoinnin ja hyvinvoinnin tunteen. Hyvinvointikeskus on jaettu neljään keskeiseen alueeseen, joista jokaisella on oma vastaanotto, ja se tarjoaa erilaisia lämpö- ja terapeuttisia vyöhykkeitä, jotka vastaavat erilaisiin rentoutumistarpeisiin.

Lämpövyöhyke toimii turvapaikkana vieraille, jotka haluavat puhdistaa ja stimuloida kehoaan ja sieluaan sekoituksella vesi- ja lämpöhoitoja, joita tuetaan rauhoittavilla tuoksuilla ja valohoidoilla. Lämpötilaltaan vaihtelevien huoneiden valikoima, johon liittyy suihkuja, jäähierontoja ja suihkulähteitä, tekee tästä kokemuksesta perusteellisen uppoutuvan. Hoito- ja hieronta-alueet vievät vieraat maailmaan, joka on täynnä hiljaisia ääniä, harmonisia tuoksuja ja rauhallista tunnelmaa. Olipa kyseessä sitten tunnin hieronta tai kokonainen päivä, joka on omistettu spa-hoidoille, pääpaino on ylellisyydessä, mukavuudessa ja ammattimaisessa hoidossa Natura Bissen ja Academien korkealaatuisilla tuotteilla.

VIP Spa tarjoaa yksityisen turvapaikan suomalaisella saunalla, höyrysaunalla, porealtaalla, hoitotilalla ja aistisuihkuilla, jotka sopivat erinomaisesti niille, jotka etsivät eksklusiivista wellness-kokemusta. Lisäksi keskuksen kauneuspalvelut varmistavat, että vieraat voivat ylläpitää ulkonäköään ammattimaisilla kampaamo-, manikyyri- ja pedikyyripalveluilla, jotka lisäävät kokonaisvaltaista hoitoa Pirin Golf Hotel & Span kokonaisvaltaiseen hyvinvointimatkaan.
Näytä lisää
 
Lucky Bansko Aparthotel SPA & Relax
Hotelli Banskossa
Bansko
9.1
Erinomainen
Kylpylähotelli
Lucky Bansko Aparthotel SPA & Relax, joka on kruunattu Banskon parhaaksi SPA-hotelliksi lukuisissa arvostetuissa kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa, on keidas fyysisen ja henkisen terveyden ylläpitämiseen, jonka tavoitteena on palauttaa harmonia, joka usein katoaa arjen kiireiden keskellä. Hotelli on erittäin ylpeä ylellisestä ja huippumodernista SPA-keskuksestaan, joka tarjoaa tavanomaisen ylittävää palvelua ja asettaa uuden standardin vieraskokemukselle. Tämä SPA-keskus on varustettu 28 huippuluokan mukavuuksilla ja nykyaikaisilla laitteilla, jotka tarjoavat vieraille lukuisia mahdollisuuksia rentoutua, hoitaa terveysongelmia tai yksinkertaisesti nauttia stressin lievittämisen iloista.

Laaja valikoima palveluja on vieraiden käytettävissä, joihin kuuluu monipuolinen valikoima SPA-hoitoja, hierontoja ja terapioita. Lisäksi vieraat voivat käyttää keskuksessa lukuisia tiloja, joihin kuuluu uima-altaita, vesilaitteita, saunoja, höyrysauna, suolahuone, jäähuone, solarium, hierontalaitteita ja täysin varustettu kuntosali. Ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten vedenalainen musiikki, täydentävät aistikokemuksen. Banskossa harvinaisuus, kaksi sisäistä bioallasta, joissa käytetään innovatiivisia ionisaatio- ja elektrolyysitekniikoita veden puhdistamiseen. Toinen suola-allas, jota täydentävät Kuolleenmeren suolojen parantavat ominaisuudet, tarjoaa vieraille virkistävän uinnin. Jopa nuorimmat vieraat voivat nauttia rentouttavista ja terapeuttisista hieronnoista, jotka edistävät hyviä kehonhoitotottumuksia. Hotellissa käytetään myös merikosmetiikan johtavia Thalgo-tuotteita erilaisissa terapioissa ja kasvohoito-ohjelmissa. Tämä laaja valikoima huippuluokan mukavuuksia ja palveluja takaa, että vieraat haluavat palata Lucky Banskoon yhä uudelleen ja uudelleen hyvinvointimatkalleen.
Näytä lisää
 
Grand Hotel Bansko - Fitness & SPA
Hotelli Banskossa
Bansko
8.1
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Kuvittele astuvasi rinnakkaisuniversumiin, jossa on vain rauhaa ja rentoutumista; tällaisen kokemuksen tarjoaa Grand Hotel Banskon kylpylä, joka on Banskon kaupungin suurin. Tässä rauhallisessa ympäristössä unelmat heräävät ja nousevat uusiin korkeuksiin, kun negatiiviset ajatukset ja stressi haihtuvat ja jättävät jälkeensä ainutlaatuisen tunteen kehon, hengen ja mielen välisestä harmoniasta.

