8.4
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Koe hyvinvointi parhaimmillaan Dorint Resort & Spa Bad Brückenaun 'Vital Spa' -kylpylässä. Asiakkaat voivat nauttia auringosta hotellin suurella ulkouima-altaan terassilla tai hemmotella itseään yksityisellä rentoutumisella 'Rhön Loft' -yksityisessä kylpylässä. Jos haluat pysyä aktiivisena, hotellin 'Vital Sport' -kuntosalilla on huippuluokan laitteet ja virtuaalivalmentaja. Kylpylän 2 800 neliömetrin hyvinvointitilat jakautuvat kolmeen kerrokseen.
Näytä lisää
 
Neumühle Resort & Spa
Hotelli Hammelburg
9.2
Erinomainen
Kylpylähotelli
Frankenin Saale-joen rannalla sijaitseva Neumühle Resort & Spa on 850 neliömetriä rentoutumista ja virkistymistä tarjoava wellness-retriitti. Hotellissa on sisäuima-allas, yksityinen spa-sviitti, auringonottonurmikko ja valikoima spa-hoitoja ja hierontoja, joita erikoiskoulutettu tiimi toteuttaa. Kylpylässä on myös saunaosasto, jossa on useita saunoja, höyrysauna, elämyssuihkuja ja rentoutumishuone. Lisäksi hotellissa on kuntosali niille, jotka etsivät aktiivisempaa tapaa lievittää stressiä. Kylpylä on avoinna päivittäin klo 07:00-22:00, ja hoitoajat ovat klo 09:30-18:00. Kylpylävalikoima tarjoaa erilaisia klassisia ja eksoottisia hierontoja, joissa käytetään merellisiä hoitotuotteita. Koe todellinen rentoutuminen ja hemmottelu Neumühle Resort & Spa -kylpylässä.
Näytä lisää
 
Dappers Wellness Hotel
7.6
Hyvä
Alkaen $123
Alkaen $123
Kylpylähotelli
Dappers Wellness -hotellissa vieraita kohdellaan kuin kuninkaallisia, ja heidän yksilölliset tarpeensa ja toiveensa otetaan huomioon. Hotellin Spa & Beauty tarjoaa valikoiman palveluita päästä varpaisiin ulottuvan hoidon toteuttamiseksi valikoituja tuotteita käyttäen. Hotellissa on myös päiväkylpylä sekä uima-allas- ja saunaosasto rentoutumista ja virkistymistä varten. Koe elvytyksen ja lämmön tasapaino Dappers Wellness Hotel Rhönissä, joka on täydellinen paikka sielunhoitoon.
Näytä lisää
 
Hotel Frankenland
7.8
Hyvä
Alkaen $184
Alkaen $184
Kylpylähotelli
Hotel Frankenland:n kylpylä, uima-allas ja hyvinvointi tarjoavat ihanteellisen paikan, jossa keho ja mieli voivat rentoutua yhdessä. Rauhallisessa ilmapiirissä vieraille on tarjolla laaja valikoima rentoutumisvaihtoehtoja ja ensiluokkainen, korkeatasoinen hyvän olon ympäristö. FeelWell-kylpylähoitajat ovat valmiina hemmottelemaan vieraita eksklusiivisilla hyvinvointi- ja kauneushoidoilla, jotka levittäytyvät 1000 neliömetrin alueelle. Asiantunteva henkilökunta auttaa vieraita valitsemaan parhaan vaihtoehdon heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Hotellin oma FeelWell-vastaanotto antaa tietoa hoidoissa käytettävistä premium-merkkituotteista. Vieraita kehotetaan ilmoittamaan kylpylässä mahdollisista terveydellisistä huolenaiheista ennen hoidon varaamista, sillä jotkin hoidot eivät välttämättä sovellu. Tarjolla on muun muassa osa- ja kokovartalohierontoja, hoito- ja hemmottelukylpyjä, vartalokuorintoja ja -kääreitä, kasvojen meikkausta ja kauneudenhoitoa sekä huoliteltuja käsiä ja jalkoja. Saunamaailmassa on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia saunakokemuksia, kuten bio-, höyry-, suomalainen ja yksityissauna, jotka tasapainottavat kehoa ja mieltä sekä vahvistavat immuunijärjestelmää ja aineenvaihduntaa. Privaattisauna on yksityinen tila, jossa voit rentoutua kotoisalla keitaalla ja saunomalla.
Näytä lisää
 
Hotel Villa Elsa
8.2
Erittäin hyvä
Alkaen $177
Alkaen $177
Kylpylähotelli
Hotel Villa Elsa tarjoaa 300 neliömetrin kokoisen wellness-alueen, jossa on sisäuima-allas, 2 saunaa, rentoutumishuone, kuntokeskus ja talon suolaluola. Sisäuima-allas, jossa on poreallas, on avoinna päivittäin, ja se tarjoaa vieraille virkistävän uinnin ja hierontasuihkut, jotka auttavat rentouttamaan lihaksia. Saunat ovat käytettävissä pyynnöstä, ja niihin kuuluu suomalainen sauna ja höyrysauna. Τhotellissa on rauhallinen ja hyvin suunniteltu huone lukemista ja rentoutumista varten. Suolaluola tarjoaa rentouttavan pakopaikan arjen stressistä, ja sillä on monia terveysvaikutuksia. Kuntosalissa on erilaisia Technogym-merkin laitteita sekä infrapunakabinetti. Hotellin kauneussalonki tarjoaa erilaisia kosmeettisia hoitoja ja palveluja, jotka huolehtivat vieraiden sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta.
Näytä lisää
 
Parkhotel CUP VITALIS
8.3
Erittäin hyvä
Alkaen $244
Alkaen $244
Kylpylähotelli
Parkhotel CUP VITALIS -hotellissa on tilava, yli 3300 neliömetrin kokoinen kylpylä- ja urheilualue, jossa voit viettää aikaa levon, rentoutumisen ja hyvinvoinnin parissa. Nauti uimisesta 20-metrisessä urheilualtaassa tai rentoudu 33 °C lämpimässä VITAL-lähteessä, jossa on kuplatuoleja ja hierontasuihkuja. 400 neliömetrin saunaosastolla on suomalainen sauna, suolavesisumu- ja suolakivisauna sekä kaksi erillistä naisten saunaa, joissa kummassakin on oma rentoutumisalue. Kylpylässä on myös lukuisia hoitohuoneita erilaisille palveluille, kuten lymfahieronnalle, pedikyyrille, kosmetiikalle, olkapää- ja selkähieronnalle ja kokovartalohieronnalle, sekä infrapunalämpökabinetteja. Kylpylässä keskitytään erilaisiin suolasovelluksiin, ja tarjolla on neljä ammattimaista muotoa, mukaan lukien kuivasuolakeidas, joka tarjoaa hengitysteiden terveyshyötyjä. Saunamaisemaan kuuluu tilava rentoutumisalue ja ulkoalue, josta on näkymät Bad Kissingeniin. Lisäksi kylpylä tarjoaa hierontaa ja kosmetologipalveluja.
Näytä lisää
 
Kaiserhof Victoria
7.9
Hyvä
Alkaen $211
Alkaen $211
Kylpylähotelli
Kaiserhof Victoriassa vieraat voivat uppoutua rentoutumisen ja virkistymisen maailmaan. Hotellin 'ELEMENTS', joka on huippuluokan kylpylä, tarjoaa vieraille erilaisia hyvinvointipalveluja. Tilavassa uima-altaassa uimisesta rauhoittaviin hierontoihin ja erilaisten saunojen ja höyrysaunojen kokeilemiseen, vieraat voivat kokea veden, tulen, maan ja ilman luonnonelementtien voiman. Hotelli on myös yhteydessä Bad Kissingenin suolavesilähteisiin, joilla on myönteinen vaikutus terveyteen. Tarjolla on myös erilaisia hierontoja ja hoitoja eri puolilta maailmaa. Vieraat voivat valita eri lämpötiloissa olevista saunoista ja nauttia saunakokemuksesta muun muassa jääsuihkulähteellä ja jalkakylvyllä.
Näytä lisää
 