Suomalaisen saunan taika on sen eukalyptuksen aromin, pyökkipuun ja vulkaanisten kivien sekoituksessa. Grand Hotel Banskon kylpyläkeskus puolestaan tarjoaa vertaansa vailla olevaa rauhallisuuden tunnetta, sillä yli 2000 neliömetriä on omistettu taivaallisille hoidoille ja laadukkaaseen rentoutumiseen tarkoitetuille tiloille. Vieraille, jotka etsivät sekä yksityisyyttä että rentoutumista, VIP SPA APARTMENT on ihanteellinen valinta. Luota rentoutumisesi Victoria Spa -tiimin kansainvälisesti koulutettujen terapeuttien taianomaisiin käsiin, mikä takaa aidosti rentouttavan oleskelun Grand Hotel Banskossa.
Näytä lisää
 
Katarino SPA Hotel
Hotelli Banskossa
Bansko
9.5
Erinomainen
Kylpylähotelli
Katarino SPA -hotellin rauhallisessa ympäristössä rauhaa etsivät löytävät ainutlaatuisen wellness-keidas, joka tarjoaa valikoiman terapeuttisia hoitoja, jotka on suunniteltu nuorentamaan sekä kehoa että mieltä. Yksilöllinen Serail-kylpyamme on luonnon aromien rikastama höyrysauna, jossa vieraat voivat hemmotella itseään vihreästä, punaisesta tai valkoisesta savesta valmistetulla kokovartalonaamiolla tai valita parantavan mutakääreen. Pakko kokeilla Precious Stones Therapy -terapiaa, jossa kehon energiakeskuksia aktivoidaan ja edistetään herkkyyttä näiden jalokivien positiivisten ja negatiivisten värähtelyjen avulla.

Hotelli tarjoaa myös valikoiman vesihoitoja, joissa käytetään parantavaa kivennäisvettä, kuten flotaatiokylpy, Tangent-kylpy ja Cleopatra Hydromassage Scented Bath. Tarjolla on erilaisia hierontapalveluja, jotka on räätälöity yksilöille, pariskunnille, lapsille ja jopa raskaana oleville naisille. Kokonaisvaltaista vartalonhoitoa varten Spa-rituaaleissa yhdistyvät erilaiset terapiat, tekniikat sekä kosmetiikka- ja luomutuotteet. Kasvohoidoissa käytetään laadukkaita kosmetiikkamerkkejä, kuten Yon-ka, Filorga ja Artistry, jotka jättävät ihosi varmasti raikkaaksi, elinvoimaiseksi ja säteileväksi. Jos haluat ainutlaatuisen elvyttävän kokemuksen, kokeile magnesiumsulfaatti-flotaatiokylpyä, jolla on voimakas stressinpoistovaikutus ja painottoman leijumisen ihastuttava tunne, tai sukella kylmään kylmähoitoon, joka on ikivanha hoitomenetelmä, josta on tehty tehokas nykyaikaisen teknologian avulla.
Näytä lisää
 
Kempinski Hotel Grand Arena Bansko
Hotelli Banskossa
Bansko
9.3
Erinomainen
Kylpylähotelli
Hotellissa on ylellinen Kempinski The Spa, joka tarjoaa virkistäviä ja nuorentavia hoitoja, kuten saunoja, detox- ja höyrysaunoja sekä kauneushoitoja. Yhdistettynä ympärilläsi oleviin vehreisiin luonnonmaisemiin on varmaa, että saat kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen sekä kehollesi että sielullesi.
Näytä lisää
 
Ruskovets Thermal SPA & Ski Resort
Huoneistohotelli Dobrinishte
Bansko
8.9
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Hotelli uima-altaalla

Lämmitetty uima-allas    Sisäuima-allas  

Lämmitetty uima-allas    Sisäuima-allas  


Näytä lisää
 
Regnum Bansko Ski Hotel & SPA
Hotelli Banskossa
Bansko
8.3
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Regnum Bansko Ski Hotel & SPA:ssa sinua odottaa laaja wellness-paratiisi. Tässä upeassa kylpylässä on lämmin sisäuima-allas ja kaksi suurta vierekkäistä poreallasta, joihin kumpaankin mahtuu jopa kahdeksan henkilöä. Lämpöalueella on kaksi saunaa, höyrysauna ja aito hammam, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja perinteisen turkkilaisen kylpykokemuksen. Tunne marmorikiven puhdistava lämpö ja sumuinen ilma ympäröivät sinut, kun nautit hammamin täyteläisestä höyrystä, joka on täydellinen detoksifikaatio-istunto.