Kunzmann's Hotel | Spa
Hotelli Bad Bocklet
8.6
Erittäin hyvä
Kylpylähotelli
Kunzmann's Hotel & Spa on neljän tähden wellness-hotelli Baijerissa, jossa jokaisesta vierailusta tulee elämys. Hotellin kylpylä- ja hyvinvointialue on yli 1000 m2, ja se tarjoaa vieraille erilaisia tiloja rentoutumiseen ja virkistäytymiseen, kuten sisäuima-altaan vastavirtajärjestelmällä, porealtaan ja saunaosaston. Kylpylä on suunniteltu auttamaan vieraita irrottautumaan arjesta ja saavuttamaan tasapaino kehon ja mielen välillä. Luonto on olennainen osa kylpylän hyvinvointiohjelmaa, ja hoidoissa hyödynnetään viinirypäleiden siementen tai kuumien kivien voimaa ja käytetään vegaanisia öljyjä ja voiteita. Asiakkaat ovat kehuneet kylpylää sen rentouttavasta ilmapiiristä, ystävällisestä henkilökunnasta ja loistavasta ravintolasta. Kylpylä tarjoaa myös erilaisia hyödyllisiä hoitoja, kuten hierontoja, kasvohoitoja ja hyvinvointirituaaleja, joissa käytetään 100-prosenttisesti luonnontuotteita. Kylpylässä on myös valoa tulviva rentoutumisalue, elintärkeä baari ja erilaisia elämyssuihkuja, joissa vieraat voivat virkistäytyä. Kylpylä tarjoaa sekä päiväkylpylävaihtoehtoja että pidennettyjä hyvinvointilomavaihtoehtoja, joista vieraat voivat valita.
Näytä lisää
 
Hotel Ullrich
Hotelli Elfershausen
8.1
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Ympäristöystävällinen hotelli


Näytä lisää
 
Hotel Fontana
7.4
Hyvä
Alkaen $144
Alkaen $144
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Vital-Hotel Erika
7.5
Hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Hotelli pysäköinnillä

Sähköautojen EV- latauspiste  


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
9.0
Erinomainen
Alkaen $251
Alkaen $251
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Luksushotelli


Golf-hotelli


Näytä lisää
 
Hotel Ursula Garni
8.4
Erittäin hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Perheystävällinen hotelli


Hotelli uima-altaalla

Lämmitetty uima-allas    Sisäuima-allas  


Näytä lisää
 
Hotel Sonneneck
7.2
Hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Golf-hotelli


Häämatkahotelli


Näytä lisää
 
Hotel Sonnenhügel
7.3
Hyvä
Tiedot Kategoriat
Kylpylähotelli


Perheystävällinen hotelli


Hotelli uima-altaalla

Sisäuima-allas    Ulkouima-allas  


Näytä lisää
 
*Lisäveroja tai -maksuja saatetaan soveltaa. Tarkista lopullinen hinta ennen varauksen tekemistä.
Kategoriat:
 •     Kylpylä (15)
 •     Perhe (12)
 •     Romanttinen (12)
 •     Pysäköinti (11)
 •     Kuntosali (11)
 •     Bisnes (10)
 •     Neljä tähteä (9)
 •     Golf (9)
 •     Uima-allas (9)
 •     Sisäuima-allas (9)
 •     Koiraystävällinen (8)
 •     Häämatka (8)
 •     Esteetön (7)
 •     Ympäristöystävällinen (7)
 •     Lämmitetty uima-allas (7)
 •     Luksus (7)
 •     Jooga (4)
 •     Sähköautojen EV- latauspiste (4)
 •     Ilmainen Wi-Fi (3)
 •     Tennis (3)
 •     Ulkouima-allas (2)
 •     Pieni (2)
 •     Kolme tähteä (2)
 •     Historiallinen (2)
 •     Vain Aikuisille (1)
×
Tulopäivä
×
Kategoriat
1
Kartta
× Etusivu Yleistä Lehdistö Kategoriat Blogi Myönnetyt tunnusmerkit (hotellit) Plugin for ChatGPT Ota yhteyttä Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Usein kysytyt kysymykset