Jatkaaksesi rentoutumismatkaa, terapia-alueella on neljä hierontahuonetta ja VIP-studio kahdelle, ja sitä täydentää seesteinen rentoutumishuone. Hieronnan harrastajat arvostavat valikoimaa, joka ulottuu klassisesta eurooppalaisesta hieronnasta aromaattisia öljyjä ja aloe veraa sisältäviin ihastuttaviin variaatioihin. Kattavasta kylpylävalikoimasta löytyy myös stressiä ehkäiseviä, rentouttavia ja syväkudoshierontoja sekä jopa lämmintä vulkaanista kiveä sisältävää terapiaa. Löydät myös valikoiman kylpylärituaaleja, vartalokuorintoja, naamioita ja Thalgo-kasvokosmetiikkahoitoja. Kaikki tämä yhdistettynä raikkaaseen vuoristoilmaan, upeaan luonnonympäristöön ja ammattitaitoiseen hoitoon tekee Regnum Bansko Ski Hotel and SPA:sta ihanteellisen pakopaikan keholle ja sielulle.
Näytä lisää
 
Hot Springs Medical and SPA
Hotelli Bania
Razlog
9.2
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Hiihtokeskushotelli

Häämatkahotelli

Näytä lisää
 
Pirin Park Hotel
Hotelli Sandanskissa
Sandanski
8.7
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Hotelli pysäköinnillä

Luksushotelli

Näytä lisää
 
Thermal SPA Hotel Roman Bath
Hotelli Bania
Razlog
8.7
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Hotelli uima-altaalla

Sisäuima-allas    Lastenallas  

Sisäuima-allas    Lastenallas  


Hotelli pysäköinnillä

Näytä lisää
 
7 Pools Boutique Hotel & SPA
Huoneistohotelli Banskossa
Bansko
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
7 Pools Boutique Hotel & SPA:n kylpyläkeskus on todellinen rentoutumisen ja hyvinvoinnin pyhättö, jossa veden rauhoittavaa ja parantavaa voimaa juhlitaan sen kaikissa muodoissa. Kylpylässä on valikoima perinteisistä nykyaikaisiin ominaisuuksiin vaihtelevia ominaisuuksia, ja se lupaa jokaiselle vieraalle virkistävän kokemuksen. Merkittäviin kohokohtiin kuuluvat turkkilainen sauna, joka sopii sekä ryhmä- että yksilöhoitoihin, ja Tepidarium, lämmin tila, joka valmistelee kehon myöhempiä kylpyjä ja hierontoja varten.

Altain setripuusta valmistetut fytohöyrytynnyrit päästävät parantavaa yrttihöyryä, joka on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka eivät ole yhtä taipuvaisia kuumiin höyrysaunoihin. Kaksi suomalaista saunaa ja yksi infrapunasauna tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia rentoutumiseen, ja vuorotellen kuumaa ja kylmää vettä vuorotellen kylvävät shokkitynnyrit tuovat piristysruiskeen nuorekasta energiaa. VIP-kylpylähuoneisto tarjoaa eristäytyneemmän wellness-kokemuksen ja valikoiman ensiluokkaisia palveluja. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat terapeuttinen suolahuone, joka on hyödyllinen hengitysteiden ja ihon sairauksille, erilaiset porealtaat yksilölliseen tai ryhmässä tapahtuvaan rentoutumiseen sekä valikoima erilaisia hierontoja ja terapioita, kuten vesipyöräilyä. Tämän kylpylän jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellinen matka hyvinvointiin ja rauhaan.
Näytä lisää
 
Elegant Lux Hotel
Hotelli Banskossa
Bansko
7.7
Hyvä
Kylpylähotelli
Elegant Lux -hotellissa on Relax Zone, joka kiteyttää kauniisti filosofian, jonka mukaan keho on todellakin sielun temppeli. Sisäuima-altaan lämmin kivennäisvesi tarjoaa rauhallisen turvapaikan, jossa vieraat voivat vaivattomasti ajelehtia huolet pois. Viereisessä porealtaassa on vesiturbiinit, jotka luovat ihanteellisen paikan elvyttävälle vesihieronnalle.

Vesiominaisuuksien lisäksi vieraat voivat kokea virkistävän höyrysauna-istunnon, joka nuorentaa ihoa ja poistaa myrkkyjä. Kuuma höyry tarjoaa myös lukemattomia terveyshyötyjä verenkierron tehostamisesta kivunlievitykseen ja vieroitusprosessien nopeuttamiseen. Käytettävissä on myös perinteinen sauna, joka edistää hapen saantia, sydämen toimintaa ja ihon syvällistä myrkytyksen poistoa korkean lämpötilan ja alhaisen kosteuden aiheuttaman verisuonten laajenemisen ansiosta. Suolahuone tarjoaa vielä yhden keinon vieroitusoireiden poistamiseen, sillä se auttaa vapauttamaan myrkkyjä, metalleja ja kolesterolia ja kuorii samalla ihoa. Niille, jotka etsivät aktiivisempaa hyvinvointia, hotelli:n huipputekninen kuntosali tarjoaa monenlaisia kuntoilumahdollisuuksia. Elegant Lux Hotel on todella turvapaikka, joka tarjoaa erilaisia hoitoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Näytä lisää
 
Aspen Ski and Golf Resort
Lomakeskus Banskossa
Bansko
8.1
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Aspenin hiihto- ja golfkeskuksen sydämessä sijaitseva kylpylä odottaa niitä, jotka etsivät virkistystä ja rentoutumista. Alueella on ulkouima-allas, jossa on erityisesti lapsille suunniteltu osa, joka tarjoaa virkistävän keidas, jossa kaikenikäiset perheenjäsenet voivat rentoutua. Lämmitetty sisäuima-allas parantaa entisestään virkistävää kokemusta ja kutsuu vieraita nauttimaan rauhoittavasta uimisesta, ja läheinen poreallas tarjoaa autuaallisen kokemuksen rauhasta ja lämmöstä.

Kutsuvien uima-altaiden lisäksi saunapuisto palvelee monenlaisia hyvinvoinnin tarpeita. Täällä vierailijat voivat nauttia kahdesta erilaisesta saunasta, höyrysaunasta ja erityisestä rentoutumisalueesta. Niille, jotka haluavat nauttia ylimääräisestä auringonpaisteesta, solarium tarjoaa täydellisen paikan. Kuntoilun harrastajat voivat ylläpitää harjoitusrutiinejaan hyvin varustetussa kuntokeskuksessa. Ja jos haluat hemmottelukokemuksen, tarjolla on erilaisia hierontoja, kauneushoitoja ja parantavia terapioita, jotka kohottavat Aspen Ski and Golf Resortin tarjoamaa kokonaisvaltaista hyvinvointimatkaa.
Näytä lisää
 
Premier Luxury Mountain Resort
Hotelli Banskossa
Bansko
8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Pakene rauhallisuuden paratiisiin Premier Luxury Mountain Resortin Le Spa -kylpylässä Banskossa. Tämä hyvinvointi- ja kauneuskeskus on turvapaikka, jossa voit todella antautua kokeneiden terapeuttien rauhoittavaan kosketukseen. Kylpylässä on valikoima luonnon inspiroimia hoitoja, jotka on suunniteltu herättämään uudistumisen ja nuorentumisen tunteen. Kun vieraat rentoutuvat Le Span pehmeillä hierontasängyillä, he voivat valita houkuttelevista vaihtoehdoista Spa-valikoimasta, joista jokainen lupaa muuttaa heidän oleskelunsa idylliseksi autuuden ja nautinnon retriitiksi.

Perinteisten kylpylähoitojen, kuten manikyyrin ja pedikyyrin, lisäksi Le Spa on ylpeä tarjotessaan laajan valikoiman hierontoja ja parantavia hoitoja keholle ja sielulle. Niille, jotka haluavat ylläpitää tai jopa aloittaa kuntorutiininsa, Le Spa tarjoaa terveyttä ja elinvoimaa edistävät puitteet. Samaan aikaan lukuisat hieronta- ja kauneushoidot odottavat niitä, jotka etsivät välitöntä piristystä ja lisäävät päiväänsä säihkettä. Banskon sydämessä sijaitseva Le Spa on ylellisyyden ja hyvinvoinnin majakka ja lupaus nuorentumisesta jokaiselle vieraalle, joka astuu sisään.
Näytä lisää
 
Grand Royale Apartment Complex & Spa
Huoneistohotelli Banskossa
Bansko
8.7
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Grand Royale Apartment Complex & Spa -hotellin sydämessä vierailijat löytävät rauhallisuuden ja hyvinvoinnin keidas. Kylpyläkeskus on omistautunut täydellisen rentoutumisen edistämiseen samalla kun se huolehtii vieraiden fyysisestä ja henkisestä terveydestä. Siellä on 20-metrinen sisäuima-allas, jossa on lastenosasto, sauna, aromasauna, höyrysauna, poreallas, hammam, rentoutumisvyöhyke ja kuntokeskus. Nämä monipuoliset palvelut tarjoavat monipuolisen kokemuksen, joka vastaa kaikkien vieraiden tarpeisiin.

Aistimellinen matka odottaa kävijöitä aromisaunassa, kun taas hammam ja höyrysauna tarjoavat syvästi puhdistavan kokemuksen, joka on täynnä perinteitä. Vieraat voivat rentoutua rentoutumisalueella kuntosaliharjoittelun jälkeen tai rentoutua ammattitaitoisten terapeuttien antamien rauhoittavien hierontojen avulla. Kohokohta on kutsuvan lämmin poreallas, joka on rentoutumista ja virkistymistä etsivien vieraiden suosiossa. Vartalohoidoista kasvohoitoihin ja ainutlaatuisiin hammam-hierontoihin - laaja hoitovalikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan rikastuttava kylpyläkokemus Grand Royale Apartment Complex & Spa -kylpylässä.
Näytä lisää
 
St George Ski & Holiday
Hotelli Banskossa
Bansko
8.2
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
St George Ski & Holiday -hotellissa voit löytää rauhallisen retriitin, jossa aika tuntuu pysähtyneen ja jossa luonnon rauhoittava syleily ympäröi sinua. Tässä kohteessa keskitytään kehon ja sielun hoitamiseen, kauneuden palauttamiseen ja jokaisen kävijän sisäisen maailman harmonisointiin. Täällä sijaitseva kylpylä- ja hyvinvointikeskus tarjoaa laajan valikoiman kylpyläpalveluita, jotka on huolella suunniteltu luonnonmukaisten ja nykyaikaisten menetelmien pohjalta. Täällä arkielämän kiireet häipyvät unholaan, ja tilalle tulee rentoutumisen ja ajattoman virkistymisen seesteinen ilmapiiri, kiitos laajan valikoiman erityisesti kuratoituja kylpylähoitoja.

Kylpylä- ja hyvinvointipalveluissa on aromisauna, suolasauna, suomalainen sauna, höyrysauna, hammam ja levollinen rentoutumishuone. Kylpylähoidot on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä mieltymyksiä ja tarpeita - tyhjiöhoidosta mutahoitoihin, imunpoistosta tangentiaalisiin kylpyihin ja ultraääniterapiasta erilaisiin hierontoihin. Jokainen St George Ski & Holidayn hoito lupaa kokonaisvaltaisen wellness-kokemuksen, joka jättää kävijät virkistyneiksi, nuorekkaiksi ja valmiiksi kohtaamaan maailman uudestaan.
Näytä lisää
 
10
Erinomainen
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli

Hiihtokeskushotelli

Koiraystävällinen hotelli

Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (156)
 •     Uima-allas (131)
 •     Pysäköinti (126)
 •     Perhe (115)
 •     Hiihto - Laskettelu (112)
 •     Sisäuima-allas (102)
 •     Kuntosali (84)
 •     Bisnes (81)
 •     Romanttinen (81)
 •     Lämmitetty uima-allas (73)
 •     Ulkouima-allas (65)
 •     Häämatka (61)
 •     Esteetön (55)
 •     Koiraystävällinen (54)
 •     Budget (51)
 •     Neljä tähteä (50)
 •     Pieni (45)
 •     Kolme tähteä (39)
 •     Golf (37)
 •     Lastenallas (30)
 •     Yöelämä (30)
 •     Ympäristöystävällinen (29)
 •     Ilmainen Wi-Fi (28)
 •     Luksus (18)
 •     Tennis (15)
 •     Jooga (13)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (12)
 •     Viisi tähteä (11)
 •     Yksityinen uima-allas (10)
 •     Uima-allas kierroskaistoilla (5)
 •     Ski in Ski out (4)
 •     Terveys & Turvallisuus (4)
 •     Koirat majoittuvat ilmaiseksi (4)
 •     Koirapuistoalue (3)
 •     All-Inklusive Palvelupaketit (3)
 •     Huoneet poreammeella (2)
 •     Boutique (2)
 •     Panoraamamaisema uima-allas (2)
 •     Huoneet takalla (2)
 •     Kasino (2)
 •     Infinity uima-allas (1)
 •     Liukumäki uima-allas (1)
 •     Vain Aikuisille (1)
 •     Viinitila (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset